Εσθήρ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 14:35
Θα μου επιτρεψεις να ξερω τι εννοω ΕΓΩ αγαπουλα ναι;Αντε καλη ξεκουραση τωρα.
Τους τσαμπατζιδες βρωμιαρηδες τους βλεπουμε δυστυχως ΟΛΟΙ.Οποτε σε καμια παραλια ερημικη δεν πανε./Τοσο απλα.
Και το χειροτερο,βλεπουμε και τις βρωμιες που αφηνουν. Δεν ειναι θεμα αισθητικης.Ειναι θεμα σεβασμου απεναντι στο περιβαλλον και στους υπολοιπους.Αλλα μπρος το τσαμπα ο γυφτουλας βρωμιζει τα παντα και δν τον νοιαζει ακομα και γυφτουλα να τον πουν.
Την φυση και εγω θελω να την απολαυσω και το κανω,σε οργανωμενα ομως καμπινγκ,οπως ξαναειπα.Οπως πρεπει .Οχι βρωμιζοντας το συμπαν ,επειδη ειμαι τσιγκουνα.
στις παραλιες που παω εγω ο τσιγγουνης, αποκλειεται να εχεις δει σκουπιδια, γιατι αποκλειεται να εχεις παει.
επισης τα σκουπιδια τη βρωμια και τη γυφτια που εχω δει σε οργανωμενο καμπινκ (που εγω εχω παει) δεν την εχω δει ποτε στην ερημια.
Και βεβαια παω σε ερημικες παραλιες,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΩ ΕΚΕΙ.ΠΑΩ,ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑ ΦΕΥΓΩ.Δεν το κανω σπιτι μου.
Και ακριβως εκει βλεπω κατι χλεμπουρες σαν του λόγου σου.
μλκ δεν παρακολουθουσα το τοπικ διοτι το ειχα μελετησει ενδελεχως το 1997 να τανε, 2012 να τανε, δεν εχει σημασια καθε χρονο, ιδια επιχειρηματα, ιδιες ομαδες, ιδια φαβορι ομαδων, ιδια εβδομαδα του ετους εναρξη του τοπικ αλλα ειδα εσθηρ και λεω μπαστα, εχει ζουμι εδω
εχω ξεραθει στα γελια
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51
Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Gherschaagk έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:24
Και από τότε ο κόσμος προχώρησε. Πλέον χρησιμοποιούμε και σερβιέτες. Κάτι που η γιαγιά μου δεν καταλάβαινε τι ήταν για να μη μιλήσουμε για τα ταμπόν.
Ναι η γιαγιά δεν καταλάβαινε τι ήταν η σερβιέτα αλλά τουλάχιστον καταλάβαινε πολύ περισσότερα από την εγγόνα που πετάει τη σερβιέτα ή το ταμπόν στη λεκάνη ή πάνω στο σωρό των υπόλοιπων χαρτιών που ξεχειλίζουν από το το κουβά.
Και το κυριώτερο. Η γιαγιά δεν θα πάθαινε υπαρξιακό σοκ με μια διακοπή ρεύματος.
Αυτό δεν είναι βήμα προς τα εμπρός αλλά προς τα πίσω. Είναι λουστραρισμένη βαρβαρότητα.
Gherschaagk έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:24
Και από τότε ο κόσμος προχώρησε. Πλέον χρησιμοποιούμε και σερβιέτες. Κάτι που η γιαγιά μου δεν καταλάβαινε τι ήταν για να μη μιλήσουμε για τα ταμπόν.
Ναι η γιαγιά δεν καταλάβαινε τι ήταν η σερβιέτα αλλά τουλάχιστον καταλάβαινε πολύ περισσότερα από την εγγόνα που πετάει τη σερβιέτα ή το ταμπόν στη λεκάνη ή πάνω στο σωρό των υπόλοιπων χαρτιών που ξεχειλίζουν από το το κουβά.
Και το κυριώτερο. Η γιαγιά δεν θα πάθαινε υπαρξιακό σοκ με μια διακοπή ρεύματος.
Αυτό δεν είναι βήμα προς τα εμπρός αλλά προς τα πίσω. Είναι λουστραρισμένη βαρβαρότητα.
Όχι θα ντυθώ τα σκουτιά και τις δύσκολες μέρες θα βάζω ανάμεσα απ' τα πόδια την άκρη απ' το μεσοφόρι για να κρατάει το αίμα. Ούτε καν μνόπανο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γενικά οι πισίνες είναι άστα και να προσθέσω το ερώτημα
Μόνο εγώ σιχαίνομαι τις ξαπλώστρες; πάνω τους ιδρώνουν εκατοντάδες άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κουβαλάνε διαφορά "πράγματα". Εννοείται ότι δεν κάθεσαι χωρίς πετσέτα αλλά και πάλι
Το πρόβλημα δεν είναι οι πισίνες και οι ξαπλώστρες βρε μάτια μου.
Το πρόβλημα είναι ότι πέσαμε σε απογόνους ευγενών, που δεν μπορούν καν να διανοηθούν το χέσιμο στη φύση, ενώ το συντριπτικό ποσοστό των γονιών ή των παπούδων τους έκαναν μπάνιο σε σκάφη και για τα υπόλοιπα πήγαιναν στο "μέρος" που ήταν στον εξωτερικό χώρο των Βερσαλλιών και οι διακοπές σε ξενοδοχείο, δεν έπαιζαν καν ως υπόθεση.
Για να λέμε και κάποια πράγματα με τ' όνομα τους, έτσι;
Αυτα τα περι ευγενων,ουτε κατα διαννοια απο εμενα.Απο εσενα σιγουρα πιο πιθανο.
Το ζητουμενο δεν ειναι οι λουξ διακοπες και το οτι καποιοι απο σνομπισμο φτυνουν το καμπιγνκ/Ξαναλεω..παω καμπινγκ αλλα οργανωμενο.
Το ζητουμενο ,τουλαχιστον για μενα,ειναι Η ΓΥΦΤΙΑ ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ,διοτι δεν σεβονται ουτε το περιβαλλον,ουτε τους υπολοιπους,και δεν εννοουν να καταλαβουν οτι το περιβαλλον δεν ανηκει μονο σε αυτους ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Εκει που κανεις τα σκατα σου εσυ,εκει που πετας το σκουπιδι σου,ανηκει ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΝΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΥΤΑ.Οχι εξω.
Τωρα αν εσυ τον σεβασμο στο περιβαλλον ,στους αλλους ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ,διοτι μιλαμε οτι ειναι παρανομο το ελευθερο καμπινγκ,και καποιος λογος υπαρχει για αυτο,καλα μην σχολιασω τωρα τι θα γινοταν αν ολοι ηταν τοσο καρμιριδες και εκαναν ελευθερο καμπινγκ πως θα ηταν η ελλαδα,το θεωρεις σνομπισμο....κοιταξε λιγο το μυαλουδακι σου.
blackpaint έγραψε: 25 Μάιος 2019, 13:46
Τοτε ομως δεν ηξερα. Πηρα το μαθημα μου και προσεθεσα μια τεντα. Την επομενη χρονια με εσωσε απο κυριολεκτικο κατακλυσμο στη σαμοθρακη. Οσοι ηταν σε σκηνες πλημυρισαν, κι εγω εμεινα στεγνος.
Ένας ακόμη από τους λόγους που πρέπει να στήνεις κάτω από δέντρο. Άσε που πολλοί πλημμυρίζουν όχι μόνον από την κορυφή αλλά και από τα πλάγια, επειδή δεν φρόντισαν να σκάψουν κάποιο αυλάκι.
Αυτά παθαίνουν όσοι παίρνουν αντίσκηνα των 20 ευρώ.
Στα πραγματικά αντίσκηνα και μέσα στο νερό να είναι όλο το δάπεδό τους, δεν μπαίνει νερό.
Πρέπει το νερό να ανέβει πάνω από 10 εκατοστά για να μπει μέσα.
Γενικά οι πισίνες είναι άστα και να προσθέσω το ερώτημα
Μόνο εγώ σιχαίνομαι τις ξαπλώστρες; πάνω τους ιδρώνουν εκατοντάδες άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κουβαλάνε διαφορά "πράγματα". Εννοείται ότι δεν κάθεσαι χωρίς πετσέτα αλλά και πάλι
Το πρόβλημα δεν είναι οι πισίνες και οι ξαπλώστρες βρε μάτια μου.
Το πρόβλημα είναι ότι πέσαμε σε απογόνους ευγενών, που δεν μπορούν καν να διανοηθούν το χέσιμο στη φύση, ενώ το συντριπτικό ποσοστό των γονιών ή των παπούδων τους έκαναν μπάνιο σε σκάφη και για τα υπόλοιπα πήγαιναν στο "μέρος" που ήταν στον εξωτερικό χώρο των Βερσαλλιών και οι διακοπές σε ξενοδοχείο, δεν έπαιζαν καν ως υπόθεση.
Για να λέμε και κάποια πράγματα με τ' όνομα τους, έτσι;
Εσθήρ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:57
Αυτα τα περι ευγενων,ουτε κατα διαννοια απο εμενα.Απο εσενα σιγουρα πιο πιθανο.
Το ζητουμενο δεν ειναι οι λουξ διακοπες και το οτι καποιοι απο σνομπισμο φτυνουν το καμπιγνκ/Ξαναλεω..παω καμπινγκ αλλα οργανωμενο.
Το ζητουμενο ,τουλαχιστον για μενα,ειναι Η ΓΥΦΤΙΑ ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ,διοτι δεν σεβονται ουτε το περιβαλλον,ουτε τους υπολοιπους,και δεν εννοουν να καταλαβουν οτι το περιβαλλον δεν ανηκει μονο σε αυτους ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Εκει που κανεις τα σκατα σου εσυ,εκει που πετας το σκουπιδι σου,ανηκει ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΝΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΥΤΑ.Οχι εξω.
Τωρα αν εσυ τον σεβασμο στο περιβαλλον ,στους αλλους ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ,διοτι μιλαμε οτι ειναι παρανομο το ελευθερο καμπινγκ,και καποιος λογος υπαρχει για αυτο,καλα μην σχολιασω τωρα τι θα γινοταν αν ολοι ηταν τοσο καρμιριδες και εκαναν ελευθερο καμπινγκ πως θα ηταν η ελλαδα,το θεωρεις σνομπισμο....κοιταξε λιγο το μυαλουδακι σου.
Εγω λέω να συνέλθεις λίγο γιατί το έχεις παρακάνει με το τσουβαλιασμα και δεν ξέρεις και τι λες. Οι περισσότεροι που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, όχι μόνο μαζεύουν τα δικά τους σκουπίδια αλλά και όποια σκουπίδια μπορεί να χει φέρει η θάλασσα από σας τους νομιμους, ξες αυτούς που πάνε στα οργανωμένα κάμπινγκ και αφήνουν τα μπουκάλια, τους καφέδες και τ αποτσίγαρα στην άμμο. Εμείς μέχρι και τασάκια κουβαλάμε κι όποιος φεύγει για προμήθειες παίρνει και τα σκουπίδια να τα πετάξει σε σκουπιδοτενεκεδες. Κι επειδή μπορεί να ερχονται καποιοι για ημερησιο μπανιο και να αφηνουν τα σκουπίδια του λιγο πιο πανω, τους κανουμε και ευγενικα παρατήρηση να τα παρουν στο αυτοκίνητό τους και να τα πετάξουν στον κάδο, δινοντας τους οδηγιες για το πού βρισκεται αυτος. Γιατί αν πας για ελεύθερο ΑΓΑΠΑΣ τη φύση και την θες στα καλύτερά της, δε θες να κάνεις το μέρος χωματερη. Βέβαια αν είχες γνωρίσει ανθρώπους που κάνουν ελεύθερο και τους ρωτούσες θα τα ήξερες αυτά. Όχι πως είναι έτσι όλοι,υπάρχουν και μ@λάκες, όπως υπάρχουν τέτοιοι και σε οργανωμένα ή σε διαμερίσματα ή σε πενταστερα.
Θυμήθηκα έναν γκιοζη δημοσιογράφο της Χαλκιδικής που εκραζε το ελεύθερο δείχνοντας μια χωματερή κάπου μετά το Πευκοχώρι λέγοντας πως οι ελεύθεροι κατασκηνωτες την έκαναν κι η φωτο έδειχνε στρώματα κρεβατιών, όχι θαλάσσης, όχι αυτά που μπαίνουν σε σκηνές για τον ύπνο αλλά κανονικών κρεβατιων σαν αυτά που έχουμε στα σπίτια μας, εδειχνε νιπτήρες, ρόδες, και μια μαυρη σακουλα με κουτάκια καφέδων ενός γειτονικού μπιτς μπαρ. Ούτε που πέρασε απ το μυαλό του ότι δεν παίζουν αυτά στο ελεύθερο κι ότι πιθανότατα τα πεταξε κάποιο ρουμς του λέτ που έκανε ανακαίνιση. Τα χαπατα από κάτω το τρώγανε και κραζανε κι αυτά
Κι εμείς όταν πάμε για ελεύθερο παίρνουμε το στρώμα απ το 2μισαρι κρεβάτι μας, το φορτώνουμε στον ουρανό του αυτοκινήτου κι εγώ κρατάω τον νιπτήρα στα χέρια, στη θέση του συνοδηγού γιατί περνάμε κι από στροφές, οπότε βολεύει αν ξεράσω επί τοπου. Φεύγοντας τα πετάμε όπου νά ναι, θα πάρουμε καινούργια αφού
Μηχανικός έγραψε: 25 Μάιος 2019, 14:31
Πρέπει το νερό να ανέβει πάνω από 10 εκατοστά για να μπει μέσα.
Μιλαμε για κατακλυσμο. Κατω απο την αιωρα ειχε κανονικο χειμαρο, εβλεπα να περνανε με ορμη σαγιοναρες, βιβλια, τσαντες, οτι μπορεις να φανταστεις. Περασα 2-3 ωρες να τραβαω τα σκοινια της τεντας για να χυθουνε τα νερα που μαζευονταν πανω της, σα να μουνα σε καραβι σε φουρτουνα, γιατι θα κατερρεε απο το βαρος. Πρεπει να ειχε πολυ περισσοτερο απο 10 εκ νερο. Την επομενη μερα ολη η κατασκηνωση (ημουν στο δημοτικο καμπινγκ) ηταν διαλυμενη. Ο χειμαρος ειχε παρει πολλες σκηνες.
Ομως, βγηκα τελειως αλωβητος. Κρατησα τον εαυτο μου και τα πραγματα μου στεγνα.
Δεν μπορω να πω το ιδιο για τοτε που κατασκηνωσα σε μια παραλια στην Ευβοια και τη νυχτα, ενω κοιμομουν του καλου καιρου, μπηκε κυμα μεγεθους τσουναμι στη σκηνη: δεν ηξερα πως σ εκεινη την παραλια ειχε πλημμυριδα τη νυχτα..
blackpaint έγραψε: 26 Μάιος 2019, 10:21
Δεν μπορω να πω το ιδιο για τοτε που κατασκηνωσα σε μια παραλια στην Ευβοια και τη νυχτα, ενω κοιμομουν του καλου καιρου, μπηκε κυμα μεγεθους τσουναμι στη σκηνη: δεν ηξερα πως σ εκεινη την παραλια ειχε πλημμυριδα τη νυχτα..