!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 25 Μάιος 2019, 13:46
Naida έγραψε: 25 Μάιος 2019, 06:42
Δεν διάβασες τι έπαθε ο Bp με την αιώρα; Του ήρθε το φίδι από το δέντρο πάνω του. Απαπαπα το σκέφτομαι και μαζεύω τα πόδια μου.
Τοτε ομως δεν ηξερα. Πηρα το μαθημα μου και προσεθεσα μια τεντα. Την επομενη χρονια με εσωσε απο κυριολεκτικο κατακλυσμο στη σαμοθρακη. Οσοι ηταν σε σκηνες πλημυρισαν, κι εγω εμεινα στεγνος.
Ένας ακόμη από τους λόγους που πρέπει να στήνεις κάτω από δέντρο. Άσε που πολλοί πλημμυρίζουν όχι μόνον από την κορυφή αλλά και από τα πλάγια, επειδή δεν φρόντισαν να σκάψουν κάποιο αυλάκι.

Οι καλύτεροι είναι οι πρωτάρηδες που στήνουν με ενθουσιασμό "δίπλα στο κύμα" και την άλλη μέρα ή τα ξημερώματα ξυπνάνε μέσα στο κύμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 13:54
blackpaint έγραψε: 25 Μάιος 2019, 13:46 Τοτε ομως δεν ηξερα. Πηρα το μαθημα μου και προσεθεσα μια τεντα. Την επομενη χρονια με εσωσε απο κυριολεκτικο κατακλυσμο στη σαμοθρακη. Οσοι ηταν σε σκηνες πλημυρισαν, κι εγω εμεινα στεγνος.
Ένας ακόμη από τους λόγους που πρέπει να στήνεις κάτω από δέντρο. Άσε που πολλοί πλημμυρίζουν όχι μόνον από την κορυφή αλλά και από τα πλάγια, επειδή δεν φρόντισαν να σκάψουν κάποιο αυλάκι.
Αυτά παθαίνουν όσοι παίρνουν αντίσκηνα των 20 ευρώ.
Στα πραγματικά αντίσκηνα και μέσα στο νερό να είναι όλο το δάπεδό τους, δεν μπαίνει νερό.
Πρέπει το νερό να ανέβει πάνω από 10 εκατοστά για να μπει μέσα.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Ασέβαστος έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 09:35
Αυτό που δεν εννοούν να καταλάβουν μερικοί, είναι ότι για κάποιους διακοπές σημαίνει να βλέπουν παραλίες με κόσμο (βασικά τους ενδιαφέρει το είδος του κόσμου και όχι η παραλία) και για κάποιους άλλους διακοπές σημαίνει να βρίσκουν άδειες από κόσμο παραλίες. :lol:

ΥΓ. Κι επειδή κυκλοφορούν και τα drones της Εσθήρ που διακρίνουν αυτομάτως όποιον πάει σε ερημική παραλία καθιστώντας την έτσι πολυπληθή ας προχωρήσουμε σε κάποια διευκρίνηση. Ερημική, άδεια, ήσυχη θεωρείται μια παραλία που δεν υπάρχει ούτε μια ομπρέλα. Από τη στιγμή που εμφανίζεται η πρώτη ομπρέλα, είναι θέμα χρόνου να γίνει πολύχρωμη, πολύβουη και πολυπολιτισμική γενικώς, η συγκεκριμένη παραλία.
μα η εσθηρ λεει δεν υπαρχουν αδειες παραλιες, να μη της χαλασουμε τη φανατασιωση;

μαλλον εννοει δεν υπαρχουν ερημοπαραλιες προσβασιμες με αυτοκινητο μεχρι το τελευταιο μετρο, με ασφαλτο. α, και μπιτσομπαρο για να μην κουβαλαμε πολλα. αλλα να ειναι ερημικες. :102:

και κατι για τον ερμη που λεει οτι κουραζεται στη δουλεια και θελει ανεσεις και ξεκουραση. εμενα στη δουλεια με κουραζουν οι ανθρωποι. ξεκουραση για μενα ειναι να μην υπαρχουν αλλοι ανθρωποι (περα απο τους δικους μου) σε ακτινα χιλιομετρων, να μην πονεσουν τα ματακια μου βλεποντας τον απειρο καραμπαμπισμο των τουριστων.

και κατι για τον ντατζε που θελει να βλεπει κωλους και βυζια. αντι να εχω χιλιαδες σετ κωλοβυζια τα οποια απλως κοιταω, προτιμω ενα σετ, μονιμα γυμνο, και μονιμα προθυμο για ζουληγμα.
Θα μου επιτρεψεις να ξερω τι εννοω ΕΓΩ αγαπουλα ναι;Αντε καλη ξεκουραση τωρα. :c020:
Τους τσαμπατζιδες βρωμιαρηδες τους βλεπουμε δυστυχως ΟΛΟΙ.Οποτε σε καμια παραλια ερημικη δεν πανε./Τοσο απλα.
Και το χειροτερο,βλεπουμε και τις βρωμιες που αφηνουν.
Δεν ειναι θεμα αισθητικης.Ειναι θεμα σεβασμου απεναντι στο περιβαλλον και στους υπολοιπους.Αλλα μπρος το τσαμπα ο γυφτουλας βρωμιζει τα παντα και δν τον νοιαζει ακομα και γυφτουλα να τον πουν. :102:
Την φυση και εγω θελω να την απολαυσω και το κανω,σε οργανωμενα ομως καμπινγκ,οπως ξαναειπα.Οπως πρεπει .Οχι βρωμιζοντας το συμπαν ,επειδη ειμαι τσιγκουνα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

blackpaint έγραψε: 25 Μάιος 2019, 13:46
Naida έγραψε: 25 Μάιος 2019, 06:42
Δεν διάβασες τι έπαθε ο Bp με την αιώρα; Του ήρθε το φίδι από το δέντρο πάνω του. Απαπαπα το σκέφτομαι και μαζεύω τα πόδια μου.
Τοτε ομως δεν ηξερα. Πηρα το μαθημα μου και προσεθεσα μια τεντα. Την επομενη χρονια με εσωσε απο κυριολεκτικο κατακλυσμο στη σαμοθρακη. Οσοι ηταν σε σκηνες πλημυρισαν, κι εγω εμεινα στεγνος.
Δεν έχει κάποιο κίνδυνο όμως να κατασκηνώνεις κάτω από δέντρο ειδικά αν πιάνει καταιγίδα όπως είπες; για τους κεραυνούς το λέω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Εσθήρ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 14:35
Θα μου επιτρεψεις να ξερω τι εννοω ΕΓΩ αγαπουλα ναι;Αντε καλη ξεκουραση τωρα. :c020:
Τους τσαμπατζιδες βρωμιαρηδες τους βλεπουμε δυστυχως ΟΛΟΙ.Οποτε σε καμια παραλια ερημικη δεν πανε./Τοσο απλα.
Και το χειροτερο,βλεπουμε και τις βρωμιες που αφηνουν.
Δεν ειναι θεμα αισθητικης.Ειναι θεμα σεβασμου απεναντι στο περιβαλλον και στους υπολοιπους.Αλλα μπρος το τσαμπα ο γυφτουλας βρωμιζει τα παντα και δν τον νοιαζει ακομα και γυφτουλα να τον πουν. :102:
Την φυση και εγω θελω να την απολαυσω και το κανω,σε οργανωμενα ομως καμπινγκ,οπως ξαναειπα.Οπως πρεπει .Οχι βρωμιζοντας το συμπαν ,επειδη ειμαι τσιγκουνα.
στις παραλιες που παω εγω ο τσιγγουνης, αποκλειεται να εχεις δει σκουπιδια, γιατι αποκλειεται να εχεις παει.

επισης τα σκουπιδια τη βρωμια και τη γυφτια που εχω δει σε οργανωμενο καμπινκ (που εγω εχω παει) δεν την εχω δει ποτε στην ερημια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 15:48 Επειδή δεν έχω διαβάσει τις 19 σελίδες του νήματος μου, αλλά κάποια ποστ να απαντήσω στα γρήγορα:

-Για όσους λένε για το οικονομικό, να πω ότι όποιος θεωρεί ότι το κάμπινγκ τον βολεύει στο budget του, μπράβο του. Λέμε τι είναι καλύτερο, πιο ωραίο και προσφέρει περισσότερα. Άμα πηγαίνετε επειδή δεν έχετε κάτι άλλο, είναι διαφορετικό. Λέμε για όσους πάνε επειδή τους αρέσει.

-Το επειχείρημα περί φύσεως, αράγματος κάτω από τ' αστέρια, δάσος κλπ κλπ. Ναι, ξαναλέω ποιος με εμποδίζει εμένα που μένω σ' ένα σπίτι ή σε ξενοδοχείο να βγβ και να κάνω το ίδιο όποτε γουστάρω; Κανείς. Όποτε γουστάρω πάω κι αράζω παραλία. Πώς είναι πλεονέκτημα υπέρ του κάμπινγκ αυτό; Η διαφορά στις δικές μου διακοπές είναι ότι όποτε γουστάρω γυρνάω..

-Δεν είδα να απάντησε κανείς για το ζήτημα του μπάνιου.

ΥΓ: Επειδή εγώ δε μπορώ να κάνω έντιτ το OP, μπορεί κάποιος συντονιστής/συντονίστρια να διορθώσει τον τόνο μου στο "Ελεύθερο" που μου έφυγε, γιατί είναι ενοχλητικό; Gherschaagk Ηράκλειτος
Ρε άσε τους αυγολεμονους να λένε. Και εγώ μαζί σου είμαι.
Το καλό είναι ότι δεν ερχόμαστε μούρη με μούρη με αυτούς και εκείνοι με εμάς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Το πιο κοντινό σε κάμπινγκ που επιτρέπω στον εαυτό μου, είναι η ξαπλώστρα της πισίνας του 5στερου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Ερμής έγραψε: 25 Μάιος 2019, 15:10
Uppercut έγραψε: 24 Μάιος 2019, 15:48 Επειδή δεν έχω διαβάσει τις 19 σελίδες του νήματος μου, αλλά κάποια ποστ να απαντήσω στα γρήγορα:

-Για όσους λένε για το οικονομικό, να πω ότι όποιος θεωρεί ότι το κάμπινγκ τον βολεύει στο budget του, μπράβο του. Λέμε τι είναι καλύτερο, πιο ωραίο και προσφέρει περισσότερα. Άμα πηγαίνετε επειδή δεν έχετε κάτι άλλο, είναι διαφορετικό. Λέμε για όσους πάνε επειδή τους αρέσει.

-Το επειχείρημα περί φύσεως, αράγματος κάτω από τ' αστέρια, δάσος κλπ κλπ. Ναι, ξαναλέω ποιος με εμποδίζει εμένα που μένω σ' ένα σπίτι ή σε ξενοδοχείο να βγβ και να κάνω το ίδιο όποτε γουστάρω; Κανείς. Όποτε γουστάρω πάω κι αράζω παραλία. Πώς είναι πλεονέκτημα υπέρ του κάμπινγκ αυτό; Η διαφορά στις δικές μου διακοπές είναι ότι όποτε γουστάρω γυρνάω..

-Δεν είδα να απάντησε κανείς για το ζήτημα του μπάνιου.

ΥΓ: Επειδή εγώ δε μπορώ να κάνω έντιτ το OP, μπορεί κάποιος συντονιστής/συντονίστρια να διορθώσει τον τόνο μου στο "Ελεύθερο" που μου έφυγε, γιατί είναι ενοχλητικό; Gherschaagk Ηράκλειτος
Ρε άσε τους αυγολεμονους να λένε. Και εγώ μαζί σου είμαι.
Το καλό είναι ότι δεν ερχόμαστε μούρη με μούρη με αυτούς και εκείνοι με εμάς.
Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2019, 15:13 Το πιο κοντινό σε κάμπινγκ που επιτρέπω στον εαυτό μου, είναι η ξαπλώστρα της πισίνας του 5στερου.

Επιτέλους μπήκαν δύο σοβαροί άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2019, 15:13 Το πιο κοντινό σε κάμπινγκ που επιτρέπω στον εαυτό μου, είναι η ξαπλώστρα της πισίνας του 5στερου.
Με παχιά μαξιλάρια η ξαπλώστρα , και καλή σκιά , και καλό κόσμο και δίπλα από την πισίνα η θάλασσα για τα λολς 😁

Πχ http://www.nicopolisclub.gr/
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enterprise-psi έγραψε: 25 Μάιος 2019, 15:35
Με παχιά μαξιλάρια η ξαπλώστρα , και καλή σκιά , και καλό κόσμο και δίπλα από την πισίνα η θάλασσα για τα λολς 😁

Πχ http://www.nicopolisclub.gr/
Εννοείται.
Διακοπές σημαίνει ξεκουραση. Σκηνακια κάναμε στο στρατό.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Γιατί δε ξεκουράζεσαι αν πρέπει να πλένεις τα σώβρακα σου στο ποταμι;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Ερμής έγραψε: 25 Μάιος 2019, 16:13 Γιατί δε ξεκουράζεσαι αν πρέπει να πλένεις τα σώβρακα σου στο ποταμι;
Εννοείται. Και τίποτα δεν συγκρίνεται με χέσιμο σε τουρκική/χημική τουαλέτα ή ακόμα καλύτερα στην φύση και μετά να τα θαβεις κιόλας σαν σκυλί.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2019, 16:15
Ερμής έγραψε: 25 Μάιος 2019, 16:13 Γιατί δε ξεκουράζεσαι αν πρέπει να πλένεις τα σώβρακα σου στο ποταμι;
Εννοείται. Και τίποτα δεν συγκρίνεται με χέσιμο σε τουρκική/χημική τουαλέτα ή ακόμα καλύτερα στην φύση και μετά να τα θαβεις κιόλας σαν σκυλί.
Ξέχασες το μπάνιο στα κοιτάσματα αργίλου που μας είπε ο Μπλάκι. Άμ δεν βρεις, δε πειράζει. Ξύρισμα, νιπτήρας και τέτοια είναι για δεξιούληδες.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Otto Weininger έγραψε: 25 Μάιος 2019, 16:15
Πώς αλλιώς θα πετύχεις τη μαγεία του "Χεσε ψηλά και αγνάντευε";
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”