!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50 Kαλά, το διάβασες; Το Μάιο ήταν ΜΗ ανιχνεύσιμος και ξανάγινε τον Ιούνιο. :roll:
Ναι, αυτό λεω, ότι δεν το ξεκίνησε τώρα για να είναι αργά, το κάνει από την άνοιξη. Και επειδή είπαν όλοι "μπράβο Σαρηγιάνναρε" αποφασίσει να βάλει τη μπέρτα του Σούπερ Μηχανικού και να αρχίσει να πετάει μαλακίες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:53
Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50 Kαλά, το διάβασες; Το Μάιο ήταν ΜΗ ανιχνεύσιμος και ξανάγινε τον Ιούνιο. :roll:
Ναι, αυτό λεω, ότι δεν το ξεκίνησε τώρα για να είναι αργά, το κάνει από την άνοιξη. Και επειδή είπαν όλοι "μπράβο Σαρηγιάνναρε" αποφασίσει να βάλει τη μπέρτα του Σούπερ Μηχανικού και να αρχίσει να πετάει μαλακίες
Ναι δε διαφώνησα κάπου, ίσα ίσα επειδή το διάβασα, έπαθα σοκ που είχαν καταφέρει και είχαν μηδενίσει το Μάη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:53
Τι μαλάκας είσαι, το κάνω εικόνα. :smt005: :smt005: :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:27
hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:21
Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:19

Εν τω μεταξύ, εγώ αυτόν τον ξέρω, είναι διασημότητα στην περιβαλλοντική μηχανική στην Ελλάδα :roll: Έχει καμιά 100δημοσιεύσεις πρώτο όνομα, έχει βγάλει Μπέρκλευ κλπ. Θέλω να πω δεν είναι κάνας τυχαίος.
Καλά και τι τον έπιασε και βγαίνει και λέει τέτοιες παπαριές;
Μετράγε ιικό φορτίο στις κουραδες για να δει την εξάπλωση (καλή ιδέα πράγματι) και αφού πήρε τα συγχαρητήρια των καναλιών, έσκασε το σύνδρομο του μηχανικού και αποφάσισε να υποκαταστήσει 5-6 ειδικότητες
μαλάκες, όταν σας τα λέω δε με ακούτε. Όταν θα πάρει ο κόσμος χαμπάρι ότι οι μηχανικοί αυτή τη στιγμή είναι πιο άμεση απειλή για την ανθρωπότητα ακόμα και απο την κλιματική αλλαγή, θα είναι ΠΟΛΥ αργά
Άβαταρ μέλους
elchav

Σενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:04
hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:21

Καλά και τι τον έπιασε και βγαίνει και λέει τέτοιες παπαριές;
Μετράγε ιικό φορτίο στις κουραδες για να δει την εξάπλωση (καλή ιδέα πράγματι) και αφού πήρε τα συγχαρητήρια των καναλιών, έσκασε το σύνδρομο του μηχανικού και αποφάσισε να υποκαταστήσει 5-6 ειδικότητες
μαλάκες, όταν σας τα λέω δε με ακούτε. Όταν θα πάρει ο κόσμος χαμπάρι ότι οι μηχανικοί αυτή τη στιγμή είναι πιο άμεση απειλή για την ανθρωπότητα ακόμα και απο την κλιματική αλλαγή, θα είναι ΠΟΛΥ αργά
Nομιζω πως έχεις κοουτάρει 3 μηχανικούς :smt005:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:59
Τι μαλάκας είσαι, το κάνω εικόνα. :smt005: :smt005: :smt005:
lol
Εικόνα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:06
Nομιζω πως έχεις κοουτάρει 3 μηχανικούς :smt005:
Ναι γμ το κέρατο μου, το ξέρω ότι είστε παντού. Αυτό λέω τόσο καιρό.

η κρυφή πανδημία
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

:xena:
Αλήθεια, ο Πολιτικός πού χάθηκε? Τέτοια του έλεγες?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Σενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:09

η κρυφή πανδημία
Σώπα μωρέ, εξαφανισμένοι είναι όλοι, πίπα κώλο τους πήγε ο Σεπτέμβρης με τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων. Τώρα σιγά σιγά μήπως ξεμυτίσουν πάλι.
Άβαταρ μέλους
elchav

Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:15
Σενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:09

η κρυφή πανδημία
Σώπα μωρέ, εξαφανισμένοι είναι όλοι, πίπα κώλο τους πήγε ο Σεπτέμβρης με τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων. Τώρα σιγά σιγά μήπως ξεμυτίσουν πάλι.
Μπα, έχει το Εξοικονομώ :lol:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50
lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:45 Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.

Επισης, ο νυχτερινος αποκλεισμος εχει μεγαλη σημασια, διοτι προσπαθει να βαλει ενα φρενο στα Viber parties και φυσικα στις βολτες σε πλατειες. Λογικο αλλωστε, η πλειοψηφια που κυκλοφορει το βραδυ αποτελειται απο τεμπεληδες/ανεργους/φοιτητες.
Τι είναι τα viber parties?
Δες
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:29
netmaggas21 έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:13 ουπς. Πρέπει μεχρι τα 35 να έχουμε τεκνοποιήσει???
Ναι, είναι φορουμικός νόμος. Εγώ οριακά θα προλάβαινα, αν είχα γκαστρωθει την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα, πάει πέταξε το πουλάκι.
Παρ'ολα αυτά σε νήμα για την πανδημία σκεφτηκες τώρα που δεν θα έχω δουλειά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ!!! Μην τρελαίνεσαι δεν είσαι η πρωτη, that's the point. :)
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Στην Γαλλία, αν δεν κάνω λάθος, έχει επιβληθεί μάσκα παντού, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις (;) εδώ και καιρό. Αν ισχύει αυτό τότε έχουμε ξεκάθαρη απόδειξη ότι ότι είναι να προσφέρει η μάσκα το προσφέρει με την χρήση σε εσωτερικούς χώρους και η χρήση της έξω δεν κάνει κάτι. Επίσης αποδεικνύεται ότι χωρίς την ζέστη σύμμαχο μόνο με καραντίνα σταματάς την διάδοση γιατί είναι απίστευτα κολλητικό.

ΥΓ: Η Γαλλία πηγαίνει ολοταχώς για ανοσία αγέλης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 26 Οκτ 2020, 08:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:52
hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:51

Πέρασες τα 35 και σου είναι άγνωστες οι λέξεις. :g018:
ΕΕΕΕΕΕ καλά τόση ώρα τσακώνομαι, δεν με παρακολουθείς. 34 :smt005:
Τόσο μικρή είσαι;

:o
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:17

Μπα, έχει το Εξοικονομώ :lol:
Δεν ξέρω κατά πόσο θα προκαλούσε το κακο χαμό των τακτοποιησεων του προηγουμενου μήνα όμως.

lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 02:36
Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50
lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:45 Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.

Επισης, ο νυχτερινος αποκλεισμος εχει μεγαλη σημασια, διοτι προσπαθει να βαλει ενα φρενο στα Viber parties και φυσικα στις βολτες σε πλατειες. Λογικο αλλωστε, η πλειοψηφια που κυκλοφορει το βραδυ αποτελειται απο τεμπεληδες/ανεργους/φοιτητες.
Τι είναι τα viber parties?
Δες
Κι ύστερα απορουμε, γιατί έγινε απαγορευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα;

foscilis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 07:54
Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:29
netmaggas21 έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:13 ουπς. Πρέπει μεχρι τα 35 να έχουμε τεκνοποιήσει???
Ναι, είναι φορουμικός νόμος. Εγώ οριακά θα προλάβαινα, αν είχα γκαστρωθει την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα, πάει πέταξε το πουλάκι.
Παρ'ολα αυτά σε νήμα για την πανδημία σκεφτηκες τώρα που δεν θα έχω δουλειά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ!!! Μην τρελαίνεσαι δεν είσαι η πρωτη, that's the point. :)
Μ'εφαγες πια! Δεν κάνω τίποτα!
Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2020, 07:59
Τόσο μικρή είσαι;

:o
Πόσο έπρεπε να είμαι δηλαδή ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”