!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Eίπα να φάω κάτι, σε ποιό σημείο κορωνοιοανάλυσης βρισκόμεθα?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ethereal έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:37

Although it initially looked like the first case of a player wearing a face mask for protection from coronavirus during a game
wtf :102: :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:19
hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:15
Ρε, εδώ λέμε ο άλλος βγαίνει και λέει σοβαρά στην τηλεόραση «μην καίτε ξύλα γιατί βοηθάνε τον ιό να εξαπλωθεί» και είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Δεν μιλάμε για αντικρουόμενες γνώμες και αμφιβολίες στην διάγνωση, μιλάμε για τελείως σουρεάλ ψεκασμενιές. Όταν ο καθηγητής πανεπιστημίου λέει τέτοιες μαλακίες live, τι ακριβώς περιμένεις από την Νίτσα και τον Τάκη;
Εν τω μεταξύ, εγώ αυτόν τον ξέρω, είναι διασημότητα στην περιβαλλοντική μηχανική στην Ελλάδα :roll: Έχει καμιά 100δημοσιεύσεις πρώτο όνομα, έχει βγάλει Μπέρκλευ κλπ. Θέλω να πω δεν είναι κάνας τυχαίος.
Καλά και τι τον έπιασε και βγαίνει και λέει τέτοιες παπαριές;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:21
hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:15
Ρε, εδώ λέμε ο άλλος βγαίνει και λέει σοβαρά στην τηλεόραση «μην καίτε ξύλα γιατί βοηθάνε τον ιό να εξαπλωθεί» και είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Δεν μιλάμε για αντικρουόμενες γνώμες και αμφιβολίες στην διάγνωση, μιλάμε για τελείως σουρεάλ ψεκασμενιές. Όταν ο καθηγητής πανεπιστημίου λέει τέτοιες μαλακίες live, τι ακριβώς περιμένεις από την Νίτσα και τον Τάκη;
Εν τω μεταξύ, εγώ αυτόν τον ξέρω, είναι διασημότητα στην περιβαλλοντική μηχανική στην Ελλάδα :roll: Έχει καμιά 100δημοσιεύσεις πρώτο όνομα, έχει βγάλει Μπέρκλευ κλπ. Θέλω να πω δεν είναι κάνας τυχαίος.
Μετράγε ιικό φορτίο στις κουραδες για να δει την εξάπλωση (καλή ιδέα πράγματι) και αφού πήρε τα συγχαρητήρια των καναλιών, έσκασε το σύνδρομο του μηχανικού και αποφάσισε να υποκαταστήσει 5-6 ειδικότητες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Εγώ σας το είπα, θα αρρωστήσουμε όλοι ψυχικά με αυτό το πράγμα, δεν με ακούτε ΛΟΛ :003:
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Κάποιος που κολλήσει τον ιό και είναι ασυμπτωματικός για πόσο καιρό είναι φορέας και ενδεχομένως μεταδότης του ιού? Τα ξέρουμε αυτά ή βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:27
hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:21

Μετράγε ιικό φορτίο στις κουραδες για να δει την εξάπλωση (καλή ιδέα πράγματι) και αφού πήρε τα συγχαρητήρια των καναλιών, έσκασε το σύνδρομο του μηχανικού και αποφάσισε να υποκαταστήσει 5-6 ειδικότητες
Όχι, δεν είναι στα στερεά απόβλητα η εξειδίκευση του. :roll: Εννοείται είναι τρομερή ιδέα, αλλά λίγο αργά για αυτό τώρα. ΠΧ στην Ιταλία, νομίζω είχα διαβάσει ότι βρήκαν ιικό φορτίο σε στερεά απόβλητα του Δεκέμβρη 2019.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Ναι, τα είχαν βρει πολύ νωρίς
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Το κάνει μήνες Σεσιλυ, νομίζω από άνοιξη

Λινκ από Ιούλιο

https://www.auth.gr/news/press/28123
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δημοκρατικός έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:39 Aπ ότι καταλαβαίνω ο κ. Καθηγητής αναφέρεται σε μελέτες όπου εντόπισαν τον ιό σε σωματίδια ατμοσφαιρικής ρύπανσης, πχ: https://www.theguardian.com/environment ... -pollution
αυτό προφανώς απέχει απο το να πούμε ότι μεταδίδεται έτσι ο ιός.
Η συγκεκριμένη πρόταση είχε να κάνει με την θεωρία ότι ο ιός μπορεί να προσκολλάται σε ελαφρύτερα μικροσωματίδια και να παραμένει στον αέρα. Ακόμη όμως κι αν ίσχυε αυτή η ανεπιβεβαίωτη θεωρία και ακόμη κι αν ο ιός παρέμενε βιώσιμος, οι συγκεντρώσεις που θα απαιτούνταν για να αποτελεί πρόβλημα μετάδοσης είναι τεράστιες.

Φυσικά ακόμη κι έτσι η ατελής καύση ξύλου παράγει κατά κανόνα μικροσωματίδια πολύ βαρύτερα από το νερό. Η θεωρία του δηλαδή ότι τα τζάκια θα βοηθήσουν τον ιό να παραμείνει περισσότερη ώρα στον αέρα είναι τελείως εξωγήινη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.

Επισης, ο νυχτερινος αποκλεισμος εχει μεγαλη σημασια, διοτι προσπαθει να βαλει ενα φρενο στα Viber parties και φυσικα στις βολτες σε πλατειες. Λογικο αλλωστε, η πλειοψηφια που κυκλοφορει το βραδυ αποτελειται απο τεμπεληδες/ανεργους/φοιτητες.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:45 Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.

Επισης, ο νυχτερινος αποκλεισμος εχει μεγαλη σημασια, διοτι προσπαθει να βαλει ενα φρενο στα Viber parties και φυσικα στις βολτες σε πλατειες. Λογικο αλλωστε, η πλειοψηφια που κυκλοφορει το βραδυ αποτελειται απο τεμπεληδες/ανεργους/φοιτητες.
Τι είναι τα viber parties?
elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:36 Το κάνει μήνες Σεσιλυ, νομίζω από άνοιξη

Λινκ από Ιούλιο

https://www.auth.gr/news/press/28123
Kαλά, το διάβασες; Το Μάιο ήταν ΜΗ ανιχνεύσιμος και ξανάγινε τον Ιούνιο. :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 26 Οκτ 2020, 01:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50
lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:45 Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.

Τι είναι τα viber parties?
Πέρασες τα 35 και σου είναι άγνωστες οι λέξεις. :g018:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:51

Πέρασες τα 35 και σου είναι άγνωστες οι λέξεις. :g018:
ΕΕΕΕΕΕ καλά τόση ώρα τσακώνομαι, δεν με παρακολουθείς. 34 :smt005:
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

lonelyrider έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:32 Κάποιος που κολλήσει τον ιό και είναι ασυμπτωματικός για πόσο καιρό είναι φορέας και ενδεχομένως μεταδότης του ιού? Τα ξέρουμε αυτά ή βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα?
14 μέρες είναι απ ο,τι ξέρω η καραντίνα για τους θετικούς και τις στενές επαφές τους
Αν έχουν βγει θετικοί ξανακάνουν το τεστ για να λήξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την 26 Οκτ 2020, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”