έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:21
Σιγά μωρή...Κλεοπάτρα από το Αγρίνιο.
Καμμία σχέση με Αγρίνιο. Με Σμύρνη και Νότια κακιά Πελοπόννησο, ναι, προχωκαγκούρικο παρτάλι.
Μάθε και καμια άλλη λέξη.
Για όποιο πασοκογενές προχωκαγκούρι της κωλοπετεινίτσας γουστάρει να πουλήσει κόζμο οδηγίες σε εγγενείς αστούς, εδώ είμαστε για περαιτέρω εφαρμογή των λέξεων.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:32
ε οχι και απο αγρίνιο ομως, ηταν μεγάλη προσβολή. Μονομαχία με την φατα μοργκανα κανονικα, αλλα αλλες εποχές, αχχχ.
Η μοργκάνα είναι μια χαρά σε σχέση με τα "αρσενικά" και "θηλυκά" κωλοπετεινιτσιώτικης νοοτροπίας παρτάλια
Στοιχειώδες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:31
Για όποιο πασοκογενές προχωκαγκούρι της κωλοπετεινίτσας γουστάρει να πουλήσει κόζμο οδηγίες σε εγγενείς αστούς, εδώ είμαστε για περαιτέρω εφαρμογή των λέξεων.
Ζούδια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:24
Καμμία σχέση με Αγρίνιο. Με Σμύρνη και Νότια κακιά Πελοπόννησο, ναι, προχωκαγκούρικο παρτάλι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:24
δεν ειναι οπως τα λεει ο εανον για τον κουτουλα ευθυς με κριτικη σκεψη και χωρις συμπλεγματα
υπέροχος πράγματι, ζητώ συγνώμη που σε ανάγκασα να με διορθώσεις, δεν ξερω τι με ειχε πιάσει. Εχεις καποιο ακομα βιντεο φιλτατε να μου προτείνεις του ιδίου, θα μου έκανες μεγάλη εξυπηρέτηση.
για να εχεις μια σαφη αποψη θα πρεπει να γνωριζεις και να εχεις μελετησει το εργο του γιανναρα
αν το εχεις κανεις τοτε να μας πεις σε τι εκανε λαθος ο κουτουλας
υσ..εγω δεν εχω γνωση του εργου γιανναρα αλλα εχω γνωση σε αυτα που αναφερθηκε ο κουτουλας στην κριτικη του σχετικα με την δυση ..το θεωρω φυσικο στην κριτικη που κανουμε σε ενα εργο
να εμμεινουμε σε συγκεκριμενα γεγονοτα και να παραβλεψουμε λιγακι την γενικη εικονα
Παρεμπιπτοντως ο Γιανναρας ειχε γραψει σε μια απο τις επιφυλλιδες του οτι στη Γαλλια μπορουσες να διαφωνησεις με καποιον σαν ανθρωπος, ισως το μονο πραγμα στο οποιο παραδεχοταν τη Δυση.
Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:02
Εγώ δεν τά 'χω με κανέναν, εσύ μάλλον τά 'χεις με τους πάντες -σχεδόν- σήμερα. Στο έχω ξαναπεί, να κοιτάξεις το ζάχαρό σου.
μου ειχατε λειψει.
αλλά δεν εισαι δίκαιος οπως παντα, δεν εχω τίποτα με κανεναν αλήθεια, απλα ειμαι ασχετος και ηθελα να καταλάβω γιατι αρεσε σε μερικους ο κομπλεξικός, μου εξηγησες οτι ο Γιανναράς ζει στους εφιαλτες του μαλλον, ολα οκ, ευχαριστώ.
nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:40
για να εχεις μια σαφη αποψη θα πρεπει να γνωριζεις και να εχεις μελετησει το εργο του γιανναρα
σας ευχαριστώ για την παρατήρηση και τον χρόνο που χρειάστηκε για να μου παραδώσετε το λευκό αυτό ύφασμα, κυρίως ενδιαφερόμουν για την πρότασή σας, ενα ακομα βιντεο του υπέροχου αυτου ανθρώπου, του κυριου Κουτουλα. Αν τυχει και βρειτε την ευκαιρία, θα σας ειμαι υπόχρεος αν μου δώσετε ενα ακόμα λινκ που σας εκφραζει.
foscilis έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:41
Παρεμπιπτοντως ο Γιανναρας ειχε γραψει σε μια απο τις επιφυλλιδες του οτι στη Γαλλια μπορουσες να διαφωνησεις με καποιον σαν ανθρωπος, ισως το μονο πραγμα στο οποιο παραδεχοταν τη Δυση.
Ο όρος "άνθρωπος" έχει πάψει πια να ισχύει ως νοηματικός προσδιορισμός του εν λόγω δίποδου είδους.
Οπότε, διαφωνώ με την εν λόγω ρομαντική τρόπον τινά προσέγγιση του Γιανναρά.
foscilis έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:41
Οοοχι, εδω θα κατσεις να τα διαβασεις ολα.
Να μαθεις αλλη φορα να μην μπαινεις στο νημα χωρις να ρωτησεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:59
Ασέβεια γιατί; Πρέπει να πλένουμε πρώτα το στόμα μας με ροδόνερο πριν μιλήσουμε για τον Γιανναρά;
Το ροδόνερο ήταν καθαριστικό των χεριών στα γεύματα και τρέντυ καλλυντικό, βρε άσχετοι. Δεν είναι πόσιμο.
(Γουάου αυτό ήταν γρήγορο)
ΟΚ σε κομιλφό μοντ.
Τράβα παραπέρα καλή μου μανταμίτσα, δεν θέλω παρτίδες μαζί σου, βρες κάναν άλλον να του ζαλίσεις τα μέζεα.
Ευχαριστώ