!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:59
Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:46
Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:42

Εντάξει ζηλιτσες είναι αυτά του έρωτα :g094:
Εγώ άμα μου λέει τέτοια με πιάνουν τα γέλια.
Να σας πω λίγο. Από ένα σημείο και μετά, ο τύπος ενοχλούσε. Δεν τον παρεξηγώ τον δικό μου που το είπε, γιατί έμαθα και κάτι που δεν ήξερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης καλύτερα που εκτονώθηκε έτσι παρά να έλεγε στον άλλο τίποτα.
Ε ναι μωρέ. Καλύτερα. Άλλωστε, αν δεν πει πως θα φυτέψει στον πάτο της θάλασσας το βιός του που τολμησε να κοιταξει κάποιον αλλο, τι άντρας είναι;
Εξάλλου, ποια δεν έχει φάει και μια μπατσα.
Αχ...Η αγάπη....

:078: :078:
Συμφωνώ ότι αυτά ειναι μαλακισμένες υπερβολές και καλό θα ήταν να εκλείψουν απο την κοινωνία μας. Πιτσιρικάς μια φορά θυμάμαι, λίγο έλειψε να σηκώσω χέρι στον πατέρα μου, επειδή σε καποια φάση γύρισε και ειπε κατι παρόμοιο στη μάνα μου, μπροστά μου. Αν δε, το έλεγε ο γκόμενος της αδερφής μου στην αδερφή μου μπροστά μου, θα μετρούσε τα δόντια του με οδοντογλυφιδα, καθως τα έφτυνε απο την τραχεία του. Ποτέ μου δεν κατάλαβα που είναι το αστείο/μαγκιά/ένδειξη κτητικότητας όπως θες πες το, με το να εκσφενδονίζεις απειλές για μαφιόζικες θανάσιμες πρακτικές, με τόση ευκολία. Οκ, μιλάει η οργή του εγωισμού, το καταλαβαίνω, αλλά του πούστη πια, ας μπει κι ενα όριο καπου.

Διαφωνώ όμως στο ότι θεωρείτε ως κάτι κακό την ένδειξη κτητικότητας προς τον/τη συντροφο, οταν αυτή εκφράζεται μεσα σε λογικά, κόσμια ή ακόμα και χιουμοριστικά* πλαίσια.
Απ'τη στιγμή που βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη διαπροσωπική σχέση (ερωτική εν προκειμένω), ουσιαστικά είστε μέρος μιας κοινωνικής σύμβασης, έχετε συναποφασίσει επίσημα ή μη, ότι ο ένας (θα) ανήκει κατ' αποκλειστικότητα στον άλλον. Αυτό είναι που λέμε σχέση. Αν δεν το γουστάρουμε αυτό, τότε πιο τίμιο θα ηταν να το γυρίσουμε στην ελεύθερη σχέση και τέλος. Και ας κοιτιέται η άλλη με όποιον γουστάρει, κι ας πάει να πηδηχτεί και στην τουαλέτα του κλαμπ/μπαρ/εστιατορίου.
Όποιος/α δεν γουστάρει να ανήκει σε κανέναν και ούτε θελει να δέχεται μίνι εκρήξεις κτητικότητας απο τον/τη σύντροφό του (μιλάμε για φυσιολογικά πλαίσια, το ξαναλέω, όχι τύπου "θα σου ξεριζώσω τα μάτια, θα στα μαρινάρω με αλάτι και υδράργυρο και θα στα φυτέψω στις ωοθήκες") τότε ας μην κανει ποτέ σχέση ή ας κάνει μονο ελεύθερες σχέσεις/φακμπαντιές.

*Θυμήθηκα τώρα σκηνικό με τη δικιά μου πριν κάτι χρόνια, με τύπο που καταλάθος έπιασα να την κοιτάει πριν όμως έρθω εγω στο τραπέζι της, της το είπα, γύρισε τον κοιταξε, μου είπε "α μάλιστα χμμ, ωραίος είναι", της απαντάω οτι εχει δίκιο και όντως ειναι ωραίος, και της είπα οτι ειναι ελεύθερη να πάει στο τραπέζι του αν θέλει. Ή να παω εγώ σε εκεινον, να του μιλήσω και να τους κάνω κονέ. Τι ήταν να το πω, στράβωσε πιο άσχημα κι απ'το να της έλεγα ότι θα την κρεμάσω απο το Συνταγμα αλειμμένη με πίσσα και πούπουλα.
Εν τέλει, τέτοιες φασεις δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:40

*Θυμήθηκα τώρα σκηνικό με τη δικιά μου πριν κάτι χρόνια, με τύπο που καταλάθος έπιασα να την κοιτάει πριν όμως έρθω εγω στο τραπέζι της, της το είπα, γύρισε τον κοιταξε, μου είπε "α μάλιστα χμμ, ωραίος είναι", της απαντάω οτι εχει δίκιο και όντως ειναι ωραίος, και της είπα οτι ειναι ελεύθερη να πάει στο τραπέζι του αν θέλει. Ή να παω εγώ σε εκεινον, να του μιλήσω και να τους κάνω κονέ. Τι ήταν να το πω, στράβωσε πιο άσχημα κι απ'το να της έλεγα ότι θα την κρεμάσω απο το Συνταγμα αλειμμένη με πίσσα και πούπουλα.
=
Ειπαμε δεν θελουν τετοια,να λες οτι θα τις βαλεις 5 μετρα κατω απο το χωμα και ας μην το πιστευεις.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:46

=
Ειπαμε δεν θελουν τετοια,να λες οτι θα τις βαλεις 5 μετρα κατω απο το χωμα και ας μην το πιστευεις.
Μην υπερβάλλεις. Άλλο να σου πει κάτι που θα σε κάνει να γελάσεις κι άλλο να σου πει ή να κάνει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς απειλή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:40 *Θυμήθηκα τώρα σκηνικό με τη δικιά μου πριν κάτι χρόνια, με τύπο που καταλάθος έπιασα να την κοιτάει πριν όμως έρθω εγω στο τραπέζι της, της το είπα, γύρισε τον κοιταξε, μου είπε "α μάλιστα χμμ, ωραίος είναι", της απαντάω οτι εχει δίκιο και όντως ειναι ωραίος, και της είπα οτι ειναι ελεύθερη να πάει στο τραπέζι του αν θέλει. Ή να παω εγώ σε εκεινον, να του μιλήσω και να τους κάνω κονέ. Τι ήταν να το πω, στράβωσε πιο άσχημα κι απ'το να της έλεγα ότι θα την κρεμάσω απο το Συνταγμα αλειμμένη με πίσσα και πούπουλα.
Σου φαίνεται παράλογο που εκνευριστικέ και δεν σου φαίνεται παράλογο ότι την πρόσβαλες χωρίς λόγο;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Μικρά κι αθώα τελεταμπις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vantono

=
Μπορεί να αρπάχτηκε πολυ ασχημα εκεινη τη στιγμή, αλλά στην πορεία μας βγήκε σε παρα πολύ καλό το όλο σκηνικό, και σε μένα και σε εκεινη. Τα θαψίματα και τα τσιμεντώματα είτε τα πιστεύεις είτε όχι, δεν ενδείκνυται για σωστή μπαλίτσα. Το παίρνουν πάνω τους. Μπορεί προς στιγμήν να φαντάζουν σουμπάκια μετα απ'αυτο, ενδόμυχα και μακροπρόθεσμα όμως παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και το γυρνάνε απότομα στις μιστρεσιές. Μην αφήνετε να συμβαίνει κάτι τέτοιο στις γκόμινεζ. Ξηγηθείτε αλλέως, βραχυκυκλώστε τες και αλλάξτε τους τελείως τα ερεθίσματα, σαν κάνε κόρσο σε εκπαίδευση.
Και τώρα φωνάξτε τον δάσκαλο να του διδάξω και αυτουνού ποιοί είμεθα οι πραγματικοί μιγκτάου.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:52
vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:40 *Θυμήθηκα τώρα σκηνικό με τη δικιά μου πριν κάτι χρόνια, με τύπο που καταλάθος έπιασα να την κοιτάει πριν όμως έρθω εγω στο τραπέζι της, της το είπα, γύρισε τον κοιταξε, μου είπε "α μάλιστα χμμ, ωραίος είναι", της απαντάω οτι εχει δίκιο και όντως ειναι ωραίος, και της είπα οτι ειναι ελεύθερη να πάει στο τραπέζι του αν θέλει. Ή να παω εγώ σε εκεινον, να του μιλήσω και να τους κάνω κονέ. Τι ήταν να το πω, στράβωσε πιο άσχημα κι απ'το να της έλεγα ότι θα την κρεμάσω απο το Συνταγμα αλειμμένη με πίσσα και πούπουλα.
Σου φαίνεται παράλογο που εκνευριστικέ και δεν σου φαίνεται παράλογο ότι την πρόσβαλες χωρίς λόγο;
Σωστή, αυτό δεν είναι τρόπος αυτό ήταν γκάφα πώς δημιουργεί θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Δηλαδή καθόταν αυτή εκεί, δεν ασχολουταν καν και αίφνης ο vantono εκ του μηδενός δημιούργησε θέμα, ο μόνος παραλογισμός που βλέπω στην φάση είναι του vantono
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
vantono

Απ'τη στιγμή που γύρισε και κοιταξε τον τύπο, και μου ειπε "αα χμμ, ωραίος είναι", έπρεπε να τα περιμένει όλα. Κι εμένα δεν μου περασαν απο το μυαλό τα αθώα τσιμεντώματα/μακροβούτια/θαψίματα/τεμαχίσματα κτλ, νομίζεις? Φυσικά και μου πέρασαν, αλλά επειδή είμαι μύσταρος, τα έπνιξα, το γύρισα και ξηγήθηκα αλμυρό φυστικι.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Τύποι, σε περιπτώσεις που σας πει η δικιά σας ότι κάποιος την κοιτάει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό το κάνει για να σας δοκιμάσει.

Καλή απάντηση είναι το:

Αφού είσαι πολύ κάβλα, μανάρι μου!

ή κάτι σε αυτό το ύφος, γυρίστε την κουβέντα στο σεξουαλικό, ερωτικό.

Αφήστε τα νταηλίκια και τις γροθιές, για όταν πραγματικά χρειαστούν.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Feindflug έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:01 Τύποι, σε περιπτώσεις που σας πει η δικιά σας ότι κάποιος την κοιτάει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό το κάνει για να σας δοκιμάσει.

Καλή απάντηση είναι το:

Μα δεν τους το λένε αυτές, τα χαιβανια εδώ τους το λένε μονοι τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:57

=
Μπορεί να αρπάχτηκε πολυ ασχημα εκεινη τη στιγμή, αλλά στην πορεία μας βγήκε σε παρα πολύ καλό το όλο σκηνικό, και σε μένα και σε εκεινη. Τα θαψίματα και τα τσιμεντώματα είτε τα πιστεύεις είτε όχι, δεν ενδείκνυται για σωστή μπαλίτσα. Το παίρνουν πάνω τους. Μπορεί προς στιγμήν να φαντάζουν σουμπάκια μετα απ'αυτο, ενδόμυχα και μακροπρόθεσμα όμως παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και το γυρνάνε απότομα στις μιστρεσιές. Μην αφήνετε να συμβαίνει κάτι τέτοιο στις γκόμινεζ. Ξηγηθείτε αλλέως, βραχυκυκλώστε τες και αλλάξτε τους τελείως τα ερεθίσματα, σαν κάνε κόρσο σε εκπαίδευση.
Και τώρα φωνάξτε τον δάσκαλο να του διδάξω και αυτουνού ποιοί είμεθα οι πραγματικοί μιγκτάου.
Ρε τυπε βαντονε το θεμα ειναι πως να χειριστεις το θεμα εκεινη τη στιγμη για να μη σου ζαλισουν τ αρχιδια,να νιωσουν και γαματες αυτες και να συνεχισετε οτι κανετε.Ποιος νοιαζεται για τα μακροπροθεσμα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:00
Απ'τη στιγμή που γύρισε και κοιταξε τον τύπο, και μου ειπε "αα χμμ, ωραίος είναι", έπρεπε να τα περιμένει όλα. Κι εμένα δεν μου περασαν απο το μυαλό τα αθώα τσιμεντώματα/μακροβούτια/θαψίματα/τεμαχίσματα κτλ απ'το μυαλό, νομίζεις? Φυσικά και μου πέρασαν, αλλά επειδή είμαι μύσταρος, τα έπνιξα, το γύρισα και ξηγήθηκα αλμυρό φυστικι.
Δηλαδή τι θα έπρεπε να σου πει; Το γεγονός ότι στην συνέχεια τα βρήκατε όλα καλά και ωραία δεν επαφίεται σε αυτό που έκανες αλλά στον χαρακτήρα της κοπέλας. Αν ήμουν εγώ θα σε είχε πάρει και θα σε είχε σηκώσει και ας μη σε ξανάβλεπα ποτέ!
Άβαταρ μέλους
vantono

Feindflug έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:01 Τύποι, σε περιπτώσεις που σας πει η δικιά σας ότι κάποιος την κοιτάει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό το κάνει για να σας δοκιμάσει.

Καλή απάντηση είναι το:

:smt023 :goodpost:
Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:03

Καλή απάντηση είναι το:

Κι αυτά μέσα στο σχέδιο είναι. Οφείλομε να τσεκάρουμε αντιδράσεις, να ενεργοποιούμε αυτοματισμούς, εστω (και κυριως) για προληπτικούς λόγους. Σαν το μηνιαίο σέρβις στο ασανσέρ της πολυκατοικίας μας.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:59
Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:46

Να σας πω λίγο. Από ένα σημείο και μετά, ο τύπος ενοχλούσε. Δεν τον παρεξηγώ τον δικό μου που το είπε, γιατί έμαθα και κάτι που δεν ήξερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης καλύτερα που εκτονώθηκε έτσι παρά να έλεγε στον άλλο τίποτα.
Ε ναι μωρέ. Καλύτερα. Άλλωστε, αν δεν πει πως θα φυτέψει στον πάτο της θάλασσας το βιός του που τολμησε να κοιταξει κάποιον αλλο, τι άντρας είναι;
Εξάλλου, ποια δεν έχει φάει και μια μπατσα.
Αχ...Η αγάπη....

:078: :078:
Συμφωνώ ότι αυτά ειναι μαλακισμένες υπερβολές και καλό θα ήταν να εκλείψουν απο την κοινωνία μας. Πιτσιρικάς μια φορά θυμάμαι, λίγο έλειψε να σηκώσω χέρι στον πατέρα μου, επειδή σε καποια φάση γύρισε και ειπε κατι παρόμοιο στη μάνα μου, μπροστά μου. Αν δε, το έλεγε ο γκόμενος της αδερφής μου στην αδερφή μου μπροστά μου, θα μετρούσε τα δόντια του με οδοντογλυφιδα, καθως τα έφτυνε απο την τραχεία του. Ποτέ μου δεν κατάλαβα που είναι το αστείο/μαγκιά/ένδειξη κτητικότητας όπως θες πες το, με το να εκσφενδονίζεις απειλές για μαφιόζικες θανάσιμες πρακτικές, με τόση ευκολία. Οκ, μιλάει η οργή του εγωισμού, το καταλαβαίνω, αλλά του πούστη πια, ας μπει κι ενα όριο καπου.

Διαφωνώ όμως στο ότι θεωρείτε ως κάτι κακό την ένδειξη κτητικότητας προς τον/τη συντροφο, οταν αυτή εκφράζεται μεσα σε λογικά, κόσμια ή ακόμα και χιουμοριστικά* πλαίσια.
Απ'τη στιγμή που βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη διαπροσωπική σχέση (ερωτική εν προκειμένω), ουσιαστικά είστε μέρος μιας κοινωνικής σύμβασης, έχετε συναποφασίσει επίσημα ή μη, ότι ο ένας (θα) ανήκει κατ' αποκλειστικότητα στον άλλον. Αυτό είναι που λέμε σχέση. Αν δεν το γουστάρουμε αυτό, τότε πιο τίμιο θα ηταν να το γυρίσουμε στην ελεύθερη σχέση και τέλος. Και ας κοιτιέται η άλλη με όποιον γουστάρει, κι ας πάει να πηδηχτεί και στην τουαλέτα του κλαμπ/μπαρ/εστιατορίου.
Όποιος/α δεν γουστάρει να ανήκει σε κανέναν και ούτε θελει να δέχεται μίνι εκρήξεις κτητικότητας απο τον/τη σύντροφό του (μιλάμε για φυσιολογικά πλαίσια, το ξαναλέω, όχι τύπου "θα σου ξεριζώσω τα μάτια, θα στα μαρινάρω με αλάτι και υδράργυρο και θα στα φυτέψω στις ωοθήκες") τότε ας μην κανει ποτέ σχέση ή ας κάνει μονο ελεύθερες σχέσεις/φακμπαντιές.

Σωστός για τα πρώτα.

Αλλά για την τελευταία παράγραφο δεν ξέρω πως μπορεί να το είπες χωρίς να ακουστείς bitter. Μου φαίνεται ότι ακούστηκες πιο πολύ έτσι παρά πλακατζής.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:03

Καλή απάντηση είναι το:

Μα ολόκληρη η ελ κοινωνία είναι καθυστερημένη , όχι μόνο τα θήλεα μέλη της.
Όπως το 90% των Ελληνίδων είστε κατινίτσες που θελετε τη μπατσα σας, έτσι και το 90% των ανδρων είναι γιακουμηδες ανίκανοι να ζησουν μόνοι, που πιστεύουν ότι η μάνα τους είναι παρθένα και οι γυναίκες θελουν τη μπατσα τους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”