Ασέβαστος έγραψε: 25 Μάιος 2019, 10:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 09:35
Αυτό που δεν εννοούν να καταλάβουν μερικοί, είναι ότι για κάποιους διακοπές σημαίνει να βλέπουν παραλίες με κόσμο (βασικά τους ενδιαφέρει το είδος του κόσμου και όχι η παραλία) και για κάποιους άλλους διακοπές σημαίνει να βρίσκουν άδειες από κόσμο παραλίες.
ΥΓ. Κι επειδή κυκλοφορούν και τα drones της Εσθήρ που διακρίνουν αυτομάτως όποιον πάει σε ερημική παραλία καθιστώντας την έτσι πολυπληθή ας προχωρήσουμε σε κάποια διευκρίνηση. Ερημική, άδεια, ήσυχη θεωρείται μια παραλία που δεν υπάρχει ούτε μια ομπρέλα. Από τη στιγμή που εμφανίζεται
η πρώτη ομπρέλα, είναι θέμα χρόνου να γίνει πολύχρωμη, πολύβουη και πολυπολιτισμική γενικώς, η συγκεκριμένη παραλία.
μα η εσθηρ λεει δεν υπαρχουν αδειες παραλιες, να μη της χαλασουμε τη φανατασιωση;
μαλλον εννοει δεν υπαρχουν ερημοπαραλιες προσβασιμες με αυτοκινητο μεχρι το τελευταιο μετρο, με ασφαλτο. α, και μπιτσομπαρο για να μην κουβαλαμε πολλα. αλλα να ειναι ερημικες.
και κατι για τον ερμη που λεει οτι κουραζεται στη δουλεια και θελει ανεσεις και ξεκουραση. εμενα στη δουλεια με κουραζουν οι ανθρωποι. ξεκουραση για μενα ειναι να μην υπαρχουν αλλοι ανθρωποι (περα απο τους δικους μου) σε ακτινα χιλιομετρων, να μην πονεσουν τα ματακια μου βλεποντας τον απειρο καραμπαμπισμο των τουριστων.
και κατι για τον ντατζε που θελει να βλεπει κωλους και βυζια. αντι να εχω χιλιαδες σετ κωλοβυζια τα οποια απλως κοιταω, προτιμω ενα σετ, μονιμα γυμνο, και μονιμα προθυμο για ζουληγμα.
Θα μου επιτρεψεις να ξερω τι εννοω ΕΓΩ αγαπουλα ναι;Αντε καλη ξεκουραση τωρα.

Τους τσαμπατζιδες βρωμιαρηδες τους βλεπουμε δυστυχως ΟΛΟΙ.Οποτε σε καμια παραλια ερημικη δεν πανε./Τοσο απλα.
Και το χειροτερο,βλεπουμε και τις βρωμιες που αφηνουν.
Δεν ειναι θεμα αισθητικης.Ειναι θεμα σεβασμου απεναντι στο περιβαλλον και στους υπολοιπους.Αλλα μπρος το τσαμπα ο γυφτουλας βρωμιζει τα παντα και δν τον νοιαζει ακομα και γυφτουλα να τον πουν.

Την φυση και εγω θελω να την απολαυσω και το κανω,σε οργανωμενα ομως καμπινγκ,οπως ξαναειπα.Οπως πρεπει .Οχι βρωμιζοντας το συμπαν ,επειδη ειμαι τσιγκουνα.