!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ο μηδενισμός των πάντων είναι η νέα πολιτική/ιδεολογική/θρησκευτική προσέγγιση.

Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, κάτι δεν έχει καταλάβει, ειδικώς όταν φεύγουν από τα εγκόσμια και οι τελευταίοι γιανναράδες. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:45
nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:40 για να εχεις μια σαφη αποψη θα πρεπει να γνωριζεις και να εχεις μελετησει το εργο του γιανναρα
σας ευχαριστώ για την παρατήρηση και τον χρόνο που χρειάστηκε για να μου παραδώσετε το λευκό αυτό ύφασμα, κυρίως ενδιαφερόμουν για την πρότασή σας, ενα ακομα βιντεο του υπέροχου αυτου ανθρώπου, του κυριου Κουτουλα. Αν τυχει και βρειτε την ευκαιρία, θα σας ειμαι υπόχρεος.
ειδα τρια -δεν το ειπα;- σχετικα με τον- εμφυλιο- πολυτεχνειο- και για τα λαθη του λιαντινη
κα επειδη μελετησα και εγω τον λιαντινη τον βρηκα σωστο ----εκτος απο απο τον τροπο που διαλεξε
ο λιαντινης να πεθανει που εκει ο κουτουλας αντεδρασε καπως υπερβολικα ..για αυτο ειπα οτι ειναι φυσικο
στην κριτικη μας να εμμεινουμε σε κατι περισσοτερο που κατα την γνωμη μας δεν ειναι αρεστο
λογω του χαρακτηρα μας και μονο ...βασικα για μενα τα λαθη του λιαντινη ηταν ενα και μονο
η εμμονη που ειχε με τον χριστιανισμο ...και οσο για τον τροπο που διαλεξε να φυγει δεν με ενδιαφερει
ωστε να τον κρινω αυστηρά
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Μπαινει στο νημα ο αναγωγος χωρις να γνωριζει οτι ο ορος ανθρωπος εχει παψει να ισχυει ως νοηματικος προσδιορισμος ΑΥΤΟΥ του διποδου ειδους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nemo

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:53 Ο μηδενισμός των πάντων είναι η νέα πολιτική/ιδεολογική/θρησκευτική προσέγγιση.

Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, κάτι δεν έχει καταλάβει, ειδικώς όταν φεύγουν από τα εγκόσμια και οι τελευταίοι γιανναράδες. :e045:
και συ το κανεις συνεχως ..αλλα απο διαφορετικη σκοπια ..αλλα στην ουσια το ιδιο ειναι
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:52(...)καποιος να πετάξει τον ναυτη στην θάλασσα, ποσο απρεπές λεξιλόγιο, φρουρρρααά.
Τά 'χεις φτιάξει με την τρελή του χωριού, ρε απελπισμένε; Στο λέω να πας να κοιτάξεις το ζάχαρο και δεν ακούς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:37
enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:32 ε οχι και απο αγρίνιο ομως, ηταν μεγάλη προσβολή. Μονομαχία με την φατα μοργκανα κανονικα, αλλα αλλες εποχές, αχχχ. :011:
Η μοργκάνα είναι μια χαρά σε σχέση με τα "αρσενικά" και "θηλυκά" κωλοπετεινιτσιώτικης νοοτροπίας παρτάλια

Στοιχειώδες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:31
Για όποιο πασοκογενές προχωκαγκούρι της κωλοπετεινίτσας γουστάρει να πουλήσει κόζμο οδηγίες σε εγγενείς αστούς, εδώ είμαστε για περαιτέρω εφαρμογή των λέξεων. :e045:

Ζούδια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:24 Καμμία σχέση με Αγρίνιο. Με Σμύρνη και Νότια κακιά Πελοπόννησο, ναι, προχωκαγκούρικο παρτάλι.

:smt017
Ρε συ Beria, άλλαξε άβαταρ και τα ξαναλέμε. Ο Έζρα δεν έχει την παραμικρή σχέση με Σάββα, Δημητρά και γιασονοσοειδή γενικότερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:54 ειδα τρια -δεν το ειπα;- σχετικα με τον- εμφυλιο- πολυτεχνειο- και για τα λαθη του λιαντινη
βρε εχεις κανενα βιντεο να σου αρέσει ο κουτουλας να δω αν ειναι το ιδιο κομπλεξικός, μπορει να εχεις γουστα, δεν κρίνω, απο περιέργεια.

μην γραφεις σεντόνια που δεν ειναι για εμενα ως απαντηση σε εμενα αγαπητε σε παρακαλώ, ξεχνάω να απαντήσω με σεβαμό, κατι παθαίνω, ζητώ την κατανόησή σου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Bazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:55 Μπαινει στο νημα ο αναγωγος χωρις να γνωριζει οτι ο ορος ανθρωπος εχει παψει να ισχυει ως νοηματικος προσδιορισμος ΑΥΤΟΥ του διποδου ειδους.
δεν το είχε πει ακριβώς έτσι, δεν περιμένεις να θυμάμαι την ακριβή διατύπωση μετά από εικοσιεφτά χιλιάδες γάρα, ελπίζω
nemo

enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:58
nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:54 ειδα τρια -δεν το ειπα;- σχετικα με τον- εμφυλιο- πολυτεχνειο- και για τα λαθη του λιαντινη
βρε εχεις κανενα βιντεο να σου αρέσει ο κουτουλας να δω αν ειναι το ιδιο κομπλεξικός, μπορει να εχεις γουστα, δεν κρίνω, απο περιέργεια.

μην γραφεις σεντόνια που δεν ειναι για εμενα ως απαντηση σε εμενα αγαπητε σε παρακαλώ, ξεχνάω να απαντήσω με σεβαμό, κατι παθαίνω, ζητώ την κατανόησή σου.
ειπα οτι δεν ισχυουν οι χαρακτηρισμοι που του αποδιδεις και ειμαστε οκ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:53 Ο μηδενισμός των πάντων είναι η νέα πολιτική/ιδεολογική/θρησκευτική προσέγγιση.

και συ το κανεις συνεχως ..αλλα απο διαφορετικη σκοπια ..αλλα στην ουσια το ιδιο ειναι
Μα έχω γίνει συνειδητή μηδενίστρια. Οπότε, είμαι απολύτως ειλικρινής σε ό,τι γράφω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:01

Μα έχω γίνει συνειδητή μηδενίστρια. Οπότε, είμαι απολύτως ειλικρινής σε ό,τι γράφω. :lol:
τοτε οκ ! οσο για μενα προσπαθω να μην ειμαι σε ολα που εχουν να κανουν με την συλλογικοτητα
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:33
έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:29 Τι να σε κοροιδέψω πασά μου. Συζήτηση κάνουμε.
Λειτουργείς υπερβολικά με το αίσθημα συμπάθειας/αντιπάθειας.
με συγχωρεις, ειμαι ασχετος με το θεμα, ετυχε να εχω κεφι για πχωρουμ και ειδα εσενα για οπ, οποτε ειδα το βιντεο. Δεν γνωρίζω το υποβαθρο της αντιαράθεσης, βλεπω απλα εναν κουτοπόνηρο κομπλεξικό αθλιο τυπο που κανει λογικές κολοτουμπες, πολλες, ειχα απορια, ευχαριστώ για την παρέα παντως.

.

Ο Διαμαντής είναι ΦιλοΒασιλικός.....γιατί η Μάνα του ήταν στα ιδρύματα παιδιών παιδομαζώματος της Φρειδερίκης.....σταρχίδιαμας.....

Εχει πολλά βίδεο που είναι υποστηρικτικός της Αναρχίας.....σταρχίδιαμας.....

Είναι και Καθολικός και Ιερουργών έχω δεί.....εγώ αγνωστικιστής.....σταρχίδιαμας.....

Είναι και μπερδεμένος ανάμεσα στήν ΥπερΥπεροχή του Δέους της Κλασσικής Σκέψης και του Χριστιανισμού.....σταρχίδιαμας.....

Κάνει και ψιλολαθάκια στα 400τόσα βίδεο του αλλά και πάλι σταρχίδιαμας.....

Αυτό όμως που με έκανε να εχω δεί το 90% των βίδεό του είναι οτι δίνει αποσιωποιημένες πληροφορίες οπτικές και Αλήθειες

γύρω απο τα θέματα που ασχολείται.....και η προσπάθειά του να διαδίδει τη " σοβαρή θεμελιακή γνώση " και την Αυτοπαιδεία.....

ο Διαμαντής σαφτά ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.....σε πόσους ;;; .σε 3.500 άτομα πρός το παρόν.....μη φοβού..... :8)

Πάρε και το τελευταίο του Διαμαντάκι..... :smt023

.

.

Η αφτό το αυτογνωσιακό.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:56 Τά 'χεις φτιάξει με την τρελή του χωριού, ρε απελπισμένε;
Θα ήθελα αλλα δεν μπορώ να αγνοήσω το σχόλιό σας, ειναι εμφανές οτι στο στόχαστρό σας εχετε τοποθετήσει την Γαλή, η σιωπή μου ισως εκληφθεί ως συγκατάβαση, αυτο θα ηταν ανεπίτρεπτο.

Ευτυχώς για εσάς, παρατήρησα οτι και πρίν ειδατε το βιντεο λετε, αλλα δεν καταλάβατε τίποτα, φαντάζομαι οτι αντιλαμβάνεστε πως και η υπο συζήτηση παρατήρησή σας, εχει για πηγή της τον ιδιο τόπο, ξέρετε εσείς τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:01

τοτε οκ ! οσο για μενα προσπαθω να μην ειμαι σε ολα που εχουν να κανουν με την συλλογικοτητα
Συλλογικότητα με ποιους ρε nemo;

Με εθνοκάγκουρες ή προχωκάγκουρες που δεν έχουν καταλάβει Χριστό η Αλλάχ από τα κείμενα του Γιανναρά; :lol:

Κάπου "έγκωσα*" από τις προσεγγίσεις των μεν και των δεν και δεν πάει άλλο.

*Υπέροχη δημώδης έκφραση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:06
Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:56 Τά 'χεις φτιάξει με την τρελή του χωριού, ρε απελπισμένε;
Θα ήθελα αλλα δεν μπορώ να αγνοήσω το σχόλιό σας, ειναι εμφανές οτι στο στόχαστρό σας εχετε τοποθετήσει την Γαλή, η σιωπή μου ισως εκληφθεί ως συγκατάβαση, αυτο θα ηταν ανεπίτρεπτο.

Ευτυχώς για εσάς, παρατήρησα οτι και πρίν ειδατε το βιντεο λετε, αλλα δεν καταλάβατε τίποτα, φαντάζομαι οτι αντιλαμβάνεστε πως και η υπο συζήτηση παρατήρησή σας, εχει για πηγή της τον ιδιο τόπο, ξέρετε εσείς τι εννοώ.
Εγώ είπα για την τρελή του χωριού. Ο συνειρμός με την ακατανόμαστη είναι δικός σου. Σε οικτίρω.
ΥΓ: Τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”