!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Αν είναι τόσο ηλήθιοι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μεταξύ των Σλοπαντόπουλος και "Όλων των Ελλήνων της Αμερικής" τότε μόνο μπινελίκια τους αξίζουν.
Είμαστε όλοι Σλοπαντοπουλος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- NewModelArmy
"Σλοπαντοπολους" όπως εγραψε, οχι "Σλοπαντοπουλος". Ουτε την κατάληξη δεν μπορεί να συλλαβισει ο ανθελληνας ανοϊκος.
Καλα θα παει αυτο για την Καμαλα...
H Κamala Ηarris και η οικογένειά της είναι αντισημίτες, σύμφωνα με τον Jonathan S. Tobin, αρχισυντάκτη του Jewish News Syndicate
Η θετή κόρη της αντιπροέδρου Kamala Harris, προκαλεί την οργή των Εβραίων σε ολόκληρο το κόσμο
https://kourdistoportocali.com/news-des ... syndicate/
.
H Κamala Ηarris και η οικογένειά της είναι αντισημίτες, σύμφωνα με τον Jonathan S. Tobin, αρχισυντάκτη του Jewish News Syndicate
Η θετή κόρη της αντιπροέδρου Kamala Harris, προκαλεί την οργή των Εβραίων σε ολόκληρο το κόσμο
https://kourdistoportocali.com/news-des ... syndicate/
.
ειχε εκλεγει και μις Επιδεξιο Κλαρινο καποια στιγμηGeorge_V έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:53Εχει εκλεγεί Εισαγγελέας στην 27η Περιφέρεια Γενική Εισαγγελέας Καλιφόρνια και Γερουσιαστής στην ΚαλιφόρνιαΚαραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:39 H Χάρις έχει κερδίσει ποτέ κάποια εκλογή σε οποιοδήποτε επίπεδο μόνη της; Ή η πολιτική της καριέρα είναι μόνο δοτές θέσεις;
https://twitter.com/dom_lucre/status/18 ... 0432019505
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Η μάνα της Ινδή και ο πατέρας της Τζαμαϊκανός.
Και μετά κάποιοι σου λένε πως οι ΗΠΑ καταπατούν τα δικαιώματα των μαύρων και των μειονοτήτων.
Και μετά κάποιοι σου λένε πως οι ΗΠΑ καταπατούν τα δικαιώματα των μαύρων και των μειονοτήτων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Περιμένω πότε θα βγουν οι φωτογραφίες από το Spring Break από όταν ήταν φοιτήτρια.nostromos έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 15:26ειχε εκλεγει και μις Επιδεξιο Κλαρινο καποια στιγμηGeorge_V έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:53Εχει εκλεγεί Εισαγγελέας στην 27η Περιφέρεια Γενική Εισαγγελέας Καλιφόρνια και Γερουσιαστής στην ΚαλιφόρνιαΚαραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:39 H Χάρις έχει κερδίσει ποτέ κάποια εκλογή σε οποιοδήποτε επίπεδο μόνη της; Ή η πολιτική της καριέρα είναι μόνο δοτές θέσεις;
https://twitter.com/dom_lucre/status/18 ... 0432019505
Δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
- Bill Hicks
εκτός αν ανέβουν οι παλμοί οπότε παίρνεις κανά καρδιολόγο να σε καθησυχάσει;hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:37Εγώ που είμαι αντιτραμπικός (επίσης και αντιμπαϊντενικός όμως) αντιμετωπίζω τον κορωνοϊό όπως αντιμετωπίζω όλους τους ιούς του κοινού κρυώματος. Περιμένω να περάσουν και αν χρειαστεί μπορεί να πάρω κάνα ντεπόν.Ιδεολόγος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:07 Εσείς που προτιμάτε τον Τραμπ, πως αντιμετωπίζετε το κόβιντ; Εμβόλιο ή πίνετε μια γουλιά χλωρίνη να σκοτώσει τον ιό;
viewtopic.php?p=2584799#p2584799
(ξέρω, κακία, αλλά θα μπορούσες τουλάχιστον να είχες πει «μετά την πρώτη φορά»)
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Καραμελίτσα
- hellegennes
Πήρα καρδιολόγο για να μου πει αν είναι αρκετά υψηλοί οι παλμοί ώστε να χρειάζεται να πάω σε νοσοκομείο, όχι για να με καθησυχάσει. Δεν είμαι καρδιολόγος για να κάνω αυτοδιάγνωση τι χρειάζεται να κάνω αν έχω υψηλούς παλμούς και από ποιο σημείο και πάνω θεωρούνται υψηλοί, για expert opinion πήρα, όχι για ψυχολογική υποστήριξη. Ήσυχος ήμουν, μόλις είχα ξυπνήσει, δεν ήξερα καν ότι έχω κορωνοϊό ακόμα.Bill Hicks έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 16:05εκτός αν ανέβουν οι παλμοί οπότε παίρνεις κανά καρδιολόγο να σε καθησυχάσει;hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:37Εγώ που είμαι αντιτραμπικός (επίσης και αντιμπαϊντενικός όμως) αντιμετωπίζω τον κορωνοϊό όπως αντιμετωπίζω όλους τους ιούς του κοινού κρυώματος. Περιμένω να περάσουν και αν χρειαστεί μπορεί να πάρω κάνα ντεπόν.Ιδεολόγος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:07 Εσείς που προτιμάτε τον Τραμπ, πως αντιμετωπίζετε το κόβιντ; Εμβόλιο ή πίνετε μια γουλιά χλωρίνη να σκοτώσει τον ιό;
viewtopic.php?p=2584799#p2584799
(ξέρω, κακία, αλλά θα μπορούσες τουλάχιστον να είχες πει «μετά την πρώτη φορά»)
Είχα 156 παλμούς. Φυσικό είναι να με ανησυχεί ελαφρά το ενδεχόμενο νοσηλείας. Ποιος ενθουσιάζεται στην ιδέα να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο; Ειδικά στο μπουρδέλο που έχουμε για ΕΣΥ.
Αλλά όπως έγραφα και τότε:
Δεν είχα κανέναν πανικό. Οι παλμοί ανέβηκαν από την ασθένεια και ίσως πήγαν λίγο πιο πάνω από αυτόματο άγχος, που είναι κάτι που δεν ελέγχεις. Δεν αισθανόμουν κάτι ότι έχω άγχος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κυριολεκτικά, είναι ό,τι θα ήταν στα ελληνικά αν έγραφε "οτινανόπουλος" ή "ταδόπουλος".Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:50Το γράφεις ρε άτομο, αφού όντως τελειώνει σε -οπουλος το επίθετο του.NewModelArmy έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:41Φαντάσου να ήταν Ασιάτικης καταγωγης ο δημοσιογράφος και να εγραφε να ο "Τσον Τσιν Τσουν" Μια χαρά ρατσιστικό ηταν αλλά εντάξει ο τύπος έχει πει πολύ χειρότερα,έχει πλέον το ακαταλογιστο.Golden Age έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:09
Επειδή ειρωνεύτηκε τον δημοσιογράφο για την στάση του στοπ ντιμπέιτ κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετό του, σημαίνει ότι είναι ανθέλληνας επειδή ο δημοσιογράφος είναι ελληνικής καταγωγής κι έχει ελληνικό επίθετο; Έχετε χάσει το μέτρο.![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
talaipwros
Ακομα ασχολειστε με το ανοϊκο ραμολιμέντο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Τα swing states θα τα πάρουν οι ρεπουμπλικανοι, οπότε αφήστε τα ανόητα ερωτήματα. Πασοκονεοδημοκρατοσυριζαιοι οπαδοί της γουοκιλας και του Ζελενσκι περιμένετε μέχρι το 2028 για την επόμενη ευκαιρία σας να επαναληφθεί το 2020. Μετά τις εκλογές θα εύχεστε ο Τραμπ να φανεί μεγαλοψυχος και να μη στείλει αδιαβαστες τις ηγεσίες σας που είναι φανατικά αντιτραμπικες.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-