εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλοςAlienWay έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:08Στα @@ μου.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 21:07Δεν μιλάω μαζί σου.AlienWay έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 20:47
Εσύ καλά κάνεις και στεναχωριέσαι, χέστηκα. Εκτός και αν θες να λύσουμε κάποια στιγμή τις διαφωνίες μας με δημόσια, on-line αντιπαράθεση. Γιατί είτε λες εσκεμμένα ψεύδη, είτε έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνδρες προς γυναίκες απολογούμενοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Άνδρες προς γυναίκες απολογούμενοι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Δηλαδή ποιο μέρος της νομοθεσίας αδικούσε τις γυναίκες το 1990;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι, οι γυναίκες είναι πάντα δικαιολογημένες. Οι άντρες ποτέ.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:03 Τουλάχιστον, για να είμαστε στην ίδια σελίδα, έχουμε συμφωνήσει ότι οι ανδροκτονίες είναι πολύ συχνότερες στις δολοφονίες που διαπράττουν γυναίκες από ό,τι οι γυναικοκτονίες στις δολοφονίες που διαπράττουν άντρες;
Πέρα της πλάκας, ξέρουμε ότι δε πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν κάτι τέτοιο, επειδή ο ρόλος τον αντρών στη κοινωνία είναι να θυσιαζόμαστε για τα γυναικόπαιδα. Πάντα έτσι ήταν, και μάλλον πάντα έτσι θα είναι. Κανείς δε νοιάζεται για τα δικά μας δικαιώματα.
Ναι αλλά είναι ένα στατιστικό που δεν λέει τίποτα.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:03 Τουλάχιστον, για να είμαστε στην ίδια σελίδα, έχουμε συμφωνήσει ότι οι ανδροκτονίες είναι πολύ συχνότερες στις δολοφονίες που διαπράττουν γυναίκες από ό,τι οι γυναικοκτονίες στις δολοφονίες που διαπράττουν άντρες;
Αν στις 100 δολοφονίες οι 10 έχουν διαπραχθεί απο γυναίκες και απο αυτές τις 10 όλες είναι ανδροκτονίες ενώ απο τις 90 που έχουν διαπράξει οι άνδρες οι μισές είναι γυναικοκτονίες, οι γυναίκες έχουν ποσοστό 100% ανδροκτονιών και οι άνδρες 50% γυναικοκτονιών, αλλά στην πραγματικότητα 10 γυναίκες έχουν σκοτώσει άνδρες ενώ 45 άνδρες έχουν σκοτώσει γυναίκες.
Σε επίπεδο νομικό, κράτους και εργασίας μάλλον το ανάποδο γίνεται και υπάρχουν διακρίσεις εναντίον των ανδρών. Να ξεκινήσω από τη στρατιωτική θητεία; Ή από τα εμετικά προγράμματα του ΟΑΕΔ αποκλειστικά για γυναίκες, που είναι η επιτομή της διάκρισης φύλου. Έχω δει με τα μάτια μου και στον ιδιωτικό τομέα να πιστώνονται θέσεις παρακάμπτοντας βιογραφικά.gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:07
Σίγουρα υπάρχουν πολύ λιγότερες απ ότι παλιότερα και αυτές που έχουν απομείνει είναι περισσότερο σε επίπεδο νοοτροπίας των ανθρώπων παρά σε νομικό επίπεδο.
Δεν λέω οτι δεν έχει γίνει πρόοδος, λεω οτι όντως υπήρχε μεχρι πολυ πρόσφατα η ανάγκη για πρόοδο και μπράβο μας που την κάναμε. Εδω με τα παιδιά λέγαμε οτι δεν έχει πάρει τίποτα το αφτί τους για διακρίσεις όταν ήταν παιδιά, δηλαδή 30 χρόνια πριν. Ε οχι το 80 και το 90 δεν ήταν τα πράγματα όπως σήμερα.
Στα επίπεδα νοοτροπίας δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μετρηθεί αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα μέχρι στιγμής που να βρήκε κάποιο εμπόδιο κάπου λόγω του φύλου της.
Μη μου μιλάς.AlienWay έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:08Στα @@ μου.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 21:07Δεν μιλάω μαζί σου.AlienWay έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 20:47
Εσύ καλά κάνεις και στεναχωριέσαι, χέστηκα. Εκτός και αν θες να λύσουμε κάποια στιγμή τις διαφωνίες μας με δημόσια, on-line αντιπαράθεση. Γιατί είτε λες εσκεμμένα ψεύδη, είτε έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ απαντώ. Δεν είναι ισορροπημένο το ερώτημα γιατί επιχειρείς σύγκριση μεταξύ διαφορετικών δεδομένων.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:07Εσύ η ίδια διαφωνείς ή απαντάς για τον gassim;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:06Όχι.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:03 Τουλάχιστον, για να είμαστε στην ίδια σελίδα, έχουμε συμφωνήσει ότι οι ανδροκτονίες είναι πολύ συχνότερες στις δολοφονίες που διαπράττουν γυναίκες από ό,τι οι γυναικοκτονίες στις δολοφονίες που διαπράττουν άντρες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μιλάω για την νομοθεσία. Μιλάω για την αντίληψη που επικρατούσε στην κοινωνία.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:09Δηλαδή ποιο μέρος της νομοθεσίας αδικούσε τις γυναίκες το 1990;
Μπορεί η νομοθεσία να μην κάνει καμία διάκριση απέναντι στους ομοφυλόφιλους αλλά αν όλοι σε αποκαλούν πουστη και δεν σου δίνουν δουλειά οι εργοδότες, υπάρχει διάκριση.
Το γεγονός οτι οι άνδρες πάνε στρατό ενω οι γυναίκες δεν πάνε είναι επίσης πατριαρχική διάκριση που θέλει την γυναίκα ανίκανη να φέρει όπλο ενω στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:12Σε επίπεδο νομικό, κράτους και εργασίας μάλλον το ανάποδο γίνεται και υπάρχουν διακρίσεις εναντίον των ανδρών. Να ξεκινήσω από τη στρατιωτική θητεία; Ή από τα εμετικά προγράμματα του ΟΑΕΔ αποκλειστικά για γυναίκες, που είναι η επιτομή της διάκρισης φύλου. Έχω δει με τα μάτια μου και στον ιδιωτικό τομέα να πιστώνονται θέσεις παρακάμπτοντας βιογραφικά.gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:07
Σίγουρα υπάρχουν πολύ λιγότερες απ ότι παλιότερα και αυτές που έχουν απομείνει είναι περισσότερο σε επίπεδο νοοτροπίας των ανθρώπων παρά σε νομικό επίπεδο.
Δεν λέω οτι δεν έχει γίνει πρόοδος, λεω οτι όντως υπήρχε μεχρι πολυ πρόσφατα η ανάγκη για πρόοδο και μπράβο μας που την κάναμε. Εδω με τα παιδιά λέγαμε οτι δεν έχει πάρει τίποτα το αφτί τους για διακρίσεις όταν ήταν παιδιά, δηλαδή 30 χρόνια πριν. Ε οχι το 80 και το 90 δεν ήταν τα πράγματα όπως σήμερα.
Στα επίπεδα νοοτροπίας δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μετρηθεί αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα μέχρι στιγμής που να βρήκε κάποιο εμπόδιο κάπου λόγω του φύλου της.
Το οτι γίνεται μια διάκριση δεν σημαίνει οτι θα είναι πάντα υπέρ του άνδρα και κατά της γυναίκας. Το οτι στα σούπερ μάρκετ στα ταμεία δεν μπορεί να δουλέψει άντρας αλλά βλέπεις πάντα και μόνο γυναίκες σεξιστική διάκριση είναι.
Που κρυβοσουν εσύ τόσο καιρό;gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:17Το γεγονός οτι οι άνδρες πάνε στρατό ενω οι γυναίκες δεν πάνε είναι επίσης πατριαρχική διάκριση που θέλει την γυναίκα ανίκανη να φέρει όπλο ενω στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:12Σε επίπεδο νομικό, κράτους και εργασίας μάλλον το ανάποδο γίνεται και υπάρχουν διακρίσεις εναντίον των ανδρών. Να ξεκινήσω από τη στρατιωτική θητεία; Ή από τα εμετικά προγράμματα του ΟΑΕΔ αποκλειστικά για γυναίκες, που είναι η επιτομή της διάκρισης φύλου. Έχω δει με τα μάτια μου και στον ιδιωτικό τομέα να πιστώνονται θέσεις παρακάμπτοντας βιογραφικά.gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:07
Το οτι γίνεται μια διάκριση δεν σημαίνει οτι θα είναι πάντα υπέρ του άνδρα και κατά της γυναίκας. Το οτι στα σούπερ μάρκετ στα ταμεία δεν μπορεί να δουλέψει άντρας αλλά βλέπεις πάντα και μόνο γυναίκες σεξιστική διάκριση είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Αυτό σκέφτηκα με το που το είδα
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ναι, αλλά αυτό μάς λέει ότι οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερο bias κατά των ανδρών, ενώ οι άνδρες απλώς σκοτώνουν συχνότερα γιατί μάλλον έχουν γονιδιακή και ορμονική τάση για περισσότερη βία.gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:11Ναι αλλά είναι ένα στατιστικό που δεν λέει τίποτα.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:03 Τουλάχιστον, για να είμαστε στην ίδια σελίδα, έχουμε συμφωνήσει ότι οι ανδροκτονίες είναι πολύ συχνότερες στις δολοφονίες που διαπράττουν γυναίκες από ό,τι οι γυναικοκτονίες στις δολοφονίες που διαπράττουν άντρες;
Αν στις 100 δολοφονίες οι 10 έχουν διαπραχθεί απο γυναίκες και απο αυτές τις 10 όλες είναι ανδροκτονίες ενώ απο τις 90 που έχουν διαπράξει οι άνδρες οι μισές είναι γυναικοκτονίες, οι γυναίκες έχουν ποσοστό 100% ανδροκτονιών και οι άνδρες 50% γυναικοκτονιών, αλλά στην πραγματικότητα 10 γυναίκες έχουν σκοτώσει άνδρες ενώ 45 άνδρες έχουν σκοτώσει γυναίκες.
Αν εστιάζεις στο «γυναικοκτονία» αντί στο «δολοφονία από άντρες», όχι μόνο καταλήγεις σε λάθος συμπέρασμα αλλά δεν βγάζει και νόημα καμμιά σου προσπάθεια να καλυτερέψεις την κατάσταση, γιατί η αιτία είναι λανθασμένη.
Αν π.χ. κατάφερνες να υποτάξεις την βία και μείωνες τον αριθμό των δολοφονιών από άνδρες, θα κατέληγες σε ένα σημείο όπου αριθμητικά θα ήταν περισσότεροι οι σκοτωμένοι άντρες από γυναίκες, παρά οι γυναίκες από άντρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Μπούρδες γράφει.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:18Που κρυβοσουν εσύ τόσο καιρό;gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:17Το γεγονός οτι οι άνδρες πάνε στρατό ενω οι γυναίκες δεν πάνε είναι επίσης πατριαρχική διάκριση που θέλει την γυναίκα ανίκανη να φέρει όπλο ενω στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:12
Σε επίπεδο νομικό, κράτους και εργασίας μάλλον το ανάποδο γίνεται και υπάρχουν διακρίσεις εναντίον των ανδρών. Να ξεκινήσω από τη στρατιωτική θητεία; Ή από τα εμετικά προγράμματα του ΟΑΕΔ αποκλειστικά για γυναίκες, που είναι η επιτομή της διάκρισης φύλου. Έχω δει με τα μάτια μου και στον ιδιωτικό τομέα να πιστώνονται θέσεις παρακάμπτοντας βιογραφικά.
Το οτι γίνεται μια διάκριση δεν σημαίνει οτι θα είναι πάντα υπέρ του άνδρα και κατά της γυναίκας. Το οτι στα σούπερ μάρκετ στα ταμεία δεν μπορεί να δουλέψει άντρας αλλά βλέπεις πάντα και μόνο γυναίκες σεξιστική διάκριση είναι.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κεντρικό αίτημα του φεμινιστικού κινήματος στην Ελλάδα, στα πλαίσια της καταπολέμησης της πατριαρχίας, είναι η καθιέρωση της υποχρεωτικής θητείας και στις γυναίκες για λόγους ισότητας άλλωστεgassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:17
Το γεγονός οτι οι άνδρες πάνε στρατό ενω οι γυναίκες δεν πάνε είναι επίσης πατριαρχική διάκριση που θέλει την γυναίκα ανίκανη να φέρει όπλο ενω στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 19 Ιούλ 2021, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Στα είχα πει κι εσένα τότε που έλεγες οτι οι άνδρες δεν κάνουν δουλειές του σπιτιού.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:18Που κρυβοσουν εσύ τόσο καιρό;gassim έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:17Το γεγονός οτι οι άνδρες πάνε στρατό ενω οι γυναίκες δεν πάνε είναι επίσης πατριαρχική διάκριση που θέλει την γυναίκα ανίκανη να φέρει όπλο ενω στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:12
Σε επίπεδο νομικό, κράτους και εργασίας μάλλον το ανάποδο γίνεται και υπάρχουν διακρίσεις εναντίον των ανδρών. Να ξεκινήσω από τη στρατιωτική θητεία; Ή από τα εμετικά προγράμματα του ΟΑΕΔ αποκλειστικά για γυναίκες, που είναι η επιτομή της διάκρισης φύλου. Έχω δει με τα μάτια μου και στον ιδιωτικό τομέα να πιστώνονται θέσεις παρακάμπτοντας βιογραφικά.
Το οτι γίνεται μια διάκριση δεν σημαίνει οτι θα είναι πάντα υπέρ του άνδρα και κατά της γυναίκας. Το οτι στα σούπερ μάρκετ στα ταμεία δεν μπορεί να δουλέψει άντρας αλλά βλέπεις πάντα και μόνο γυναίκες σεξιστική διάκριση είναι.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 21 Απαντήσεις