!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έκθεση Κογκρέσου: Η διαρροή κορωνοϊού ήταν από κινεζικό εργαστήριο-τo lockdown δεν είχε καμία επιστημονική τεκμηρίωση

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: Έκθεση Κογκρέσου: Η διαρροή κορωνοϊού ήταν από κινεζικό εργαστήριο-τo lockdown δεν είχε καμία επιστημονική τεκμηρίωσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 12:12
Αυτό που επίσης θυμάμαι ήταν ότι οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές δεν ήταν και τόσο ...χαλαροί εκείνη τηνπερίοδο. :lol:
καλά θυμάσαι, αλλά εκ τών υστέρων το παίζουν τζάμπα μάγκες. :giggle:
Bill Hicks έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 16:05
hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:37
Ιδεολόγος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:07 Εσείς που προτιμάτε τον Τραμπ, πως αντιμετωπίζετε το κόβιντ; Εμβόλιο ή πίνετε μια γουλιά χλωρίνη να σκοτώσει τον ιό;
Εγώ που είμαι αντιτραμπικός (επίσης και αντιμπαϊντενικός όμως) αντιμετωπίζω τον κορωνοϊό όπως αντιμετωπίζω όλους τους ιούς του κοινού κρυώματος. Περιμένω να περάσουν και αν χρειαστεί μπορεί να πάρω κάνα ντεπόν.
εκτός αν ανέβουν οι παλμοί οπότε παίρνεις κανά καρδιολόγο να σε καθησυχάσει; :giggle:

viewtopic.php?p=2584799#p2584799

(ξέρω, κακία, αλλά θα μπορούσες τουλάχιστον να είχες πει «μετά την πρώτη φορά»)
hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 22:12
Το οξυγόνο μου ανεβοκατεβαίνει μεταξύ 93-97, αλλά πάντα έτσι είναι. Σπάνια έχω πάνω από 97. Συνήθως είναι στο 95. Ο καρδιολόγος που ρώτησα μού είπε ότι αν δεν συνοδεύεται από άλλα συμπτώματα δεν είναι επικίνδυνοι παλμοί για την ηλικία μου. Είναι μάλλον συνδυασμός άγχους και επίθεσης του κορωνοϊού στο καρδιαγγειακό σύστημα. Μου είπε να ανησυχήσω αν πέσει ο πυρετός και συνεχίσω να έχω υψηλούς παλμούς. Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι παλμοί μου είναι περίπου 70.
Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2024, 12:24
Στύξ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 11:16 Εδώ είναι το νήμα που κλαίνε οι τρύπιοι ψεκμπόλ;
όχι, εδώ γελάμε με υπερτασικούς κουραδόμαγκες ψέκες που νομίζουν ότι είναι ασφαλέστερο να αρρωστήσουν τουλάχιστον 3 φορές από το να εμβολιαστούν. :lol:
Στύγιος έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 13:37 Η τρίτη φορά , το Πάσχα, ήταν η "φαρμακερή" για μένα. Από πυρετό κάτι ψιλούρια μέχρι 37,5 κι ελαφριά καταρροή ,οξυγόνωση κανονική στο 95-97 αλλά με γμσε ο πονοκέφαλος 2 μέρες. Οξύς πονοκέφαλος ,σαν να έτρωγα σφυριές στο κεφάλι για μισή με μία ώρα ,μετά έφευγε και σε μερικές ώρες επανέρχονταν :011:
ενώ με την πρώτη φορά είχαν χεστεί πάνω τους και ήταν έτοιμοι να τρυπηθούν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. :smt005:
mao mao έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:12
Στύγιος έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:08 Φυσικά να το κάνεις , εφόσον μέτρησες δεδομένα και το αποφάσισες .Δεν είναι καιρός πια για ψέκες και "'ήρωες" του πληκτρολογίου.
Δευτέρα βαράω κι εγώ το αντιγριπικό.
που να το περνούσες και δύσκολα. Θα άρπαζες το φιαλίδιο και θα το έπινες σφηνάκι.
Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:30 Κι η άλλη, η γνωστή, διατυμπάνιζε ψεκασμενιές του τύπου "δεν υπάρχει ιός" , μέχρι που νόσησε ,το μετέδωσε στον άντρα της και τώρα ο φουκαράς είναι νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, πνευμονία και στα πρόθυρα της διασωλήνωσης.
αλλά μέσα στην απελπισία τους είπαν και κάποιες αλήθειες. :003:
Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:00 Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός. :102: :lol:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: Έκθεση Κογκρέσου: Η διαρροή κορωνοϊού ήταν από κινεζικό εργαστήριο-τo lockdown δεν είχε καμία επιστημονική τεκμηρίωσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

AlienWay έγραψε: 04 Δεκ 2024, 14:02 Δεν ξεχνώ:

:smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:39

Το κείμενο δεν επιβεβαιώνει τίποτα που είπες. Επαναλαμβάνω ότι είναι η άποψη των ερευνητών για το πρόβλημα, το οποίο αναγνωρίζουν ως πρόβλημα και τους τέθηκε ως πρόβλημα, απλά θεωρούν ότι δεν επηρεάζει τα αποτελέσματά τους και αναλύουν τον λόγο. Καμμιά σχέση με τις μαλακίες που έγραψες για το R0.

Δεν αμφισβητώ την έρευνα. Η έρευνα δείχνει αυτό που είπα, ακριβώς. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λέει. :smt005:

Περιμένω να μου δείξεις με δεδομένα πώς η έρευνα υποστηρίζει την θέση σου.
.

Ατόφια τρέλα.

Και ακόμα είμαστε στην αρχή.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 04 Δεκ 2024, 16:00
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 12:12
Αυτό που επίσης θυμάμαι ήταν ότι οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές δεν ήταν και τόσο ...χαλαροί εκείνη τηνπερίοδο. :lol:
καλά θυμάσαι, αλλά εκ τών υστέρων το παίζουν τζάμπα μάγκες. :giggle:
Πάλι προσπαθείς με παραθέσεις που δεν λένε αυτό που θέλεις να υποστηρίξεις την θέση σου;

«Καλά θυμάσαι», λέει και παραθέτεις κάτι τελείως άσχετο που έγραψα την πρώτη φορά που είχα κορωνοϊό. Για πες μας πού στο παρατιθέμενο ή οπουδήποτε στο νήμα φαίνεται να μην είμαι χαλαρός, όπως δεν θυμάται η Γαλή να είμαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αστον βρε χέλη, μην του τα θυμίζεις και τον πιασει παλι καμια κρίση πανικου.

εχουν βγει μελέτες, εξηγουν οτι οι πιο χεσμενοι ηταν ο βιλλ και η γαλή, αλλα δεν τις ανεβάζω γιατι δεν ειναι όμορφο να δείχνουμε με το δακτυλο, ασε που τα θυμόμαστε όλοι, χρυσόψαρα είμαστε; Δεν πειράζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Δεκ 2024, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

SeaHawk έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:54 Το θεμα με τις μασκες ειναι λυμενο.
Κανενα κρατος δεν απεσυρε την χρηση μασκας ως μη αναποτελεσματικης.
Τα κράτη δεν φτιάχνουν κανόνες με βάση την επιστήμη.

Εδώ τι έλεγε ο CDC για τις μάσκες πριν τον κορωνοϊό:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Αυτο που παρεθεσες αφορα μονο αυτον που φορα την μασκα.Οχι τους υπολοιπους κοντα σε αυτον.
Άβαταρ μέλους
enaon

για τα ντουζάκια με ντετόλ στο χώλ οταν γυρνούσαμε απο το σουπερ, γίνανε μελέτες; Ήταν απαραίτητα τελικά, ή απλα βοήθησαν πάρα πολυ; Εβαλε κανεις ντουζιέρα στο χώλ να ειναι ετοιμος για την επόμενη;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

enaon έγραψε: 04 Δεκ 2024, 17:15 για τα ντουζάκια με ντετόλ στο χώλ οταν γυρνούσαμε απο το σουπερ, γίνανε μελέτες; Ήταν απαραίτητα τελικά, ή απλα βοήθησαν πάρα πολυ; Εβαλε κανεις ντουζιέρα στο χώλ να ειναι ετοιμος για την επόμενη;
Ρωτα τον χελι που βαζει στα χερια του καθε εναμιση λεπτο
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι τον θυμαμαι που το ελεγε, εβραζε το φόρουμ όταν τον διαβαζε, που το βρηκες ρε πουστη τοσο ντετόλ, και εμεις θέλουμε κλπ. Ωραια ηταν τότε, είχαμε ερθει κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε, καλα οχι πολυ κοντά γιατι δεν το επέτρεπε ο νόμος, αλλα φτάνανε να μας ψεκάσουν ντετόλ. Αχχ, ωραια εποχή.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Αυτος καταναλωνε πολλα λιτρα αντισηπτικου και πριν τον κοβιντ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 04 Δεκ 2024, 17:02
SeaHawk έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:54 Το θεμα με τις μασκες ειναι λυμενο.
Κανενα κρατος δεν απεσυρε την χρηση μασκας ως μη αναποτελεσματικης.
Τα κράτη δεν φτιάχνουν κανόνες με βάση την επιστήμη.

Εδώ τι έλεγε ο CDC για τις μάσκες πριν τον κορωνοϊό:

Εικόνα
το κρατάμε το ποστ.
μια μια θα τις μαζεύω τις παπαριές σου για το νήμα με τις μάσκες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Otto Weininger έγραψε: 04 Δεκ 2024, 17:53 για το νήμα με τις μάσκες.
ειχαμε και εσενα να μας σπας τα νευρα. :011: Δηλαδή οκ, στην αρχή λεγανε οι μασκες δεν κανουν τίποτα, μετα λέγανε μάσκες ολοι, πήραμε μερικές κουτες να εχουμε, απο σύνεση, χρωματάκια, σχεδιάκια να ταιριάζουν με τις πιτζαμες μας, και μετα ειχαμε εσενα να μας λες αα αυτα ειναι για την πλεμπα, θελει τις φφπππ με τον αναπνευστήρα, θα πεθάνετε ολοι. Και να εχουμε τώρα να διαλέξουμε ανάμεσα στο στυλ και την επιβίωση, τι περάσαμε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εντωμεταξυ στο ερτφλιξ έχει ακόμα το utopia του 2013, όπου η υπόθεση είναι πως μια μυστική παγκόσμια οργάνωση που έχει ανθρώπους σε όλες τις κυβερνήσεις, θέλει να πουλήσει παραμύθι πως υπάρχει τάχα ένας θανατηφόρος ιός, για να κάνουν όλοι μετά εμβόλιο και μέσα από αυτό να μειωθεί ο πληθυσμός και έτσι να σωθεί ο πλανήτης. Υπάρχουν και καποιοι που αντλούν έμπνευση από τους ψεκαριστους τους πλανήτη για να δημιουργούν, δεν κράζουν μόνο. :102:
https://www.ertflix.gr/series/ser.361055-utopia-1
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Δεκ 2024, 18:07 Εντωμεταξυ στο ερτφλιξ έχει ακόμα το utopia του 2013
το εχεις δει; Στέλνανε και εκεί μηνύματα στο μηχάνημα για να βγουν απο το σπίτι, ή δεν ήταν τοσο τραβηγμένο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”