Μα όλες οι απόψεις του μια προς μια είναι διαμάντια. Για αυτό το θέμα. Εκτός κι αν εσύ βλέπεις περισσότερους άντρες στα ταμεία των σούπερ μάρκετ απ ότι γυναίκες. Βλέπεις;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:27Μα κανε μας την χάρη σε παρακαλώ. Γράφει μια πίπα για τον στρατό και νομίζεις ότι ισχύει και αρχινας χειροκρότημα.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:21Ρε διαβάστε εκεί πέρα κανέναν άνθρωπο με υγιείς απόψεις να ανοίξετε τα στραβά σας.
Γράφει καπάκια δεύτερη πίπα ότι στα ταμεία του σούπερ μάρκετ δεν δουλεύουν άντρες και χοροπηδας στις κερκιδες.
Οφείλεις να φιλτράρεις και να ενημερώνεσαι. Όχι να χοροπηδας οπότε ένας random τύπος λέει κάτι που σήμερα έτυχε να ταιριάζει στις εμμονές σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνδρες προς γυναίκες απολογούμενοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άνδρες προς γυναίκες απολογούμενοι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ή αλλιώς, 4ο κύμα. Γιατί μέχρι το δεύτερο, η ισότητα που επιδιωκόταν ήταν πραγματικά ισότητα. Οχι αυτό το αίσχος που βλέπουμε να επιδιώκεται στις μέρες μας.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:29Είναι αυτό που λέμε συμφεροφεμινιστικο κινημαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:28ισότητα αλλά μόνο εκεί που μας συμφέρειgassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:23
Ε λογικό είναι το φεμινιστικό κίνημα να κάνει την πάπια σε κάτι τέτοια. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι σωστό να γίνει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ρε φίλε δεν λεω οτι δεν συμβαίνει, λεω οτι μεχρι πριν απο 20 30 χρόνια γίνονταν χοντρές διακρίσεις εις βάρος των γυναικών και η νομοθεσία ήταν προσαρμοσμένη έτσι ωστε να εξισορροπείται το πράγμα. Σταδιακά και όσο η κοινωνία προχωράει η νομοθεσία θα αλλάζει στο πιο δίκαιο.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:23Εγώ σου ανέφερα επίσημες από το κράτος διακρίσεις βάσει του φυλου κατά των ανδρών. Με αποκορύφωμα τα σκατενια και βρωμερά προγράμματα του ΟΑΕΔ. Ότι πιο δυσωδες έχει αναδείξει το Ελληνικό κράτος. Δεν το χρέωσα σε κάποια πατριαρχία αλλά ήθελα να δείξω ότι νομικώς δεν υπάρχει ούτε μία ενάντια σε γυναίκες αντίστοιχα. Άρα κάπου μπάζει το θέμα.gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:17Το γεγονός οτι οι άνδρες πάνε στρατό ενω οι γυναίκες δεν πάνε είναι επίσης πατριαρχική διάκριση που θέλει την γυναίκα ανίκανη να φέρει όπλο ενω στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:12
Σε επίπεδο νομικό, κράτους και εργασίας μάλλον το ανάποδο γίνεται και υπάρχουν διακρίσεις εναντίον των ανδρών. Να ξεκινήσω από τη στρατιωτική θητεία; Ή από τα εμετικά προγράμματα του ΟΑΕΔ αποκλειστικά για γυναίκες, που είναι η επιτομή της διάκρισης φύλου. Έχω δει με τα μάτια μου και στον ιδιωτικό τομέα να πιστώνονται θέσεις παρακάμπτοντας βιογραφικά.
Στα επίπεδα νοοτροπίας δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μετρηθεί αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα μέχρι στιγμής που να βρήκε κάποιο εμπόδιο κάπου λόγω του φύλου της.
Το οτι γίνεται μια διάκριση δεν σημαίνει οτι θα είναι πάντα υπέρ του άνδρα και κατά της γυναίκας. Το οτι στα σούπερ μάρκετ στα ταμεία δεν μπορεί να δουλέψει άντρας αλλά βλέπεις πάντα και μόνο γυναίκες σεξιστική διάκριση είναι.
Το παράδειγμά σου με το σούπερ μάρκετ είναι άστοχο. Αντίστοιχα άντρες κουβαλάν στην αποθήκη, δεν βγαίνει συμπεράσμα.
Το οτι ας πούμε σε θέσεις manager και γενικών διευθυντών σε μεγάλες επιχειρήσεις υπάρχει αναλογία άντρες γυναίκες συντριπτικά υπέρ των ανδρών δεν μπορεί να είναι τυχαίο, σε κάποια βαθμίδα γίνονται διακρίσεις. Μπορεί να είναι στην εκπαίδευση, μπορεί να είναι στην επαγγελματική ανέλιξη, δεν ξέρω αλλά κάπου υπάρχουν. Ε ερχεται το κράτος και λέει οτι οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν χ ποσοστό μανατζαραίων θηλυκών. Όταν εξισορροπηθεί το πράγμα θα πάψει και η ποσόστοση.
Εσύ βλέπεις περισσότερες γυναίκες να περνάν σωλήνες στο δρόμο; Είπαμε έχει και κάποιο όριο η εμμονή. Μην κάνετε σαν μαϊμούδες.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:30Μα όλες οι απόψεις του μια προς μια είναι διαμάντια. Για αυτό το θέμα. Εκτός κι αν εσύ βλέπεις περισσότερους άντρες στα ταμεία των σούπερ μάρκετ. Απ ότι γυναίκες. Βλέπεις;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:27Μα κανε μας την χάρη σε παρακαλώ. Γράφει μια πίπα για τον στρατό και νομίζεις ότι ισχύει και αρχινας χειροκρότημα.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:21
Ρε διαβάστε εκεί πέρα κανέναν άνθρωπο με υγιείς απόψεις να ανοίξετε τα στραβά σας.
Γράφει καπάκια δεύτερη πίπα ότι στα ταμεία του σούπερ μάρκετ δεν δουλεύουν άντρες και χοροπηδας στις κερκιδες.
Οφείλεις να φιλτράρεις και να ενημερώνεσαι. Όχι να χοροπηδας οπότε ένας random τύπος λέει κάτι που σήμερα έτυχε να ταιριάζει στις εμμονές σου.
- hellegennes
Την απάντησή μου την διάβασες ή κάνεις την πάπια; Η παρατήρησή του είναι τελείως λανθασμένη.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:30Μα όλες οι απόψεις του μια προς μια είναι διαμάντια. Για αυτό το θέμα. Εκτός κι αν εσύ βλέπεις περισσότερους άντρες στα ταμεία των σούπερ μάρκετ απ ότι γυναίκες. Βλέπεις;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:27Μα κανε μας την χάρη σε παρακαλώ. Γράφει μια πίπα για τον στρατό και νομίζεις ότι ισχύει και αρχινας χειροκρότημα.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:21
Ρε διαβάστε εκεί πέρα κανέναν άνθρωπο με υγιείς απόψεις να ανοίξετε τα στραβά σας.
hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:25 Λάθος, είναι θέμα επιλογής. Λιγότεροι άντρες διαλέγουν να δουλέψουν σε ΣΜ απ' ό,τι γυναίκες και ως εκ τούτου όσοι το επιλέγουν καταλήγουν σε δουλειές που απαιτούν να σηκώνεις πράγματα. Όταν έχεις 5 άντρες και 20 γυναίκες προσωπικό και χρειάζεσαι 7 άτομα να σηκώνουν πράγματα, εννοείται ότι θα βάλεις και τους 5 άντρες να σηκώνουν. Εκτός αν έχεις 5 καχεκτικούς άντρες και 20 γυμνασμένες γυναίκες, πράγμα ψιλοαπίθανο.
Σε cash and carry έχει ελάχιστες γυναίκες και ως εκ τούτου και στα ταμεία δουλεύουν άντρες. Και αυτό είναι θέμα επιλογής, γιατί τα cash and carry είναι πολύ βαρύτερη εργασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πόσοι εργολάβοι θα επέλεγαν γυναίκες να περάσουν σωλήνες στους δρόμους; γυναίκες με την απαιτούμενη μυική δύναμη.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:32Εσύ βλέπεις περισσότερες γυναίκες να περνάν σωλήνες στο δρόμο; Είπαμε έχει και κάποιο όριο η εμμονή. Μην κάνετε σαν μαϊμούδες.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:30Μα όλες οι απόψεις του μια προς μια είναι διαμάντια. Για αυτό το θέμα. Εκτός κι αν εσύ βλέπεις περισσότερους άντρες στα ταμεία των σούπερ μάρκετ. Απ ότι γυναίκες. Βλέπεις;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:27
Μα κανε μας την χάρη σε παρακαλώ. Γράφει μια πίπα για τον στρατό και νομίζεις ότι ισχύει και αρχινας χειροκρότημα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινά από την ταύτιση νοοτροπίας και πράξης.AlienWay έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:28Τελικά του προηγούμενου αιώνα είναι αυτές οι νοοτροπίες ή κυριαρχούν παντού και στις μέρες μας;MelidonisM έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:21
Λοιπόν για Ελληνίδες είναι κυρίως το νήμα, για τις παλιές νοοτροπίες του προηγούμενου αιώνα.
Δηλαδή από τον εν δυνάμει γυναικοκτόνο λόγω νοοτροπίας (πράγμα που είναι μια υπόθεση) με τον φονιά που για τον ίδιο ακριβώς λόγο μπορεί να σκότωνε τον πατέρα, τη μάνα, το φίλο του ή τον αδελφό του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ισχύει οτι στον στρατό πάνε υποχρεωτικά οι άνδρες και όχι οι γυναίκες;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:27Μα κανε μας την χάρη σε παρακαλώ. Γράφει μια πίπα για τον στρατό και νομίζεις ότι ισχύει και αρχινας χειροκρότημα.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:21Ρε διαβάστε εκεί πέρα κανέναν άνθρωπο με υγιείς απόψεις να ανοίξετε τα στραβά σας.
Δεν ισχύει οτι υπάρχουν θέσεις επαγγελματικές που (χωρίς να έχουν να κάνουν με την σωματική δύναμη) προορίζονται για γυναίκες και άλλες που προορίζονται για άντρες;
Πόσοι άντρες αεροσυνοδοί υπάρχουν και πόσες γυναίκες πιλότοι;
Αυτά λες να γίνανε τυχαία;
Κοίτα εγώ αρχικά μίλησα για το κράτος, του οποίο οι αποφάσεις είναι υποτίθεται ίσες προς όλους. Από ότι φαίνεται δεν είναι εις βάρος των ανδρών.gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:31Ρε φίλε δεν λεω οτι δεν συμβαίνει, λεω οτι μεχρι πριν απο 20 30 χρόνια γίνονταν χοντρές διακρίσεις εις βάρος των γυναικών και η νομοθεσία ήταν προσαρμοσμένη έτσι ωστε να εξισορροπείται το πράγμα. Σταδιακά και όσο η κοινωνία προχωράει η νομοθεσία θα αλλάζει στο πιο δίκαιο.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:23Εγώ σου ανέφερα επίσημες από το κράτος διακρίσεις βάσει του φυλου κατά των ανδρών. Με αποκορύφωμα τα σκατενια και βρωμερά προγράμματα του ΟΑΕΔ. Ότι πιο δυσωδες έχει αναδείξει το Ελληνικό κράτος. Δεν το χρέωσα σε κάποια πατριαρχία αλλά ήθελα να δείξω ότι νομικώς δεν υπάρχει ούτε μία ενάντια σε γυναίκες αντίστοιχα. Άρα κάπου μπάζει το θέμα.gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:17
Το γεγονός οτι οι άνδρες πάνε στρατό ενω οι γυναίκες δεν πάνε είναι επίσης πατριαρχική διάκριση που θέλει την γυναίκα ανίκανη να φέρει όπλο ενω στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου.
Το οτι γίνεται μια διάκριση δεν σημαίνει οτι θα είναι πάντα υπέρ του άνδρα και κατά της γυναίκας. Το οτι στα σούπερ μάρκετ στα ταμεία δεν μπορεί να δουλέψει άντρας αλλά βλέπεις πάντα και μόνο γυναίκες σεξιστική διάκριση είναι.
Το παράδειγμά σου με το σούπερ μάρκετ είναι άστοχο. Αντίστοιχα άντρες κουβαλάν στην αποθήκη, δεν βγαίνει συμπεράσμα.
Το οτι ας πούμε σε θέσεις manager και γενικών διευθυντών σε μεγάλες επιχειρήσεις υπάρχει αναλογία άντρες γυναίκες συντριπτικά υπέρ των ανδρών δεν μπορεί να είναι τυχαίο, σε κάποια βαθμίδα γίνονται διακρίσεις. Μπορεί να είναι στην εκπαίδευση, μπορεί να είναι στην επαγγελματική ανέλιξη, δεν ξέρω αλλά κάπου υπάρχουν. Ε ερχεται το κράτος και λέει οτι οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν χ ποσοστό μανατζαραίων θηλυκών. Όταν εξισορροπηθεί το πράγμα θα πάψει και η ποσόστοση.
Τώρα τα παραδείγματα που φέρνεις για τον ιδιωτικό τομέα δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο καζάνι. Ναι μπορεί πιο πολλοί μάνατζερ να είναι άντρες, στη σχολή όμως ήμασταν 100 άντρες και 3 γυναίκες. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα δηλαδή. Απλά θέλω θέλω να πω ότι πλέον δεν υπάρχει καμία διάκριση κατά των γυναικών. Ουσιαστικά στο κομμάτι που λες για παρελθόν. Πολύ παρελθόν όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 19 Ιούλ 2021, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή δεν μπορεί μια γυναίκα να δουλέψει αποθήκη σε σούπερ μάρκετ;hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:33Την απάντησή μου την διάβασες ή κάνεις την πάπια; Η παρατήρησή του είναι τελείως λανθασμένη.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:30Μα όλες οι απόψεις του μια προς μια είναι διαμάντια. Για αυτό το θέμα. Εκτός κι αν εσύ βλέπεις περισσότερους άντρες στα ταμεία των σούπερ μάρκετ απ ότι γυναίκες. Βλέπεις;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:27
Μα κανε μας την χάρη σε παρακαλώ. Γράφει μια πίπα για τον στρατό και νομίζεις ότι ισχύει και αρχινας χειροκρότημα.
hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:25 Λάθος, είναι θέμα επιλογής. Λιγότεροι άντρες διαλέγουν να δουλέψουν σε ΣΜ απ' ό,τι γυναίκες και ως εκ τούτου όσοι το επιλέγουν καταλήγουν σε δουλειές που απαιτούν να σηκώνεις πράγματα. Όταν έχεις 5 άντρες και 20 γυναίκες προσωπικό και χρειάζεσαι 7 άτομα να σηκώνουν πράγματα, εννοείται ότι θα βάλεις και τους 5 άντρες να σηκώνουν. Εκτός αν έχεις 5 καχεκτικούς άντρες και 20 γυμνασμένες γυναίκες, πράγμα ψιλοαπίθανο.
Σε cash and carry έχει ελάχιστες γυναίκες και ως εκ τούτου και στα ταμεία δουλεύουν άντρες. Και αυτό είναι θέμα επιλογής, γιατί τα cash and carry είναι πολύ βαρύτερη εργασία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα σου πουν δεν θέλουν οι γυναίκες να πανεgassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:35Δεν ισχύει οτι στον στρατό πάνε υποχρεωτικά οι άνδρες και όχι οι γυναίκες;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:27Μα κανε μας την χάρη σε παρακαλώ. Γράφει μια πίπα για τον στρατό και νομίζεις ότι ισχύει και αρχινας χειροκρότημα.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:21
Δεν ισχύει οτι υπάρχουν θέσεις επαγγελματικές που (χωρίς να έχουν να κάνουν με την σωματική δύναμη) προορίζονται για γυναίκες και άλλες που προορίζονται για άντρες;
Πόσοι άντρες αεροσυνοδοί υπάρχουν και πόσες γυναίκες πιλότοι;
Αυτά λες να γίνανε τυχαία;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα το ξέρω οτι δεν διαφωνούμε σε κάτι.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:36Κοίτα εγώ αρχικά μίλησα για το κράτος, του οποίο οι αποφάσεις είναι υποτίθεται ίσες προς όλους. Από ότι φαίνεται δεν είναι εις βάρος των ανδρών.gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:31Ρε φίλε δεν λεω οτι δεν συμβαίνει, λεω οτι μεχρι πριν απο 20 30 χρόνια γίνονταν χοντρές διακρίσεις εις βάρος των γυναικών και η νομοθεσία ήταν προσαρμοσμένη έτσι ωστε να εξισορροπείται το πράγμα. Σταδιακά και όσο η κοινωνία προχωράει η νομοθεσία θα αλλάζει στο πιο δίκαιο.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:23
Εγώ σου ανέφερα επίσημες από το κράτος διακρίσεις βάσει του φυλου κατά των ανδρών. Με αποκορύφωμα τα σκατενια και βρωμερά προγράμματα του ΟΑΕΔ. Ότι πιο δυσωδες έχει αναδείξει το Ελληνικό κράτος. Δεν το χρέωσα σε κάποια πατριαρχία αλλά ήθελα να δείξω ότι νομικώς δεν υπάρχει ούτε μία ενάντια σε γυναίκες αντίστοιχα. Άρα κάπου μπάζει το θέμα.
Τώρα τα παραδείγματα που φέρνεις για τον ιδιωτικό τομέα δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο καζάνι. Ναι μπορεί πιο πολλοί μάνατζερ να είναι άντρες, στη σχολή όμως ήμασταν 100 άντρες και 3 γυναίκες. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα δηλαδή. Απλά θέλω θέλω να πω ότι πλέον δεν υπάρχει καμία διάκριση κατά των γυναικών. Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε σε κάτι.
Άλλωστε το θέμα δεν είναι για το νομικό κομμάτι είναι για τις αντιλήψεις που είχαν οι πατεράδες μας τις δεκαετίες του 80 και 90 και κατά πόσο αυτές οι αντιλήψεις ή τα αποτελέσματα τους επιβιώνουν και σήμερα.
Έχω "μαλώσει" με 30 φίλες μου στο ίδιο θέμα. Βαριέμαι να ξανακάνω το ίδιο και με σέναNaida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:34Πόσοι εργολάβοι θα επέλεγαν γυναίκες να περάσουν σωλήνες στους δρόμους; γυναίκες με την απαιτούμενη μυική δύναμη.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:32Εσύ βλέπεις περισσότερες γυναίκες να περνάν σωλήνες στο δρόμο; Είπαμε έχει και κάποιο όριο η εμμονή. Μην κάνετε σαν μαϊμούδες.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:30
Μα όλες οι απόψεις του μια προς μια είναι διαμάντια. Για αυτό το θέμα. Εκτός κι αν εσύ βλέπεις περισσότερους άντρες στα ταμεία των σούπερ μάρκετ. Απ ότι γυναίκες. Βλέπεις;
Εξέτασε αρχικά την αντιμετώπιση του κράτους απέναντι στα δύο φύλα και όταν το σκεφτείς τα ξαναλέμε. Τι επιλέγει ο κάθε εργοδότης είναι δικό του θέμα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
στο έχω ξαναγράψει αυτό το παράδειγμα:Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:34Πόσοι εργολάβοι θα επέλεγαν γυναίκες να περάσουν σωλήνες στους δρόμους; γυναίκες με την απαιτούμενη μυική δύναμη.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:32Εσύ βλέπεις περισσότερες γυναίκες να περνάν σωλήνες στο δρόμο; Είπαμε έχει και κάποιο όριο η εμμονή. Μην κάνετε σαν μαϊμούδες.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:30
Μα όλες οι απόψεις του μια προς μια είναι διαμάντια. Για αυτό το θέμα. Εκτός κι αν εσύ βλέπεις περισσότερους άντρες στα ταμεία των σούπερ μάρκετ. Απ ότι γυναίκες. Βλέπεις;
μικρός, ως φοιτητής είχα πιάσει δουλειά σε μια αποθήκη εισαγωγών
έρχονταν πολλοί και έφευγαν γιατί ήταν βαριά δουλειά και απαιτούσε πολύ αντοχή
μια μέρα ήρθε να ζητήσει δουλειά μια γυναίκα
ο υπεύθυνος της αποθήκης την προσέλαβε
η γυναίκα αυτή παραιτήθηκε στο τέλος της πρώτης μέρας γιατί απλά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει
φταίει αυτή; όχι
η φύση φταίει, τι να κάνουμε, get over it
επίσης αναρωτιέμαι γιατί όλο το χρόνο που έκατσα εκεί είδα μόνο μία γυναίκα να έρχεται να ζητήσει δουλειά. μάλλον επειδή οι γυναίκες αποφεύγουν τέτοιου είδους εργασίες (και δικαιολογημένα, προφανώς)
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει και μια αναγωγή νοοτροπιών της δεκαετίας του 30 που όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε ότι κάπου, κάπως επιβιώνουν και στις μέρες μας αυτούσιες, σε μία κατάσταση που συμβαίνει παντού εν έτη 2021.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:34Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινά από την ταύτιση νοοτροπίας και πράξης.AlienWay έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:28Τελικά του προηγούμενου αιώνα είναι αυτές οι νοοτροπίες ή κυριαρχούν παντού και στις μέρες μας;MelidonisM έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:21
Λοιπόν για Ελληνίδες είναι κυρίως το νήμα, για τις παλιές νοοτροπίες του προηγούμενου αιώνα.
Δηλαδή από τον εν δυνάμει γυναικοκτόνο λόγω νοοτροπίας (πράγμα που είναι μια υπόθεση) με τον φονιά που για τον ίδιο ακριβώς λόγο μπορεί να σκότωνε τον πατέρα, τη μάνα, το φίλο του ή τον αδελφό του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-