δεινός ερευνητής. keep it up.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:22
Με μια πολύ γρήγορη έρευνα. 3 λεπτών. Δε θα κάτσω να ψάχνω 2 ώρες να σου φέρω όλες τις περιπτώσεις εγκύων που πέθαναν από γρίπη.
Από κοβιντ πόσες έγκυες πεθαναν?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Bill Hicks
Re: ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Ε ναι. Μόνον οι μπολιασμένοι έχουν αδύνατους οργανισμούς, οι αρνητές είναι όλοι τέρατα υγείας και γι' αυτό ανησυχούν μην τους ταράξουν το ντιενέι. Οπότε, άκυρο το ερώτημα μου, δεν υφίσταται καν τέτοιο θέμα.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:46Άμα δώσει όμως ο μπολιασμένος αίμα, μήπως θα χάσει έτσι τα υπεραντισώματα του εμβολίου και θα πρέπει μετά να κάνει έξτρα δόσεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:35 Εγώ αναρωτιέμαι αν οι αντιεμβολιαστές που κάνουν αιμοκάθαρση ή χρειάζονται αίμα για οποιαδήποτε επέμβαση, θα δέχονται το "μολυσμένο" αίμα των εμβολιασμένων.
Απ' ό,τι διαβάζω, υποθέτω πως όχι, έτσι; Οι πεφωτισμένοι έχουν αναλάβει δράση ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα.
Μόνον το αίμα των ανεμβολίαστων είναι καθαρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χιξάκο, ανά πόσους μήνες είπες θα εμβολιάζεσαι?Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:56δεινός ερευνητής. keep it up.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:22
Με μια πολύ γρήγορη έρευνα. 3 λεπτών. Δε θα κάτσω να ψάχνω 2 ώρες να σου φέρω όλες τις περιπτώσεις εγκύων που πέθαναν από γρίπη.
Από κοβιντ πόσες έγκυες πεθαναν?
Πόσουουουους?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πάει το ποδόσφαιρο...
Πάει η πολιτική...
Καλώς ήρθες κόβιντ!
Πάει η πολιτική...
Καλώς ήρθες κόβιντ!
Παρατηρητής...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ποιο είναι το νήμα μου που ενόχλησε αυτήν με την αλήτικη συμπεριφορά;Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:29Αν δεν διάβαζα το νήμα σχεδόν από κει που το είχα αφήσει, δεν θα είχα δει το ποστ.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 18:27 Είναι η πρώτη φορά που θα παρακαλέσω την διαχείριση για κάτι:
δεν σας έχω ενοχλήσει ποτέ για τίποτα
δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά στην ζωή μου
Εαν το μήνυμα αλλά και η περσόνα Νανδρος μείνουν ως εχουν εδω
Εγώ χαιρετώ οριστικοτατα
Εαν δεν το αποσύρει
Και αν δεν φάει ενδεδειγμένο μπαν
Χάρηκα που σας γνώρισα και να προσέχετε
ΥΓ: οπότε σε περίπτωση που δεν εισακουστώ, απενεργοποιήστε πάλι εαν θέλετε τον λογαριασμό μου
Τώρα έτυχε και το είδα και θα το διαγράψω.
Την επόμενη φορά μπορεί να μην το δω και να μην το διαγράψω.
Εφόσον δεν πατάς αναφορά σε κάτι που σε ενοχλεί, είναι δικό σου θέμα. Δεν μπορούμε να τα δούμε όλα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τωωωωρα; Από την αρχή των εμβολιασμών τα έλεγαν αυτά οι ψεκ σε γκρουπάκια στο Facebook.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:35 Εγώ αναρωτιέμαι αν οι αντιεμβολιαστές που κάνουν αιμοκάθαρση ή χρειάζονται αίμα για οποιαδήποτε επέμβαση, θα δέχονται το "μολυσμένο" αίμα των εμβολιασμένων.
Απ' ό,τι διαβάζω, υποθέτω πως όχι, έτσι; Οι πεφωτισμένοι έχουν αναλάβει δράση ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα.
Η προφανής απάντηση είναι ότι δεν θα πάρουν αίμα όπως τώρα δεν πηγαίνουν στα νοσοκομεία... ουπς
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ξέχασα οτι το μπαν πρέπει να αναφερθεί ως εξύβριση προς πρόσωπο γονεικής αξίας
Επίσης εμπεριέχει αναφορά που εκθέτει εμένα και το πρόσωπο αυτό για σεξουαλικές πράξεις
Ο δικηγόρος μου θα ρίξει μια ματιά στο σειφ σκριν σε λίγο
Ίσως να έχουμε να πούμε και άλλα για τον συγκεκριμένο χρήστη
Έχει φανεί και σε άλλους χρήστες μάλλον πως παρουσιάζει μια ίσως επικίνδυνη συμπεριφορά, δεν τα ξέρω πώς τα λένε αυτά στο ηλεκτρονικό έγκλημα
Επίσης εμπεριέχει αναφορά που εκθέτει εμένα και το πρόσωπο αυτό για σεξουαλικές πράξεις
Έχει φανεί και σε άλλους χρήστες μάλλον πως παρουσιάζει μια ίσως επικίνδυνη συμπεριφορά, δεν τα ξέρω πώς τα λένε αυτά στο ηλεκτρονικό έγκλημα
Το ξέρω ότι τα έλεγαν από την αρχή. Και χρειάστηκε να κάνουν πολλές φορές έκκληση οι γιατροί του Ε.ΚΕ.Α. να κόψουν τις παπαριές αλλά αν πέσεις σε θεματοφύλακες του ιχώρ, δεν υπάρχει σωτηρία.Awesomatic έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:04Τωωωωρα; Από την αρχή των εμβολιασμών τα έλεγαν αυτά οι ψεκ σε γκρουπάκια στο Facebook.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:35 Εγώ αναρωτιέμαι αν οι αντιεμβολιαστές που κάνουν αιμοκάθαρση ή χρειάζονται αίμα για οποιαδήποτε επέμβαση, θα δέχονται το "μολυσμένο" αίμα των εμβολιασμένων.
Η προφανής απάντηση είναι ότι δεν θα πάρουν αίμα όπως τώρα δεν πηγαίνουν στα νοσοκομεία... ουπς![]()
Κατά τα άλλα, αν γίνει η στραβή σαφώς και θα παίξει ...ουπς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Μην ασχολείσαι τόσο πολύ ρε,δεν αξίζει τον κόπο.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:08 Ξέχασα οτι το μπαν πρέπει να αναφερθεί ως εξύβριση προς πρόσωπο γονεικής αξίας
Έχει φανεί και σε άλλους χρήστες μάλλον πως παρουσιάζει μια ίσως επικίνδυνη συμπεριφορά, δεν τα ξέρω πώς τα λένε αυτά στο ηλεκτρονικό έγκλημα![]()
Γιατί δεν αγνοείς τέτοιου είδους χρήστες ;
Χαλιέσαι χωρίς λόγο.
Ενίοτε, δεν υπάρχει άλλη λύση.Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:09Όποιος δεν νιώθει με το καλό θα νιώσει με τον στανιό.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:49Το να προσπαθείς να συνομιλήσεις και να δώσεις στον άλλον να αντιληφθεί, ατόφια επιχειρήματα εδώ μέσα, μοιάζει με άθλο. Πολλώ δε μάλλον, όταν απλά θέλει να πει το δικό του. Κι ας πέσει κάτω. Αρκεί να το πει.
Εντιτ. Το παίρνω πίσω στην προκειμένη, διότι ο Χέλωνος, μαζεύτηκε, ένοιωσε προς στιγμήν.
Δεν το σβήνω όμως, διότι αυτή είναι η γενικότερη εικόνα . Δεν μου εγγυάται κανείς, ότι αύριο θα είναι αλλιώς τα λεγόμενα της πίκρας εδώ μέσα.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ίσως η διαχείριση να μην θέλει να έχει πάρε δώσε με πολύ καλούς δικηγόρους που παρεμπιπτόντως δεν έχουν πρόβλημα να ζητούν υψηλές αμοιβές για τις υπηρεσίες τους 
Ψιτ, πριν ορθώσει λόγο η συγκεκριμένη, ίσως θα πρέπει να δει τις δικές της αναρτήσεις κατά πόσον είναι μηνύσιμες. Για να εξηγούμαστε. Αλλιώς να το δω κι εγώ βάσει άλλου πρίσματος. Μην σιγοντάρεις.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:12Μην ασχολείσαι τόσο πολύ ρε,δεν αξίζει τον κόπο.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:08 Ξέχασα οτι το μπαν πρέπει να αναφερθεί ως εξύβριση προς πρόσωπο γονεικής αξίας
Έχει φανεί και σε άλλους χρήστες μάλλον πως παρουσιάζει μια ίσως επικίνδυνη συμπεριφορά, δεν τα ξέρω πώς τα λένε αυτά στο ηλεκτρονικό έγκλημα![]()
Χαλιέσαι χωρίς λόγο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ε πώς, εδώ μιλάμε για δικαιωματισμό και αλητεία τόσες σελίδες, έτσι θα παλέψουμε, χωρίς να κάνουμε τίποτα?! Αφού, είπαμε, είμεθα αγωνιστές του δικαίου!!!BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:12Μην ασχολείσαι τόσο πολύ ρε,δεν αξίζει τον κόπο.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:08 Ξέχασα οτι το μπαν πρέπει να αναφερθεί ως εξύβριση προς πρόσωπο γονεικής αξίας
Χαλιέσαι χωρίς λόγο.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξανά: Ο δικηγόρος σου και εσύ θα πάρετε φόρα από την γωνία και θα μου τα αερίσετε.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:14 Ίσως η διαχείριση να μην θέλει να έχει πάρε δώσε με πολύ καλούς δικηγόρους που παρεμπιπτόντως δεν έχουν πρόβλημα να ζητούν υψηλές αμοιβές για τις υπηρεσίες τους![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Χαρά μου μεγάλη!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο!Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:14Ψιτ, πριν ορθώσει λόγο η συγκεκριμένη, ίσως θα πρέπει να δει τις δικές της αναρτήσεις κατά πόσον είναι μηνύσιμες. Για να εξηγούμαστε. Αλλιώς να το δω κι εγώ βάσει άλλου πρίσματος. Μην σιγοντάρεις.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:12Μην ασχολείσαι τόσο πολύ ρε,δεν αξίζει τον κόπο.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 21:08 Ξέχασα οτι το μπαν πρέπει να αναφερθεί ως εξύβριση προς πρόσωπο γονεικής αξίας
Χαλιέσαι χωρίς λόγο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός