!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Υπέρ, αρκεί να μαζεύετε τα σκουπίδια σας.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

the comet the course the tail έγραψε: 23 Μάιος 2019, 19:48
Juno έγραψε: 23 Μάιος 2019, 19:10
the comet the course the tail έγραψε: 23 Μάιος 2019, 08:13 όλα αυτά για να μας πει ο Uppercut ότι έχει πλούσιο μπαμπά με εξοχικά σε νησιά και φράγκα για ξενοδοχεία.
στην κοσμάρα του! νομίζει ότι όλοι μπορούν να διαθέσουν λεφτά για διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. έλεος!
όχι φίλε και γι' αυτό θα δεις κόσμο σε ελεύθερα κάμπινγκ. όταν ήμασταν νεότεροι, με όρεξη, αλλά άφραγκοι, που νομίζεις ότι την βγάζαμε;
Αυτοί που λες ότι κάνουν ελεύθερο camping, επειδή δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα ούτε για ξενοδοχείο, δεν είναι μάγκες. Απλώς δεν μπορούν να επιλέξουν κάτι άλλο. Φταίει ο Uppercut που μπορεί και επιλέγει;
Δηλαδή να πηγαίνουμε με το αντίσκηνο στην μπίχλα για να μην πληγωθεί η ευαίσθητη ψυχούλα σου;
ρε Juno την παλεύεις καθόλου; :xena: είπα ότι είναι μάγκες; από ανάγκη το κάνουν. σε παρακαλώ. μίλα καλύτερα.

φέτος θα πας πουθενά;
αν ενδιαφέρεσαι ή όποιος ενδιαφέρεται για διακοπές δίπλα στην θάλασσα εκτός Ιούλη και Αυγούστου, διαθέτω χώρο. πληροφορίες με π.μ. :goodpost:
Εσύ μίλησες καλά σε κάποιον που λέει ότι δεν του αρέσει το ελεύθερο camping και εξηγεί τους λόγους;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ενωσηΚ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 20:41
Feindflug έγραψε: 23 Μάιος 2019, 10:21
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2019, 10:14 Υπερ φυσικα. Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα αν φυσικα υπαρχει αλληλοσεβασμός και δεν εχεις τον καθε μαλακα διπλα σου να παιζει σφακιανακη.

Επισης ειναι τρομερη εμπειρια για τα παιδια. Η κορη μου πρωτη φορα που κοιμηθηκε σε sleeping bag κατω απ'τα αστερια ηταν 5 μηνων.

Μια μονο νυχτα γιατι δεν θελαμε να το παρατραβηξουμε αλλα εκανε τον καλυτερο υπνο που ειχε κανει μεχρι τοτε. Το πρωτο της βραδυ που δεν ξυπνησε ουτε μια φορα.

Δε νομιζω οτι θα σταματησω ποτε αν και πλεον σκανε πολλοι αξεστοι καρεκλαδες.
Γιατί ρε τύπε; Τι σε πειράζουν οι καρεκλάδες;
Εικόνα

τυπε εισαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ?
Είμαι ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
rednick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rednick »

Naida έγραψε: 23 Μάιος 2019, 07:30 Υπέρ εννοείται. Άλλη αίσθηση. Κι άμα είσαι με την παρέα σου κι όχι μόνο πχ με γκόμενο ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω κάνει πολλές φορές αλλά :romance-hearteyes: Αλλά το μοναδικό που με φοβίζει είναι τα φίδια :-? Είναι δηλαδή ένας από τους λόγους που δε θα πήγαινα.
-παρε μια αιωρα και μην φοβασαι τιποτα
-τα τροφιμα να τα κρεμας ψιλα ,δεν εχει μονο αρουραιους εχει και αλλα ζωα
θα περιμενα να ελεγες οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η τουαλετα
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Naida έγραψε: 23 Μάιος 2019, 07:30 Υπέρ εννοείται. Άλλη αίσθηση. Κι άμα είσαι με την παρέα σου κι όχι μόνο πχ με γκόμενο ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω κάνει πολλές φορές αλλά :romance-hearteyes: Αλλά το μοναδικό που με φοβίζει είναι τα φίδια :-? Είναι δηλαδή ένας από τους λόγους που δε θα πήγαινα.
Να καις ενα λαστιχο αυτοκινητου μεσα στη σκηνη σου πριν πας για υπνο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

rednick έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:11
Και αιώρα κιόλας;
Για τουαλέτα πας στη φύση. Αλλά και εκεί μάντεψε ποιος κίνδυνος παραμονεύει :cry
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:15

Και θα τα κουβαλάω μαζί μου από το σπιτι; :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Εσθήρ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 21:20
Τι να σου πω....η αφεντομουτσουναρα σου και οποιον παρει ο χαρος παιδακι μου.Εισαι απλα απαραδεχτος.Δηλαδη να κολυμπαει ο αλλος και να επιπλεει η σκατουλα σου διπλα του.
Και αυτα τα περι ερημικη παραλια,δεν πιανουν,ερημικη παραλια στην ελλαδα δεν βρισκεις πλεον.ΞΕΦΤΥΛΑ/.
Ρε ουξου απο εδω μπιχλες.ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ...ΕΛΕΟΣ.σας πειραζουν και οι γυφτοι.
Στα απαυτα μου ποιος θεωρει κατι ιν,αουτ..ανεσεις....διακπες τυπου σορβαιβερ και ακτι τετοια ψωνισμεν.Με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟς ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΜΕ ΣΚΑΤΟΥΛΕς ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ,στη θαλασσα να επιπλεουν οι σκατουλες του καθενος,να φευγουν και να αφηνουν ολες τις μαλακιες τους.ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Δυστυχως
Το θεμα με εχει απασχολησει σοβαρα. Η αφοδευση στη θαλασσα ειναι χαντς νταουν η πιο οικολογικη απο ολες. Τα κοπρανα διαλυονται μεσα σε λιγα λεπτα, εαν δε εχει και λιγο κυμα, ακομα πιο γρηγορα. Η μαριδα τα καταβροχθιζει. Στην γη αντιθετα χρειαζονται πολλους μηνες για να διαλυθουν και μπορει εαν δεν εχουν θαφτει σωστα να μαζεψουν μυγες, να λειτουργησουν σαν ναρκη ή να ξεθαφτουν απο σκυλια. Επισης οπως προειπα δεν χρησιμοποιω ποτε χαρτι υγειας. Νερακι μονο.
Ιτ γκοουζ γουιδαουτ σεινγκ πως οταν εννοω σε καποιο απομερο μερος, το εννοω οσο πιο κατηγορηματικα γινεται. Μην με υποτιμας εξαλλου, γνωριζω παραλιες που ακομα και μεσα αυγουστου δεν θα συναντησεις παρα ενα δυο ατομα. Ο ενας θα ειμαι εγω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Naida έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:18

θα κλεβεις τα λαστιχα απ'τους γυρω
rednick

Naida έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:17
Και αιώρα κιόλας;
Για τουαλέτα πας στη φύση. Αλλά και εκεί μάντεψε ποιος κίνδυνος παραμονεύει :cry
βρε εσυ αφου φοβασαι τα φιδια δεν μενεις σε σλιπινγκ μπαννγκ η σε σκηνη,μειωνεις τις πιθανοτητες και ανεβαινεις σε αιωρα και κουνιεσαι κιολας :lol:
οι περισοτερες γυναικες που ξερω εχουν θεμα με την τουαλετα εσυ εισαι εξαιρεση
rednick

δεν διαβασα ολο το νημα και δεν ξερω αν εχει αναφερθει ο νομος για το ελευθερο καμπινγκ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η αστυνομία έχει το δικαίωμα να συλλάβει τους ελεύθερους κατασκηνωτές αυτεπάγγελτα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Η ελεύθερη κατασκήνωση επισείει ποινές πλημμεληματικού χαρακτήρα που δεν ξεπερνούν σε διάρκεια το ένα έτος κάθειρξη με αναστολή. Ωστόσο, εάν ο κατασκηνωτής συλληφθεί να ανάβει φωτιά σε δασική περιοχή ή να ρυπαίνει προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000 η ποινή μπορεί να φτάσει και τα πέντε χρόνια. Πλέον, για το ελεύθερο κάμπινγκ προβλέπεται μία διοικητική κύρωση (πρόστιμο 300 ευρώ)και μια ποινική (κράτηση έως 6 μήνες ή χρηματική ποινή έως 3.000 ευρώ), η οποία επιβάλλεται από τον δικαστή κατά τη συζήτηση της υπόθεσης.
http://sinidisi.gr/59127-provlepei-nomo ... -kampingk/
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

rednick έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:38 δεν διαβασα ολο το νημα και δεν ξερω αν εχει αναφερθει ο νομος για το ελευθερο καμπινγκ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η αστυνομία έχει το δικαίωμα να συλλάβει τους ελεύθερους κατασκηνωτές αυτεπάγγελτα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Η ελεύθερη κατασκήνωση επισείει ποινές πλημμεληματικού χαρακτήρα που δεν ξεπερνούν σε διάρκεια το ένα έτος κάθειρξη με αναστολή. Ωστόσο, εάν ο κατασκηνωτής συλληφθεί να ανάβει φωτιά σε δασική περιοχή ή να ρυπαίνει προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000 η ποινή μπορεί να φτάσει και τα πέντε χρόνια. Πλέον, για το ελεύθερο κάμπινγκ προβλέπεται μία διοικητική κύρωση (πρόστιμο 300 ευρώ)και μια ποινική (κράτηση έως 6 μήνες ή χρηματική ποινή έως 3.000 ευρώ), η οποία επιβάλλεται από τον δικαστή κατά τη συζήτηση της υπόθεσης.
ξερω πως η απλη διανυκτερευση σε σκηνη δεν απαγορευεται, αλλα εαν μεινεις εκει και την επομενη θεωρειται μονιμη κατασκηνωση και διωκεται. Εγω ημουν τυχερος, μονο στην Σαμοθρακη με πλευρισε ενα ελικοπτερο, αλλα αυτο ηταν ολο. Φιλοι μου ομως που τους πιασαν, στο δικαστηριο πηραν απαλλαγη.
Ο νομος ειχε φτιαχτει επι χουντας για να κυνηγησει τους τσιγγανους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

rednick έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:33
Naida έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:17
Και αιώρα κιόλας;
βρε εσυ αφου φοβασαι τα φιδια δεν μενεις σε σλιπινγκ μπαννγκ η σε σκηνη,μειωνεις τις πιθανοτητες και ανεβαινεις σε αιωρα και κουνιεσαι κιολας :lol:
οι περισοτερες γυναικες που ξερω εχουν θεμα με την τουαλετα εσυ εισαι εξαιρεση
Δεν διάβασες τι έπαθε ο Bp με την αιώρα; Του ήρθε το φίδι από το δέντρο πάνω του. Απαπαπα το σκέφτομαι και μαζεύω τα πόδια μου.
Τι θέμα έχουν με την τουαλέτα; Που θα πάνε;όπου πάνε και οι άλλοι. Αν και το καλύτερο ίσως είναι μια χημική.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:33
Naida έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:18

θα κλεβεις τα λαστιχα απ'τους γυρω
Με σπρώχνεις να γίνω κλέφτρα αχαριστε :011:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

blackpaint έγραψε: 25 Μάιος 2019, 01:00
rednick έγραψε: 25 Μάιος 2019, 00:38 δεν διαβασα ολο το νημα και δεν ξερω αν εχει αναφερθει ο νομος για το ελευθερο καμπινγκ

ξερω πως η απλη διανυκτερευση σε σκηνη δεν απαγορευεται, αλλα εαν μεινεις εκει και την επομενη θεωρειται μονιμη κατασκηνωση και διωκεται. Εγω ημουν τυχερος, μονο στην Σαμοθρακη με πλευρισε ενα ελικοπτερο, αλλα αυτο ηταν ολο. Φιλοι μου ομως που τους πιασαν, στο δικαστηριο πηραν απαλλαγη.
Ο νομος ειχε φτιαχτει επι χουντας για να κυνηγησει τους τσιγγανους.
1) Και για μία νύχτα, και για μιά ώρα απαγορεύεται.
2) Ο νόμος δεν είναι από την χούντα, αυτά τα λένε οι Συριζαίοι.
3) Ο Καρανίκας γιατί δεν είπε να καταργηθεί στα 5 χρόνια του Σύριζα;
4) Ο νόμος δεν εφαρμόζεται στους λαθρομετανάστες παρά μόνο στους Έλληνες.
5) Ο νόμος είναι πιό αυστηρός με τους κατασκηνωτές από τι με τους μπαχαλάκηδες και τους Ρουβίκωνες.
Τιμωρείσαι περισσότερο αν ανάψεις φωτιά για να μαγειρέψεις στο δάσος από το αν πετάς μολότοφ στην πόλη. :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”