!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:05
Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:04
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:48
Spoiler
Πιο κάτσυ ήταν η άλλη των επειγόντων που εμβολιάστηκε και κατέρρευσε, και λέγανε τα πρόβατα οτι φοβόταν τις βελόνες. Νοσοκόμα, με πόσα χρόνια στα επείγοντα, φοβόταν τις βελόνες.
ξέρω ποια λες. δεν θα σε ακολουθήσω στην ζώνη τού ψεκοφώτους.
Καλύτερα ψέκας παρά πελότα.
Spoiler
Εικόνα
το δικαίωμα στην βλακεία είναι αναφαίρετο.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:07
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:48 ΟΚ, όπως το θέτεις.
Πάντως πολλοί που το έκαναν, το έκαναν για να μπορούν να πηγαίνουν στα γαβγάδικα και στα γήπεδα.
Η έγκυος που πέθανε πριν από λίγες μέρες ήταν με ολική πνευμονική ανεπάρκεια. Το άκουγες και παλιότερα αυτό; Την έχω σκαπουλάρει από πνευμονία 2 φορές, υπάρχει υπόβαθρο, κάτι που με κάνει πιο ευαίσθητη από τους υπόλοιπους. Αν κολλήσω κόβιντ, υπάρχει έστω και ένας που μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα πεθάνω διασωληνωμένη σε κάποιο νοσοκομείο; Αν μπορέσουν να βρουν κρεβάτι βέβαια, έτσι; Μπορεί απλά να πεθάνω σπίτι μου.
Μπορείς να βρείς και περιστατικό εγκύου με απλή γρίπη που να πέθανε.
Περιστατικό από το 14, με το Η1Ν1:
https://www.tanea.gr/2014/11/23/world/a ... ripi-h1n1/

και από το 09:
https://www.inewsgr.com/33/pethane-tria ... israil.htm

Τώρα, εφόσον νιώθεις οτι πρέπει να εμβολιαστείς για την ασφάλειά σου, φυσικά να εμβολιαστείς, και όποιος άλλος πιστεύει το ίδιο. Αλλά δεν έχει λογική ν' απαιτείς απ' τον άλλον να εμβολιατεί, αν θεωρεί οτι κινδυνεύει πιο πολύ απ' το εμβόλιο απ' ότι απ' τον ιό.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:16
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:05
Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:04

ξέρω ποια λες. δεν θα σε ακολουθήσω στην ζώνη τού ψεκοφώτους.
Καλύτερα ψέκας παρά πελότα.
Spoiler
Εικόνα
το δικαίωμα στην βλακεία είναι αναφαίρετο.
Συμφωνώ. Εμβολιαστείτε ανά τρίμηνο, λοιπόν.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:16
Spoiler
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:48 ΟΚ, όπως το θέτεις.
Πάντως πολλοί που το έκαναν, το έκαναν για να μπορούν να πηγαίνουν στα γαβγάδικα και στα γήπεδα.
Η έγκυος που πέθανε πριν από λίγες μέρες ήταν με ολική πνευμονική ανεπάρκεια. Το άκουγες και παλιότερα αυτό; Την έχω σκαπουλάρει από πνευμονία 2 φορές, υπάρχει υπόβαθρο, κάτι που με κάνει πιο ευαίσθητη από τους υπόλοιπους. Αν κολλήσω κόβιντ, υπάρχει έστω και ένας που μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα πεθάνω διασωληνωμένη σε κάποιο νοσοκομείο; Αν μπορέσουν να βρουν κρεβάτι βέβαια, έτσι; Μπορεί απλά να πεθάνω σπίτι μου.
Spoiler

και από το 09:

Τώρα, εφόσον νιώθεις οτι πρέπει να εμβολιαστείς για την ασφάλειά σου, φυσικά να εμβολιαστείς, και όποιος άλλος πιστεύει το ίδιο. Αλλά δεν έχει λογική ν' απαιτείς απ' τον άλλον να εμβολιατεί, αν θεωρεί οτι κινδυνεύει πιο πολύ απ' το εμβόλιο απ' ότι απ' τον ιό.
μία στην Αίγυπτο και μία στο Ισραήλ; :smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

paul25 έγραψε: 03 Δεκ 2021, 19:50
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 14:45
foscilis έγραψε: 03 Δεκ 2021, 14:38 Για παράδειγμα όταν σε ένα δρόμο βλέπεις αυτό το σήμα

Εικόνα

που σημαίνει "υποχρεωτική πορεία προς τα αριστερά", αυτό όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ΔΕΝ έχει να κάνει με τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία μετακίνησης ούτε μπορείς να την επικαλεστείς για να πας εσύ δεξιά.
Τί σοφιστείες είναι αυτά? Τί γενικότροπα παραδείγματα, πώς εξισώνεις ένα τέτοιο θέμα με την βαθειά και αμετακίνητη θέση οτι δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να βάλει κάτι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ του όταν ο ίδιος δεν το επιθυμεί?
Πόσο μάλλον για μια ιστορία που ξεκίνησε εν μέσω αναμπουπούλας, όπου οι απόψεις είναι διχασμένες (σωστες λαθος ασε το αυτο), όπου κυριαρχεί ο φόβος και η ανασφάλεια, όπου κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν σε έναν κόσμο διαπλοκής και αδιαφάνειας,πώς μπορείς να επιβάλεις τέτοιον ΕΚΒΙΑΣΜΟ, μέσα σε τέτοια δεδομένα για να πάρει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ την απόφαση να βιάσει το σώμα του ενώ δεν θέλει?

Ποιά κοινωνία μπορεί να βάλει ο,τιδήποτε άλλο πάνω από τον σεβασμό δηλαδή στην ανθρώπινη ύπαρξη ως μοναδική με αυτεξούσιο και αυτοκυριαρχία?
Αν και η αξια του ανθρωπου διαπνεει ολο το Συνταγμα, δεν ειναι η υπερτερη αξια σε σχεση με ολες τις αλλες. Την απαντηση στην εχει δωσει ο Fosci, η ελευθερια σου τελειωνει εκει που αρχιζει του αλλου, δεν υπαρχει ασυδωσια. Αν οι πραξεις σου θετουν σε κινδυνο την ζωη του αλλου τοτε ειναι νομιμο να περιοριστεις. Αυτη ειναι η κεντρικη σκεψη και ειναι πολυ λογικη, δεν χωρα αμφισβητηση, μια κοινωνια που ο καθενας θα εκανε ο,τι ηθελε θα επεφτε στην αναρχια.
μόνο που εδώ δεν μιλάμε για απαγορευμένες πράξεις του ατόμου, αλλά επιβεβλημένες πράξεις ΠΑΝΩ στο άτομο
και ο μη εμβολιασμός δεν θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του άλλου, θέτει σε κίνδυνο το σύστημα του ΕΣΥ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:20
Spoiler

Spoiler

και από το 09:

Με μια πολύ γρήγορη έρευνα. 3 λεπτών. Δε θα κάτσω να ψάχνω 2 ώρες να σου φέρω όλες τις περιπτώσεις εγκύων που πέθαναν από γρίπη.
Από κοβιντ πόσες έγκυες πεθαναν?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:22
Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:20
Spoiler
Spoiler

και από το 09:

Με μια πολύ γρήγορη έρευνα. 3 λεπτών. Δε θα κάτσω να ψάχνω 2 ώρες να σου φέρω όλες τις περιπτώσεις εγκύων που πέθαναν από γρίπη.
Από κοβιντ πόσες έγκυες πεθαναν?
Είσαι με τα καλά σου άνθρωπε μου μόνο στη Βόρεια Ελλάδα μόνο τον προηγούμενο μήνα τρεις.

Και επίσης η οδηγία για τις εγκύους είναι να εμβολιάζονται και για κοβιντ και για γρίπη.

Τι προσπαθείς να αποδείξεις;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 18:27 Είναι η πρώτη φορά που θα παρακαλέσω την διαχείριση για κάτι:
δεν σας έχω ενοχλήσει ποτέ για τίποτα
δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά στην ζωή μου

Εαν το μήνυμα αλλά και η περσόνα Νανδρος μείνουν ως εχουν εδω
Εγώ χαιρετώ οριστικοτατα

Εαν δεν το αποσύρει
Και αν δεν φάει ενδεδειγμένο μπαν
Χάρηκα που σας γνώρισα και να προσέχετε

ΥΓ: οπότε σε περίπτωση που δεν εισακουστώ, απενεργοποιήστε πάλι εαν θέλετε τον λογαριασμό μου
Αν δεν διάβαζα το νήμα σχεδόν από κει που το είχα αφήσει, δεν θα είχα δει το ποστ.

Τώρα έτυχε και το είδα και θα το διαγράψω.

Την επόμενη φορά μπορεί να μην το δω και να μην το διαγράψω.

Εφόσον δεν πατάς αναφορά σε κάτι που σε ενοχλεί, είναι δικό σου θέμα. Δεν μπορούμε να τα δούμε όλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Αναμενόμενη η απόφαση. Όμως παρότι έιμαι υπερ του εμβολιασμού θα είχε ενδιαφέρον αν αύριο το πρωί η κυβέρνηση επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό στους δικαστικούς αλλιώς αναστολή τι θα έκαναν..Και σε όλο το δημόσιο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ αναρωτιέμαι αν οι αντιεμβολιαστές που κάνουν αιμοκάθαρση ή χρειάζονται αίμα για οποιαδήποτε επέμβαση, θα δέχονται το "μολυσμένο" αίμα των εμβολιασμένων.

Απ' ό,τι διαβάζω, υποθέτω πως όχι, έτσι; Οι πεφωτισμένοι έχουν αναλάβει δράση ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα.

Μόνον το αίμα των ανεμβολίαστων είναι καθαρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

BillSeism έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:32 Αναμενόμενη η απόφαση. Όμως παρότι έιμαι υπερ του εμβολιασμού θα είχε ενδιαφέρον αν αύριο το πρωί η κυβέρνηση επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό στους δικαστικούς αλλιώς αναστολή τι θα έκαναν..Και σε όλο το δημόσιο.
Συμφωνώ 100%.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι το απόλυτο θράσος οι εξαιρέσεις, ειδικώς αυτών που νομοθετούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:35 Εγώ αναρωτιέμαι αν οι αντιεμβολιαστές που κάνουν αιμοκάθαρση ή χρειάζονται αίμα για οποιαδήποτε επέμβαση, θα δέχονται το "μολυσμένο" αίμα των εμβολιασμένων.

Απ' ό,τι διαβάζω, υποθέτω πως όχι, έτσι; Οι πεφωτισμένοι έχουν αναλάβει δράση ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα.

Άμα δώσει όμως ο μπολιασμένος αίμα, μήπως θα χάσει έτσι τα υπεραντισώματα του εμβολίου και θα πρέπει μετά να κάνει έξτρα δόσεις;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:35 Εγώ αναρωτιέμαι αν οι αντιεμβολιαστές που κάνουν αιμοκάθαρση ή χρειάζονται αίμα για οποιαδήποτε επέμβαση, θα δέχονται το "μολυσμένο" αίμα των εμβολιασμένων.

Το θκο μου ωρέ είναι 100 οκτανίων. :lol:
Γω πάντως αν υπήρχε πεδίο στη φόρμα ,θα δήλωνα κατηγορηματικά ότι δε θέλω να πάει σε ψεκ αντιεμβολιαστή . Με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους δεν έχω πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στύγιος έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:48

Το θκο μου ωρέ είναι 100 οκτανίων. :lol:
Γω πάντως αν υπήρχε πεδίο στη φόρμα ,θα δήλωνα κατηγορηματικά ότι δε θέλω να πάει σε ψεκ αντιεμβολιαστή . Με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους δεν έχω πρόβλημα.
Το ξέρω ρε Στύγιε αλλά μιλάμε για κανονική παράνοια πλέον, όχι αστεία. :-?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 20:29
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 18:27 Είναι η πρώτη φορά που θα παρακαλέσω την διαχείριση για κάτι:
δεν σας έχω ενοχλήσει ποτέ για τίποτα
δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά στην ζωή μου

Εαν το μήνυμα αλλά και η περσόνα Νανδρος μείνουν ως εχουν εδω
Εγώ χαιρετώ οριστικοτατα

Εαν δεν το αποσύρει
Και αν δεν φάει ενδεδειγμένο μπαν
Χάρηκα που σας γνώρισα και να προσέχετε

ΥΓ: οπότε σε περίπτωση που δεν εισακουστώ, απενεργοποιήστε πάλι εαν θέλετε τον λογαριασμό μου
Αν δεν διάβαζα το νήμα σχεδόν από κει που το είχα αφήσει, δεν θα είχα δει το ποστ.

Τώρα έτυχε και το είδα και θα το διαγράψω.

Την επόμενη φορά μπορεί να μην το δω και να μην το διαγράψω.

Εφόσον δεν πατάς αναφορά σε κάτι που σε ενοχλεί, είναι δικό σου θέμα. Δεν μπορούμε να τα δούμε όλα.
Έχω ενημερώσει την διαχείριση, δεν θέλω να προκαλέσω και προβλήματα μεταξύ σας (εννοώ συντονιστών-μελών)
Θα περιμένω και το ενδεδειγμένο μπαν οπότε εαν πραγματοποιηθεί και έχεις την καλοσύνη, ενημέρωσέ με να το γνωρίζω

:sal5:
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”