Να μην λεει καν τοσο βαριές κουβέντες, είτε τις εννοεί είτε όχι. Δεν ειναι το αν τις εννοεί, το θέμα. Αν τις εννοούσε πραγματικα, κατά πάσα πιθανότητα να μην τις έλεγε και καθόλου. Αλλά σκέψου αν σ'αρεσε να το ακουγες πχ απο τον γκομενο της αδερφής σου να το λεει για την ίδια, ή ο πατερας σου να το λεει για τη μανα σου. Και εγώ μπορώ να πω πάρα πολλά που να μην εννοώ, αλλά το θεμα ειναι να μπαίνει ενα όριο καπου.Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:06Τι να εννοεί; να με σκοτώσει άμα τον απατησω;vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:03ναι αλλα δεν πρέπει να το εννοείς αφούΑσέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:39
να σε φυτεψει στον πατο της θαλασσας, δεκτον, μη σου πω και επιθυμητον. αλλα αμα τολμησει να ριξει μπατσα, απαραδεκτος.
γυναικες, πεταμενα λεφτα..![]()
![]()
![]()
Αυτός ο (νεο)φεμινισμός α λα καρτ γενικότερα, εχει τη φαση του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ερωτοδικείο
η δκιαμ εμεινε ορφανη στην κατοχη, και εγινε πουτανα για να επιβιωσει, το συνεχισε μεχρι τα γεραματα, ως τσατσα. μας ελεγε ιστοριες απο την κατοχη, οταν ειμασταν μικρα, και μαζευομασταν οπως περιου λες, καλοκαιρινα βραδια, εξω. μιλουσε πιο σεβαστικα μπροστα μας απο οτι οι αλλοι μεγαλοι. ακομη και τα "κοριτσια" που ειχε κατα καιρους σπιτι της για δουλεια, σεβαστικα ηταν.Χαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 23:24 Στην γειτονιά μας την αγαπούσαν όλοι. Ήταν και γειτονιά που καθόμασταν έξω τα βράδια με τραπεζάκια και καρέκλες (το καλοκαίρι βέβαια). Η ψυχή της παρέας ήτανε. Χαβαλές, σόκιν κι έξω καρδιά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Συμφωνώ αλλά εξαρτάται το ύφος που τα λέει. Και εγώ του λέω θα στα βγάλω τα ματάκια άμα κοιτάξει καμία. Το εννοώ; οχι.vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:09Να μην λεει καν τοσο βαριές κουβέντες, είτε τις εννοεί είτε όχι. Δεν ειναι το αν τις εννοεί, το θέμα. Αν τις εννοούσε πραγματικα, κατά πάσα πιθανότητα να μην τις έλεγε και καθόλου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εγω μαζι σου.Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:12
Παρόλα αυτά αν μου τα φοράει ο άντρας μου είναι δικό μου θέμα, τι σχέση έχουν τα παιδιά με αυτό; Αν μου τα φοράει και δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειά του μάλλον θα το μάθουν. Αν δεν δημιουργεί πρόβλημα τι ακριβώς να μάθουν και για ποιο λόγο;
ειχα μια συζητηση ομως, που μου ελεγαν το παιδι πρεπει να μαθει, για να ξερει τι τομαρια ειναι οι αντρες/πουτανες οι γυναικες, αφου και ο γονιος που τοσο εμπιστευοταν εκανε τις απατες του, για να ξερουν να προσεχουν τους συντροφους τους στο μελλον.
αυτες τις μαλακιες κανετε, αντρες και γυναικες, λετε πραγματα που δεν εννοειτε, και μετα δεν σας παιρνει κανεις στα σοβαρα.Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:41 Στα 2 διαζύγια της οικογένειας ο άντρας κεράτωσε τη γυναίκα. Τρου στορυ.
Λες να το εννοούσε ε; Μλκα μου ζω με τον δολοφόνο μου τόσα χρόνια.Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:39να σε φυτεψει στον πατο της θαλασσας, δεκτον, μη σου πω και επιθυμητον. αλλα αμα τολμησει να ριξει μπατσα, απαραδεκτος.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:19
Ωραίο είναι ως το σημείο που σε κάνει και γελάς.Άμα γίνεται μαλάκας δεν είναι ωραίο. Επίσης αν πέσει μπατσα, εκτός πλάνου, έχει γυρίσει το τσαουλι του(σαγόνι για όποιον δεν ξέρει) στην πλάτη.
![]()
μεχρι τουλαχιστον την στιγμη που αρχιζει να βρεχει ανθρωπους, πεφτουν απο τα συννεφα σαν το νερακι.
Αυτός που τα έλεγε αυτά πιθανόν να είναι ακατάλληλος για γονιός.Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:17εγω μαζι σου.Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:12
Παρόλα αυτά αν μου τα φοράει ο άντρας μου είναι δικό μου θέμα, τι σχέση έχουν τα παιδιά με αυτό; Αν μου τα φοράει και δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειά του μάλλον θα το μάθουν. Αν δεν δημιουργεί πρόβλημα τι ακριβώς να μάθουν και για ποιο λόγο;
ειχα μια συζητηση ομως, που μου ελεγαν το παιδι πρεπει να μαθει, για να ξερει τι τομαρια ειναι οι αντρες/πουτανες οι γυναικες, αφου και ο γονιος που τοσο εμπιστευοταν εκανε τις απατες του, για να ξερουν να προσεχουν τους συντροφους τους στο μελλον.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Rocco Siffredi
τον;Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:37 Ε στα διαζυγια συνήθως η αιτία μαθαίνεται ρε. Μόνο για μια ξαδέρφη δεν ξέρουμε, αλλά εικάζουμε τον έπιασε με τον κουμπάρο και γι αυτό δεν είπε λέξη αυτή.
ηταν "κολλητοι";
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ξερω τι ακριβώς εχει ειπωθεί με/από την γκερ, δεν το πάω προσωποποιημενα και προσωπικά. Εγώ αυτό που βλεπω γενικως εδω μεσα και οχι μονο, ειναι πως αν της άλλης της φέρεσαι ως περιουσιακό σου στοιχείο, ως πετ σου, ως ενα ον που απλά σου ανήκει, της βγάζεις την πραγματική γυναικεία φύση, την υποτακτική δηλαδη, και γουστάρει. Καλό μπορεί να ειναι κι αυτό, δεν λέω, αλλά μακροπρόθεσμα αρχίζει να γίνεται βαρετό. Σε βαριεται και η ιδια αν λες τα ιδια και τα ιδια goreιλίκια συνεχώς, κι ας μην το καταλαβαίνει. Αν της πεις απ'την αλλη "α, σ'αρεσει αυτο το παλικαρι ε, το βρίσκεις ωραίο? Τέλεια, τράβα χώσου", την χτυπάς πάνω στη σφαγίτιδα φλέβα της ανασφάλειας και ο αιμοπήδακας είναι τόσο ντελίσιουςΑσέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:56γω, να σου πω, διαφωνω.vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:40Συμφωνώ ότι αυτά ειναι μαλακισμένες υπερβολές και καλό θα ήταν να εκλείψουν απο την κοινωνία μας. Πιτσιρικάς μια φορά θυμάμαι, λίγο έλειψε να σηκώσω χέρι στον πατέρα μου, επειδή σε καποια φάση γύρισε και ειπε κατι παρόμοιο στη μάνα μου, μπροστά μου. Αν δε, το έλεγε ο γκόμενος της αδερφής μου στην αδερφή μου μπροστά μου, θα μετρούσε τα δόντια του με οδοντογλυφιδα, καθως τα έφτυνε απο την τραχεία του. Ποτέ μου δεν κατάλαβα που είναι το αστείο/μαγκιά/ένδειξη κτητικότητας όπως θες πες το, με το να εκσφενδονίζεις απειλές για μαφιόζικες θανάσιμες πρακτικές, με τόση ευκολία. Οκ, μιλάει η οργή του εγωισμού, το καταλαβαίνω, αλλά του πούστη πια, ας μπει κι ενα όριο καπου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:59
Ε ναι μωρέ. Καλύτερα. Άλλωστε, αν δεν πει πως θα φυτέψει στον πάτο της θάλασσας το βιός του που τολμησε να κοιταξει κάποιον αλλο, τι άντρας είναι;
Εξάλλου, ποια δεν έχει φάει και μια μπατσα.
Αχ...Η αγάπη....
![]()
![]()
Διαφωνώ όμως στο ότι θεωρείτε ως κάτι κακό την ένδειξη κτητικότητας προς τον/τη συντροφο, οταν αυτή εκφράζεται μεσα σε λογικά, κόσμια ή ακόμα και χιουμοριστικά* πλαίσια.
Απ'τη στιγμή που βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη διαπροσωπική σχέση (ερωτική εν προκειμένω), ουσιαστικά είστε μέρος μιας κοινωνικής σύμβασης, έχετε συναποφασίσει επίσημα ή μη, ότι ο ένας (θα) ανήκει κατ' αποκλειστικότητα στον άλλον. Αυτό είναι που λέμε σχέση. Αν δεν το γουστάρουμε αυτό, τότε πιο τίμιο θα ηταν να το γυρίσουμε στην ελεύθερη σχέση και τέλος. Και ας κοιτιέται η άλλη με όποιον γουστάρει, κι ας πάει να πηδηχτεί και στην τουαλέτα του κλαμπ/μπαρ/εστιατορίου.
Όποιος/α δεν γουστάρει να ανήκει σε κανέναν και ούτε θελει να δέχεται μίνι εκρήξεις κτητικότητας απο τον/τη σύντροφό του (μιλάμε για φυσιολογικά πλαίσια, το ξαναλέω, όχι τύπου "θα σου ξεριζώσω τα μάτια, θα στα μαρινάρω με αλάτι και υδράργυρο και θα στα φυτέψω στις ωοθήκες") τότε ας μην κανει ποτέ σχέση ή ας κάνει μονο ελεύθερες σχέσεις/φακμπαντιές.
*Θυμήθηκα τώρα σκηνικό με τη δικιά μου πριν κάτι χρόνια, με τύπο που καταλάθος έπιασα να την κοιτάει πριν όμως έρθω εγω στο τραπέζι της, της το είπα, γύρισε τον κοιταξε, μου είπε "α μάλιστα χμμ, ωραίος είναι", της απαντάω οτι εχει δίκιο και όντως ειναι ωραίος, και της είπα οτι ειναι ελεύθερη να πάει στο τραπέζι του αν θέλει. Ή να παω εγώ σε εκεινον, να του μιλήσω και να τους κάνω κονέ. Τι ήταν να το πω, στράβωσε πιο άσχημα κι απ'το να της έλεγα ότι θα την κρεμάσω απο το Συνταγμα αλειμμένη με πίσσα και πούπουλα.
Εν τέλει, τέτοιες φασεις δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο.
ο μονος ορος που βαζω, ειναι να ειναι ολα μιλημενα-ξηγημενα απο την αρχη, να ξερει που μπλεκει καθενας και καθεμια. δεν μου φαινεται αλλοκοτο να εχει καποιος/α τετοια κτητικοτητα, και να την εκφραζει ετσι, με χαλαει μονο λιγο οτι τις περισσοτερες φορες δε λενε αληθεια, ειναι υπερβολες.
δεν ειπα ποτε σε γυναικα τετοια. ουτε καν "θα σε σφαλιαρισω αν σε πιασω" ουτε το εκανα ποτε. το δικο μου κολλημα ειναι τα παιδια. ξερει απο τη μερα που με γνωρισε, οτι αν σηκωσει χερι σε παιδι, θα σηκωσω χερι πανω της. οχι θα τη σκοτωσω, ουτε θα τη γδαρω, ουτε αλλες υπερβολες. καθαρη αληθεια. και βεβαιως το εχω κανει, τοσο οσο.πραγμα που κανω και σε καθε αλλη εκφανση της ζωης μου. τηρω επακριβως οσα λεω, και δεν λεω μεγαλοστομιες.
ετσι, καθενας γυρω μου, ξερει οτι αν πω "θα σε θαψω" πρεπει στ αληθεια να φοβαται. φυσικα δεν το εχω πει ποτε.
υπαρχουν λοιπον ανθρωποι που εχουν το κολλημα του κερατου. εφοσον λοιπον η γκερ (η οποια αλλη) ξερει απ την αρχη τι προβλεπεται ως τιμωρια, και ο αντρας της εχει δειξει οτι ειναι αξιοπιστος και αυτα που λεει τα κανει, δεν εχει παρα να μην τον κερατωσει, η να χωρισει πρωτα, αν θελει αλλον. η ακομη, να μην τον παντρευτει εξαρχης, αφου ξερει τα δεδομενα.
Ειναι και γαμώ, αρκεί να είσαι μύσταρχος και να ξερεις/μπορείς να το μαζέψεις ορθώς μετά, να το γυρισεις μαεστρικά. Αν το μαζέψεις σωστά, το αποτελεσμα του θα ειναι πολυ πιο ωραιο και για σενα και για εκεινη, απ'το να της πεις οτι θα τη θάψεις ακέφαλη και θα κανεις γκελακια με το κεφαλι της, κι αλλα τέτοια ανωριμα γκοριλίκια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να σου πω, δεν θα ξεκατινιαστώ με το παιδί μάρτυρα. Αν έχω πρόβλημα με τον πατέρα του θα φροντίσω να βρω τρόπο να το λύσω. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε τέτοια. Άλλα ζευγάρια παίζουν και ξύλο μπροστά στα παιδιά. Γνωστή μου έδωσε φάπα στον άντρα της μπροστά στο παιδί γιατί εκείνος έκανε κάτι αγορές χωρίς να την ενημερώσει. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Ξέρω γυναίκα η οποία πριν 8 χρόνια κρατούσε το μωρό της τότε αγκαλιά πεσμένη στο έδαφος και ο άντρας της την κλωτσούσε στο σώμα και της πατούσε με το πόδι το κεφάλι στο πλακόστρωτο. Την έσωσε ένας γείτονας τότε, φώναξαν αστυνομία και από τότε δεν άπλωσε ξανά χέρι πάνω της. Χώρισαν πέρυσι μετά από 15 χρόνια γάμου γιατί την κεράτωνε ασύστολα και προσπαθούσε να την βγάλει και τρελή.Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:17εγω μαζι σου.Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:12
ειχα μια συζητηση ομως, που μου ελεγαν το παιδι πρεπει να μαθει, για να ξερει τι τομαρια ειναι οι αντρες/πουτανες οι γυναικες, αφου και ο γονιος που τοσο εμπιστευοταν εκανε τις απατες του, για να ξερουν να προσεχουν τους συντροφους τους στο μελλον.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
μπα, θα ελεγα μια χαρα ανθρωπος, απλως φρεσκοκερατωμενος, και παρ ολα αυτα δεν εκανε κακο χαμο να πει στα παιδια και τετοια, απλως σχεδιαζει να τους το πει στο μελλον οταν ενηλικιωθουν. μεχρι τοτε μπορει να εχει αλλαξει γνωμη.Naida έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:21Αυτός που τα έλεγε αυτά πιθανόν να είναι ακατάλληλος για γονιός.Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:17εγω μαζι σου.Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:12
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι λες μωρέ; Εμείς κάναμε μλκιες; Τη μλκια την έκανε ο ουρακοτάγκος που ζαχάρωνε γυναίκα που συνοδευόταν. Και καλύτερα που ξεθύμανε έτσι γιατί δεν είχα καμία όρεξη να γίνει κάτι πιο χοντρό. Για φαγητό είχα βγει.Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:19αυτες τις μαλακιες κανετε, αντρες και γυναικες, λετε πραγματα που δεν εννοειτε, και μετα δεν σας παιρνει κανεις στα σοβαρα.Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:41 Στα 2 διαζύγια της οικογένειας ο άντρας κεράτωσε τη γυναίκα. Τρου στορυ.
Λες να το εννοούσε ε; Μλκα μου ζω με τον δολοφόνο μου τόσα χρόνια.Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:39
να σε φυτεψει στον πατο της θαλασσας, δεκτον, μη σου πω και επιθυμητον. αλλα αμα τολμησει να ριξει μπατσα, απαραδεκτος.
![]()
μεχρι τουλαχιστον την στιγμη που αρχιζει να βρεχει ανθρωπους, πεφτουν απο τα συννεφα σαν το νερακι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
δεν ειμαι.vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:27
Δεν ξερω τι ακριβώς εχει ειπωθεί με/από την γκερ, δεν το πάω προσωποποιημενα και προσωπικά. Εγώ αυτό που βλεπω γενικως εδω μεσα και οχι μονο, ειναι πως αν της άλλης της φέρεσαι ως περιουσιακό σου στοιχείο, ως πετ σου, ως ενα ον που απλά σου ανήκει, της βγάζεις την πραγματική γυναικεία φύση, την υποτακτική δηλαδη, και γουστάρει. Καλό μπορεί να ειναι κι αυτό, δεν λέω, αλλά μακροπρόθεσμα αρχίζει να γίνεται βαρετό. Σε βαριεται και η ιδια αν λες τα ιδια και τα ιδια goreιλίκια συνεχώς, κι ας μην το καταλαβαίνει. Αν της πεις απ'την αλλη "α, σ'αρεσει αυτο το παλικαρι ε, το βρίσκεις ωραίο? Τέλεια, τράβα χώσου", την χτυπάς πάνω στη σφαγίτιδα φλέβα της ανασφάλειας και ο αιμοπήδακας είναι τόσο ντελίσιους![]()
Ειναι και γαμώ, αρκεί να είσαι μύσταρχος και να ξερεις/μπορείς να το μαζέψεις ορθώς μετά, να το γυρισεις μαεστρικά. Αν το μαζέψεις σωστά, το αποτελεσμα του θα ειναι πολυ πιο ωραιο και για σενα και για εκεινη, απ'το να της πεις οτι θα τη θάψεις ακέφαλη και θα κανεις γκελακια με το κεφαλι της, κι αλλα τέτοια ανωριμα γκοριλίκια.
οποτε δεν παιζω και τετοια παιχνιδια, γιατι θα χασω, θα τα κανω ολα μουνι. προτιμω να κυριολεκτω σε καθε μου λεξη (καλα, εκτος απο οταν ειναι προφανες οτι κανω πλακα) για να μην παρεξηγουνται ποτε οι προθεσεις μου, και το ιδιο ζητω απο τους γυρω μου. το "δεν το εννοουσα ετσι" δεν γινεται ποτε δεκτο ως απαντηση.
- Sid Vicious
Τι τριτοκοσμικες και βεβαίως μισανθρωπες παπαριες γράφεις;vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:27
της βγάζεις την πραγματική γυναικεία φύση, την υποτακτική δηλαδη, και γουστάρει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τι σημαίνει υποτακτική γυναίκα; για εσάς τους μύστες δηλαδή.vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:27
Δεν ξερω τι ακριβώς εχει ειπωθεί με/από την γκερ, δεν το πάω προσωποποιημενα και προσωπικά. Εγώ αυτό που βλεπω γενικως εδω μεσα και οχι μονο, ειναι πως αν της άλλης της φέρεσαι ως περιουσιακό σου στοιχείο, ως πετ σου, ως ενα ον που απλά σου ανήκει, της βγάζεις την πραγματική γυναικεία φύση, την υποτακτική δηλαδη, και γουστάρει. Καλό μπορεί να ειναι κι αυτό, δεν λέω, αλλά μακροπρόθεσμα αρχίζει να γίνεται βαρετό. Σε βαριεται και η ιδια αν λες τα ιδια και τα ιδια goreιλίκια συνεχώς, κι ας μην το καταλαβαίνει. Αν της πεις απ'την αλλη "α, σ'αρεσει αυτο το παλικαρι ε, το βρίσκεις ωραίο? Τέλεια, τράβα χώσου", την χτυπάς πάνω στη σφαγίτιδα φλέβα της ανασφάλειας και ο αιμοπήδακας είναι τόσο ντελίσιους![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εεεμ, για κατι αλλο λεμε.Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:31 Τι λες μωρέ; Εμείς κάναμε μλκιες; Τη μλκια την έκανε ο ουρακοτάγκος που ζαχάρωνε γυναίκα που συνοδευόταν. Και καλύτερα που ξεθύμανε έτσι γιατί δεν είχα καμία όρεξη να γίνει κάτι πιο χοντρό. Για φαγητό είχα βγει.
γω λεω οτι ακουτε (και λετε) θα σε σφαξω, θα σε θαψω,θα σου βγαλω τα ματια θα σου ριξω βιτριολι κλπ, που ποτε δεν τα εννοειτε (ολοι, αντρες και γυναικες) μεχρι που γινεται καμμια στραβη και περναει καποιος τον αλλο απο τη μηχανη του κιμα, ενω ολοι οι γυρω πεφτουν απο τα συννεφα "καλο παιδι ηταν"