Ναι, αυτό λεω, ότι δεν το ξεκίνησε τώρα για να είναι αργά, το κάνει από την άνοιξη. Και επειδή είπαν όλοι "μπράβο Σαρηγιάνναρε" αποφασίσει να βάλει τη μπέρτα του Σούπερ Μηχανικού και να αρχίσει να πετάει μαλακίεςCecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50 Kαλά, το διάβασες; Το Μάιο ήταν ΜΗ ανιχνεύσιμος και ξανάγινε τον Ιούνιο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Cecily Anne
Ναι δε διαφώνησα κάπου, ίσα ίσα επειδή το διάβασα, έπαθα σοκ που είχαν καταφέρει και είχαν μηδενίσει το Μάη.elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:53Ναι, αυτό λεω, ότι δεν το ξεκίνησε τώρα για να είναι αργά, το κάνει από την άνοιξη. Και επειδή είπαν όλοι "μπράβο Σαρηγιάνναρε" αποφασίσει να βάλει τη μπέρτα του Σούπερ Μηχανικού και να αρχίσει να πετάει μαλακίεςCecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50 Kαλά, το διάβασες; Το Μάιο ήταν ΜΗ ανιχνεύσιμος και ξανάγινε τον Ιούνιο.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Τι μαλάκας είσαι, το κάνω εικόνα.elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:53Ναι, αυτό λεω, ότι δεν το ξεκίνησε τώρα για να είναι αργά, το κάνει από την άνοιξη. Και επειδή είπαν όλοι "μπράβο Σαρηγιάνναρε" αποφασίσει να βάλει τη μπέρτα του Σούπερ Μηχανικού και να αρχίσει να πετάει μαλακίεςCecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50 Kαλά, το διάβασες; Το Μάιο ήταν ΜΗ ανιχνεύσιμος και ξανάγινε τον Ιούνιο.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
μαλάκες, όταν σας τα λέω δε με ακούτε. Όταν θα πάρει ο κόσμος χαμπάρι ότι οι μηχανικοί αυτή τη στιγμή είναι πιο άμεση απειλή για την ανθρωπότητα ακόμα και απο την κλιματική αλλαγή, θα είναι ΠΟΛΥ αργάelchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:27Μετράγε ιικό φορτίο στις κουραδες για να δει την εξάπλωση (καλή ιδέα πράγματι) και αφού πήρε τα συγχαρητήρια των καναλιών, έσκασε το σύνδρομο του μηχανικού και αποφάσισε να υποκαταστήσει 5-6 ειδικότητεςhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:21Καλά και τι τον έπιασε και βγαίνει και λέει τέτοιες παπαριές;Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:19
Εν τω μεταξύ, εγώ αυτόν τον ξέρω, είναι διασημότητα στην περιβαλλοντική μηχανική στην ΕλλάδαΈχει καμιά 100δημοσιεύσεις πρώτο όνομα, έχει βγάλει Μπέρκλευ κλπ. Θέλω να πω δεν είναι κάνας τυχαίος.
Nομιζω πως έχεις κοουτάρει 3 μηχανικούςΣενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:04μαλάκες, όταν σας τα λέω δε με ακούτε. Όταν θα πάρει ο κόσμος χαμπάρι ότι οι μηχανικοί αυτή τη στιγμή είναι πιο άμεση απειλή για την ανθρωπότητα ακόμα και απο την κλιματική αλλαγή, θα είναι ΠΟΛΥ αργάelchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:27Μετράγε ιικό φορτίο στις κουραδες για να δει την εξάπλωση (καλή ιδέα πράγματι) και αφού πήρε τα συγχαρητήρια των καναλιών, έσκασε το σύνδρομο του μηχανικού και αποφάσισε να υποκαταστήσει 5-6 ειδικότητεςhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:21
Καλά και τι τον έπιασε και βγαίνει και λέει τέτοιες παπαριές;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Cecily Anne
lol

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι γμ το κέρατο μου, το ξέρω ότι είστε παντού. Αυτό λέω τόσο καιρό.elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:06Nομιζω πως έχεις κοουτάρει 3 μηχανικούςΣενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:04μαλάκες, όταν σας τα λέω δε με ακούτε. Όταν θα πάρει ο κόσμος χαμπάρι ότι οι μηχανικοί αυτή τη στιγμή είναι πιο άμεση απειλή για την ανθρωπότητα ακόμα και απο την κλιματική αλλαγή, θα είναι ΠΟΛΥ αργάelchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:27
Μετράγε ιικό φορτίο στις κουραδες για να δει την εξάπλωση (καλή ιδέα πράγματι) και αφού πήρε τα συγχαρητήρια των καναλιών, έσκασε το σύνδρομο του μηχανικού και αποφάσισε να υποκαταστήσει 5-6 ειδικότητες![]()
η κρυφή πανδημία
Σενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:04
μαλάκες, όταν σας τα λέω δε με ακούτε. Όταν θα πάρει ο κόσμος χαμπάρι ότι οι μηχανικοί αυτή τη στιγμή είναι πιο άμεση απειλή για την ανθρωπότητα ακόμα και απο την κλιματική αλλαγή, θα είναι ΠΟΛΥ αργά
Αλήθεια, ο Πολιτικός πού χάθηκε? Τέτοια του έλεγες?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Cecily Anne
Σώπα μωρέ, εξαφανισμένοι είναι όλοι, πίπα κώλο τους πήγε ο Σεπτέμβρης με τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων. Τώρα σιγά σιγά μήπως ξεμυτίσουν πάλι.Σενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:09
Ναι γμ το κέρατο μου, το ξέρω ότι είστε παντού. Αυτό λέω τόσο καιρό.
η κρυφή πανδημία
Μπα, έχει το ΕξοικονομώCecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:15Σώπα μωρέ, εξαφανισμένοι είναι όλοι, πίπα κώλο τους πήγε ο Σεπτέμβρης με τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων. Τώρα σιγά σιγά μήπως ξεμυτίσουν πάλι.Σενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:09
Ναι γμ το κέρατο μου, το ξέρω ότι είστε παντού. Αυτό λέω τόσο καιρό.
η κρυφή πανδημία
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
ΔεςCecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50Τι είναι τα viber parties?lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:45 Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.
Επισης, ο νυχτερινος αποκλεισμος εχει μεγαλη σημασια, διοτι προσπαθει να βαλει ενα φρενο στα Viber parties και φυσικα στις βολτες σε πλατειες. Λογικο αλλωστε, η πλειοψηφια που κυκλοφορει το βραδυ αποτελειται απο τεμπεληδες/ανεργους/φοιτητες.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Παρ'ολα αυτά σε νήμα για την πανδημία σκεφτηκες τώρα που δεν θα έχω δουλειά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ!!! Μην τρελαίνεσαι δεν είσαι η πρωτη, that's the point.Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:29Ναι, είναι φορουμικός νόμος. Εγώ οριακά θα προλάβαινα, αν είχα γκαστρωθει την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα, πάει πέταξε το πουλάκι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στην Γαλλία, αν δεν κάνω λάθος, έχει επιβληθεί μάσκα παντού, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις (;) εδώ και καιρό. Αν ισχύει αυτό τότε έχουμε ξεκάθαρη απόδειξη ότι ότι είναι να προσφέρει η μάσκα το προσφέρει με την χρήση σε εσωτερικούς χώρους και η χρήση της έξω δεν κάνει κάτι. Επίσης αποδεικνύεται ότι χωρίς την ζέστη σύμμαχο μόνο με καραντίνα σταματάς την διάδοση γιατί είναι απίστευτα κολλητικό.
ΥΓ: Η Γαλλία πηγαίνει ολοταχώς για ανοσία αγέλης.
ΥΓ: Η Γαλλία πηγαίνει ολοταχώς για ανοσία αγέλης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 26 Οκτ 2020, 08:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τόσο μικρή είσαι;
- Cecily Anne
Δεν ξέρω κατά πόσο θα προκαλούσε το κακο χαμό των τακτοποιησεων του προηγουμενου μήνα όμως.
Κι ύστερα απορουμε, γιατί έγινε απαγορευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα;lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:36ΔεςCecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50Τι είναι τα viber parties?lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:45 Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.
Επισης, ο νυχτερινος αποκλεισμος εχει μεγαλη σημασια, διοτι προσπαθει να βαλει ενα φρενο στα Viber parties και φυσικα στις βολτες σε πλατειες. Λογικο αλλωστε, η πλειοψηφια που κυκλοφορει το βραδυ αποτελειται απο τεμπεληδες/ανεργους/φοιτητες.
Μ'εφαγες πια! Δεν κάνω τίποτα!foscilis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 07:54Παρ'ολα αυτά σε νήμα για την πανδημία σκεφτηκες τώρα που δεν θα έχω δουλειά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ!!! Μην τρελαίνεσαι δεν είσαι η πρωτη, that's the point.Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:29Ναι, είναι φορουμικός νόμος. Εγώ οριακά θα προλάβαινα, αν είχα γκαστρωθει την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα, πάει πέταξε το πουλάκι.![]()
Πόσο έπρεπε να είμαι δηλαδή ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις