!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:33
GoBack έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:07
Ναι μεχρι εκει ηξερα κ εγω.Τιποτα νεοτερο μετα το unbind;Ισορροπησαν τα καρδιακα;
εσύ πες μας. πότε ήταν ανισόρροπα;
Στο πρωτο ριπορτ ηταν στο 1-5 4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBack την 03 Δεκ 2021, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

foscilis έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:00
lonelyrider έγραψε: 03 Δεκ 2021, 17:44
foscilis έγραψε: 03 Δεκ 2021, 13:44 Όπως ήταν αναμενόμενο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι είναι συνταγματικός και σύμφωνος με τις υπερνομοθετικές διατάξεις, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του covid-19. Μάλιστα, ειδικώς ως προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κρίθηκε από την Ολομέλεια του ΣτΕ, ότι ο εμβολιασμός αποτελεί συνταγματική υποχρέωση για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... prosopiko/

όχι απλά επιτρέπει το Σύνταγμα, αλλά ειδικά για τους ψεκ υγειονομικούς το επιβάλλει.
Φίλε και μόνο που αποκαλείς συμπολίτες σου ψεκ, είσαι γελοίος.
Και μόνο που απαντάς έτσι σημαίνει το μουνί σου έχει καταπήξει.
Μπράβο που είσαι βλαμμένος, περαστικά. Και να σε ενημερώσω ότι βασιλιάς την περνάω.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:06
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 18:54
Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 18:45

πρώτος μετά τις 40+ χιλιάδες στις κλινικές δοκιμές; :D
Πρώτος "επίσημος" που μπολιάζεται.
Sandra Lindsay, a critical care nurse from Northwell Long Island Jewish Medical Center was the first vaccinated in New York at 9:23 a.m. during a livestreamed event with Gov. Andrew Cuomo.

Εικόνα

πιο catchy
Πιο κάτσυ ήταν η άλλη των επειγόντων που εμβολιάστηκε και κατέρρευσε, και λέγανε τα πρόβατα οτι φοβόταν τις βελόνες. Νοσοκόμα, με πόσα χρόνια στα επείγοντα, φοβόταν τις βελόνες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

lonelyrider έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:37
lonelyrider έγραψε: 03 Δεκ 2021, 17:44 Φίλε και μόνο που αποκαλείς συμπολίτες σου ψεκ, είσαι γελοίος.
Μπράβο που είσαι βλαμμένος, περαστικά. Και να σε ενημερώσω ότι βασιλιάς την περνάω.
Δεν θεωρούμε συμπολίτες μας αυτούς που πιστεύουν στα κελεύσματα κάποιων αλητών και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή μας.
Είναι υποψήφιοι δολοφόνοι κατά συρροήν.

Ετοιμαστείτε για βελόνα ή βαζελίνη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 14:45
foscilis έγραψε: 03 Δεκ 2021, 14:38 Για παράδειγμα όταν σε ένα δρόμο βλέπεις αυτό το σήμα

Εικόνα

που σημαίνει "υποχρεωτική πορεία προς τα αριστερά", αυτό όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ΔΕΝ έχει να κάνει με τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία μετακίνησης ούτε μπορείς να την επικαλεστείς για να πας εσύ δεξιά.
Τί σοφιστείες είναι αυτά? Τί γενικότροπα παραδείγματα, πώς εξισώνεις ένα τέτοιο θέμα με την βαθειά και αμετακίνητη θέση οτι δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να βάλει κάτι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ του όταν ο ίδιος δεν το επιθυμεί?
Πόσο μάλλον για μια ιστορία που ξεκίνησε εν μέσω αναμπουπούλας, όπου οι απόψεις είναι διχασμένες (σωστες λαθος ασε το αυτο), όπου κυριαρχεί ο φόβος και η ανασφάλεια, όπου κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν σε έναν κόσμο διαπλοκής και αδιαφάνειας,πώς μπορείς να επιβάλεις τέτοιον ΕΚΒΙΑΣΜΟ, μέσα σε τέτοια δεδομένα για να πάρει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ την απόφαση να βιάσει το σώμα του ενώ δεν θέλει?

Ποιά κοινωνία μπορεί να βάλει ο,τιδήποτε άλλο πάνω από τον σεβασμό δηλαδή στην ανθρώπινη ύπαρξη ως μοναδική με αυτεξούσιο και αυτοκυριαρχία?
Αν και η αξια του ανθρωπου διαπνεει ολο το Συνταγμα, δεν ειναι η υπερτερη αξια σε σχεση με ολες τις αλλες. Την απαντηση στην εχει δωσει ο Fosci, η ελευθερια σου τελειωνει εκει που αρχιζει του αλλου, δεν υπαρχει ασυδωσια. Αν οι πραξεις σου θετουν σε κινδυνο την ζωη του αλλου τοτε ειναι νομιμο να περιοριστεις. Αυτη ειναι η κεντρικη σκεψη και ειναι πολυ λογικη, δεν χωρα αμφισβητηση, μια κοινωνια που ο καθενας θα εκανε ο,τι ηθελε θα επεφτε στην αναρχια.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

GoBack έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:37
Spoiler
GoBack έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:07

Ναι μεχρι εκει ηξερα κ εγω.Τιποτα νεοτερο μετα το unbind;Ισορροπησαν τα καρδιακα;
Στο πρωτο ριπορτ ηταν στο 1-5
για πες;

Two BNT162b2 recipients died (one from arteriosclerosis, one from cardiac arrest), as did four placebo recipients (two from unknown causes, one from hemorrhagic stroke, and one from myocardial infarction). No deaths were considered by the investigators to be related to the vaccine or placebo.

στο 2ο;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Nandros έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:49

Δεν θεωρούμε συμπολίτες μας αυτούς που πιστεύουν στα κελεύσματα κάποιων αλητών και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή μας.

.
Δεν κατάλαβες βλαμμένε νο2. Εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής, είμαι κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ και της υποχρεωτικότητας.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:54
GoBack έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:37
Spoiler

Στο πρωτο ριπορτ ηταν στο 1-5
για πες;

Two BNT162b2 recipients died (one from arteriosclerosis, one from cardiac arrest), as did four placebo recipients (two from unknown causes, one from hemorrhagic stroke, and one from myocardial infarction). No deaths were considered by the investigators to be related to the vaccine or placebo.

στο 2ο;
Αυτο ηταν το πρωτο;mea culpa,σε αυτο που βγηκε το Φλεβαρη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

lonelyrider έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:56

.
Δεν κατάλαβες βλαμμένε νο2. Εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής, είμαι κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ και της υποχρεωτικότητας.
Βλαμμένος είσαι και φαίνεσαι, χριστιανοταλιμπάνε, υπερασπιστή των δολοφόνων κατά συρροήν.
Είπαμε βελόνα ή βαζελίνη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:48
Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:06
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 18:54

Πρώτος "επίσημος" που μπολιάζεται.
Sandra Lindsay, a critical care nurse from Northwell Long Island Jewish Medical Center was the first vaccinated in New York at 9:23 a.m. during a livestreamed event with Gov. Andrew Cuomo.

Εικόνα

πιο catchy
Πιο κάτσυ ήταν η άλλη των επειγόντων που εμβολιάστηκε και κατέρρευσε, και λέγανε τα πρόβατα οτι φοβόταν τις βελόνες. Νοσοκόμα, με πόσα χρόνια στα επείγοντα, φοβόταν τις βελόνες.
ξέρω ποια λες. δεν θα σε ακολουθήσω στην ζώνη τού ψεκοφώτους.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

lonelyrider έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:56

.
Δεν είσαι αντιεμβολιαστης αλλά
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:04
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:48
Spoiler
ξέρω ποια λες. δεν θα σε ακολουθήσω στην ζώνη τού ψεκοφώτους.
Καλύτερα ψέκας παρά πελότα.
Εικόνα
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:48 ΟΚ, όπως το θέτεις.
Πάντως πολλοί που το έκαναν, το έκαναν για να μπορούν να πηγαίνουν στα γαβγάδικα και στα γήπεδα.
Η έγκυος που πέθανε πριν από λίγες μέρες ήταν με ολική πνευμονική ανεπάρκεια. Το άκουγες και παλιότερα αυτό; Την έχω σκαπουλάρει από πνευμονία 2 φορές, υπάρχει υπόβαθρο, κάτι που με κάνει πιο ευαίσθητη από τους υπόλοιπους. Αν κολλήσω κόβιντ, υπάρχει έστω και ένας που μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα πεθάνω διασωληνωμένη σε κάποιο νοσοκομείο; Αν μπορέσουν να βρουν κρεβάτι βέβαια, έτσι; Μπορεί απλά να πεθάνω σπίτι μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:49
Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:41
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:30
Ναι, υπάρχει κι ο Βασιλακόπουλος που παίζει ξύλο στις ταβέρνες, λές και είναι κανένας εικοσάχρονος χωραφόμαγκας.
Άσε μας ρε Γκέρ.
Σου είπα εγώ για κανέναν πνευματικό? Λογικά ερωτήματα θέτω. Είναι δυνατόν ο Μπουρλα να μην κάνει το ίδιο του το εμβόλιο? Είναι μια πανδημία το κατάλληλο περιβάλλον για να πειραματιζόμαστε με καινούργιες τεχνολογίες? Για ποιά ανοσία αγέλης μιλάμε, όταν έχουμε να κάνουμε με κορονοϊό? Αφού και οι ίδιοι το λένε οτι μεταλλάξεις θα κάνει συνέχεια. Τί θα γίνει δηλαδή, θα εμβολιαζόμαστε συνέχεια όλοι? Όλα τα χρήματα των συστημάτων υγείας σε κορονοϊό θα πηγαίνουν? Άλλες νοσηρότητες δεν υπάρχουν?
Και μη προσπαθείς να μας πείς οτι εσύ εμβολιάστηκες γιατί φοβάσαι τον κορονοϊό, ή επειδή θέλεις να προστατεύσεις τους άλλους.
Για να "πάρεις τη ζωή σου πίσω" εμβολιάστηκες. Αν σου λέγανε οτι θα πάρεις τη ζωή σου πίσω αν κάνεις τρείς φορές το γύρο του τετραγώνου με τσουβαλοδρομία, γιατί έτσι δεν παθαίνεις κορονοϊό, θα το έκανες. Όπως και οι περισσότεροι. Σιγά μη πίστευες οτι έτσι δε θα νοσήσεις, ή οτι έτσι θα προστετεύσεις τους άλλους.
Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 22:19 Είμαι ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ, ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΏΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΙΚΙΛΊΝΗ. ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ 2 ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ. Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 96 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΤΑΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΩ;

Ή είναι οκ να ορφανέψει το παιδί μου;
Βαριέμαι να τα ξαναγράψω.
Το να προσπαθείς να συνομιλήσεις και να δώσεις στον άλλον να αντιληφθεί, ατόφια επιχειρήματα εδώ μέσα, μοιάζει με άθλο. Πολλώ δε μάλλον, όταν απλά θέλει να πει το δικό του. Κι ας πέσει κάτω. Αρκεί να το πει.

Εντιτ. Το παίρνω πίσω στην προκειμένη, διότι ο Χέλωνος, μαζεύτηκε, ένοιωσε προς στιγμήν.
Δεν το σβήνω όμως, διότι αυτή είναι η γενικότερη εικόνα . Δεν μου εγγυάται κανείς, ότι αύριο θα είναι αλλιώς τα λεγόμενα της πίκρας εδώ μέσα. :102:
Όποιος δεν νιώθει με το καλό θα νιώσει με τον στανιό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

paul25 έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:50 Αν και η αξια του ανθρωπου διαπνεει ολο το Συνταγμα, δεν ειναι η υπερτερη αξια σε σχεση με ολες τις αλλες. Την απαντηση στην εχει δωσει ο Fosci, η ελευθερια σου τελειωνει εκει που αρχιζει του αλλουπου θα σου πει ο Κούλης, δεν υπαρχει ασυδωσια. Αν οι πραξεις σου θετουν σε κινδυνο την ζωη του αλλου τοτε ειναι νομιμο να περιοριστεις. Αυτη ειναι η κεντρικη σκεψη και ειναι πολυ λογικη, δεν χωρα αμφισβητηση, μια κοινωνια που ο καθενας θα εκανε ο,τι ηθελε θα επεφτε στην αναρχια.
Όπως στην Β. Κορέα, ησυχία τάξη και ασφάλεια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”