«τη θάλασσα τη θάλασσα, ποιος θα μπορέσει να την εξαντλήσει;»Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:08Τότε γιατί μου είχε πει κάποτε πως αν τον κερατώσω θα με φυτέψει στον πάτο της θάλασσας;Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ερωτοδικείο
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εννοείται. Ξεκάθαρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:45Τώρα χωρίς πλάκα. Ζούμε σε μια μεσανατολιτικη σκατοτρυπα και επιβεβαιώνεται καθημερινά.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:42Εντάξει ζηλιτσες είναι αυτά του έρωταGherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:32
Ναι γμτ. Αντί να την ακούσει ο άλλος, την άκουσα εγώ.
Δεν κοίταξα τυχαία. Ήξερα πως με κοιτούσε.![]()
Εγώ άμα μου λέει τέτοια με πιάνουν τα γέλια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Αυτούς θέλουμε όμως ....
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Σιγά το πράγμα, μάτια είναι και κοιτάνε και ο ίδιος του κοιτάει. Έλεος, με κάνετε και συμφωνώ και με τον Τζιτζιμιτζιχορα, να φύγετε εδώ είμαστε Ευρώπη!Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:28Μπα σ' εμάς ήταν φάση που με τσέκαρε άλλος από παραδιπλανό τραπέζι και μετά από ώρα γύρισα το μάτι προς τη μεριά του γιατί τρώγαμε αλλά ήταν κάπως επίμονο το βλέμμα. Δεν έφταιγα όμως.Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:24Κι εμένα κάτι τέτοιες μαλακίες ελεγε, έκανα τη μαλακια και ρώτησα τη διευκρίνιση με γυναίκα και μου είπε οκ αρκεί να συμμετέχει . Στο λέω, για να μην κάνεις το ίδιο λάθος.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Cecily Anne
Αλήθεια τώρα χεστηκα, ας είναι και αφρικανικό.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:52 Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Sid Vicious
Δεν είπε κανείς για την διεκδίκηση. Αυτό που είπες δεν έχει να κάνει με διεκδίκηση. Για την κτητικοτητα και την αντίληψη του/της συντρόφου ως περιουσιακό στοιχείο λέμεGherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:52 Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Cecily Anne
Αν εκδηλώνεται και στο κρεβάτι ετσι, ας τη βάλει κ στο Ε9.Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:55Δεν είπε κανείς για την διεκδίκηση. Αυτό που είπες δεν έχει να κάνει με διεκδίκηση. Για την κτητικοτητα και την αντίληψη του/της συντρόφου ως περιουσιακό στοιχείο λέμεGherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:52 Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
Αφου βλεπεις οτι φτιαχνονται τι το ψειριζεις τωραSid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:55Δεν είπε κανείς για την διεκδίκηση. Αυτό που είπες δεν έχει να κάνει με διεκδίκηση. Για την κτητικοτητα και την αντίληψη του/της συντρόφου ως περιουσιακό στοιχείο λέμεGherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:52 Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Στη Μέση Ανατολή, άμα σε κοιτούσε άλλος άνδρας επίμονα, θα είχαν βγει μαχαίρια. Αυτα είναι ελληνικές κουραδομαγκιες.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:52 Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 02 Νοέμ 2020, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ε ναι μωρέ. Καλύτερα. Άλλωστε, αν δεν πει πως θα φυτέψει στον πάτο της θάλασσας το βιός του που τολμησε να κοιταξει κάποιον αλλο, τι άντρας είναι;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:46Να σας πω λίγο. Από ένα σημείο και μετά, ο τύπος ενοχλούσε. Δεν τον παρεξηγώ τον δικό μου που το είπε, γιατί έμαθα και κάτι που δεν ήξερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης καλύτερα που εκτονώθηκε έτσι παρά να έλεγε στον άλλο τίποτα.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:42Εντάξει ζηλιτσες είναι αυτά του έρωταGherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:32
Ναι γμτ. Αντί να την ακούσει ο άλλος, την άκουσα εγώ.
Δεν κοίταξα τυχαία. Ήξερα πως με κοιτούσε.![]()
Εξάλλου, ποια δεν έχει φάει και μια μπατσα.
Αχ...Η αγάπη....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Συμφωνώ !!! Το ζήσαμε κι αυτό.Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:58Στη Μέση Ανατολή, άμα σε κοιτούσε άλλος άνδρας επίμονα, θα είχαν βγει μαχαίρια. Αυτα είναι ελληνικές κουραδομαγκιες.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:52 Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σφαχτηκαν παλικάρια στην ποδιά σου;Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:59Συμφωνώ !!! Το ζήσαμε κι αυτό.Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:58Στη Μέση Ανατολή, άμα σε κοιτούσε άλλος άνδρας επίμονα, θα είχαν βγει μαχαίρια. Αυτα είναι ελληνικές κουραδομαγκιες.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:52 Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
☦𓀢
☦𓀢
Ωραίο είναι ως το σημείο που σε κάνει και γελάς.Άμα γίνεται μαλάκας δεν είναι ωραίο. Επίσης αν πέσει μπατσα, εκτός πλάνου, έχει γυρίσει το τσαουλι του(σαγόνι για όποιον δεν ξέρει) στην πλάτη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:59Ε ναι μωρέ. Καλύτερα. Άλλωστε, αν δεν πει πως θα φυτέψει στον πάτο της θάλασσας το βιός του που τολμησε να κοιταξει κάποιον αλλο, τι άντρας είναι;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:46Να σας πω λίγο. Από ένα σημείο και μετά, ο τύπος ενοχλούσε. Δεν τον παρεξηγώ τον δικό μου που το είπε, γιατί έμαθα και κάτι που δεν ήξερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης καλύτερα που εκτονώθηκε έτσι παρά να έλεγε στον άλλο τίποτα.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:42
Εντάξει ζηλιτσες είναι αυτά του έρωτα![]()
Εξάλλου, ποια δεν έχει φάει και μια μπατσα.
Αχ...Η αγάπη....
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε είστε στα καλά σας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,