Ναι έπρεπε το παλικάρι να κάτσει Αθήνα με κατώτατο, να πηγαίνει καφέδες που κάνουν 4.90 και να ελπίζει ότι ο άλλος που θα του δώσει 5ευρω θα του πει κράτα τα ρέστα. Αυτό μάλιστα, αυτό δεν είναι ξεφτίλα.Νon4me έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:52Γιατι ετσι λεει ο whannable νταβαςGoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:50Ας βγάζουν όσα θέλουν. Με πιο δικαίωμα θα τους πω εγώ και ο κάθε εγώ τι θα κάνουν; Από την στιγμή που η άλλη δεν έχει κάποιον νταβά να την εξαναγκάζει ας κάνει ότι θέλει.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:41
Ε εντάξει, σιγά το θέμα. Οι εσκορτούδες να δεις πόσα βγάζουν![]()
Αλλά για μένα δεν θεωρείται και πολύ περήφανο επάγγελμα, μάλλον προς την ξεφτίλα φλερτάρει.
Ο σερβιτόρος πέρσι στην επιθεώρηση εργασίας δήλωσε πως δεν έχει θέμα και ίσα ίσα θέλει να το κάνει για τα λεφτά. Αφού δεν έχει ηθικό θέμα το αφεντικό, ο υπάλληλος και ο πελάτης γιατί να έχω εγώ;του μονοψηφιου και τα πουτανακια του που τρεχουν 24/7 / 365 σα κλοουν αφισοκολλωντας και φωναζοντας ΔΩΡΕΑΝ
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Οι ίδιοι είσθε.Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:53σε αντιθεση με τους μοντερνους νεοελ μαλακες;sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:11Οι υπόλοιποι είστε απλά κλασικοί νεοέλ μαλάκες.GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:52
Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή. Κάνει κάτι παράνομο με την θέληση του, οπότε ας τους πάνε όλους μαζί στην μπουζού.
Πάλι όμως δεν εννοεί αυτό ο Φραπ! Ο Φραπ το πάει στο ότι αναγκάζεται ο άλλος να ξεφτιλίστεί/παρανομησει γιατί τον εξαναγκάζει το σύστημα. Οι υπόλοιποι λέμε ότι το διάλεξε και το κάνει.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Για την εφορία και τα σχετικά τα έχει πει ο ίδιος.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:35Πού το ξέρεις εσύ αυτό ρε φίλε;Πτολεμαίος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:19Mιλας με φαπεζιτη τώρα, που έχει τους υπαλλήλους του και δουλεύουν με 3 κι 60 και περιμένει να του πληρώσει την εφορία ο κυρ Παντελης πεθερός του και αν σκάσει μύτη η επιθεώρηση εργασίας θα φάει τουλάχιστον 15 χρόνια φυλακή.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:14
Κάθε δουλειά που γίνεται με σκοπό το χρήμα είναι "ξεφτίλα" ( ή πορνεία)
Εν προκειμένω δεν βλέπω να γίνεται κάτι στην εργασία των εν λόγω σερβιτόρων που να είναι εξευτελιστικο
Όσον αφορά τα των υπαλλήλων, τον έχω ρωτήσει πάνω από 20 φορές και δεν έχει απαντήσει.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δουλεύουν σαν σκλάβοι και ταυτόχρονα μας ζαλίζει τα αρχιδια για τα εργασιακά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να έχεις θέμα εσύ ή εγώ για το τι κάνει ο άλλος. Απλά η λογική του "βγάζω 5 χιλιάρικα το μήνα και εσεις βγάζετε 500€, άρα εγώ δεν κάνω τίποτα το εξευτελιστικό", δεν στέκει.GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:50Ας βγάζουν όσα θέλουν. Με πιο δικαίωμα θα τους πω εγώ και ο κάθε εγώ τι θα κάνουν; Από την στιγμή που η άλλη δεν έχει κάποιον νταβά να την εξαναγκάζει ας κάνει ότι θέλει.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:41Ε εντάξει, σιγά το θέμα. Οι εσκορτούδες να δεις πόσα βγάζουνGoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:39
Πέρσι το (ηθικό) ζήτημα είχε λήξει όταν μάθαμε πως ο σερβιτόρος παίρνει 3k μισθό και 200 ευρώ την μέρα σε μπορμπουαρ. Ο τύπος πάει εκεί για ένα σεζόν, βγάζει 5-6 χιλιάρικα τον μήνα και εδω έχουμε ευαίσθητους που παίρνουν 800-900 να μας λένε ότι είναι ξεφτίλα η δουλειά του μαν.![]()
![]()
Αλλά για μένα δεν θεωρείται και πολύ περήφανο επάγγελμα, μάλλον προς την ξεφτίλα φλερτάρει.
Ο σερβιτόρος πέρσι στην επιθεώρηση εργασίας δήλωσε πως δεν έχει θέμα και ίσα ίσα θέλει να το κάνει για τα λεφτά. Αφού δεν έχει ηθικό θέμα το αφεντικό, ο υπάλληλος και ο πελάτης γιατί να έχω εγώ;
Λες και μετριέται με το πόσα παίρνεις, το αν κάνεις κάτι εξευτελιστικό ή όχι.
Αυτό που κάνει ο σερβιτόρος, προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί το θεωρώ ξεφτίλα, τι να κάνουμε. Και από την πλευρά του πελάτη να ήμουν, ξεφτίλα θα το θεωρούσα. Και αν πήγαινα ποτέ εκεί θα πήγαινα με τον υποσυνείδητο σκοπό του ότι είμαι κάποιος μεγάλος και τρανός, έχω και τη γκόμενα-τροπαιο δίπλα μου και σήμερα θέλω να ξεφτιλίσω ένα σερβιτόρο.
Θα του κολλαγα ένα 500άρι στο κούτελο και θα του ζητούσα να μου κάνει κι ένα μασαζάκι.
who-the bloody fuck-cares?vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:23Με παντελόνι/βερμούδα και παπουτσια και πουκάμισο?Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:21ο πιτσιρικας που παραδιδει παραλαμβανει ενοικιαζομενα κανω, sup, ποδηλατα κλπ μπαινει εξισου μεσα στο νερο.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:39
Να σου πώ.
Σε κάθε συμβόλαιο, εργασίας ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει η έννοια του καταχρηστικού όρου, και αν υπάρχει τέτοιος όρος καθιστά το συμβόλαιο άκυρο, άσχετα αν έχουν υπογράψει όλοι. Είμαι πολύ σίγουρος ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει κανένα κλουβί. Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα γιατί είναι επικίνδυνο κλπ τότε οκ άκυρο το συμβόλαιο. Αλλά αν δεν υπάρχει, πραγματικά δεν ξέρω τι λόγος μου πέφτει εμένα να ορίσω την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου.
Στην τελική μπορεί να γυρίσει και να με βρίσει αν χάσει τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί μπορεί να είναι χρυσορυχείο γι'αυτόν, πού να ξέρω γώ;![]()
![]()
αυτο ειναι το ζητημα; τι φοραει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αμα πηγαινε ξυπολητος, μαζι με τα πιρανχας και τους μεγαλους λευκους θα ανυσηχουσανε και για αχινους.
πουθενα δεν τους πιανεις;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό είναι το τελευταίο στην ιεράρχηση των τόσων ζητημάτων, από αυτή την ιστορία.
Και ναι, αν μου έρχεται ο αλλος να με σερβίρει υποβρύχια με τζινάκι σλιμ φιτ και σνικερς και από πάνω πουκάμισο μακριμάνικο, θα σκάσω στο γέλιο γιατί το θέαμα είναι αντιαισθητικο και γελοίο.
Αν τον δω με μαγιό και σαγιονάρα ( τις οποίες σαγιονάρες τις βγάζει κιόλας και τις αφήνει οξω, πριν μπει στο νερό), θα μου ταίριαζε καλύτερα στο κονσεπτ.
Το βρωμερό πρόσωπο του κομμουνισμού, που εξαναγκάζει αυτούς τους βιοπαλαιστές να σπρώχνουν το ποδήλατο με την πραμάτεια τους πάνω στην καυτή άμμο του Varadero στην Κούβα.

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται εξευτελιστικό από την στιγμή που τρείς ενήλικες έχουν συμφωνήσει σε κάτι, άσχετα με το εάν εμπλέκονται λεφτά ή οχι. Εξευτελιστική ήταν η ομιλία του μπαγλαμά της ασφαλιστικής που επισκέφθηκε ο Άδωνις και απαιτούσε από τους υπόλοιπους να ψηφίσουν ΝΔ.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:01Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να έχεις θέμα εσύ ή εγώ για το τι κάνει ο άλλος. Απλά η λογική του "βγάζω 5 χιλιάρικα το μήνα και εσεις βγάζετε 500€, άρα εγώ δεν κάνω τίποτα το εξευτελιστικό", δεν στέκει.GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:50Ας βγάζουν όσα θέλουν. Με πιο δικαίωμα θα τους πω εγώ και ο κάθε εγώ τι θα κάνουν; Από την στιγμή που η άλλη δεν έχει κάποιον νταβά να την εξαναγκάζει ας κάνει ότι θέλει.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:41
Ο σερβιτόρος πέρσι στην επιθεώρηση εργασίας δήλωσε πως δεν έχει θέμα και ίσα ίσα θέλει να το κάνει για τα λεφτά. Αφού δεν έχει ηθικό θέμα το αφεντικό, ο υπάλληλος και ο πελάτης γιατί να έχω εγώ;
Αυτό που κάνει ο σερβιτόρος, προσωπικά δεν θα το έκανα γιατί το θεωρώ ξεφτίλα, τι να κάνουμε. Και από την πλευρά του πελάτη να ήμουν, ξεφτίλα θα το θεωρούσα. Και αν πήγαινα ποτέ εκεί θα πήγαινα με τον υποσυνείδητο σκοπό του ότι είμαι κάποιος μεγάλος και τρανός, έχω και τη γκόμενα-τροπαιο δίπλα μου και σήμερα θέλω να ξεφτιλίσω ένα σερβιτόρο.
Θα του κολλαγα ένα 500άρι στο κούτελο και θα του ζητούσα να μου κάνει κι ένα μασαζάκι.
Από εκεί και πέρα ούτε σε ξαπλώστρες πάω, δεν υπάρχει περίπτωση να πήγαινα σε κάτι τέτοιο γιατί μου φαίνεται τέρμα καραγκιοζιλίκι.
θες να μιλησουμε για ανθρωπους που βρεχονται στη δουλεια τους; μπορω να γραψω και σεντονι, αλλα ψιλοβαριεμαι. για τους προηγουμενους που ειπα, συχνα τα ενοικιαζομενα, ειδικα τζετσκι, βαρκες αλλα και αλλα, δε βγαινουν στη στερια, ειναι δεμενα σε μονιμα ρεμεντζα.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:36Σε ποιους να το παραδώσει μεσα στο νερο, σε ατομα που ξεβράστηκαν στο απεναντι βραχονησιδάκι?Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:31για πες κι εσυ που δεν εισαι λογισμικο.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:40 Μην το ψάχνετε, εγω που ειμαι ο πιο προχωκάγκουρας μπιτσομπαρίστας ολου του κοσμου, το συγκεκριμένο το θεωρω υπέρτατο ξεφτιλίκι.
Το αν πληρώνεται μια περιουσία και για αυτό το κανει και του αρεσει κιολας, ειναι πρόβλημά του, συμφωνω.
Οπως και ενας άστεγος που μπορει να πληρώνεται μια περιουσία για να τον φτυνει και χαστουκίζει καποιος τραβώντας βιντεο και να το ανεβάζει σε τικτοκ, κι αυτουνου πρόβλημα του και επιλογή του ειναι.
Το ανηθικο του θεματος οφείλουμε να το καταδεικνύουμε ομως.
ειναι ανηθικο να μπαινει το παλικαρι μεσα στο νερο για να παραδωσει θαλασσιο ποδηλατο;.
Τις ενοικιάσεις ποδηλατων τις κανεις στην ακτή, απ'οσο ξερω (εχω νοικιάσει κι εγω), και ο τυπος που του δινεις τα λεφτα απλως σε βοηθάει να το ζμπρώξετε μεσα. Βρεχει λιγο τους γυμνούς του αστραγάλους δηλαδη (δεν εχω δει ποτέ να φοράει παπουτσι), και μετά εσυ οφειλεις να το βγαλεις εξω και να το παρκαρεις στο σημειο που ηταν (αντε να ερθει παλι ο ιδιος μεχρι ενα σημειο, να σε βοηθησει στο τράβηγμα).
Που κολλάει αυτο με τους τυπους που μπαινουν στο νερο με λινο πουκάμισο να φουσκωνει απο πισω σαν ουρά νυφης στα σκαλιά της εκκλησιας, παντελονι ή βερμουδα και παπουτσια?
Να πω να σερβιραν με σαγιοναρα και μαγιό απο κατω τουλαχιστον (το πουκαμισο πες προστασια απο τον ηλιο οκ), αντε να το δεχτω.
να πω για την παρτη μου, που καθολου σπανια βουταω μαζι με τους πελατες, να τους δειξω καμμια σπηλια, να τους συνοδεψω στην ακτη αμα δεν κολυμπουν με ανεση, να πιασω κανα κοχυλι απο το βυθο για πιτσιρικια, τις περισσοτερες φορες χωρις να μου το ζητησουν καν, επειδη γιατι οχι, δροσιζομαι κιολας.
να πω και για μια κοπελια, που δουλευει σε mega yacht, που συνηθιζει να δενει σε εναν ορμο που προτιμω κι εγω. αυτη λοιπον πρεπει να ειναι junior deckhand, ψαρακας στα ελληνικα,
να ντρεπεται; παιζει να καθαριζει κανα ταλληρακι το μηνα...
ε, νομιζε, ποιος ειμ εγω να στο απαγορεψω;
εσεις, τι εισθε;
Εγώ είμαι ο Αμπντούλ χωρίς την βαζελίνη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τα ιδια μπορει να ιvantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:01Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να έχεις θέμα εσύ ή εγώ για το τι κάνει ο άλλος. Απλά η λογική του "βγάζω 5 χιλιάρικα το μήνα και εσεις βγάζετε 500€, άρα εγώ δεν κάνω τίποτα το εξευτελιστικό", δεν στέκει.GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:50Ας βγάζουν όσα θέλουν. Με πιο δικαίωμα θα τους πω εγώ και ο κάθε εγώ τι θα κάνουν; Από την στιγμή που η άλλη δεν έχει κάποιον νταβά να την εξαναγκάζει ας κάνει ότι θέλει.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:41
με pronouns?
δεν κρινω, οπως τη βρισκει καθενας. χωρις; χωρις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 4 Απαντήσεις