Και σου χω πει ότι οι μελένιοι πλεονασμοί σου δεν θα κάνουν το σκατό να φαίνεται κομπόστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:50έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:52Δεν ξέρω όμως σε ποιό άθλημα θα αγωνιστείς.
Τελευταία φόρα που είδα είχε μόνο ανθρώπους. Σπισισμός ...![]()
![]()
![]()
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο μικρό, τριανταφυλλένιο και μαδημένο , ληγμένο ζαχαρωτό μου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Ναι, και;έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:01Και σου χω πει ότι οι μελένιοι πλεονασμοί σου δεν θα κάνουν το σκατό να φαίνεται κομπόστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:50έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:52
Δεν ξέρω όμως σε ποιό άθλημα θα αγωνιστείς.
Τελευταία φόρα που είδα είχε μόνο ανθρώπους. Σπισισμός ...![]()
![]()
![]()
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο μικρό, τριανταφυλλένιο και μαδημένο , ληγμένο ζαχαρωτό μου.![]()
Από πού προκύπτει ότι με επηρεάζουν οι χαρακτηρισμοί του κάθε αφανούς χλαπατοτσοπχορουμίστα;
Και όλως τυχαίως, δεν γουστάρω τις κομπόστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ευγενική μου Κυρία, εχετε γραψει 60 μηνύματα και ειναι μόλις 2 το μεσημέρι, μηπως θα θελατε να ενημερώσετε τους φίλους οτι επιθυμείτε να αποσυρθείτε πρός ξεκούραση για λιγο;
- έργο_μακέτο
Εντάξει θεία.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:06Ναι, και;έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:01Και σου χω πει ότι οι μελένιοι πλεονασμοί σου δεν θα κάνουν το σκατό να φαίνεται κομπόστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:50
![]()
![]()
![]()
Από πού προκύπτει ότι με επηρεάζουν οι χαρακτηρισμοί του κάθε αφανούς χλαπατοτσοπχορουμίστα;
Τράβα τώρα να δεις Ρουκ Ζουκ.
- Yes I have!
- Yes I have!
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αυτός είναι:ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:59 Ομολογώ ότι γκούγκλισα για το Γ. Μανιάτης, γιατί ο πρώτος συνειρμός που έκανα ήταν με έναν συγγραφέα, ψιλοψυχάκι.
https://deyteros.com/giorgos-maniatis/
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Αντιθέτως, γουστάρω πολύ την ταραχή που έχουν προκαλέσει τα σχόλια μου στις προχωκαγκούρικες λεγεώνες, που αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται, φίλτατε.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:10 ευγενική μου Κυρία, εχετε γραψει 60 μηνύματα και ειναι μόλις 2 το μεσημέρι, μηπως θα θελατε να ενημερώσετε τους φίλους οτι επιθυμείτε να αποσυρθείτε πρός ξεκούραση για λιγο;
Και αν θέλεις περαιτέρω αναλύσεις, δεν χανόμαστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:13Αυτός είναι:ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 13:59 Ομολογώ ότι γκούγκλισα για το Γ. Μανιάτης, γιατί ο πρώτος συνειρμός που έκανα ήταν με έναν συγγραφέα, ψιλοψυχάκι.
https://deyteros.com/giorgos-maniatis/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οταν δε ξερεις την διαφορα ανω και κατω τελειας και ερωτηματικου....
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
ειναι φανερό οτι σας προκαλέι ευθυμία, και συγχωρέσατε με αν μοιαζει οτι δεν το θεωρώ αιτία σημαντική, ειναι απλα που ενας προβληματισμός περί της αντοχής σας, φοβουμε οτι σημερα θα το παρακάνετε παλι και θα ξεπεράσετε τα 100 ποστ, δεν με αφηνει να χαρώ την χαρά σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:15 Αντιθέτως, γουστάρω πολύ την ταραχή που έχουν προκαλέσει τα σχόλια μου στις προχωκαγκούρικες λεγεώνες, που αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται, φίλτατε.
Και αν θέλεις περαιτέρω αναλύσεις, δεν χανόμαστε.![]()
αλλα οκ, γιορτάζεις σημερα, μονο μην εισαι 76 αυριο ε, με μετρο, γεια.
- έργο_μακέτο
Σιγά μωρή...Κλεοπάτρα από το Αγρίνιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:15Αντιθέτως, γουστάρω πολύ την ταραχή που έχουν προκαλέσει τα σχόλια μου στις προχωκαγκούρικες λεγεώνες, που αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται, φίλτατε.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:10 ευγενική μου Κυρία, εχετε γραψει 60 μηνύματα και ειναι μόλις 2 το μεσημέρι, μηπως θα θελατε να ενημερώσετε τους φίλους οτι επιθυμείτε να αποσυρθείτε πρός ξεκούραση για λιγο;
- Yes I have!
- Yes I have!
Θελετε να κανουμε μια ομαδα, να ψαξουμε να βρουμε τον πραγματικό δασκαλο του Παγχρήστου, τωρα που μαθαμε την αλήθεια; Να τον βοηθήσουμε να τον βρει, στο ουτλαντερ το εκαναν συνέχεια.
Καμμία σχέση με Αγρίνιο. Με Σμύρνη και Νότια κακιά Πελοπόννησο, ναι, προχωκαγκούρικο παρτάλι.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:21Σιγά μωρή...Κλεοπάτρα από το Αγρίνιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:15Αντιθέτως, γουστάρω πολύ την ταραχή που έχουν προκαλέσει τα σχόλια μου στις προχωκαγκούρικες λεγεώνες, που αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται, φίλτατε.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:10 ευγενική μου Κυρία, εχετε γραψει 60 μηνύματα και ειναι μόλις 2 το μεσημέρι, μηπως θα θελατε να ενημερώσετε τους φίλους οτι επιθυμείτε να αποσυρθείτε πρός ξεκούραση για λιγο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν ειναι οπως τα λεει ο εανον για τον κουτουλα ευθυς με κριτικη σκεψη και χωρις συμπλεγματα
- έργο_μακέτο
Μάθε και καμια άλλη λέξη.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:24Καμμία σχέση με Αγρίνιο. Με Σμύρνη και Νότια κακιά Πελοπόννησο, ναι, προχωκαγκούρικο παρτάλι.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:21Σιγά μωρή...Κλεοπάτρα από το Αγρίνιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:15
Αντιθέτως, γουστάρω πολύ την ταραχή που έχουν προκαλέσει τα σχόλια μου στις προχωκαγκούρικες λεγεώνες, που αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται, φίλτατε.
- Yes I have!
- Yes I have!
υπέροχος πράγματι, ζητώ συγνώμη που σε ανάγκασα να με διορθώσεις, δεν ξερω τι με ειχε πιάσει. Εχεις καποιο ακομα βιντεο φιλτατε να μου προτείνεις του ιδίου, θα μου έκανες μεγάλη εξυπηρέτηση.nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:24 δεν ειναι οπως τα λεει ο εανον για τον κουτουλα ευθυς με κριτικη σκεψη και χωρις συμπλεγματα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-
- 181 Απαντήσεις