μπραβο.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:04 Με έπεισε ένας πολύ παλιός,εκλεκτός φίλος και πασίγνωστος συγγραφέας,που είναι αφοσιωμένος στη χριστιανική έρευνα.
Δεν έχει να κάνει με προδοσία κατά του Δημιουργού,μου είπε.
Δεν θα διαπράξω ανταρσία.
Σημασία έχει η Πίστη.
Το είπα στο σπίτι και με κοίταξαν περίεργα.
Ο Θεός βοηθός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνω το εμβόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Θα κάνω το εμβόλιο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
και μπραβο.Στύγιος έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:08 Φυσικά να το κάνεις , εφόσον μέτρησες δεδομένα και το αποφάσισες .Δεν είναι καιρός πια για ψέκες και "'ήρωες" του πληκτρολογίου.
Δευτέρα βαράω κι εγώ το αντιγριπικό.
BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:04 Με έπεισε ένας πολύ παλιός,εκλεκτός φίλος και πασίγνωστος συγγραφέας,που είναι αφοσιωμένος στη χριστιανική έρευνα.
Δεν έχει να κάνει με προδοσία κατά του Δημιουργού,μου είπε.
Δεν θα διαπράξω ανταρσία.
Σημασία έχει η Πίστη.
Το είπα στο σπίτι και με κοίταξαν περίεργα.
Ο Θεός βοηθός.
Πιστη χωρις εργα πως δικαιωνεται;
Απο πνευματικης σκοπιας το ποιον του εμβολιου φαινεται απο το οτι οσοι πιεζουν την ανθρωποτητα να το κανει ειναι κατα της χριστιανικης θρησκειας και επιδιωκουν σε καθε περιπτωση το κλεισιμο των ναων. Επιπλεον απο το οτι δεν σεβονται την ελευθερη βουληση των ανθρωπων αλλα προσπαθουν να εξαναγκασουν, να εκβιασουν, να τιμωρησουν οσους δεν το κανουν και παραλληλα να παραπλανησουν κρυβοντας πιχι τις παρενεργειες. Δεν υπαρχει πιο αντιπνευματικη συμπεριδφορα απο το να θελουν καποιοι να εκβιασουν και να συντριψουν την ελευθερη βουληση των ανθρωπων.
Μην μασησεις απεναντι στην τυραννια.
Και προσεξε η τυραννια θα ειναι συνεχης, θα σου φορτωθουν να κανεις εμβολια καθε 6 μηνες.
Και αν δουν οτι ολοι τα κανουμε μετα θα μας φορτωθουν και για αλλα πραγματα.
Ας τους το ξεκοψουμε τωρα μια και για παντα.
.
Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός.

Εσενα πρεπει να προβληματισει οτι θα κανεις δυο εμβολια καθε χρονο και παλι δεν θα εχεις τις ελευθεριες σου. Οσο στηριζουμε αυτη την τυραννια με τη συγκαταθεση μας τοσο χειροτερα πραγματα θα μας ζητησουν μελλοντικα.
.
.
- Philip Mortimer
Εσένα πρέπει να σε προβληματίσει ότι τα έχεις τα χρονακια σου και ο κοβιντ θερίζει τους ανεμβολιαστους. Εάν αρρωστήσεις ο,τι αερολογια και να πεις δε θα αλλάξει η κατάσταση. Τα alternative facts δεν είναι facts και δεν σε γλιτώνουν, η επιστήμη σε γλιτώνειΑρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:20 Εσενα πρεπει να προβληματισει οτι θα κανεις δυο εμβολια καθε χρονο και παλι δεν θα εχεις τις ελευθεριες σου. Οσο στηριζουμε αυτη την τυραννια με τη συγκαταθεση μας τοσο χειροτερα πραγματα θα μας ζητησουν μελλοντικα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 30 Οκτ 2021, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Philip Mortimer έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:23Εσένα πρέπει να σε προβληματίσει ότι τα έχεις τα χρονακια σου και ο κοβιντ θερίζει τους ανεμβολιαστους. Εάν αρρωστήσεις ο,τι αερολογια και να πεις δε θα αλλάξει η κατάσταση.Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:20 Εσενα πρεπει να προβληματισει οτι θα κανεις δυο εμβολια καθε χρονο και παλι δεν θα εχεις τις ελευθεριες σου. Οσο στηριζουμε αυτη την τυραννια με τη συγκαταθεση μας τοσο χειροτερα πραγματα θα μας ζητησουν μελλοντικα.
.
Αν ηταν να τσαλαπαταω τις ιδεες μου εξαιτιας του φοβου τοτε θα ειχα πεθανει απο τις τυψεις μου.
.
- Philip Mortimer
Δε βλέπω καμιά ιδέα, ένα σωρό μπαρουφες βλέπω τις οποίες αλλάζεις κιόλας κατά καιρούς. Στην περιπτωση του κοβιντ οι μπαρουφες δεν είναι πλάκα.Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:25Philip Mortimer έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:23Εσένα πρέπει να σε προβληματίσει ότι τα έχεις τα χρονακια σου και ο κοβιντ θερίζει τους ανεμβολιαστους. Εάν αρρωστήσεις ο,τι αερολογια και να πεις δε θα αλλάξει η κατάσταση.Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:20 Εσενα πρεπει να προβληματισει οτι θα κανεις δυο εμβολια καθε χρονο και παλι δεν θα εχεις τις ελευθεριες σου. Οσο στηριζουμε αυτη την τυραννια με τη συγκαταθεση μας τοσο χειροτερα πραγματα θα μας ζητησουν μελλοντικα.
.
Αν ηταν να τσαλαπαταω τις ιδεες μου εξαιτιας του φοβου τοτε θα ειχα πεθανει απο τις τυψεις μου.
.
Ιδεα ειναι να μην επιτρεπεις σε κανενα πουστη να σε κανει πειραματοζωο χωρις τη θεληση σου.
Και προσεξε ακομα και αν το εμβολιο ηταν σουπερ αποτελεσματικο και εντελως αβλαβες ΠΑΛΙ δεν θα το εκανα αν εβλεπα οτι ασκειται εξαναγκασμος και εκβιασμος.
.
Και προσεξε ακομα και αν το εμβολιο ηταν σουπερ αποτελεσματικο και εντελως αβλαβες ΠΑΛΙ δεν θα το εκανα αν εβλεπα οτι ασκειται εξαναγκασμος και εκβιασμος.
.
Κι η άλλη, η γνωστή, διατυμπάνιζε ψεκασμενιές του τύπου "δεν υπάρχει ιός" , μέχρι που νόσησε ,το μετέδωσε στον άντρα της και τώρα ο φουκαράς είναι νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, πνευμονία και στα πρόθυρα της διασωλήνωσης.
λες μαλακιες.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:20 είναι στάνταρ ότι όσοι εμβολιάστηκαν,είτε καρκίνο θα εμφανίσουν,είτε θα γεννήσουν παιδιά με αυτοάνοσα κλπ.
Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:30 Κι η άλλη, η γνωστή, διατυμπάνιζε ψεκασμενιές του τύπου "δεν υπάρχει ιός" , μέχρι που νόσησε ,το μετέδωσε στον άντρα της και τώρα ο φουκαράς είναι νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, πνευμονία και στα πρόθυρα της διασωλήνωσης.
Κι απο αυτη την αποψη ακομη αν το παρουμε εγω βλεπω πως φετος που το 70% του πληθυσμου σχεδον εχει εμβολιαστει εχουμε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θνησιμοτητα απο τον αντιστοιχο περυσινο ΟΚτωβριο που ΔΕΝ ειχαμε εμβολιαστει.
Αρα απο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ως ΑΡΝΗΤΙΚΗ η αποτελεσματικοτητα των σκουπιδοεμβολιων.
.
κι αλλες μαλακιες.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:43 Περισσότεροι θα αρρωστήσουν εξ'αιτίας του,παρά επειδή δεν το έκαναν.
- Philip Mortimer
Δεν έχει κάνει κανείς κανέναν πειραματόζωο. Η τεχνολογία αυτή δοκιμάζεται επί χρόνια και όντως αποδιδει. Αυτό φαίνεται από το ότι ενώ έχει εμβολιαστεί η συντριπτική πλειοψηφία των 60+, η συντριπτική πλειοψηφία των σοβαρά νοσούντων και των θανόντων είναι ανεμβολιαστοι.Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:28 Ιδεα ειναι να μην επιτρεπεις σε κανενα πουστη να σε κανει πειραματοζωο χωρις τη θεληση σου.
.
Εάν δεν ήταν το εμβόλιο θα είχαμε γίνει Μπεργκαμο ειδικά με ιδέες όπως αυτές που έγραφες για "ανοσιες αγέλης" εκεί όντως θα μιλούσαμε για πειραματόζωα και άπειρους νεκρούς.
Εχω την εντύπωση ότι δεν έχεις συνείδηση της πραγματικότητας και απλά παίρνεις κάποιον ρόλο κάθε φορά και ψάχνεις ο,τι κουφό επιχείρημα ή fake news για να τον υποστηρίξεις. Αλλα ξαναλέω ότι στην περίπτωση της πανδημίας δε μιλάμε για φορουμικο παιχνίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 30 Οκτ 2021, 10:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
μπραβο.περαστική έγραψε: 30 Οκτ 2021, 00:05![]()
Ενα πρωι κατεβηκα και ανακοινωσα στους γονεις μου «Την Πεμπτη θα παω να κανω το εμβολιο, μολις εκλεισα ραντεβου». Ηταν Δευτερα. Και οι 2 σοκ. Εκει που δεν θα το εβαζα καθολου. Και οι 2 ανεμβολιαστοι. Ο πατερας μου επηρεαστηκε και πηρε την ιδια ωρα να κλεισει για να ερθει μαζι μου. Μετα απο 2 βδομαδες εκλεισε και ο αδερφος μου. Η μανα μου παρεμεινε ανεμβολιαστη γιατι φοβαται το εμβολιο ακριβως το ιδιο με τον κοβιντ. Παντως οταν πηγαιναμε για να το κανουμε η φραση του πατερα μου ηταν ακριβως αυτη «παμε σαν τα προβατα για σφαγη!!! Προλαβαινουμε, τι λες, παμε πισω;»και ειχαμε φτασει εκει και περιμεναμε 3 ωρες μες τον καυσωνα (πρωι Αυγουστου) και με το που ειδε τον κοσμο και την αναμονη μου αρχισε παλι οτι θελει να φυγουμε αλλα του θυμωσα πως αν θελει να φυγει μονος του και οτι εγω το πηρα αποφαση
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 122 Απαντήσεις