!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:08
Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
Τότε γιατί μου είχε πει κάποτε πως αν τον κερατώσω θα με φυτέψει στον πάτο της θάλασσας;
«τη θάλασσα τη θάλασσα, ποιος θα μπορέσει να την εξαντλήσει;»
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:45
Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:42
Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:32

Ναι γμτ. Αντί να την ακούσει ο άλλος, την άκουσα εγώ.

Δεν κοίταξα τυχαία. Ήξερα πως με κοιτούσε.
Εντάξει ζηλιτσες είναι αυτά του έρωτα :g094:
Εγώ άμα μου λέει τέτοια με πιάνουν τα γέλια.
Τώρα χωρίς πλάκα. Ζούμε σε μια μεσανατολιτικη σκατοτρυπα και επιβεβαιώνεται καθημερινά.
Εννοείται. Ξεκάθαρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αυτούς θέλουμε όμως ....
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:28
Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:24
Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:22

Σ' εκείνη τη φάση εννοούσε με άντρα.
Κι εμένα κάτι τέτοιες μαλακίες ελεγε, έκανα τη μαλακια και ρώτησα τη διευκρίνιση με γυναίκα και μου είπε οκ αρκεί να συμμετέχει . Στο λέω, για να μην κάνεις το ίδιο λάθος.
Μπα σ' εμάς ήταν φάση που με τσέκαρε άλλος από παραδιπλανό τραπέζι και μετά από ώρα γύρισα το μάτι προς τη μεριά του γιατί τρώγαμε αλλά ήταν κάπως επίμονο το βλέμμα. Δεν έφταιγα όμως. :011:
Σιγά το πράγμα, μάτια είναι και κοιτάνε και ο ίδιος του κοιτάει. Έλεος, με κάνετε και συμφωνώ και με τον Τζιτζιμιτζιχορα, να φύγετε εδώ είμαστε Ευρώπη!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:52 Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
Αλήθεια τώρα χεστηκα, ας είναι και αφρικανικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:52 Το να διεκδικεί κάποιος το άτομο που το ενδιαφέρει είναι μεσανατολίτικο;
Δεν είπε κανείς για την διεκδίκηση. Αυτό που είπες δεν έχει να κάνει με διεκδίκηση. Για την κτητικοτητα και την αντίληψη του/της συντρόφου ως περιουσιακό στοιχείο λέμε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:55
Δεν είπε κανείς για την διεκδίκηση. Αυτό που είπες δεν έχει να κάνει με διεκδίκηση. Για την κτητικοτητα και την αντίληψη του/της συντρόφου ως περιουσιακό στοιχείο λέμε
Αν εκδηλώνεται και στο κρεβάτι ετσι, ας τη βάλει κ στο Ε9.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:55
Αφου βλεπεις οτι φτιαχνονται τι το ψειριζεις τωρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Στη Μέση Ανατολή, άμα σε κοιτούσε άλλος άνδρας επίμονα, θα είχαν βγει μαχαίρια. Αυτα είναι ελληνικές κουραδομαγκιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 02 Νοέμ 2020, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:46
Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:32

Ναι γμτ. Αντί να την ακούσει ο άλλος, την άκουσα εγώ.

Δεν κοίταξα τυχαία. Ήξερα πως με κοιτούσε.
Να σας πω λίγο. Από ένα σημείο και μετά, ο τύπος ενοχλούσε. Δεν τον παρεξηγώ τον δικό μου που το είπε, γιατί έμαθα και κάτι που δεν ήξερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης καλύτερα που εκτονώθηκε έτσι παρά να έλεγε στον άλλο τίποτα.
Ε ναι μωρέ. Καλύτερα. Άλλωστε, αν δεν πει πως θα φυτέψει στον πάτο της θάλασσας το βιός του που τολμησε να κοιταξει κάποιον αλλο, τι άντρας είναι;
Εξάλλου, ποια δεν έχει φάει και μια μπατσα.
Αχ...Η αγάπη....

:078: :078:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:58
Στη Μέση Ανατολή, άμα σε κοιτούσε άλλος άνδρας επίμονα, θα είχαν βγει μαχαίρια. Αυτα είναι ελληνικές κουραδομαγκιες.
Συμφωνώ !!! Το ζήσαμε κι αυτό.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:59
Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:58
Συμφωνώ !!! Το ζήσαμε κι αυτό.
Σφαχτηκαν παλικάρια στην ποδιά σου;
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:59
Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:46

Να σας πω λίγο. Από ένα σημείο και μετά, ο τύπος ενοχλούσε. Δεν τον παρεξηγώ τον δικό μου που το είπε, γιατί έμαθα και κάτι που δεν ήξερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης καλύτερα που εκτονώθηκε έτσι παρά να έλεγε στον άλλο τίποτα.
Ε ναι μωρέ. Καλύτερα. Άλλωστε, αν δεν πει πως θα φυτέψει στον πάτο της θάλασσας το βιός του που τολμησε να κοιταξει κάποιον αλλο, τι άντρας είναι;
Εξάλλου, ποια δεν έχει φάει και μια μπατσα.
Αχ...Η αγάπη....

:078: :078:
Ωραίο είναι ως το σημείο που σε κάνει και γελάς.Άμα γίνεται μαλάκας δεν είναι ωραίο. Επίσης αν πέσει μπατσα, εκτός πλάνου, έχει γυρίσει το τσαουλι του(σαγόνι για όποιον δεν ξέρει) στην πλάτη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ρε είστε στα καλά σας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”