!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:12
Otto Weininger έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:07
εξαρτάται από τα λεφτά και τις εναλλακτικές
με καλά λεφτά και εναλλακτικά με ακόμα καλύτερα σερβιτόρος με στολή γοργόνας σε υποβρύχιο μπαρ για ειδικό κοινό
Εμένα πάντα με τρόμαζε το σερβιτοριλικι από μικρός. Ειδικά όταν έβλεπα κάτι τεράστιους ξύλινους δίσκους με 20 πιάτα και άλλα τόσα ποτήρια να πήγαινοερχονται από την ταβέρνα στα τραπέζια, περνώντας και δρόμο (με ελάχιστη κίνηση μεν αλλά δρόμο).
Μεταξύ αυτών των 2 και αν όντως έπρεπε να διαλέξω φυσικά και διάλεγα τον δίσκο που επιπλέει στο νερό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 06 Ιουν 2024, 14:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:18
stella έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:19 Εν τω μεταξύ, τι παπούτσια φοράει ο σερβιτόρος μέσα στο νερό; Αυτά τα λαστιχένια που φοράνε οι γιαγιάδες στα βραχάκια; Σαγιονάρες φλιπ φλοπ; Τίποτα;

Μένει συνέχεια μέσα στο νερό και του φέρνουν τις παραγγελίες ή μπαινοβγαίνει;

Πόσο τυχερός νιώθει που δεν κινδυνεύει από διερχόμενα αυτοκίνητα, παρά μόνο από τζετ σκι που κάνουν θόρυβο και τα καταλαβαίνεις εύκολα;
αληθεια τωρα;

κινδυνος απο τζετσκι;

να βαλουμε και κορκοδειλους η μονο καρχαριες;
Και δράκους, και δράκους.

Ψέματα, δράκαινες που ταιριάζει κιόλας.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:39
Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:21
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:02 Πληρώνονται καλά;
Δηλαδή και μένα αν με πληρώναν καλά για να ειμαι σε μια πλατεία μεσα σε κλουβί κάτω απο το λιοπύρι αυτό θα ήταν αποδεκτό για σένα; δεν θα ταν κάτι που θα έθιγε βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου;
Να σου πώ.
Σε κάθε συμβόλαιο, εργασίας ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει η έννοια του καταχρηστικού όρου, και αν υπάρχει τέτοιος όρος καθιστά το συμβόλαιο άκυρο, άσχετα αν έχουν υπογράψει όλοι. Είμαι πολύ σίγουρος ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει κανένα κλουβί. Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα γιατί είναι επικίνδυνο κλπ τότε οκ άκυρο το συμβόλαιο. Αλλά αν δεν υπάρχει, πραγματικά δεν ξέρω τι λόγος μου πέφτει εμένα να ορίσω την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου.

Στην τελική μπορεί να γυρίσει και να με βρίσει αν χάσει τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί μπορεί να είναι χρυσορυχείο γι'αυτόν, πού να ξέρω γώ;
ο πιτσιρικας που παραδιδει παραλαμβανει ενοικιαζομενα κανω, sup, ποδηλατα κλπ μπαινει εξισου μεσα στο νερο. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:21
Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:21

Δηλαδή και μένα αν με πληρώναν καλά για να ειμαι σε μια πλατεία μεσα σε κλουβί κάτω απο το λιοπύρι αυτό θα ήταν αποδεκτό για σένα; δεν θα ταν κάτι που θα έθιγε βάναυσα την αξιοπρέπεια του ανθρώπου;
Να σου πώ.
Σε κάθε συμβόλαιο, εργασίας ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει η έννοια του καταχρηστικού όρου, και αν υπάρχει τέτοιος όρος καθιστά το συμβόλαιο άκυρο, άσχετα αν έχουν υπογράψει όλοι. Είμαι πολύ σίγουρος ότι εδώ πέρα δεν υπάρχει κανένα κλουβί. Αν για κάποιο λόγο που δεν ξέρω απαγορεύεται να δουλεύει κάποιος μέσα στη θάλασσα γιατί είναι επικίνδυνο κλπ τότε οκ άκυρο το συμβόλαιο. Αλλά αν δεν υπάρχει, πραγματικά δεν ξέρω τι λόγος μου πέφτει εμένα να ορίσω την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου.

Στην τελική μπορεί να γυρίσει και να με βρίσει αν χάσει τη συγκεκριμένη δουλειά γιατί μπορεί να είναι χρυσορυχείο γι'αυτόν, πού να ξέρω γώ;
ο πιτσιρικας που παραδιδει παραλαμβανει ενοικιαζομενα κανω, sup, ποδηλατα κλπ μπαινει εξισου μεσα στο νερο. :102:
Με παντελόνι/βερμούδα και παπουτσια και πουκάμισο? :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:20
stella έγραψε: 06 Ιουν 2024, 08:19 Εν τω μεταξύ, τι παπούτσια φοράει ο σερβιτόρος μέσα στο νερό; Αυτά τα λαστιχένια που φοράνε οι γιαγιάδες στα βραχάκια; Σαγιονάρες φλιπ φλοπ; Τίποτα;

Πόσο τυχερός νιώθει που δεν κινδυνεύει από διερχόμενα αυτοκίνητα, παρά μόνο από τζετ σκι που κάνουν θόρυβο και τα καταλαβαίνεις εύκολα;
αληθεια τωρα;

κινδυνος απο τζετσκι;

Και δράκους, και δράκους.

Ψέματα, δράκαινες που ταιριάζει κιόλας.
:lol: :lol: :lol:
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:20

αληθεια τωρα;

κινδυνος απο τζετσκι;

Βάλε και όρκες ή ανακόντες, το ίδιο κάνει. :lol:
Μιλάμε για παλλαϊκό τσουνάμι λαϊκής ευαισθητοποίησης και κοινωνικής ενσυναίσθησης, όχι αστεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

esu έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:13 αυτη η παραλια ηταν μια εγκαταλειμμενη γωνιά μες την βρώμα, αφού πιο δίπλα εχει κάτι εγκαταστάσεις βιομηχανικές δεν ξέρω τι είδους. Δεν πάταγε ούτε καβούρι. Που είναι το πρόβλημα να μπαίνουν ξύλινες κατασκευές που βγαίνουν στο τέλος της σεζόν;
πέστα ρε φίλε.ξέρεις πόσα τέτοια μέρη υπάρχουν?σ εκείνον τον παλιοόλυμπο ποιος ανεβαίνει πάνω?ε αν πας και βάλεις 50-100 τραπέζια να αράζει κανάς άνρωπος θα ρθουν να σου ζητάνε άδειες και μαλακιες.έτσι θα πάμε μπροστά?
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:20 μια χαρά παιδί είναι ο φραπεζίτης
ε, ψιτ, λογισμικο ειναι, οχι παιδι. :003: :003:

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:49
nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:52 .. πληρώνεσαι γι αυτό , όπως πληρώνεται και αυτός που δουλεύει στην οικοδομή κάτω από τον καυτό ήλιο για πολύ μικρότερο μεροκάματο
η οικοδομή είναι κάπως πιο σημαντική & απαραίτητη από το σερβίρισμα καφέδων σε θαλάσσιους φλώρους.έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
Σαφώς και είναι πιο σημαντική. Το ζητούμενο είναι γιατί υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά σερβιτόρων σε θαλάσσιους χώρους από τα νιάτα που θέλουν να προσφέρουν παραγωγική και κοινωνικώς σεβαστή υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο.

Για πείτε.
Έλειψα για ένα τρίωρο και ξεκινήσαμε τα "γιατί ο ποδοσφαιριστής να παίρνει παραπάνω από τον γιατρό. Σε τι κόσμο θα φέρουμε το παιδιά μας". Άντε να δω τι έχει γραφτεί παρακάτω τώρα. :roll:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:23
Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:21
Να σου πώ.

Με παντελόνι/βερμούδα και παπουτσια και πουκάμισο? :102:
ε καλά, δε φοράει και σκαρπινι

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:11
GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:52
enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:46

δηλαδη και ναρκωτικα να πουλαγε, θα τον στηρίζαμε, αρκει ήταν υπάλληλος ; Δεν εχει σημασία που αυτό που βλέπουμε σημαινει οτι καποιος φορέας του δημοσίου εχει λαδωθει;

ειναι παράνομο ρε παιδια αυτο, τι παει να πει δικαιωμα του και αν θελει να το κανει κλπ, πλακα κανετε;
Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή. Κάνει κάτι παράνομο με την θέληση του, οπότε ας τους πάνε όλους μαζί στην μπουζού.
Πάλι όμως δεν εννοεί αυτό ο Φραπ! Ο Φραπ το πάει στο ότι αναγκάζεται ο άλλος να ξεφτιλίστεί/παρανομησει γιατί τον εξαναγκάζει το σύστημα. Οι υπόλοιποι λέμε ότι το διάλεξε και το κάνει.
Οι υπόλοιποι είστε απλά κλασικοί νεοέλ μαλάκες.
:102:
Σωστά. Πάνε κουνά κάνα σημαιάκι της Παλαιστίνης και μην πέφτεις στον λάκκο με εμάς τους μαλάκες, δεν υπάρχει σωτηρία.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:40 Μην το ψάχνετε, εγω που ειμαι ο πιο προχωκάγκουρας μπιτσομπαρίστας ολου του κοσμου, το συγκεκριμένο το θεωρω υπέρτατο ξεφτιλίκι.
Το αν πληρώνεται μια περιουσία και για αυτό το κανει και του αρεσει κιολας, ειναι πρόβλημά του, συμφωνω.
Οπως και ενας άστεγος που μπορει να πληρώνεται μια περιουσία για να τον φτυνει και χαστουκίζει καποιος τραβώντας βιντεο και να το ανεβάζει σε τικτοκ, κι αυτουνου πρόβλημα του και επιλογή του ειναι.

Το ανηθικο του θεματος οφείλουμε να το καταδεικνύουμε ομως.
για πες κι εσυ που δεν εισαι λογισμικο.

ειναι ανηθικο να μπαινει το παλικαρι μεσα στο νερο για να παραδωσει θαλασσιο ποδηλατο;.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

αληθεια τωρα;

κινδυνος απο τζετσκι;

Ρε πλάκα κάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:29
sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:11
GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:52

Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή. Κάνει κάτι παράνομο με την θέληση του, οπότε ας τους πάνε όλους μαζί στην μπουζού.
Πάλι όμως δεν εννοεί αυτό ο Φραπ! Ο Φραπ το πάει στο ότι αναγκάζεται ο άλλος να ξεφτιλίστεί/παρανομησει γιατί τον εξαναγκάζει το σύστημα. Οι υπόλοιποι λέμε ότι το διάλεξε και το κάνει.
Οι υπόλοιποι είστε απλά κλασικοί νεοέλ μαλάκες.
Σωστά. Πάνε κουνά κάνα σημαιάκι της Παλαιστίνης και μην πέφτεις στον λάκκο με εμάς τους μαλάκες, δεν υπάρχει σωτηρία.
Σωτηρία δεν υπάρχει, σημαιάκια δεν κουνάω, δεν μπορείς να μου πεις τι να κάνω και τι όχι, είστε κλασικοί νεοέλ μαλάκες.
Τό' χουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 11:34 πιτσικάροντας τη μασέλα μεσα στα ούλα της
Ξέρεις τι λένε όμως για αυτές χωρίς δόντια, έτσι; :smt047
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 14:31
vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 09:40 Μην το ψάχνετε, εγω που ειμαι ο πιο προχωκάγκουρας μπιτσομπαρίστας ολου του κοσμου, το συγκεκριμένο το θεωρω υπέρτατο ξεφτιλίκι.
Το αν πληρώνεται μια περιουσία και για αυτό το κανει και του αρεσει κιολας, ειναι πρόβλημά του, συμφωνω.
Οπως και ενας άστεγος που μπορει να πληρώνεται μια περιουσία για να τον φτυνει και χαστουκίζει καποιος τραβώντας βιντεο και να το ανεβάζει σε τικτοκ, κι αυτουνου πρόβλημα του και επιλογή του ειναι.

Το ανηθικο του θεματος οφείλουμε να το καταδεικνύουμε ομως.
για πες κι εσυ που δεν εισαι λογισμικο.

ειναι ανηθικο να μπαινει το παλικαρι μεσα στο νερο για να παραδωσει θαλασσιο ποδηλατο;.
Σε ποιους να το παραδώσει μεσα στο νερο, σε ατομα που ξεβράστηκαν στο απεναντι βραχονησιδάκι?

Τις ενοικιάσεις ποδηλατων τις κανεις στην ακτή, απ'οσο ξερω (εχω νοικιάσει κι εγω), και ο τυπος που του δινεις τα λεφτα απλως σε βοηθάει να το ζμπρώξετε μεσα. Βρεχει λιγο τους γυμνούς του αστραγάλους δηλαδη (δεν εχω δει ποτέ να φοράει παπουτσι), και μετά εσυ οφειλεις να το βγαλεις εξω και να το παρκαρεις στο σημειο που ηταν (αντε να ερθει παλι ο ιδιος μεχρι ενα σημειο, να σε βοηθησει στο τράβηγμα).

Που κολλάει αυτο με τους τυπους που μπαινουν στο νερο με λινο πουκάμισο να φουσκωνει απο πισω σαν ουρά νυφης στα σκαλιά της εκκλησιας, παντελονι ή βερμουδα και παπουτσια?
Να πω να σερβιραν με σαγιοναρα και μαγιό απο κατω τουλαχιστον (το πουκαμισο πες προστασια απο τον ηλιο οκ), αντε να το δεχτω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”