Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, κάτι δεν έχει καταλάβει, ειδικώς όταν φεύγουν από τα εγκόσμια και οι τελευταίοι γιανναράδες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Ο μηδενισμός των πάντων είναι η νέα πολιτική/ιδεολογική/θρησκευτική προσέγγιση.
Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, κάτι δεν έχει καταλάβει, ειδικώς όταν φεύγουν από τα εγκόσμια και οι τελευταίοι γιανναράδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειδα τρια -δεν το ειπα;- σχετικα με τον- εμφυλιο- πολυτεχνειο- και για τα λαθη του λιαντινηenaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:45σας ευχαριστώ για την παρατήρηση και τον χρόνο που χρειάστηκε για να μου παραδώσετε το λευκό αυτό ύφασμα, κυρίως ενδιαφερόμουν για την πρότασή σας, ενα ακομα βιντεο του υπέροχου αυτου ανθρώπου, του κυριου Κουτουλα. Αν τυχει και βρειτε την ευκαιρία, θα σας ειμαι υπόχρεος.nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:40 για να εχεις μια σαφη αποψη θα πρεπει να γνωριζεις και να εχεις μελετησει το εργο του γιανναρα
κα επειδη μελετησα και εγω τον λιαντινη τον βρηκα σωστο ----εκτος απο απο τον τροπο που διαλεξε
ο λιαντινης να πεθανει που εκει ο κουτουλας αντεδρασε καπως υπερβολικα ..για αυτο ειπα οτι ειναι φυσικο
στην κριτικη μας να εμμεινουμε σε κατι περισσοτερο που κατα την γνωμη μας δεν ειναι αρεστο
λογω του χαρακτηρα μας και μονο ...βασικα για μενα τα λαθη του λιαντινη ηταν ενα και μονο
η εμμονη που ειχε με τον χριστιανισμο ...και οσο για τον τροπο που διαλεξε να φυγει δεν με ενδιαφερει
ωστε να τον κρινω αυστηρά
Μπαινει στο νημα ο αναγωγος χωρις να γνωριζει οτι ο ορος ανθρωπος εχει παψει να ισχυει ως νοηματικος προσδιορισμος ΑΥΤΟΥ του διποδου ειδους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
και συ το κανεις συνεχως ..αλλα απο διαφορετικη σκοπια ..αλλα στην ουσια το ιδιο ειναιΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:53 Ο μηδενισμός των πάντων είναι η νέα πολιτική/ιδεολογική/θρησκευτική προσέγγιση.
Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, κάτι δεν έχει καταλάβει, ειδικώς όταν φεύγουν από τα εγκόσμια και οι τελευταίοι γιανναράδες.![]()
Τά 'χεις φτιάξει με την τρελή του χωριού, ρε απελπισμένε; Στο λέω να πας να κοιτάξεις το ζάχαρο και δεν ακούς.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:52(...)καποιος να πετάξει τον ναυτη στην θάλασσα, ποσο απρεπές λεξιλόγιο, φρουρρρααά.
Ρε συ Beria, άλλαξε άβαταρ και τα ξαναλέμε. Ο Έζρα δεν έχει την παραμικρή σχέση με Σάββα, Δημητρά και γιασονοσοειδή γενικότερα.Beria έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:39ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:31
Για όποιο πασοκογενές προχωκαγκούρι της κωλοπετεινίτσας γουστάρει να πουλήσει κόζμο οδηγίες σε εγγενείς αστούς, εδώ είμαστε για περαιτέρω εφαρμογή των λέξεων.![]()
Ζούδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:24 Καμμία σχέση με Αγρίνιο. Με Σμύρνη και Νότια κακιά Πελοπόννησο, ναι, προχωκαγκούρικο παρτάλι.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
βρε εχεις κανενα βιντεο να σου αρέσει ο κουτουλας να δω αν ειναι το ιδιο κομπλεξικός, μπορει να εχεις γουστα, δεν κρίνω, απο περιέργεια.nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:54 ειδα τρια -δεν το ειπα;- σχετικα με τον- εμφυλιο- πολυτεχνειο- και για τα λαθη του λιαντινη
μην γραφεις σεντόνια που δεν ειναι για εμενα ως απαντηση σε εμενα αγαπητε σε παρακαλώ, ξεχνάω να απαντήσω με σεβαμό, κατι παθαίνω, ζητώ την κατανόησή σου.
δεν το είχε πει ακριβώς έτσι, δεν περιμένεις να θυμάμαι την ακριβή διατύπωση μετά από εικοσιεφτά χιλιάδες γάρα, ελπίζωBazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:55 Μπαινει στο νημα ο αναγωγος χωρις να γνωριζει οτι ο ορος ανθρωπος εχει παψει να ισχυει ως νοηματικος προσδιορισμος ΑΥΤΟΥ του διποδου ειδους.
ειπα οτι δεν ισχυουν οι χαρακτηρισμοι που του αποδιδεις και ειμαστε οκenaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:58βρε εχεις κανενα βιντεο να σου αρέσει ο κουτουλας να δω αν ειναι το ιδιο κομπλεξικός, μπορει να εχεις γουστα, δεν κρίνω, απο περιέργεια.nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:54 ειδα τρια -δεν το ειπα;- σχετικα με τον- εμφυλιο- πολυτεχνειο- και για τα λαθη του λιαντινη
μην γραφεις σεντόνια που δεν ειναι για εμενα ως απαντηση σε εμενα αγαπητε σε παρακαλώ, ξεχνάω να απαντήσω με σεβαμό, κατι παθαίνω, ζητώ την κατανόησή σου.
Μα έχω γίνει συνειδητή μηδενίστρια. Οπότε, είμαι απολύτως ειλικρινής σε ό,τι γράφω.nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:56και συ το κανεις συνεχως ..αλλα απο διαφορετικη σκοπια ..αλλα στην ουσια το ιδιο ειναιΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:53 Ο μηδενισμός των πάντων είναι η νέα πολιτική/ιδεολογική/θρησκευτική προσέγγιση.
Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, κάτι δεν έχει καταλάβει, ειδικώς όταν φεύγουν από τα εγκόσμια και οι τελευταίοι γιανναράδες.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τοτε οκ ! οσο για μενα προσπαθω να μην ειμαι σε ολα που εχουν να κανουν με την συλλογικοτηταΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:01Μα έχω γίνει συνειδητή μηδενίστρια. Οπότε, είμαι απολύτως ειλικρινής σε ό,τι γράφω.nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:56και συ το κανεις συνεχως ..αλλα απο διαφορετικη σκοπια ..αλλα στην ουσια το ιδιο ειναιΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:53 Ο μηδενισμός των πάντων είναι η νέα πολιτική/ιδεολογική/θρησκευτική προσέγγιση.
![]()
enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:33με συγχωρεις, ειμαι ασχετος με το θεμα, ετυχε να εχω κεφι για πχωρουμ και ειδα εσενα για οπ, οποτε ειδα το βιντεο. Δεν γνωρίζω το υποβαθρο της αντιαράθεσης, βλεπω απλα εναν κουτοπόνηρο κομπλεξικό αθλιο τυπο που κανει λογικές κολοτουμπες, πολλες, ειχα απορια, ευχαριστώ για την παρέα παντως.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:29 Τι να σε κοροιδέψω πασά μου. Συζήτηση κάνουμε.
Λειτουργείς υπερβολικά με το αίσθημα συμπάθειας/αντιπάθειας.
.
Ο Διαμαντής είναι ΦιλοΒασιλικός.....γιατί η Μάνα του ήταν στα ιδρύματα παιδιών παιδομαζώματος της Φρειδερίκης.....σταρχίδιαμας.....
Εχει πολλά βίδεο που είναι υποστηρικτικός της Αναρχίας.....σταρχίδιαμας.....
Είναι και Καθολικός και Ιερουργών έχω δεί.....εγώ αγνωστικιστής.....σταρχίδιαμας.....
Είναι και μπερδεμένος ανάμεσα στήν ΥπερΥπεροχή του Δέους της Κλασσικής Σκέψης και του Χριστιανισμού.....σταρχίδιαμας.....
Κάνει και ψιλολαθάκια στα 400τόσα βίδεο του αλλά και πάλι σταρχίδιαμας.....
Αυτό όμως που με έκανε να εχω δεί το 90% των βίδεό του είναι οτι δίνει αποσιωποιημένες πληροφορίες οπτικές και Αλήθειες
γύρω απο τα θέματα που ασχολείται.....και η προσπάθειά του να διαδίδει τη " σοβαρή θεμελιακή γνώση " και την Αυτοπαιδεία.....
ο Διαμαντής σαφτά ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.....σε πόσους ;;; .σε 3.500 άτομα πρός το παρόν.....μη φοβού.....
Πάρε και το τελευταίο του Διαμαντάκι.....
.
.
Η αφτό το αυτογνωσιακό.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Θα ήθελα αλλα δεν μπορώ να αγνοήσω το σχόλιό σας, ειναι εμφανές οτι στο στόχαστρό σας εχετε τοποθετήσει την Γαλή, η σιωπή μου ισως εκληφθεί ως συγκατάβαση, αυτο θα ηταν ανεπίτρεπτο.
Ευτυχώς για εσάς, παρατήρησα οτι και πρίν ειδατε το βιντεο λετε, αλλα δεν καταλάβατε τίποτα, φαντάζομαι οτι αντιλαμβάνεστε πως και η υπο συζήτηση παρατήρησή σας, εχει για πηγή της τον ιδιο τόπο, ξέρετε εσείς τι εννοώ.
Συλλογικότητα με ποιους ρε nemo;nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:04τοτε οκ ! οσο για μενα προσπαθω να μην ειμαι σε ολα που εχουν να κανουν με την συλλογικοτητα
Με εθνοκάγκουρες ή προχωκάγκουρες που δεν έχουν καταλάβει Χριστό η Αλλάχ από τα κείμενα του Γιανναρά;
Κάπου "έγκωσα*" από τις προσεγγίσεις των μεν και των δεν και δεν πάει άλλο.
*Υπέροχη δημώδης έκφραση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ είπα για την τρελή του χωριού. Ο συνειρμός με την ακατανόμαστη είναι δικός σου. Σε οικτίρω.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:06Θα ήθελα αλλα δεν μπορώ να αγνοήσω το σχόλιό σας, ειναι εμφανές οτι στο στόχαστρό σας εχετε τοποθετήσει την Γαλή, η σιωπή μου ισως εκληφθεί ως συγκατάβαση, αυτο θα ηταν ανεπίτρεπτο.
Ευτυχώς για εσάς, παρατήρησα οτι και πρίν ειδατε το βιντεο λετε, αλλα δεν καταλάβατε τίποτα, φαντάζομαι οτι αντιλαμβάνεστε πως και η υπο συζήτηση παρατήρησή σας, εχει για πηγή της τον ιδιο τόπο, ξέρετε εσείς τι εννοώ.
ΥΓ: Τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-