!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
https://www.iefimerida.gr/zoi/influence ... 000-andres
Έφτασε η εποχή που για να βγάλουμε γκόμενά χρειάζεται να δίνουμε εξετάσεις τύπου ΑΣΕΠ.
Έφτασε η εποχή που για να βγάλουμε γκόμενά χρειάζεται να δίνουμε εξετάσεις τύπου ΑΣΕΠ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
αν θέλετε τέτοια γκόμενα τότε αυτά είναι τα προαπαιτούμενα, walk in closet για παράδειγμα 
Κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορεί να βγάζει 4 εκ. το χρόνο και να περιμένει από τον άντρα της να της πάρει σπίτι με walk in closet.
Εκτός αν περίμενε να βρει κάποιον δισεκατομμυριούχο νέο και διάσημο.
Εκτός αν περίμενε να βρει κάποιον δισεκατομμυριούχο νέο και διάσημο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αυτές οι γκόμενες είναι τέρμα ηλίθιες, ο πλούσιος στην καλύτερη θα σε'χει να σε πηδάει μέχρι να σε βαρεθεί. Οι γυναίκες των περισσότερων πολυεκατομμυριούχων/δισεκατομμυριούχων δεν ειναι ούτε ήταν ποτέ μουνάρες. Οι τύποι ξέρουν ότι έχουν Χ δυνατότητες και θέλουν μια γυναίκα αλά consigliere να τους απογειώσει.micmic έγραψε: 25 Ιουν 2024, 17:38 Εκτός αν περίμενε να βρει κάποιον δισεκατομμυριούχο νέο και διάσημο.
την απορρίπτω.άλλη,άλλη
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ολες οι γυναικες τα βγαζουν ολα και κερδιζουν εκατομμυρια σε sites οπως το onlyfans. Οι αντρες πληρωνουν και τον παιζουν
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Έχει χοντρά μπούτια. 4 στην κλίμακα Έθνι. Απορρίπτεται.
"Μα γιατί δε μου στέλνει μήνυμα ωστε να μπορώ να τον αγνοήσω?".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επειδή έχω περάσει απ' τους πρώτους σε γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ , νομίζω ότι θα είναι απείρως πιο δύσκολα.zteo έγραψε: 25 Ιουν 2024, 17:30 https://www.iefimerida.gr/zoi/influence ... 000-andres
Στον ΑΣΕΠ τουλάχιστον ήξεραν τι θέλουν.
Ας περιμένει 4-5 χρόνια ακόμα και είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρει. Και θα είναι και πολύ ερωτευμένη. Δεν είναι θέμα πόσους έχει απορρίψει. Είναι θέμα πόσων χρονών είναι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και όλως τυχαίως ο τυχερός θα είναι τόσο τυχερός που θα έχει και μερικές εκατοντάδες εκατομμυριάκια κάπου ξεχασμέναmicmic έγραψε: 25 Ιουν 2024, 18:42 Ας περιμένει 4-5 χρόνια ακόμα και είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρει. Και θα είναι και πολύ ερωτευμένη. Δεν είναι θέμα πόσους έχει απορρίψει. Είναι θέμα πόσων χρονών είναι.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- unholydiver
24/06/2024 16:29
Ολλανδή influencer και σταρ του OnlyFans, για την οποία έκαναν αίτηση 5.000 άνδρες για να γίνουν το ταίρι της.........μπλα, μπλα.
Να αλλαχθεί ο τίτλος σε Ολλάνδή ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ή/και πόρνη του διαδυκτύου απέρριψε 5.000 καραμαλάκες.....κτλ., κτλ.
Ολλανδή influencer και σταρ του OnlyFans, για την οποία έκαναν αίτηση 5.000 άνδρες για να γίνουν το ταίρι της.........μπλα, μπλα.
Να αλλαχθεί ο τίτλος σε Ολλάνδή ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ή/και πόρνη του διαδυκτύου απέρριψε 5.000 καραμαλάκες.....κτλ., κτλ.
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
ευτυχώς που κάποιοι κατάλαβανε πολύ καλά τι εστί γυναίκα (ποσο μάλλον στη Δύση) και διδάσκουνε και τους αλλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 25 Ιουν 2024, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
βγάζει λέει 360k δολάρια το μήνα
αχ αυτό το gender paygap
αχ αυτό το gender paygap
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις