Μπορείς να μας δώσεις μια δυο δουλειές που δεν γίνονοται με σκοπό το χρήμα ?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:14Κάθε δουλειά που γίνεται με σκοπό το χρήμα είναι "ξεφτίλα" ( ή πορνεία)Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;
Εν προκειμένω δεν βλέπω να γίνεται κάτι στην εργασία των εν λόγω σερβιτόρων που να είναι εξευτελιστικο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Ξεφτίλα είναι αυτό που κάνετε εσείς με τον σχολιασμό μαν.GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:39Πέρσι το (ηθικό) ζήτημα είχε λήξει όταν μάθαμε πως ο σερβιτόρος παίρνει 3k μισθό και 200 ευρώ την μέρα σε μπορμπουαρ. Ο τύπος πάει εκεί για ένα σεζόν, βγάζει 5-6 χιλιάρικα τον μήνα και εδω έχουμε ευαίσθητους που παίρνουν 800-900 να μας λένε ότι είναι ξεφτίλα η δουλειά του μαν.nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:12με καλά λεφτά και εναλλακτικά με ακόμα καλύτερα σερβιτόρος με στολή γοργόνας σε υποβρύχιο μπαρ για ειδικό κοινό![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ε εντάξει, σιγά το θέμα. Οι εσκορτούδες να δεις πόσα βγάζουνGoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:39Πέρσι το (ηθικό) ζήτημα είχε λήξει όταν μάθαμε πως ο σερβιτόρος παίρνει 3k μισθό και 200 ευρώ την μέρα σε μπορμπουαρ. Ο τύπος πάει εκεί για ένα σεζόν, βγάζει 5-6 χιλιάρικα τον μήνα και εδω έχουμε ευαίσθητους που παίρνουν 800-900 να μας λένε ότι είναι ξεφτίλα η δουλειά του μαν.nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:12με καλά λεφτά και εναλλακτικά με ακόμα καλύτερα σερβιτόρος με στολή γοργόνας σε υποβρύχιο μπαρ για ειδικό κοινό![]()
Αλλά για μένα δεν θεωρείται και πολύ περήφανο επάγγελμα, μάλλον προς την ξεφτίλα φλερτάρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Ιουν 2024, 15:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το ιδιο ειναι ρε μαλαπερδα του φορα ?vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:41Ε εντάξει, σιγά το θέμα. Οι εσκορτούδες να δεις πόσα βγάζουνGoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:39Πέρσι το (ηθικό) ζήτημα είχε λήξει όταν μάθαμε πως ο σερβιτόρος παίρνει 3k μισθό και 200 ευρώ την μέρα σε μπορμπουαρ. Ο τύπος πάει εκεί για ένα σεζόν, βγάζει 5-6 χιλιάρικα τον μήνα και εδω έχουμε ευαίσθητους που παίρνουν 800-900 να μας λένε ότι είναι ξεφτίλα η δουλειά του μαν.nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:12
με καλά λεφτά και εναλλακτικά με ακόμα καλύτερα σερβιτόρος με στολή γοργόνας σε υποβρύχιο μπαρ για ειδικό κοινό![]()
![]()
έχουμε πιάσει μια ιστορία που είναι λάθος απόλες τις μεριές.το ότι δεν το βλέπεις δεν με κάνει εμμονικό,σε κάνει γκαβήΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:17 Άσ' το καλό μου, έχεις πάθει εμμονική ενανονίαση. Αντιληπτόν μεν, αδιάφορο δε ως ξόδεμα χρόνου για περαιτέρω επεξηγήσεις.
Ενιγουέι, συνεχίστε τις αψιμαχίες στο πρότζεκτ "από πίτα που δεν τρώτε, τί σας νοιάζει κι αν καεί" όλοι οι ευαισθητοποιημένοι για τις λαϊκές ανάγκες ιδεολόγοι σερβιτόροι των ρηχών νερών.
Ρηχαείναιρε, μπείτε. Μπουμερικό ανέκδοτο των νάιντις, που αναβιώνει μέρες δόξας.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η λογική του βγάζω 3,5,10 χιλιάρικα το μήνα άρα δεν κάνω τίποτα το εξευτελιστικό, χωλαίνειΝon4me έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:42Το ιδιο ειναι ρε μαλαπερδα του φορα ?vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:41Ε εντάξει, σιγά το θέμα. Οι εσκορτούδες να δεις πόσα βγάζουνGoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:39
Πέρσι το (ηθικό) ζήτημα είχε λήξει όταν μάθαμε πως ο σερβιτόρος παίρνει 3k μισθό και 200 ευρώ την μέρα σε μπορμπουαρ. Ο τύπος πάει εκεί για ένα σεζόν, βγάζει 5-6 χιλιάρικα τον μήνα και εδω έχουμε ευαίσθητους που παίρνουν 800-900 να μας λένε ότι είναι ξεφτίλα η δουλειά του μαν.![]()
![]()
Πιο πολυ χωλαινει οταν πρωτοι την κατακρινουν αυτοι που τρεχουν ΤΣΑΜΠΑ για το κωμα και κανουν πολυ χειροτερα .
- Esperos
Ποιος εκμεταλλεύεται τον σερβιτόρο; Ο πελάτης που παρείγγειλε μέσα στο κύμα ή ο ιδιοκτήτης της καντίνας που κάνει αυθαίρετες κατασκευές στη θάλασσα;Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 05:50 Οι καπιταληστες δεν αλλαζουν,αλλαξε εσυ !!![]()
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
![]()
Να αλλάξουμε εμείς, σύμφωνοι, πρώτη αλλαγή πρέπει το λαικό κίνημα να απομονώσει τους προβοκάτορες κατασκόπους του ΚΚ
που έχουν εξελιχθεί νε νεοναζιστική ορδή και υπονομεύουν την αγορά.
Μαυρίστε το ΚΚ σε αυτές τις εκλογές, ένα από τους μηχανισμούς που έχει εξαγοράσει ο Πούτιν (Poo-tin) .
Τα δεκανίκια της ΝΔ.
Αν αναπνερύσει η αγορά, θα μπορούν να στέλνουν τα ποτά με ντρον στο μαλάκα που έπιασε στασίδι στο κύμα και παρείγγειλε.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
επειδη εχω καλυτερη δουλεια; επειδη ειμαι 50 χρονω; επειδη ειχε ηδη καλυφθει η θεση;
τι βλακεια ερωτηση ηταν αυτη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ας βγάζουν όσα θέλουν. Με πιο δικαίωμα θα τους πω εγώ και ο κάθε εγώ τι θα κάνουν; Από την στιγμή που η άλλη δεν έχει κάποιον νταβά να την εξαναγκάζει ας κάνει ότι θέλει.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:41Ε εντάξει, σιγά το θέμα. Οι εσκορτούδες να δεις πόσα βγάζουνGoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:39Πέρσι το (ηθικό) ζήτημα είχε λήξει όταν μάθαμε πως ο σερβιτόρος παίρνει 3k μισθό και 200 ευρώ την μέρα σε μπορμπουαρ. Ο τύπος πάει εκεί για ένα σεζόν, βγάζει 5-6 χιλιάρικα τον μήνα και εδω έχουμε ευαίσθητους που παίρνουν 800-900 να μας λένε ότι είναι ξεφτίλα η δουλειά του μαν.nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:12
με καλά λεφτά και εναλλακτικά με ακόμα καλύτερα σερβιτόρος με στολή γοργόνας σε υποβρύχιο μπαρ για ειδικό κοινό![]()
![]()
Αλλά για μένα δεν θεωρείται και πολύ περήφανο επάγγελμα, μάλλον προς την ξεφτίλα φλερτάρει.
Ο σερβιτόρος πέρσι στην επιθεώρηση εργασίας δήλωσε πως δεν έχει θέμα και ίσα ίσα θέλει να το κάνει για τα λεφτά. Αφού δεν έχει ηθικό θέμα το αφεντικό, ο υπάλληλος και ο πελάτης γιατί να έχω εγώ;
- Esperos
Με ελέυθερη οικονομία, θα μπορούσε να πάει η παραγγελία και έτσι

Γιατι ετσι λεει ο whannable νταβαςGoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:50Ας βγάζουν όσα θέλουν. Με πιο δικαίωμα θα τους πω εγώ και ο κάθε εγώ τι θα κάνουν; Από την στιγμή που η άλλη δεν έχει κάποιον νταβά να την εξαναγκάζει ας κάνει ότι θέλει.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:41Ε εντάξει, σιγά το θέμα. Οι εσκορτούδες να δεις πόσα βγάζουνGoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:39
Πέρσι το (ηθικό) ζήτημα είχε λήξει όταν μάθαμε πως ο σερβιτόρος παίρνει 3k μισθό και 200 ευρώ την μέρα σε μπορμπουαρ. Ο τύπος πάει εκεί για ένα σεζόν, βγάζει 5-6 χιλιάρικα τον μήνα και εδω έχουμε ευαίσθητους που παίρνουν 800-900 να μας λένε ότι είναι ξεφτίλα η δουλειά του μαν.![]()
![]()
Ο σερβιτόρος πέρσι στην επιθεώρηση εργασίας δήλωσε πως δεν έχει θέμα και ίσα ίσα θέλει να το κάνει για τα λεφτά. Αφού δεν έχει ηθικό θέμα το αφεντικό, ο υπάλληλος και ο πελάτης γιατί να έχω εγώ;
σε αντιθεση με τους μοντερνους νεοελ μαλακες;sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:11Οι υπόλοιποι είστε απλά κλασικοί νεοέλ μαλάκες.GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:52Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή. Κάνει κάτι παράνομο με την θέληση του, οπότε ας τους πάνε όλους μαζί στην μπουζού.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:46
δηλαδη και ναρκωτικα να πουλαγε, θα τον στηρίζαμε, αρκει ήταν υπάλληλος ; Δεν εχει σημασία που αυτό που βλέπουμε σημαινει οτι καποιος φορέας του δημοσίου εχει λαδωθει;
ειναι παράνομο ρε παιδια αυτο, τι παει να πει δικαιωμα του και αν θελει να το κανει κλπ, πλακα κανετε;
Πάλι όμως δεν εννοεί αυτό ο Φραπ! Ο Φραπ το πάει στο ότι αναγκάζεται ο άλλος να ξεφτιλίστεί/παρανομησει γιατί τον εξαναγκάζει το σύστημα. Οι υπόλοιποι λέμε ότι το διάλεξε και το κάνει.
![]()
περισσότερα λεφτά δεν λέτε τόση ώρα ότι σημαίνει το καλύτερη?δεν νομίζω ότι έχειςΑσέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:48 επειδη εχω καλυτερη δουλεια; επειδη ειμαι 50 χρονω; επειδη ειχε ηδη καλυφθει η θεση;
τι βλακεια ερωτηση ηταν αυτη;
στο αν ειναι νομιμο η οχι.esu έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:13 αυτη η παραλια ηταν μια εγκαταλειμμενη γωνιά μες την βρώμα, αφού πιο δίπλα εχει κάτι εγκαταστάσεις βιομηχανικές δεν ξέρω τι είδους. Δεν πάταγε ούτε καβούρι. Που είναι το πρόβλημα να μπαίνουν ξύλινες κατασκευές που βγαίνουν στο τέλος της σεζόν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 4 Απαντήσεις