Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:31
vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:40
Μην το ψάχνετε, εγω που ειμαι ο πιο προχωκάγκουρας μπιτσομπαρίστας ολου του κοσμου, το συγκεκριμένο το θεωρω υπέρτατο ξεφτιλίκι.
Το αν πληρώνεται μια περιουσία και για αυτό το κανει και του αρεσει κιολας, ειναι πρόβλημά του, συμφωνω.
Οπως και ενας άστεγος που μπορει να πληρώνεται μια περιουσία για να τον φτυνει και χαστουκίζει καποιος τραβώντας βιντεο και να το ανεβάζει σε τικτοκ, κι αυτουνου πρόβλημα του και επιλογή του ειναι.
Το ανηθικο του θεματος οφείλουμε να το καταδεικνύουμε ομως.
για πες κι εσυ που δεν εισαι λογισμικο.
ειναι ανηθικο να μπαινει το παλικαρι μεσα στο νερο για να παραδωσει θαλασσιο ποδηλατο;.
Σε ποιους να το παραδώσει μεσα στο νερο, σε ατομα που ξεβράστηκαν στο απεναντι βραχονησιδάκι?
Τις ενοικιάσεις ποδηλατων τις κανεις στην ακτή, απ'οσο ξερω (εχω νοικιάσει κι εγω), και ο τυπος που του δινεις τα λεφτα απλως σε βοηθάει να το ζμπρώξετε μεσα. Βρεχει λιγο τους γυμνούς του αστραγάλους δηλαδη (δεν εχω δει ποτέ να φοράει παπουτσι), και μετά εσυ οφειλεις να το βγαλεις εξω και να το παρκαρεις στο σημειο που ηταν (αντε να ερθει παλι ο ιδιος μεχρι ενα σημειο, να σε βοηθησει στο τράβηγμα).
Που κολλάει αυτο με τους τυπους που μπαινουν στο νερο με λινο πουκάμισο να φουσκωνει απο πισω σαν ουρά νυφης στα σκαλιά της εκκλησιας, παντελονι ή βερμουδα και παπουτσια?
Να πω να σερβιραν με σαγιοναρα και μαγιό απο κατω τουλαχιστον (το πουκαμισο πες προστασια απο τον ηλιο οκ), αντε να το δεχτω.