Τι άλλαξε τα τελευταία χρόνια; Γιατί κάτι που δεν απαγόρευαν πριν τώρα το απαγορεύουν; Μήπως άλλαξε η συμπεριφορά των κατασκηνωτών;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Είναι κυρίως πότε πήγες. Μερικά μέρη έμειναν άψογα, άλλα όχι και για τη δεύτερη περίπτωση έφταιξε ένα κύμα που και στους δήμους της χώρας (αν το πρόσεξε κανείς) άλλαξε η κουλτούρα του κόσμου προς το χειρότερο, ευτυχώς επανήλθαν όλοι σχεδόν. Αν ο άλλος δεν κάνει τον κόπο να ψάξει τον κάδο στην πόλη, θα τον ψάξει κάπου που θα του κάνει μεγαλύτερο κόπο; Και το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις τόπους που στη συλλογική μνήμη ήταν άψογοι σε καθαριότητα, που μπορεί να είχαν και περισσότερους κατασκηνωτές παλιά, μετά πέρασαν σε φάση που κοίμιζαν ανθρώπους μέσα στα σκουπίδια. Έχει αλλάξει αρκετά αυτό πια, γιατί άλλαξε και στην πόλη. Ήταν ένα φαινόμενο που είχε εξάπλωση σε όλο τον κόσμο σχεδόν κιόλας, για ένα διάστημα.the comet the course the tail έγραψε: 26 Μάιος 2019, 11:53έχω πάει σε αυτό το μέρος. τίγκα στο σκουπίδι είναι. εκεί έχουν κάνει κατάληψη μόνιμοι κατακηνωτές με αυτοκίνητα και τροχόσπιτα, έλληνες και ξένοι.Εσθήρ έγραψε: 26 Μάιος 2019, 11:43
Χαλκιδική: Ελεύθεροι κατασκηνωτές έπνιξαν στα… σκουπίδια παραλία «κόσμημα»! (ΦΩΤΟ)
αλλά έχω πάει και σε ένα σωρό άλλη μέρη, όπως στον Καϊάφα στην Ηλεία, πριν καεί από τις φωτιές, που δεν έβλεπες ούτε γόπα κάτω. βέβαια εκεί συχνάζαμε άπλυτοι φτωχο-φοιτητόγκοι με καμιά σκηνή ή σλιπινγκ μπαγκ, που πίναμε μπάφους και ούζα.![]()
Αυτό καταγράφεται. Δεχόμεθα και πμ. Η ζωή είναι μικρή για να την περνάς σε μέτριες παραλίες κλπ κλπ.Ασέβαστος έγραψε: 25 Μάιος 2019, 14:50
στις παραλιες που παω εγω ο τσιγγουνης, αποκλειεται να εχεις δει σκουπιδια, γιατι αποκλειεται να εχεις παει.
Η ξεκούραση είναι κάτι σχετικό. Όταν έχεις περάσει το χειμώνα στο γραφείο, ναι, μπορεί να ξεκουράσει / να ανανεώσει να κάνεις κάτι με τα χέρια σου για αλλαγή. Αυτό για το παράδειγμα που έδωσες. Συνολικά δεν μπορώ να το δω ως ξεκούραση, ειδικά από μια ηλικία και πέρα που με πονάνε αρθρώσεις και γουστάρω κουβαλήματα ακόμα λιγότερο από ποτέ.Ερμής έγραψε: 25 Μάιος 2019, 16:13 Γιατί δε ξεκουράζεσαι αν πρέπει να πλένεις τα σώβρακα σου στο ποταμι;
Πωπω και το τόπικ ήταν ωραίο και καλοκαιρινό και μύριζε ιώδιο! Μερικές φορές χρειάζεται ροφός να καταναλώσει αυτά και δεν υπάρχει στα ρηχά. Ευτυχώς φαίνεται δεν σου έχει χρειαστεί να το μάθεις. Αν έχεις δυσκοιλιότητα. Και πώς κάνεις squat στο νερό;blackpaint έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:33Το θεμα με εχει απασχολησει σοβαρα. Η αφοδευση στη θαλασσα ειναι χαντς νταουν η πιο οικολογικη απο ολες. Τα κοπρανα διαλυονται μεσα σε λιγα λεπτα, εαν δε εχει και λιγο κυμα, ακομα πιο γρηγορα. Η μαριδα τα καταβροχθιζει. Στην γη αντιθετα χρειαζονται πολλους μηνες για να διαλυθουν και μπορει εαν δεν εχουν θαφτει σωστα να μαζεψουν μυγες, να λειτουργησουν σαν ναρκη ή να ξεθαφτουν απο σκυλια. Επισης οπως προειπα δεν χρησιμοποιω ποτε χαρτι υγειας. Νερακι μονο.Εσθήρ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:20
Τι να σου πω....η αφεντομουτσουναρα σου και οποιον παρει ο χαρος παιδακι μου.Εισαι απλα απαραδεχτος.Δηλαδη να κολυμπαει ο αλλος και να επιπλεει η σκατουλα σου διπλα του.
Και αυτα τα περι ερημικη παραλια,δεν πιανουν,ερημικη παραλια στην ελλαδα δεν βρισκεις πλεον.ΞΕΦΤΥΛΑ/.
Ρε ουξου απο εδω μπιχλες.ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ...ΕΛΕΟΣ.σας πειραζουν και οι γυφτοι.
Στα απαυτα μου ποιος θεωρει κατι ιν,αουτ..ανεσεις....διακπες τυπου σορβαιβερ και ακτι τετοια ψωνισμεν.Με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟς ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΜΕ ΣΚΑΤΟΥΛΕς ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ,στη θαλασσα να επιπλεουν οι σκατουλες του καθενος,να φευγουν και να αφηνουν ολες τις μαλακιες τους.ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Δυστυχως
Ιτ γκοουζ γουιδαουτ σεινγκ πως οταν εννοω σε καποιο απομερο μερος, το εννοω οσο πιο κατηγορηματικα γινεται. Μην με υποτιμας εξαλλου, γνωριζω παραλιες που ακομα και μεσα αυγουστου δεν θα συναντησεις παρα ενα δυο ατομα. Ο ενας θα ειμαι εγω.
Γιατι φτιαχτηκαν δωμάτια και νομίζουν ότι θα γίνουν ΣαντορίνηAthina__P έγραψε: 27 Μάιος 2019, 06:56Τι άλλαξε τα τελευταία χρόνια; Γιατί κάτι που δεν απαγόρευαν πριν τώρα το απαγορεύουν; Μήπως άλλαξε η συμπεριφορά των κατασκηνωτών;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μηχανικός έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:36Ουσιαστικά βρομίζει περισσότερο όποιος καταναλώνει περισσότερο.Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:21 Ποιο είναι το προβλημα; ποιος βρωμιζει πιο πολύ την φύση; ο ασυνείδητος.
Αυτός που ζει σε πεντάστερα και σε θαλαμηγό με προσωπικό, μολύνει περισσότερο από οποιονδήποτε γύφτο.
Γάτα είσαι τελικά
Πέσιμο ή χεσιμο; 
μετα απο 10 λεπτα εκει θελω να βγαλω μπιστολι και να αρχισω να σκοτωνω. 90% μπατιρηδες που εχουν παρει δανειο για να μπορουν να βγαλουν σελφι στην πισινα του 5αστερου.Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2019, 15:13 Το πιο κοντινό σε κάμπινγκ που επιτρέπω στον εαυτό μου, είναι η ξαπλώστρα της πισίνας του 5στερου.
αν εχω χρημα, παω με την παρεα μου στις ερημοπαραλιες, με το ιδιοκτητο η εστω νοικιασμενο γιωτ μου. αν δεν εχω, με τις ματοτσικλετες, η ακομη και περπατωντας.
αλλα να συναγελαζομαι με πληθη δηθενιας, να μου λειπει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δε με βλεπεις, μωρη χλαπατσα (το θυληκο του χλεμπουρας πρεπει ναναι αυτοΕσθήρ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 17:06
Και βεβαια παω σε ερημικες παραλιες,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΩ ΕΚΕΙ.ΠΑΩ,ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑ ΦΕΥΓΩ.Δεν το κανω σπιτι μου.
Και ακριβως εκει βλεπω κατι χλεμπουρες σαν του λόγου σου.
τις καλημερες μου, και καλη εβδομαδα, ευχομαι.
το ζητουμενο ειναι ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ. οτι μονο αυτο που κανω εγω ειναι το σωστο, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. δεν εξεταζουμε τι ειναι και τι κανουν οι αλλοι, εφοσον δεν κανουν το ιδιο με μας, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. και θα τους βριζουμε και με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, για καποιον αδιορατο λογο.Εσθήρ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:57
Αυτα τα περι ευγενων,ουτε κατα διαννοια απο εμενα.Απο εσενα σιγουρα πιο πιθανο.
Το ζητουμενο δεν ειναι οι λουξ διακοπες και το οτι καποιοι απο σνομπισμο φτυνουν το καμπιγνκ/Ξαναλεω..παω καμπινγκ αλλα οργανωμενο.
Το ζητουμενο ,τουλαχιστον για μενα,ειναι Η ΓΥΦΤΙΑ ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ,διοτι δεν σεβονται ουτε το περιβαλλον,ουτε τους υπολοιπους,και δεν εννοουν να καταλαβουν οτι το περιβαλλον δεν ανηκει μονο σε αυτους ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Εκει που κανεις τα σκατα σου εσυ,εκει που πετας το σκουπιδι σου,ανηκει ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΝΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΥΤΑ.Οχι εξω.
Τωρα αν εσυ τον σεβασμο στο περιβαλλον ,στους αλλους ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ,διοτι μιλαμε οτι ειναι παρανομο το ελευθερο καμπινγκ,και καποιος λογος υπαρχει για αυτο,καλα μην σχολιασω τωρα τι θα γινοταν αν ολοι ηταν τοσο καρμιριδες και εκαναν ελευθερο καμπινγκ πως θα ηταν η ελλαδα,το θεωρεις σνομπισμο....κοιταξε λιγο το μυαλουδακι σου.![]()
Για τα σκουπίδια που αφήνει ο καθένας μας λέω βρε Βp. Αμέσως να μαλώσεις. Α μπααα σήμερα όλοι σας.blackpaint έγραψε: 27 Μάιος 2019, 02:52τι λες μωρε, ξερει ποσο καυσιμο καιει μια θαλαμηγος και ποσο επιβαρυνει το περιβαλλον;Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:37Τι λες μωρέ πολιτικέ. Όποιος είναιβλ γαϊδουρι από το σπιτι του είναι παντού.Μηχανικός έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:36
Ουσιαστικά βρομίζει περισσότερο όποιος καταναλώνει περισσότερο.
Αυτός που ζει σε πεντάστερα και σε θαλαμηγό με προσωπικό, μολύνει περισσότερο από οποιονδήποτε γύφτο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
βαζουν ταπα, και μπαινουν.Μηχανικός έγραψε: 25 Μάιος 2019, 21:52 Όλες οι γυναίκες όταν έχουν περίοδο δεν μπαίνουν στην θάλασσα ή στην πισίνα, ή κάποιες μπαίνουν;
αληθες.Ίφιδα έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:24
Κι εμείς όταν πάμε για ελεύθερο παίρνουμε το στρώμα απ το 2μισαρι κρεβάτι μας, το φορτώνουμε στον ουρανό του αυτοκινήτου κι εγώ κρατάω τον νιπτήρα στα χέρια, στη θέση του συνοδηγού γιατί περνάμε κι από στροφές, οπότε βολεύει αν ξεράσω επί τοπου. Φεύγοντας τα πετάμε όπου νά ναι, θα πάρουμε καινούργια αφού
εγω βαζω στη θεση της συνοδηγου στη μοτο μια χεστρα, και αυτη καθεται επανω, βολευει και να της ερθει χεσιμο στο δρομο.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Βρε συ, μην ανοίγετε κουβέντα για θαλαμηγούς σήμερα. Ασ' το καλύτερα...Naida έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:06Για τα σκουπίδια που αφήνει ο καθένας μας λέω βρε Βp. Αμέσως να μαλώσεις. Α μπααα σήμερα όλοι σας.blackpaint έγραψε: 27 Μάιος 2019, 02:52τι λες μωρε, ξερει ποσο καυσιμο καιει μια θαλαμηγος και ποσο επιβαρυνει το περιβαλλον;Naida έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:37
Τι λες μωρέ πολιτικέ. Όποιος είναιβλ γαϊδουρι από το σπιτι του είναι παντού.
Εγώ ήμουν προσεκτική. Ούτε φουσκωτό από τα τζάμπο δεν ανεφερα.shrike έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:10Βρε συ, μην ανοίγετε κουβέντα για θαλαμηγούς σήμερα. Ασ' το καλύτερα...Naida έγραψε: 27 Μάιος 2019, 10:06Για τα σκουπίδια που αφήνει ο καθένας μας λέω βρε Βp. Αμέσως να μαλώσεις. Α μπααα σήμερα όλοι σας.blackpaint έγραψε: 27 Μάιος 2019, 02:52
τι λες μωρε, ξερει ποσο καυσιμο καιει μια θαλαμηγος και ποσο επιβαρυνει το περιβαλλον;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1367 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
-