!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

νύχτα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 21:52
Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 21:44
Όλοι όσοι ερωτεύονται θα την κάνουν την χαζομάρα αργά ή γρήγορα. Έτσι είναι ο έρωτας, μας παίρνει το μυαλό! Ας τους δικαιολογήσουμε τόσο όσο..

Δίκασα σφάζοντας ένα ρόδι!

ΥΓ. Εμπνεύσου με το σφαγμένο ρόδι ! Είναι κ κόκκινο ρε φίλε.
δεν μ ερωτεύονται εμένα
Δεν ξέρω τι λες. Έταξες στορι!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

νύχτα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 21:52
Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 21:44
Όλοι όσοι ερωτεύονται θα την κάνουν την χαζομάρα αργά ή γρήγορα. Έτσι είναι ο έρωτας, μας παίρνει το μυαλό! Ας τους δικαιολογήσουμε τόσο όσο..

Δίκασα σφάζοντας ένα ρόδι!

ΥΓ. Εμπνεύσου με το σφαγμένο ρόδι ! Είναι κ κόκκινο ρε φίλε.
δεν μ ερωτεύονται εμένα
Σ αγαπάνε :D
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:17
Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:24
Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:19

Δεν απαντάς ομως.
Οι έλεγχοι είναι συχνοί και πυκνοί. οι εξετάσεις το ίδιο. Οι κοπέλες αν πας συγκεκριμένη ώρα έστω κι απέψω θα δεις ότι φεύγουν και έρχονται μόνες τους. πάνε κανονικά στα σπίτια τους. Το τελευταίο πια το ξέρω από παιδάκι γιατί είχαμε πουτάνα στη γειτονιά. Είχε και γιο μεγαλύτερο από μένα. Υπόδειγμα κι αυτός κι αυτή και τους εκτιμούσαν όλοι.

Δεν είναι λοιπόν ότι δεν απαντάω είναι ότι δεν ρωτάς. Αυτό που παρουσιάζεις σαν ερώτηση περιέχει κι άλλα. και το ξέρεις. Όχι σε μένα αυτά ρε νήπιο.
αν και δεν εχω παει ποτε μου σε πουτανα, εδω ειμαι με τον χαο, για παρομοιο λογο. ειχαμε πουτανα γειτονισσα, επι πολλα χρονια.

καλη γυναικα, μεγαλη δασκαλα (οχι στο σεξ)
:smt023

Στην γειτονιά μας την αγαπούσαν όλοι. Ήταν και γειτονιά που καθόμασταν έξω τα βράδια με τραπεζάκια και καρέκλες (το καλοκαίρι βέβαια). Η ψυχή της παρέας ήτανε. Χαβαλές, σόκιν κι έξω καρδιά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:36
Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:39 Θα επαναλάβω εδώ ειδικά για τον σύνφυλο Γκο Μπακ, ότι όλα αυτά που λέτε φαντάζουν τόσο υγιή και φυσιολογικά εν αντιθέσει με μια απλή επίσκεψη σε ένα μπουρδέλο που γαμάς και φεύγεις. Εκεί είναι άρρωστο. Σωστά;
ολα αρρωστα ειναι.

Η ζωή η ίδια. :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:35
Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:30
Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:50

Δεν μας αφορά η σεξουαλική ζωή των γονιών μας.
αν μαθαινες, απο σποντα, απο καλοθελητες η απο τους ιδιους, πως θα σου φαινοταν;
Ε;
σπανια μενουν κρυφα αυτα. καποια στιγμη στα 20, στα 30 σου, θα τυχει να μαθεις οτι ας πουμε ο πατερας σου φυστικωνε αυτη που ηξερες ως θεια κιτσα, η μανα σου επαιρνε τον "ξαδερφο" μπαμπη, το παιδι της γειτονισσας απεναντι ειναι στην πραγματικοτητα αδερφακι σου, το αδερφακι σου ειναι του μπαμπη, η οτι τετοιο.πως θα αντιδρασεις.
επισης, αν στα φοραει ο αντρας σου, θα το πεις καποια στιγμη στα παιδια σου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Παλιοπαπαράτσι, το δικάσανε σκληρά το παιδί :e040:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 09:42
Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:30

αν μαθαινες, απο σποντα, απο καλοθελητες η απο τους ιδιους, πως θα σου φαινοταν;
Ε;
σπανια μενουν κρυφα αυτα. καποια στιγμη στα 20, στα 30 σου, θα τυχει να μαθεις οτι ας πουμε ο πατερας σου φυστικωνε αυτη που ηξερες ως θεια κιτσα, η μανα σου επαιρνε τον "ξαδερφο" μπαμπη, το παιδι της γειτονισσας απεναντι ειναι στην πραγματικοτητα αδερφακι σου, το αδερφακι σου ειναι του μπαμπη, η οτι τετοιο.πως θα αντιδρασεις.
Μέχρι στιγμής δεν έχω μάθει κάτι τέτοιο. Υποθετικά δε μπορώ να απαντήσω.

Γνωρίζω όμως πως ο παππούς τη γιαγιά την αγαπούσε μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα.

Παρόλα αυτά αν μου τα φοράει ο άντρας μου είναι δικό μου θέμα, τι σχέση έχουν τα παιδιά με αυτό; Αν μου τα φοράει και δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειά του μάλλον θα το μάθουν. Αν δεν δημιουργεί πρόβλημα τι ακριβώς να μάθουν και για ποιο λόγο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:12
Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 09:42

Ε;
Μέχρι στιγμής δεν έχω μάθει κάτι τέτοιο. Υποθετικά δε μπορώ να απαντήσω.

Γνωρίζω όμως πως ο παππούς τη γιαγιά την αγαπούσε μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα.

Παρόλα αυτά αν μου τα φοράει ο άντρας μου είναι δικό μου θέμα, τι σχέση έχουν τα παιδιά με αυτό; Αν μου τα φοράει και δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειά του μάλλον θα το μάθουν. Αν δεν δημιουργεί πρόβλημα τι ακριβώς να μάθουν και για ποιο λόγο;
Ε στα διαζυγια συνήθως η αιτία μαθαίνεται ρε. Μόνο για μια ξαδέρφη δεν ξέρουμε, αλλά εικάζουμε τον έπιασε με τον κουμπάρο και γι αυτό δεν είπε λέξη αυτή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:19
Ωραίο είναι ως το σημείο που σε κάνει και γελάς.Άμα γίνεται μαλάκας δεν είναι ωραίο. Επίσης αν πέσει μπατσα, εκτός πλάνου, έχει γυρίσει το τσαουλι του(σαγόνι για όποιον δεν ξέρει) στην πλάτη.
να σε φυτεψει στον πατο της θαλασσας, δεκτον, μη σου πω και επιθυμητον. αλλα αμα τολμησει να ριξει μπατσα, απαραδεκτος.

γυναικες, πεταμενα λεφτα.. :003: :003:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Στα 2 διαζύγια της οικογένειας ο άντρας κεράτωσε τη γυναίκα. Τρου στορυ.
Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:39
Ωραίο είναι ως το σημείο που σε κάνει και γελάς.Άμα γίνεται μαλάκας δεν είναι ωραίο. Επίσης αν πέσει μπατσα, εκτός πλάνου, έχει γυρίσει το τσαουλι του(σαγόνι για όποιον δεν ξέρει) στην πλάτη.
να σε φυτεψει στον πατο της θαλασσας, δεκτον, μη σου πω και επιθυμητον. αλλα αμα τολμησει να ριξει μπατσα, απαραδεκτος.

Λες να το εννοούσε ε; Μλκα μου ζω με τον δολοφόνο μου τόσα χρόνια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Εμένα δεν μου έχει πει τέτοια κουβέντα προσωπικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 10:41 Στα 2 διαζύγια της οικογένειας ο άντρας κεράτωσε τη γυναίκα. Τρου στορυ.

Λες να το εννοούσε ε; Μλκα μου ζω με τον δολοφόνο μου τόσα χρόνια.
Όντως. Κι αν σε αποκαλεί "μωρή φώκια" σίγουρα δεν το εννοεί.
Αφού δεν έχεις πτερύγια, δεν τρως ψάρια ωμά και δεν κάνεις όινκ όινκ.
Οκ, μπορεί να τρως σούσι και να κάνεις όινκ όινκ αν θες, αλλά πτερυγια δεν έχεις οπότε δεν το εννοεί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:40
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:59
Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:46

Να σας πω λίγο. Από ένα σημείο και μετά, ο τύπος ενοχλούσε. Δεν τον παρεξηγώ τον δικό μου που το είπε, γιατί έμαθα και κάτι που δεν ήξερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης καλύτερα που εκτονώθηκε έτσι παρά να έλεγε στον άλλο τίποτα.
Ε ναι μωρέ. Καλύτερα. Άλλωστε, αν δεν πει πως θα φυτέψει στον πάτο της θάλασσας το βιός του που τολμησε να κοιταξει κάποιον αλλο, τι άντρας είναι;
Εξάλλου, ποια δεν έχει φάει και μια μπατσα.
Αχ...Η αγάπη....

:078: :078:
Συμφωνώ ότι αυτά ειναι μαλακισμένες υπερβολές και καλό θα ήταν να εκλείψουν απο την κοινωνία μας. Πιτσιρικάς μια φορά θυμάμαι, λίγο έλειψε να σηκώσω χέρι στον πατέρα μου, επειδή σε καποια φάση γύρισε και ειπε κατι παρόμοιο στη μάνα μου, μπροστά μου. Αν δε, το έλεγε ο γκόμενος της αδερφής μου στην αδερφή μου μπροστά μου, θα μετρούσε τα δόντια του με οδοντογλυφιδα, καθως τα έφτυνε απο την τραχεία του. Ποτέ μου δεν κατάλαβα που είναι το αστείο/μαγκιά/ένδειξη κτητικότητας όπως θες πες το, με το να εκσφενδονίζεις απειλές για μαφιόζικες θανάσιμες πρακτικές, με τόση ευκολία. Οκ, μιλάει η οργή του εγωισμού, το καταλαβαίνω, αλλά του πούστη πια, ας μπει κι ενα όριο καπου.

Διαφωνώ όμως στο ότι θεωρείτε ως κάτι κακό την ένδειξη κτητικότητας προς τον/τη συντροφο, οταν αυτή εκφράζεται μεσα σε λογικά, κόσμια ή ακόμα και χιουμοριστικά* πλαίσια.
Απ'τη στιγμή που βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη διαπροσωπική σχέση (ερωτική εν προκειμένω), ουσιαστικά είστε μέρος μιας κοινωνικής σύμβασης, έχετε συναποφασίσει επίσημα ή μη, ότι ο ένας (θα) ανήκει κατ' αποκλειστικότητα στον άλλον. Αυτό είναι που λέμε σχέση. Αν δεν το γουστάρουμε αυτό, τότε πιο τίμιο θα ηταν να το γυρίσουμε στην ελεύθερη σχέση και τέλος. Και ας κοιτιέται η άλλη με όποιον γουστάρει, κι ας πάει να πηδηχτεί και στην τουαλέτα του κλαμπ/μπαρ/εστιατορίου.
Όποιος/α δεν γουστάρει να ανήκει σε κανέναν και ούτε θελει να δέχεται μίνι εκρήξεις κτητικότητας απο τον/τη σύντροφό του (μιλάμε για φυσιολογικά πλαίσια, το ξαναλέω, όχι τύπου "θα σου ξεριζώσω τα μάτια, θα στα μαρινάρω με αλάτι και υδράργυρο και θα στα φυτέψω στις ωοθήκες") τότε ας μην κανει ποτέ σχέση ή ας κάνει μονο ελεύθερες σχέσεις/φακμπαντιές.

*Θυμήθηκα τώρα σκηνικό με τη δικιά μου πριν κάτι χρόνια, με τύπο που καταλάθος έπιασα να την κοιτάει πριν όμως έρθω εγω στο τραπέζι της, της το είπα, γύρισε τον κοιταξε, μου είπε "α μάλιστα χμμ, ωραίος είναι", της απαντάω οτι εχει δίκιο και όντως ειναι ωραίος, και της είπα οτι ειναι ελεύθερη να πάει στο τραπέζι του αν θέλει. Ή να παω εγώ σε εκεινον, να του μιλήσω και να τους κάνω κονέ. Τι ήταν να το πω, στράβωσε πιο άσχημα κι απ'το να της έλεγα ότι θα την κρεμάσω απο το Συνταγμα αλειμμένη με πίσσα και πούπουλα.
Εν τέλει, τέτοιες φασεις δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο.
γω, να σου πω, διαφωνω.

ο μονος ορος που βαζω, ειναι να ειναι ολα μιλημενα-ξηγημενα απο την αρχη, να ξερει που μπλεκει καθενας και καθεμια. δεν μου φαινεται αλλοκοτο να εχει καποιος/α τετοια κτητικοτητα, και να την εκφραζει ετσι, με χαλαει μονο λιγο οτι τις περισσοτερες φορες δε λενε αληθεια, ειναι υπερβολες.
δεν ειπα ποτε σε γυναικα τετοια. ουτε καν "θα σε σφαλιαρισω αν σε πιασω" ουτε το εκανα ποτε. το δικο μου κολλημα ειναι τα παιδια. ξερει απο τη μερα που με γνωρισε, οτι αν σηκωσει χερι σε παιδι, θα σηκωσω χερι πανω της. οχι θα τη σκοτωσω, ουτε θα τη γδαρω, ουτε αλλες υπερβολες. καθαρη αληθεια. και βεβαιως το εχω κανει, τοσο οσο.πραγμα που κανω και σε καθε αλλη εκφανση της ζωης μου. τηρω επακριβως οσα λεω, και δεν λεω μεγαλοστομιες.
ετσι, καθενας γυρω μου, ξερει οτι αν πω "θα σε θαψω" πρεπει στ αληθεια να φοβαται. φυσικα δεν το εχω πει ποτε.

υπαρχουν λοιπον ανθρωποι που εχουν το κολλημα του κερατου. εφοσον λοιπον η γκερ (η οποια αλλη) ξερει απ την αρχη τι προβλεπεται ως τιμωρια, και ο αντρας της εχει δειξει οτι ειναι αξιοπιστος και αυτα που λεει τα κανει, δεν εχει παρα να μην τον κερατωσει, η να χωρισει πρωτα, αν θελει αλλον. η ακομη, να μην τον παντρευτει εξαρχης, αφου ξερει τα δεδομενα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ναι αλλα δεν πρέπει να το εννοείς αφού :102:
Αυτός ο (νεο)φεμινισμός α λα καρτ γενικότερα, εχει τη φαση του.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 11:03

ναι αλλα δεν πρέπει να το εννοείς αφού :102:
Αυτός ο (νεο)φεμινισμός α λα καρτ γενικότερα, εχει τη φαση του.
Τι να εννοεί; να με σκοτώσει άμα τον απατησω;

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”