!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:22
Με μια πολύ γρήγορη έρευνα. 3 λεπτών. Δε θα κάτσω να ψάχνω 2 ώρες να σου φέρω όλες τις περιπτώσεις εγκύων που πέθαναν από γρίπη.
Από κοβιντ πόσες έγκυες πεθαναν?
δεινός ερευνητής. keep it up.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:46
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:35 Εγώ αναρωτιέμαι αν οι αντιεμβολιαστές που κάνουν αιμοκάθαρση ή χρειάζονται αίμα για οποιαδήποτε επέμβαση, θα δέχονται το "μολυσμένο" αίμα των εμβολιασμένων.

Απ' ό,τι διαβάζω, υποθέτω πως όχι, έτσι; Οι πεφωτισμένοι έχουν αναλάβει δράση ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα.

Μόνον το αίμα των ανεμβολίαστων είναι καθαρό.
Άμα δώσει όμως ο μπολιασμένος αίμα, μήπως θα χάσει έτσι τα υπεραντισώματα του εμβολίου και θα πρέπει μετά να κάνει έξτρα δόσεις;
Ε ναι. Μόνον οι μπολιασμένοι έχουν αδύνατους οργανισμούς, οι αρνητές είναι όλοι τέρατα υγείας και γι' αυτό ανησυχούν μην τους ταράξουν το ντιενέι. Οπότε, άκυρο το ερώτημα μου, δεν υφίσταται καν τέτοιο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:56
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:22
Με μια πολύ γρήγορη έρευνα. 3 λεπτών. Δε θα κάτσω να ψάχνω 2 ώρες να σου φέρω όλες τις περιπτώσεις εγκύων που πέθαναν από γρίπη.
Από κοβιντ πόσες έγκυες πεθαναν?
δεινός ερευνητής. keep it up.
Χιξάκο, ανά πόσους μήνες είπες θα εμβολιάζεσαι?
Πόσουουουους?
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Πάει το ποδόσφαιρο...
Πάει η πολιτική...
Καλώς ήρθες κόβιντ!
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:29
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 18:27 Είναι η πρώτη φορά που θα παρακαλέσω την διαχείριση για κάτι:
δεν σας έχω ενοχλήσει ποτέ για τίποτα
δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά στην ζωή μου

Εαν το μήνυμα αλλά και η περσόνα Νανδρος μείνουν ως εχουν εδω
Εγώ χαιρετώ οριστικοτατα

Εαν δεν το αποσύρει
Και αν δεν φάει ενδεδειγμένο μπαν
Χάρηκα που σας γνώρισα και να προσέχετε

ΥΓ: οπότε σε περίπτωση που δεν εισακουστώ, απενεργοποιήστε πάλι εαν θέλετε τον λογαριασμό μου
Αν δεν διάβαζα το νήμα σχεδόν από κει που το είχα αφήσει, δεν θα είχα δει το ποστ.

Τώρα έτυχε και το είδα και θα το διαγράψω.

Την επόμενη φορά μπορεί να μην το δω και να μην το διαγράψω.

Εφόσον δεν πατάς αναφορά σε κάτι που σε ενοχλεί, είναι δικό σου θέμα. Δεν μπορούμε να τα δούμε όλα.
Ποιο είναι το νήμα μου που ενόχλησε αυτήν με την αλήτικη συμπεριφορά;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:35 Εγώ αναρωτιέμαι αν οι αντιεμβολιαστές που κάνουν αιμοκάθαρση ή χρειάζονται αίμα για οποιαδήποτε επέμβαση, θα δέχονται το "μολυσμένο" αίμα των εμβολιασμένων.

Απ' ό,τι διαβάζω, υποθέτω πως όχι, έτσι; Οι πεφωτισμένοι έχουν αναλάβει δράση ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα.

Τωωωωρα; Από την αρχή των εμβολιασμών τα έλεγαν αυτά οι ψεκ σε γκρουπάκια στο Facebook.

Η προφανής απάντηση είναι ότι δεν θα πάρουν αίμα όπως τώρα δεν πηγαίνουν στα νοσοκομεία... ουπς :lol:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Ξέχασα οτι το μπαν πρέπει να αναφερθεί ως εξύβριση προς πρόσωπο γονεικής αξίας
Επίσης εμπεριέχει αναφορά που εκθέτει εμένα και το πρόσωπο αυτό για σεξουαλικές πράξεις
Ο δικηγόρος μου θα ρίξει μια ματιά στο σειφ σκριν σε λίγο
Ίσως να έχουμε να πούμε και άλλα για τον συγκεκριμένο χρήστη
Έχει φανεί και σε άλλους χρήστες μάλλον πως παρουσιάζει μια ίσως επικίνδυνη συμπεριφορά, δεν τα ξέρω πώς τα λένε αυτά στο ηλεκτρονικό έγκλημα :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Awesomatic έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:04

Τωωωωρα; Από την αρχή των εμβολιασμών τα έλεγαν αυτά οι ψεκ σε γκρουπάκια στο Facebook.

Η προφανής απάντηση είναι ότι δεν θα πάρουν αίμα όπως τώρα δεν πηγαίνουν στα νοσοκομεία... ουπς :lol:
Το ξέρω ότι τα έλεγαν από την αρχή. Και χρειάστηκε να κάνουν πολλές φορές έκκληση οι γιατροί του Ε.ΚΕ.Α. να κόψουν τις παπαριές αλλά αν πέσεις σε θεματοφύλακες του ιχώρ, δεν υπάρχει σωτηρία.

Κατά τα άλλα, αν γίνει η στραβή σαφώς και θα παίξει ...ουπς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:08 Ξέχασα οτι το μπαν πρέπει να αναφερθεί ως εξύβριση προς πρόσωπο γονεικής αξίας
Επίσης εμπεριέχει αναφορά που εκθέτει εμένα και το πρόσωπο αυτό για σεξουαλικές πράξεις
Έχει φανεί και σε άλλους χρήστες μάλλον πως παρουσιάζει μια ίσως επικίνδυνη συμπεριφορά, δεν τα ξέρω πώς τα λένε αυτά στο ηλεκτρονικό έγκλημα :D
Μην ασχολείσαι τόσο πολύ ρε,δεν αξίζει τον κόπο.
Γιατί δεν αγνοείς τέτοιου είδους χρήστες ;
Χαλιέσαι χωρίς λόγο.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:09
Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:49
Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:41

Βαριέμαι να τα ξαναγράψω.
Το να προσπαθείς να συνομιλήσεις και να δώσεις στον άλλον να αντιληφθεί, ατόφια επιχειρήματα εδώ μέσα, μοιάζει με άθλο. Πολλώ δε μάλλον, όταν απλά θέλει να πει το δικό του. Κι ας πέσει κάτω. Αρκεί να το πει.

Εντιτ. Το παίρνω πίσω στην προκειμένη, διότι ο Χέλωνος, μαζεύτηκε, ένοιωσε προς στιγμήν.
Δεν το σβήνω όμως, διότι αυτή είναι η γενικότερη εικόνα . Δεν μου εγγυάται κανείς, ότι αύριο θα είναι αλλιώς τα λεγόμενα της πίκρας εδώ μέσα. :102:
Όποιος δεν νιώθει με το καλό θα νιώσει με τον στανιό.
Ενίοτε, δεν υπάρχει άλλη λύση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
SUV

Ίσως η διαχείριση να μην θέλει να έχει πάρε δώσε με πολύ καλούς δικηγόρους που παρεμπιπτόντως δεν έχουν πρόβλημα να ζητούν υψηλές αμοιβές για τις υπηρεσίες τους :)
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:12
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:08 Ξέχασα οτι το μπαν πρέπει να αναφερθεί ως εξύβριση προς πρόσωπο γονεικής αξίας
Χαλιέσαι χωρίς λόγο.
Ψιτ, πριν ορθώσει λόγο η συγκεκριμένη, ίσως θα πρέπει να δει τις δικές της αναρτήσεις κατά πόσον είναι μηνύσιμες. Για να εξηγούμαστε. Αλλιώς να το δω κι εγώ βάσει άλλου πρίσματος. Μην σιγοντάρεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
SUV

Χαλιέσαι χωρίς λόγο.
Ε πώς, εδώ μιλάμε για δικαιωματισμό και αλητεία τόσες σελίδες, έτσι θα παλέψουμε, χωρίς να κάνουμε τίποτα?! Αφού, είπαμε, είμεθα αγωνιστές του δικαίου!!! :003:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:14 Ίσως η διαχείριση να μην θέλει να έχει πάρε δώσε με πολύ καλούς δικηγόρους που παρεμπιπτόντως δεν έχουν πρόβλημα να ζητούν υψηλές αμοιβές για τις υπηρεσίες τους :)
Ξανά: Ο δικηγόρος σου και εσύ θα πάρετε φόρα από την γωνία και θα μου τα αερίσετε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
SUV

Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:14
Χαλιέσαι χωρίς λόγο.
Ψιτ, πριν ορθώσει λόγο η συγκεκριμένη, ίσως θα πρέπει να δει τις δικές της αναρτήσεις κατά πόσον είναι μηνύσιμες. Για να εξηγούμαστε. Αλλιώς να το δω κι εγώ βάσει άλλου πρίσματος. Μην σιγοντάρεις.
Χαρά μου μεγάλη!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο! :D
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”