!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:38 α) τί ποινές?

β) πρόστιμα? εαν υπάρχουν τα χρήματα εσαει καποιος να πληρώνει και να μένει αμπολιαστος, τι θα κανεις?
εαν δεν έχει, θα του τα παρεις ολα και θα τον αφησεις στον δρομο να πεθανει της πεινας ας πουμε?
και αν εχει και παιδια να ταισει? τι θα κανεις με τα παιδια του?
Εάν το κράτος σου πει: μην εμβολιάζεσαι, αλλά σε περίπτωση νόσησης με κόβιντ θα πληρώσεις τα νοσήλια ή θα πας σε ιδιωτική κλινική, θα δεχόσουν;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:40
foscilis έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:18
Αρίστος έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:15
Spoiler

Τα δικαστηρια στις ΗΠΑ θεωρησαν πως καμια επικληση εκτακτης αναγκης οπως πιχι η πανδημια δεν μπορει να αναστελλει τις ελευθεριες του ατομου και να οδηγει σε διαχωρισμους.
Σου έχει ξαναεπισημανθεί και το έκανες αβαβά: τα δικαστήρια στις ΗΠΑ έχουν απορρίψει και το καθολικό δικαίωμα πρόσβασης στο σύστημα υγείας με λεφτά του συνόλου. Ειδικά για την πανδημία δε σε καλύπτει ούτε καν η ιδιωτική ασφάλιση. Θες νοσοκομείο μαλάκα; Δυο χιλιάρικα μόνο για να έρθει το ασθενοφόρο και ξεκινάμε να προσθέτουμε.

Κάποια ΒΑΛΚΑΝΟΓΥΦΤΑ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙΑ θέλουν ελευθερίες του ατόμου με επιπτώσεις του συνόλου και νομίζουν ότι το λέει αυτό το Σύνταγμα είτε των ΗΠΑ είτε της Ελλάδας είτε της Κίνας ενώ το λέει μόνο το Σύνταγμα της υποθετικής χώρας που αυτοί είναι οι πονηρήδηδες κι όλοι οι άλλοι μαλάκες.
A Constitutional Guide to Emergency Powers
KEY TAKEAWAYS
  • Depending on the epidemic’s progress, even more-draconian measures may be needed, such as restrictions on interstate and intrastate travel.
  • The government has ample constitutional and legal authority to impose such emergency steps.
  • Containing the COVID-19 epidemic will require citizens, states, private companies and the federal government to work together.
States may also take more drastic measures, such as requiring citizens to be tested or vaccinated, even against their will. In Jacobson v. Massachusetts (1905), the Supreme Court considered a challenge to a state law requiring everyone to be vaccinated against smallpox. Henning Jacobson refused vaccination and was convicted. The court upheld the law and Jacobson’s conviction.

“The Constitution,” Justice John Marshall Harlan wrote for a 7-2 majority, “does not import an absolute right in each person to be, at all times and in all circumstances, wholly freed from restraint.” Instead, “a community has the right to protect itself against an epidemic.” Its members “may at times, under the pressure of great dangers, be subjected to such restraint, to be enforced by reasonable regulations, as the safety of the general public may demand.”
σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα... :roll:

President Trump Declares State of Emergency for COVID-19
To date, President Donald Trump has activated emergency powers under four separate statutes for the COVID-19 response. Trump declared a public health emergency under the Public Health Service Act on Jan. 31, issued two national emergency declarations under both the Stafford Act and the National Emergencies Act (NEA) on March 13, and invoked emergency powers via Executive Order under the Defense Production Act on March 18.
βάστα Biden... τι να φτουρίσεις μπροστά στον υπέρμαχο τής ελευθερίας Trump
Ερχόμαστε λοιπόν στα αδιέξοδα της Δημοκρατίας
Και σε αυτό που εγώ πιστεύω ως νομοτελειακή κατάληξη της ανθρωπίνης φύσεως
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:34
Beria έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:32 Στο μεταξύ η 3η Ορεινή Ταξιαρχία των αντιβάξ στο φορουμάκι μας έχει κρυφτεί στο μπούνκερ και περιμένει να περάσει ο καταιγισμός από το πυροβολικό του τελευταίου διημέρου.

Σου λένε, 'οκ αντιεμβολιαστές είμαστε, αλλά πετάμε κι επιστημονικοφανείς μπούρδες. Δεν θα μας κάψει η τύπισα!'
Εσύ, μέχρι ποιά όρια υποστηρίζεις την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό?
Πώς θα καταφέρεις να πείσεις να εμβολιαστεί κάποιος που δεν θέλει?
Εαν δεν θες να απαντήσεις σοβαρά σε παρακαλώ, μην απαντήσεις καθόλου
Τίμησε την δική σου σοβαρότητα με αυτόν τον τρόπο και άσε εμενα να λέω τα δικά μου
Πλιζ
Εγώ πιστεύω ότι η κοινωνική μας ευθύνη (η ευθύνη προς το Σύνολο δηλαδή) είναι πολύ σημαντικότερη από την εγωιστική στάση και τις φοβίες.
Γι αυτό και έκανα από την πρώτη στιγμή το εμβόλιο με πλήρη συνείδηση ότι λειτουργώ πρωτίστως ως μέλος της κοινωνίας και προστατευτικά απέναντι στον εαυτό μου και τους συμπολίτες μου.

Και πιστεύω ότι οι αρνητές (ανεξαρτήτως αφετηρίας της επιφύλαξης) επιλέγουν τον εγωισμό τους έναντι της κοινωνίας.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:41
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:30
Ναι, υπάρχει κι ο Βασιλακόπουλος που παίζει ξύλο στις ταβέρνες, λές και είναι κανένας εικοσάχρονος χωραφόμαγκας.
Άσε μας ρε Γκέρ.
Σου είπα εγώ για κανέναν πνευματικό? Λογικά ερωτήματα θέτω. Είναι δυνατόν ο Μπουρλα να μην κάνει το ίδιο του το εμβόλιο? Είναι μια πανδημία το κατάλληλο περιβάλλον για να πειραματιζόμαστε με καινούργιες τεχνολογίες? Για ποιά ανοσία αγέλης μιλάμε, όταν έχουμε να κάνουμε με κορονοϊό? Αφού και οι ίδιοι το λένε οτι μεταλλάξεις θα κάνει συνέχεια. Τί θα γίνει δηλαδή, θα εμβολιαζόμαστε συνέχεια όλοι? Όλα τα χρήματα των συστημάτων υγείας σε κορονοϊό θα πηγαίνουν? Άλλες νοσηρότητες δεν υπάρχουν?
Και μη προσπαθείς να μας πείς οτι εσύ εμβολιάστηκες γιατί φοβάσαι τον κορονοϊό, ή επειδή θέλεις να προστατεύσεις τους άλλους.
Για να "πάρεις τη ζωή σου πίσω" εμβολιάστηκες. Αν σου λέγανε οτι θα πάρεις τη ζωή σου πίσω αν κάνεις τρείς φορές το γύρο του τετραγώνου με τσουβαλοδρομία, γιατί έτσι δεν παθαίνεις κορονοϊό, θα το έκανες. Όπως και οι περισσότεροι. Σιγά μη πίστευες οτι έτσι δε θα νοσήσεις, ή οτι έτσι θα προστετεύσεις τους άλλους.
Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 22:19 Είμαι ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ, ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΏΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΙΚΙΛΊΝΗ. ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ 2 ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ. Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 96 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΤΑΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΩ;

Ή είναι οκ να ορφανέψει το παιδί μου;
Βαριέμαι να τα ξαναγράψω.
ΟΚ, όπως το θέτεις.
Πάντως πολλοί που το έκαναν, το έκαναν για να μπορούν να πηγαίνουν στα γαβγάδικα και στα γήπεδα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:41
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:30
Ναι, υπάρχει κι ο Βασιλακόπουλος που παίζει ξύλο στις ταβέρνες, λές και είναι κανένας εικοσάχρονος χωραφόμαγκας.
Άσε μας ρε Γκέρ.
Σου είπα εγώ για κανέναν πνευματικό? Λογικά ερωτήματα θέτω. Είναι δυνατόν ο Μπουρλα να μην κάνει το ίδιο του το εμβόλιο? Είναι μια πανδημία το κατάλληλο περιβάλλον για να πειραματιζόμαστε με καινούργιες τεχνολογίες? Για ποιά ανοσία αγέλης μιλάμε, όταν έχουμε να κάνουμε με κορονοϊό? Αφού και οι ίδιοι το λένε οτι μεταλλάξεις θα κάνει συνέχεια. Τί θα γίνει δηλαδή, θα εμβολιαζόμαστε συνέχεια όλοι? Όλα τα χρήματα των συστημάτων υγείας σε κορονοϊό θα πηγαίνουν? Άλλες νοσηρότητες δεν υπάρχουν?
Και μη προσπαθείς να μας πείς οτι εσύ εμβολιάστηκες γιατί φοβάσαι τον κορονοϊό, ή επειδή θέλεις να προστατεύσεις τους άλλους.
Για να "πάρεις τη ζωή σου πίσω" εμβολιάστηκες. Αν σου λέγανε οτι θα πάρεις τη ζωή σου πίσω αν κάνεις τρείς φορές το γύρο του τετραγώνου με τσουβαλοδρομία, γιατί έτσι δεν παθαίνεις κορονοϊό, θα το έκανες. Όπως και οι περισσότεροι. Σιγά μη πίστευες οτι έτσι δε θα νοσήσεις, ή οτι έτσι θα προστετεύσεις τους άλλους.
Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 22:19 Είμαι ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ, ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΏΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΙΚΙΛΊΝΗ. ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ 2 ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ. Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 96 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΤΑΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΩ;

Ή είναι οκ να ορφανέψει το παιδί μου;
Βαριέμαι να τα ξαναγράψω.
Το να προσπαθείς να συνομιλήσεις και να δώσεις στον άλλον να αντιληφθεί, ατόφια επιχειρήματα εδώ μέσα, μοιάζει με άθλο. Πολλώ δε μάλλον, όταν απλά θέλει να πει το δικό του. Κι ας πέσει κάτω. Αρκεί να το πει.

Εντιτ. Το παίρνω πίσω στην προκειμένη, διότι ο Χέλωνος, μαζεύτηκε, ένοιωσε προς στιγμήν.
Δεν το σβήνω όμως, διότι αυτή είναι η γενικότερη εικόνα . Δεν μου εγγυάται κανείς, ότι αύριο θα είναι αλλιώς τα λεγόμενα της πίκρας εδώ μέσα. :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 03 Δεκ 2021, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:39
Parrot έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:32
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:30 Είναι δυνατόν ο Μπουρλα να μην κάνει το ίδιο του το εμβόλιο?
Από πού το βγάλατε πάλι αυτό ; :smt017
Είναι νεξτ λεβελ ψεκ.

Προς ψεκ, εδώ τι ακριβώς κάνει ο Μπουρλά; Πίνει καφέ;

https://mobile.twitter.com/albertbourla ... 4498818052
Πάμε άλλη μια. Το εμβόλιο το έκανε κατά το Μάρτιο. Από το Δεκέμβριο που βγήκε, τον Μάρτιο.
Αλ. Μπουρλά: Δεν έκανα το εμβόλιο, δεν θα πάρω τη σειρά κανενός
https://www.kathimerini.gr/world/561195 ... a-kanenos/
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
SUV

vagabondo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:45

β) πρόστιμα? εαν υπάρχουν τα χρήματα εσαει καποιος να πληρώνει και να μένει αμπολιαστος, τι θα κανεις?
εαν δεν έχει, θα του τα παρεις ολα και θα τον αφησεις στον δρομο να πεθανει της πεινας ας πουμε?
Εάν το κράτος σου πει: μην εμβολιάζεσαι, αλλά σε περίπτωση νόσησης με κόβιντ θα πληρώσεις τα νοσήλια ή θα πας σε ιδιωτική κλινική, θα δεχόσουν;
Φτου! πάλι με ερώτηση απαντάτε στις ερωτήσεις μου?

Εγώ θα απαντήσω ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, να δω εσείς πότε!

Λοιπόν, δεν θα έπρεπε να το δεχτώ γιατί θα ήταν σαν να διαχωρίζω από μόνη μου τον εαυτό μου από το σύνολο και να καταπατώ εγώ τα δικαιώματα στην περίθαλψη
Αναγνωρίζω την δυσκολία την πρακτική και αντικειμενική αλλά η απόφασή μου θα εξαρτιόταν από την γενική κατάσταση της κοινωνίας στην οποία ζω. Θεωρητικά μιλώντας, σε ενα πιο αγγελικό σύμπαν ή σε κρατική δομή που σοβαρά θα ασπαζόταν (θεωρία και πράξη) συγκριμένες ηθικές αλλά και πνευματικές αξίες και παραδοχές, ενδεχομένως να βρισκόταν λύση με μαζική συνεισφορά, κυρίως οικειοθελώς, πολιτών κτλ
Δεν είμαι πολιτικός, νομικός, οικονομολόγος για να προτείνω λύση, αυτό που λέω είναι οτι μια κοινωνία με αναπτυγμένα αντανακλαστικά ανάλογα, θα προσπαθούσε να βρει όντως σοβαρές συμβιβαστικές λύσεις αφού πρωτα θα έκανε σαφες οτι κάποια πράγματα της είναι αδιαπραγμάτευτα.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Ένα ακόμη νήμα παράνοϊας, όπου η άλλη μας κάνει quote τι της λέει ο πνευματικός της.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:49

Το να προσπαθείς να συνομιλήσεις και να δώσεις στον άλλον να αντιληφθεί, ατόφια επιχειρήματα εδώ μέσα, μοιάζει με άθλο. Πολλώ δε μάλλον, όταν απλά θέλει να πει το δικό του. Κι ας πέσει κάτω. Αρκεί να το πει.

Μιλάει τώρα το άτομο που στηρίζει πάντα τους "κολλητούς" της, ανεξαρτήτως αν αποδεικνύεται οτι έχουν φτάσει σε σημείο να βρίζουν μάνες εδώ μέσα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
SUV

Beria έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:46
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:34
Beria έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:32 Στο μεταξύ η 3η Ορεινή Ταξιαρχία των αντιβάξ στο φορουμάκι μας έχει κρυφτεί στο μπούνκερ και περιμένει να περάσει ο καταιγισμός από το πυροβολικό του τελευταίου διημέρου.

Σου λένε, 'οκ αντιεμβολιαστές είμαστε, αλλά πετάμε κι επιστημονικοφανείς μπούρδες. Δεν θα μας κάψει η τύπισα!'
Εσύ, μέχρι ποιά όρια υποστηρίζεις την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό?
Πώς θα καταφέρεις να πείσεις να εμβολιαστεί κάποιος που δεν θέλει?
Εαν δεν θες να απαντήσεις σοβαρά σε παρακαλώ, μην απαντήσεις καθόλου
Τίμησε την δική σου σοβαρότητα με αυτόν τον τρόπο και άσε εμενα να λέω τα δικά μου
Πλιζ
Εγώ πιστεύω ότι η κοινωνική μας ευθύνη (η ευθύνη προς το Σύνολο δηλαδή) είναι πολύ σημαντικότερη από την εγωιστική στάση και τις φοβίες.
Γι αυτό και έκανα από την πρώτη στιγμή το εμβόλιο με πλήρη συνείδηση ότι λειτουργώ πρωτίστως ως μέλος της κοινωνίας και προστατευτικά απέναντι στον εαυτό μου και τους συμπολίτες μου.

Και πιστεύω ότι οι αρνητές (ανεξαρτήτως αφετηρίας της επιφύλαξης) επιλέγουν τον εγωισμό τους έναντι της κοινωνίας.
Μα τόση ώρα, αυτό που φωνάζω ξέρεις ποιό είναι: είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για εμένα να αρνούμαι να υποχωρήσω σε θέματα που προασπίζουν την αξία και τα δικαιώματα του ανθρώπου και που διαφορετικά τον αφήνουν βορά σε άλλες δυναμικές και καταστάσεις. Εσύ το βλέπεις πιο κοντόφθαλμα, εγώ επεκτείνω την ματιά πιο περα

Και πάλι ομως, βλέπεις? Δεν απαντάς στο τζιζ ερώτημα, απαντάς στο τί ΕΣΥ θεωρείς σωστό γιατί κατα βάθος γνωρίζεις οτι κάπου υπάρχει ένα δίκιο σε αυτά που λέω αλλά ίσως φοβάσαι να το δεις καταματα ή νοιώθεις τον άμεσο κίνδυνο του θανάτου να ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ τα ίδια σου τα δικαιώματα του πνεύματος
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:50
vagabondo έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:45

Φτου! πάλι με ερώτηση απαντάτε στις ερωτήσεις μου?

Εγώ θα απαντήσω ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, να δω εσείς πότε!

Λοιπόν, δεν θα έπρεπε να το δεχτώ γιατί θα ήταν σαν να διαχωρίζω από μόνη μου τον εαυτό μου από το σύνολο και να καταπατώ εγώ τα δικαιώματα στην περίθαλψη
Αναγνωρίζω την δυσκολία την πρακτική και αντικειμενική αλλά η απόφασή μου θα εξαρτιόταν από την γενική κατάσταση της κοινωνίας στην οποία ζω. Θεωρητικά μιλώντας, σε ενα πιο αγγελικό σύμπαν ή σε κρατική δομή που σοβαρά θα ασπαζόταν (θεωρία και πράξη) συγκριμένες ηθικές αλλά και πνευματικές αξίες και παραδοχές, ενδεχομένως να βρισκόταν λύση με μαζική συνεισφορά, κυρίως οικειοθελώς, πολιτών κτλ
Δεν είμαι πολιτικός, νομικός, οικονομολόγος για να προτείνω λύση, αυτό που λέω είναι οτι μια κοινωνία με αναπτυγμένα αντανακλαστικά ανάλογα, θα προσπαθούσε να βρει όντως σοβαρές συμβιβαστικές λύσεις αφού πρωτα θα έκανε σαφες οτι κάποια πράγματα της είναι αδιαπραγμάτευτα.
''γροικω σε απου τραγουδας ωσαν το ζιγαρδελι κ ειναι σα συλλειτουργο που κανουν οι αγγελοι ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:54
Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:52
Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:49

Μιλάει τώρα το άτομο που στηρίζει πάντα τους "κολλητούς" της, ανεξαρτήτως αν αποδεικνύεται οτι έχουν φτάσει σε σημείο να βρίζουν μάνες εδώ μέσα.
Ρε παπάρα, έκανα έντιτ. Πάνε διάβασε μη μου πρήζεις.

Επίσης αν έχεις θέμα με τον Νάνδρο λύστο. Άντε στην τελική εδώ μέσα .
Εγώ με τον τύπο μπορώ να έχω ο,τιδήποτε, αυτό που είχες πεί τότε εσύ είναι το θέμα.
Όπως και να 'χει δεκτό το έντιτ, όταν το είπες το είδα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Α) αυξανόμενες έως ότου αναγκαστει να κανει το χρέος του

Β) αυξανόμενα εως οτου αναγκαστει να κανει το χρέος του

Ναι
Στην πρόνοια, σε φυσιολογικές οικογένειες, να σωθουν τα παιδια απο τους αντίχριστους
Άβαταρ μέλους
SUV

Ορίστε, ο Άγις πχ είναι ο μόνος που είμαι σίγουρη οτι θα απαντούσε ορθά και κοφτα΄:

Ναι ΜΩΡΗ! Να σε πατάνε κάτω δεκαπέντε κι εγώ να τρωω τα ποπκορνια με τις χούφτες!
Αυτός αν και άχρηστος είναι τουλάχιστον ειλικρινής
Άβαταρ μέλους
SUV

talaipwros έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:58

Α) αυξανόμενες έως ότου αναγκαστει να κανει το χρέος του

Β) αυξανόμενα εως οτου αναγκαστει να κανει το χρέος του

Ναι
Στην πρόνοια, σε φυσιολογικές οικογένειες, να σωθουν τα παιδια απο τους αντίχριστους
Και αν δεν υποκύψει, τον αφήνεις ας πούμε να ψοφήσει στον δρόμο της Ομόνοιας από την πείνα, τον αφήνεις να του πάρει το σπίτι η Τράπεζα, απομακρύνεις τα παιδιά με βία από τον αγαπημένο τους πατέρα, εαν πάθει έμφραγμα τον πετας στον κάλαθο των άπλυτων του νοσοκομείου, τον μπουζουριάζεις ισόβια κάθειρξη παραδίπλα στον Λιγνάδη που θα βγει σε λίγα χρόνια κτλ?
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”