!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνω το εμβόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Θα κάνω το εμβόλιο
Με έπεισε ένας πολύ παλιός,εκλεκτός φίλος και πασίγνωστος συγγραφέας,που είναι αφοσιωμένος στη χριστιανική έρευνα.
Δεν έχει να κάνει με προδοσία κατά του Δημιουργού,μου είπε.
Δεν θα διαπράξω ανταρσία.
Σημασία έχει η Πίστη.
Το είπα στο σπίτι και με κοίταξαν περίεργα.
Ο Θεός βοηθός.
Δεν έχει να κάνει με προδοσία κατά του Δημιουργού,μου είπε.
Δεν θα διαπράξω ανταρσία.
Σημασία έχει η Πίστη.
Το είπα στο σπίτι και με κοίταξαν περίεργα.
Ο Θεός βοηθός.
- BigChiefWahoo
Re: Θα κάνω το εμβόλιο
Με βαριά καρδιά,εννοείται.
- BigChiefWahoo
Νομίζω πως πάω σαν το πρόβατο στη σφαγή.
Φυσικά να το κάνεις , εφόσον μέτρησες δεδομένα και το αποφάσισες .Δεν είναι καιρός πια για ψέκες και "'ήρωες" του πληκτρολογίου.
Δευτέρα βαράω κι εγώ το αντιγριπικό.
- BigChiefWahoo
hellegennes
Στύγιος
ζητώ τη συγχώρεσή σας.
Στύγιος
ζητώ τη συγχώρεσή σας.
- BigChiefWahoo
Καλά,δεν θα πάω και αύριοΣτύγιος έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:08 Φυσικά να το κάνεις , εφόσον μέτρησες δεδομένα και το αποφάσισες .Δεν είναι καιρός πια για ψέκες και "'ήρωες" του πληκτρολογίου.
- NewModelArmy
Πες οτι σε επεισε το οτι η Λαρσα παει να γινει το Μπεργαμο της Ελλαδας και ασε τα μεταφυσικα.
(ευγε κατα τ'αλλα,εστω και στις καθυστερησεις)
Σήμερα έμαθα οτι πέθανε η μητέρα ενός φίλου μόλις 63 ετών από κόβιντ. Ανεμβολίαστη.
Και συ νομίζει οτι πας ως πρόβατο για σφαγή.
Και συ νομίζει οτι πας ως πρόβατο για σφαγή.
- BigChiefWahoo
Σιγά ρε συ,τίποτα δε συμβαίνει στη Λάρισα.Έχω άτομο στο ΠΓΝΛ και με ενημερώνει σχετικά με τις "τραγικές" εικόνες στις ΜΕΘ και λοιπές παπαριές.NewModelArmy έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:10 Πες οτι σε επεισε το οτι η Λαρσα παει να γινει το Μπεργαμο της Ελλαδας και ασε τα μεταφυσικα.
που να το περνούσες και δύσκολα. Θα άρπαζες το φιαλίδιο και θα το έπινες σφηνάκι.Στύγιος έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:08 Φυσικά να το κάνεις , εφόσον μέτρησες δεδομένα και το αποφάσισες .Δεν είναι καιρός πια για ψέκες και "'ήρωες" του πληκτρολογίου.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αι από κει ρε χαμένε ε χαμένε. Για μητροπολίτη με πέρασες;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
mao mao έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:12που να το περνούσες και δύσκολα. Θα άρπαζες το φιαλίδιο και θα το έπινες σφηνάκι.Στύγιος έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:08 Φυσικά να το κάνεις , εφόσον μέτρησες δεδομένα και το αποφάσισες .Δεν είναι καιρός πια για ψέκες και "'ήρωες" του πληκτρολογίου.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν έχεις κάνει άλλα εμβόλια στη ζωή σου;
mao mao έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:12που να το περνούσες και δύσκολα. Θα άρπαζες το φιαλίδιο και θα το έπινες σφηνάκι.Στύγιος έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:08 Φυσικά να το κάνεις , εφόσον μέτρησες δεδομένα και το αποφάσισες .Δεν είναι καιρός πια για ψέκες και "'ήρωες" του πληκτρολογίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-