Η απάντηση δεν πάει σε σένα. Άλλου πάει.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:19σωστό, ας απαντησει ο κρινόμενος μονος του στον κομπλεξικό. Α δεν μπορεί, εχει πεθάνει, φτου.jimdenin έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:16 Η μπορεί κάποιος να ενοχλείται από την κριτική του κριτή γιατί μάλλον έχει βάλει σε κάδρο αγιογραφίας του κρινόμενο και να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Εξίσου διακριτό ή όχι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 30 Αύγ 2024, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε καλα και εγω δεν το λεω σε εσενα, εξηγώ γιατι μου μοιαζει και κομπλεξικός. Κανει μομφασμους σαν να το ζει, αλλα μονο εκεινος ζει, ο αλλος εχει πεθάνει, δεν μπρει να απαντησει. Γενικά αθλιος τυπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Αύγ 2024, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μη χρησιμοποιείς υπερβολές τύπου αγιογραφίας καλό μου.jimdenin έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:16Η μπορεί κάποιος να ενοχλείται από την κριτική του κριτή γιατί μάλλον έχει βάλει σε κάδρο αγιογραφίας του κρινόμενο και να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:10Το ζητούμενο είναι τα χοντροθεματάκια του κριτή και όχι του κρινόμενου.jimdenin έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:09
Ούτε ο Γιανναράς ήταν εκνευριστικός αλλά ούτε και στο βίντεο υπάρχει κάτι τόσο φοβερό και τρομερό. Κριτική είναι σε θέση του Γιανναρά, όταν γίνεται κριτική δεν θα γίνει πάντα με το "σεις και με το σας", μπορεί ίσως το ύφος να ξενίζει. Τώρα συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος, είναι άλλη ιστορία.
Βασικά τον Γιανναρά μπορεί κάποιος να τον ψέξει για ένα κάρο πράγματα.
Η αλήθεια είναι ότι ο συγχωρεμένος είχε ένα θέμα με το ζήτημα "δύση-βυζάντιο".![]()
Είναι διακριτά ή όχι;
Εξίσου διακριτό ή όχι;
Ο οποιοσδήποτε είναι ελεύθερος να επιλέξει τα δικά του κάδρα για το χώρο του.
Είναι αισθητική και όχι αμιγώς φιλοσοφική προσέγγιση.
Μπολντάρω το "αμιγώς" γιατί σαφώς έχουν εγγενή σχέση αμφότερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και για να το θέσω πρακτικώς, το ζητούμενο είναι ποιος θα προτιμούσε βιβλιογραφία του Γιανναρά ή του Κούτουλα για τη βιβλιοθήκη του.
Για πείτε.
Για πείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Το ξέρεις ότοι οι μορφασμοί είναι μέσα στο ρεπερτόριο της ανθρώπινης επικοινωνίας. Γιατί το αναφέρεις σαν πρόβλημα;enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:21 ε καλα και εγω δεν το λεω σε εσενα, εξηγώ γιατι μου μοιαζει και κομπλεξικός. Κανει μομφασμους σαν να το ζει, αλλα μονο εκεινος ζει, ο αλλος εχει πεθάνει, δεν μπρει να απαντησει. Γενικά αθλιος τυπος.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Κουράστηκα από την εισαγωγή του βίντεο
Το έργο και η ζωή του Γιανναρά ξεπερνάνε το οποίο τραύμα του επικαλείται ο όχι αντιπαθής Κούτουλας
Ας ξεπεράσει κι αυτός το ζόρι που τραβά με τον Γιανναρά
Το έργο και η ζωή του Γιανναρά ξεπερνάνε το οποίο τραύμα του επικαλείται ο όχι αντιπαθής Κούτουλας
Ας ξεπεράσει κι αυτός το ζόρι που τραβά με τον Γιανναρά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το πρόσεξα. Όταν κάποιος γράφει καμία 15αρια μυνήματα σε νήμα που δεν έχουν καμία σχέση με το κεντρικό θέμα κάνοντας επί της ουσίας αυτό το οποίο τάχα μου τάχα μου κατηγορεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:21Μη χρησιμοποιείς υπερβολές τύπου αγιογραφίας καλό μου.jimdenin έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:16Η μπορεί κάποιος να ενοχλείται από την κριτική του κριτή γιατί μάλλον έχει βάλει σε κάδρο αγιογραφίας του κρινόμενο και να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:10
Το ζητούμενο είναι τα χοντροθεματάκια του κριτή και όχι του κρινόμενου.![]()
Είναι διακριτά ή όχι;
Εξίσου διακριτό ή όχι;
Φάνηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 30 Αύγ 2024, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μου απαντας σαν να με κοροιδέυεις, η κοροιδευεις εσένα; Οι μομφασμοι εχουν θέση οταν κανεις κριτική σε πεθαμένο; Τεσπα φιλε, αυτος που ανεβασες ειναι παρατραγουδο, και εσυ μαλλον αν δεν το βλεπεις, λυπαμαι.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:24 Το ξέρεις ότοι οι μορφασμοί είναι μέσα στο ρεπερτόριο της ανθρώπινης επικοινωνίας. Γιατί το αναφέρεις σαν πρόβλημα;
Μακάρι να ήταν ένας.Μπίστης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:24 Κουράστηκα από την εισαγωγή του βίντεο
Ας ξεπεράσει κι αυτός το ζόρι που τραβά με τον Γιανναρά![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι κι αυτό μια άποψη για τα φαινόμενα. Δεκτή.jimdenin έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:26Το πρόσεξα. Όταν κάποιος γράφει καμία 15αρια μυνήματα σε νήμα που δεν έχουν καμία σχέση με το κεντρικό θέμα κάνοντας επί της ουσίας αυτό το οποίο τάχα μου τάχα μου κατηγορεί.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:21Μη χρησιμοποιείς υπερβολές τύπου αγιογραφίας καλό μου.jimdenin έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:16
Η μπορεί κάποιος να ενοχλείται από την κριτική του κριτή γιατί μάλλον έχει βάλει σε κάδρο αγιογραφίας του κρινόμενο και να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Εξίσου διακριτό ή όχι;
Φάνηκε.
Και δεν με χαλάει καθόλου, αντιθέτως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Τι να σε κοροιδέψω πασά μου. Συζήτηση κάνουμε.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:26μου απαντας σαν να με κοροιδέυεις, η κοροιδευεις εσένα; Οι μομφασμοι εχουν θέση οταν κανεις κριτική σε πεθαμένο; Τεσπα φιλε, αυτος που ανεβασες ειναι παρατραγουδο, και εσυ μαλλον αν δεν το βλεπεις, λυπαμαι.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:24 Το ξέρεις ότοι οι μορφασμοί είναι μέσα στο ρεπερτόριο της ανθρώπινης επικοινωνίας. Γιατί το αναφέρεις σαν πρόβλημα;
Λειτουργείς υπερβολικά με το αίσθημα συμπάθειας/αντιπάθειας.
Και τι πάει να πει ότι κάνει μορφασμούς όταν μιλάει για πεθαμένο. Δεν τον έβρισε, δεν τον προσέβαλε, κριτική στη σκέψη του έκανε.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
Ναι, και; Κι εμείς κριτική στη ...σκέψη των ζωντανών κάνουμε.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:29Τι να σε κοροιδέψω πασά μου. Συζήτηση κάνουμε.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:26μου απαντας σαν να με κοροιδέυεις, η κοροιδευεις εσένα; Οι μομφασμοι εχουν θέση οταν κανεις κριτική σε πεθαμένο; Τεσπα φιλε, αυτος που ανεβασες ειναι παρατραγουδο, και εσυ μαλλον αν δεν το βλεπεις, λυπαμαι.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:24 Το ξέρεις ότοι οι μορφασμοί είναι μέσα στο ρεπερτόριο της ανθρώπινης επικοινωνίας. Γιατί το αναφέρεις σαν πρόβλημα;
Και τι πάει να πει ότι κάνει μορφασμούς όταν μιλάει για πεθαμένο. Δεν τον έβρισε, δεν τον προσέβαλε, κριτική στη σκέψη του έκανε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η άλλη πλευρά έχει μίσος πολιτικό (και αδυναμία κατανόησης), το "βαθύ κόκκινο" τον αποχαιρετά με τον χαρακτηρισμό "σκοταδιστης"
https://www.facebook.com/share/p/tT36WEt5SLdzYvU2/
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
με συγχωρεις, ειμαι ασχετος με το θεμα, ετυχε να εχω κεφι για πχωρουμ και ειδα εσενα για οπ, οποτε ειδα το βιντεο. Δεν γνωρίζω το υποβαθρο της αντιαράθεσης, βλεπω απλα εναν κουτοπόνηρο κομπλεξικό αθλιο τυπο που κανει λογικές κολοτουμπες, πολλες, ειχα απορια, ευχαριστώ για την παρέα παντως.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:29 Τι να σε κοροιδέψω πασά μου. Συζήτηση κάνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Αύγ 2024, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ανοίξω κάποιο λινκ που εκθέτει απόψεις ηλιθίων.Μπίστης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:32Η άλλη πλευρά έχει μίσος πολιτικό (και αδυναμία κατανόησης), το "βαθύ κόκκινο" τον αποχαιρετά με τον χαρακτηρισμό "σκοταδιστης"
https://www.facebook.com/share/p/tT36WEt5SLdzYvU2/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades