vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:47
micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:40
Το κακό για μένα δεν είναι οι ρακέτες αυτές καθ'εαυτές και ο ήχος τους. Το κακό είναι οι μαλάκες που επιμένουν να παίζουν ακριβώς πάνω στην ακτογραμμή και οι οποίοι,
ανεξαρτήτως ικανότητας, κάποια στιγμή θα σε πετύχουν και θα έρθουν να πάρουν το μπαλάκι και να ζητήσουν συγνώμη. Σε οργανωμένες παραλίες, ο ναυαγοσώστης πρέπει να εφοδιάζεται και με όπλο με το οποίο να τους πυροβολεί επιτόπου. Κι εγώ θα παίξω ρακέτες, αλλά μόνο σε σημεία που δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να χτυπήσω κάποιον.
Ειμαι βιρτουόζος στα μπαλάκια (και του τενις) και ποτέ μα ποτέ δεν μου εχει συμβεί αυτος που περιγραφεις
Ποτέ καταλάθος, δηλαδη. Επίτηδες το ειχα κανει μια φορά μόνο, λόγω μιας ντατζεϊκής ΜΟΥΝΑΡΑΣ που με ειχε φαει με τα ματια της και δεν μπορεσα να αντισταθώ στον πειρασμό, και ουτε εκεινη μπορουσε.
Δεν γαμησα ουτε τοτε, βεβαια.
Εγώ δεν είμαι βιρτουόζος, απλά μέτριος. Αλλά είχα παλιότερα δυο φίλους βιρτουόζους. Θυμάμαι μια φορά που ήμασταν παρέα στην παραλία και είχαν βγει στην ακροθαλασσιά να παίξουν. Τίγκα κόσμος, ήταν στη Ρόδο καλή ώρα. Πριν ξεκινήσουν, τους βλέπουν δυο κοπελλίτσες που ήταν ξαπλωμένες στη μέση της απόστασής τους (καμμιά 20αριά μέτρα) και τους λένε "πού πάτε να παίξετε, θα μας χτυπήσετε!". Πάει λοιπόν ο ένας από πάνω της, την κοιτάει στα μάτια, και της λέει αργά, τονίζοντας τις λέξεις: "Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση". Και όντως, δεν τους ξέφυγε ούτε μπαλιά. Οι κοπέλες βέβαια μετά από λίγο έφυγαν επειδή δεν αισθανόντουσαν άνετα να πετάει το μπαλάκι με 200χλμ από πάνω τους. Έτσι έγινε και την επόμενη μέρα, έπαιζαν για ώρα σε παραλία με πολύ κόσμο, δεν τους έφυγε ούτε μπαλιά. Την τρίτη μέρα, ο ένας πάτησε σ'ένα μυτερό κοχύλι και του ξέφυγε το καρφί του άλλου. Η μπάλα χτύπησε ένα παιδάκι (μπορεί να ήταν και το μοναδικό παιδάκι σ'εκείνη την παραλία, τόσο γκαντέμηδες ήταν). Μετά το σκηνικό που ακολούθησε, δεν ξαναβγήκαν ρακέτες σ'εκείνες τις διακοπές.