!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Για το παλικάρι δεν ξέρω, αλλά το να μπαίνεις σε site κομμουνιστών και να μην μπορείς να διαβάσεις μια παράγραφο από τα pop up διαφημίσεων σίγουρα είναι ξεφτίλα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ειναι νόμιμο αυτο που βλεπουμε; Υπάρχει ασφαλιστική που καλύπτει αστική ευθύνη για εξέδρες μέσα στην θάλασσα αλήθεια;

πολυ περίεργα τα σχόλια στο νημα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;
Όχι φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Πχ βρίσκεις έναν εργοστασιάρχη και παντρεύεσαι την κόρη του.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
enaon

Frappezitis μπορεις ανοιξεις ενα νημα σε παρακαλώ να πουλαει καποιος ναρκωτικά σε 5αχρονα, θελω να δω αν θα στηρίξουν ολοι γιατί εισαι εσυ, απο περιέργεια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Για να έχουμε και καλό ερώτημα
Ποια εργασία που γίνεται με σκοπό το κέρδος δεν είναι εξευτελισμος και .. πορνεία; (Πουλάς έναντι χρηματικής αμοιβής τις σωματικές ή διανοητικές ικανότητες σου )
Άβαταρ μέλους
Isildur

GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:05 Για το παλικάρι δεν ξέρω, αλλά το να μπαίνεις σε site κομμουνιστών και να μην μπορείς να διαβάσεις μια παράγραφο από τα pop up διαφημίσεων σίγουρα είναι ξεφτίλα.
:+1:

Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, όποτε κάνω την κασκαντεριά να κλικάρω κάποιο λινκ της γνωστής κουκουπαρέας (2 είναι βασικά) του πχόρουμ. Σήμερα δεν την έκανα βέβαια, δεν έχω τόσες αντοχές, τόσο νωρίς το πρωί.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

19 εξέδρες είναι παράνομες. Υποτίθεται ότι και τώρα τον έκαναν ντα και του είπαν σε αυστηρό τόνο ότι πρέπει να τις αφαιρέσει.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Η γνώμη των σερβιτόρων μετράει καθόλου άραγε ή στα παπάρια μας, εμείς ξέρουμε καλύτερα γι' αυτούς;
Άβαταρ μέλους
enaon

οι σερβιτοροι θα πουνε αν ειναι παρανομο αυτο που κανουν; Θα μου πεις ΝΔ εισαι, γιατί οχι;
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:19 Η γνώμη των σερβιτόρων μετράει καθόλου άραγε ή στα παπάρια μας, εμείς ξέρουμε καλύτερα γι' αυτούς;
Οχι ρε συ γιατι να μετραει? Οι εργατοπατερες ξέρουν καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Μόνο ΟΑΚΚΕ
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Isildur

panos291 έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:21
Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:19 Η γνώμη των σερβιτόρων μετράει καθόλου άραγε ή στα παπάρια μας, εμείς ξέρουμε καλύτερα γι' αυτούς;
Οχι ρε συ γιατι να μετραει? Οι εργατοπατερες ξέρουν καλύτερα.
Μαζεύονται 2-3 κουκουέδες σε καφέ σε μπτιτσόμπαρο σλας καφέ παραλίας, έχουν τρελάνει τον σερβιτόρο να τους πηγαινοφέρνει νερά και εξτρά ζάχαρες διασχίζοντας δρόμο με κίνηση πήχτρα (πραγματικός κίνδυνος, εν τω μεταξύ) και γράφουν θεωρίες στα μίντια για τον άλλο που μπαίνει στο νερό και που ο ίδιος λέει "σκάστε ρε μαλάκες, μη μου το χαλάτε, δυο μηνιάτικα τη βδομάδα βγάζω απ' τα πουρμπουάρια των Οβρωπαίων".
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Πτολεμαίος έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:19
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:14
Frappezitis έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:08 Για να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως θα πρεπει να σε ξεφτιλιζουν τα αφεντικα ;
Κάθε δουλειά που γίνεται με σκοπό το χρήμα είναι "ξεφτίλα" ( ή πορνεία)

Εν προκειμένω δεν βλέπω να γίνεται κάτι στην εργασία των εν λόγω σερβιτόρων που να είναι εξευτελιστικο
Mιλας με φαπεζιτη τώρα, που έχει τους υπαλλήλους του και δουλεύουν με 3 κι 60 και περιμένει να του πληρώσει την εφορία ο κυρ Παντελης πεθερός του και αν σκάσει μύτη η επιθεώρηση εργασίας θα φάει τουλάχιστον 15 χρόνια φυλακή.
Πού το ξέρεις εσύ αυτό ρε φίλε;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Δικό του θέμα, αν πληρώνεται παραπάνω και το διάλεξε ποιός είμαι εγώ να του πώ τι να κάνει στη ζωή του :102:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:12
GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:05 Για το παλικάρι δεν ξέρω, αλλά το να μπαίνεις σε site κομμουνιστών και να μην μπορείς να διαβάσεις μια παράγραφο από τα pop up διαφημίσεων σίγουρα είναι ξεφτίλα.
:+1:

Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, όποτε κάνω την κασκαντεριά να κλικάρω κάποιο λινκ της γνωστής κουκουπαρέας (2 είναι βασικά) του πχόρουμ. Σήμερα δεν την έκανα βέβαια, δεν έχω τόσες αντοχές, τόσο νωρίς το πρωί.
Δεν ξέρω για εσένα, τουλάχιστον εμένα μου πετάει τον φίλο μου τον Μπέντζαμιν.

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”