!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Eίπα να φάω κάτι, σε ποιό σημείο κορωνοιοανάλυσης βρισκόμεθα?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
wtfethereal έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:37
Although it initially looked like the first case of a player wearing a face mask for protection from coronavirus during a game
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Καλά και τι τον έπιασε και βγαίνει και λέει τέτοιες παπαριές;Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:19Εν τω μεταξύ, εγώ αυτόν τον ξέρω, είναι διασημότητα στην περιβαλλοντική μηχανική στην Ελλάδαhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:15
Ρε, εδώ λέμε ο άλλος βγαίνει και λέει σοβαρά στην τηλεόραση «μην καίτε ξύλα γιατί βοηθάνε τον ιό να εξαπλωθεί» και είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Δεν μιλάμε για αντικρουόμενες γνώμες και αμφιβολίες στην διάγνωση, μιλάμε για τελείως σουρεάλ ψεκασμενιές. Όταν ο καθηγητής πανεπιστημίου λέει τέτοιες μαλακίες live, τι ακριβώς περιμένεις από την Νίτσα και τον Τάκη;Έχει καμιά 100δημοσιεύσεις πρώτο όνομα, έχει βγάλει Μπέρκλευ κλπ. Θέλω να πω δεν είναι κάνας τυχαίος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μετράγε ιικό φορτίο στις κουραδες για να δει την εξάπλωση (καλή ιδέα πράγματι) και αφού πήρε τα συγχαρητήρια των καναλιών, έσκασε το σύνδρομο του μηχανικού και αποφάσισε να υποκαταστήσει 5-6 ειδικότητεςhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:21Καλά και τι τον έπιασε και βγαίνει και λέει τέτοιες παπαριές;Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:19Εν τω μεταξύ, εγώ αυτόν τον ξέρω, είναι διασημότητα στην περιβαλλοντική μηχανική στην Ελλάδαhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:15
Ρε, εδώ λέμε ο άλλος βγαίνει και λέει σοβαρά στην τηλεόραση «μην καίτε ξύλα γιατί βοηθάνε τον ιό να εξαπλωθεί» και είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Δεν μιλάμε για αντικρουόμενες γνώμες και αμφιβολίες στην διάγνωση, μιλάμε για τελείως σουρεάλ ψεκασμενιές. Όταν ο καθηγητής πανεπιστημίου λέει τέτοιες μαλακίες live, τι ακριβώς περιμένεις από την Νίτσα και τον Τάκη;Έχει καμιά 100δημοσιεύσεις πρώτο όνομα, έχει βγάλει Μπέρκλευ κλπ. Θέλω να πω δεν είναι κάνας τυχαίος.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Εγώ σας το είπα, θα αρρωστήσουμε όλοι ψυχικά με αυτό το πράγμα, δεν με ακούτε ΛΟΛ 
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Κάποιος που κολλήσει τον ιό και είναι ασυμπτωματικός για πόσο καιρό είναι φορέας και ενδεχομένως μεταδότης του ιού? Τα ξέρουμε αυτά ή βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Cecily Anne
Όχι, δεν είναι στα στερεά απόβλητα η εξειδίκευση του.elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:27Μετράγε ιικό φορτίο στις κουραδες για να δει την εξάπλωση (καλή ιδέα πράγματι) και αφού πήρε τα συγχαρητήρια των καναλιών, έσκασε το σύνδρομο του μηχανικού και αποφάσισε να υποκαταστήσει 5-6 ειδικότητεςhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:21Καλά και τι τον έπιασε και βγαίνει και λέει τέτοιες παπαριές;Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:19
Εν τω μεταξύ, εγώ αυτόν τον ξέρω, είναι διασημότητα στην περιβαλλοντική μηχανική στην ΕλλάδαΈχει καμιά 100δημοσιεύσεις πρώτο όνομα, έχει βγάλει Μπέρκλευ κλπ. Θέλω να πω δεν είναι κάνας τυχαίος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Η συγκεκριμένη πρόταση είχε να κάνει με την θεωρία ότι ο ιός μπορεί να προσκολλάται σε ελαφρύτερα μικροσωματίδια και να παραμένει στον αέρα. Ακόμη όμως κι αν ίσχυε αυτή η ανεπιβεβαίωτη θεωρία και ακόμη κι αν ο ιός παρέμενε βιώσιμος, οι συγκεντρώσεις που θα απαιτούνταν για να αποτελεί πρόβλημα μετάδοσης είναι τεράστιες.Δημοκρατικός έγραψε: 26 Οκτ 2020, 00:39 Aπ ότι καταλαβαίνω ο κ. Καθηγητής αναφέρεται σε μελέτες όπου εντόπισαν τον ιό σε σωματίδια ατμοσφαιρικής ρύπανσης, πχ: https://www.theguardian.com/environment ... -pollution
αυτό προφανώς απέχει απο το να πούμε ότι μεταδίδεται έτσι ο ιός.
Φυσικά ακόμη κι έτσι η ατελής καύση ξύλου παράγει κατά κανόνα μικροσωματίδια πολύ βαρύτερα από το νερό. Η θεωρία του δηλαδή ότι τα τζάκια θα βοηθήσουν τον ιό να παραμείνει περισσότερη ώρα στον αέρα είναι τελείως εξωγήινη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.
Επισης, ο νυχτερινος αποκλεισμος εχει μεγαλη σημασια, διοτι προσπαθει να βαλει ενα φρενο στα Viber parties και φυσικα στις βολτες σε πλατειες. Λογικο αλλωστε, η πλειοψηφια που κυκλοφορει το βραδυ αποτελειται απο τεμπεληδες/ανεργους/φοιτητες.
Επισης, ο νυχτερινος αποκλεισμος εχει μεγαλη σημασια, διοτι προσπαθει να βαλει ενα φρενο στα Viber parties και φυσικα στις βολτες σε πλατειες. Λογικο αλλωστε, η πλειοψηφια που κυκλοφορει το βραδυ αποτελειται απο τεμπεληδες/ανεργους/φοιτητες.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Cecily Anne
Τι είναι τα viber parties?lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:45 Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.
Kαλά, το διάβασες; Το Μάιο ήταν ΜΗ ανιχνεύσιμος και ξανάγινε τον Ιούνιο.elchav έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:36 Το κάνει μήνες Σεσιλυ, νομίζω από άνοιξη
Λινκ από Ιούλιο
https://www.auth.gr/news/press/28123
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 26 Οκτ 2020, 01:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Πέρασες τα 35 και σου είναι άγνωστες οι λέξεις.Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:50Τι είναι τα viber parties?lafkiotis έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:45 Μια καλη πραξη για να ελαττωθει ο αριθμος κρουσματων, ειναι να σταματησουν την προσβαση στα Facebook/Insta/TikTok/Tweeter για 3 μηνες στην Ελλαδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
ΕΕΕΕΕΕ καλά τόση ώρα τσακώνομαι, δεν με παρακολουθείς. 34
14 μέρες είναι απ ο,τι ξέρω η καραντίνα για τους θετικούς και τις στενές επαφές τουςlonelyrider έγραψε: 26 Οκτ 2020, 01:32 Κάποιος που κολλήσει τον ιό και είναι ασυμπτωματικός για πόσο καιρό είναι φορέας και ενδεχομένως μεταδότης του ιού? Τα ξέρουμε αυτά ή βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα?
Αν έχουν βγει θετικοί ξανακάνουν το τεστ για να λήξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την 26 Οκτ 2020, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις