καλά θυμάσαι, αλλά εκ τών υστέρων το παίζουν τζάμπα μάγκες.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2024, 12:12
Αυτό που επίσης θυμάμαι ήταν ότι οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές δεν ήταν και τόσο ...χαλαροί εκείνη τηνπερίοδο.![]()
Bill Hicks έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 16:05εκτός αν ανέβουν οι παλμοί οπότε παίρνεις κανά καρδιολόγο να σε καθησυχάσει;hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:37Εγώ που είμαι αντιτραμπικός (επίσης και αντιμπαϊντενικός όμως) αντιμετωπίζω τον κορωνοϊό όπως αντιμετωπίζω όλους τους ιούς του κοινού κρυώματος. Περιμένω να περάσουν και αν χρειαστεί μπορεί να πάρω κάνα ντεπόν.Ιδεολόγος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:07 Εσείς που προτιμάτε τον Τραμπ, πως αντιμετωπίζετε το κόβιντ; Εμβόλιο ή πίνετε μια γουλιά χλωρίνη να σκοτώσει τον ιό;
viewtopic.php?p=2584799#p2584799
(ξέρω, κακία, αλλά θα μπορούσες τουλάχιστον να είχες πει «μετά την πρώτη φορά»)
hellegennes έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 22:12
Το οξυγόνο μου ανεβοκατεβαίνει μεταξύ 93-97, αλλά πάντα έτσι είναι. Σπάνια έχω πάνω από 97. Συνήθως είναι στο 95. Ο καρδιολόγος που ρώτησα μού είπε ότι αν δεν συνοδεύεται από άλλα συμπτώματα δεν είναι επικίνδυνοι παλμοί για την ηλικία μου. Είναι μάλλον συνδυασμός άγχους και επίθεσης του κορωνοϊού στο καρδιαγγειακό σύστημα. Μου είπε να ανησυχήσω αν πέσει ο πυρετός και συνεχίσω να έχω υψηλούς παλμούς. Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι παλμοί μου είναι περίπου 70.
Bill Hicks έγραψε: 09 Μάιος 2024, 12:24όχι, εδώ γελάμε με υπερτασικούς κουραδόμαγκες ψέκες που νομίζουν ότι είναι ασφαλέστερο να αρρωστήσουν τουλάχιστον 3 φορές από το να εμβολιαστούν.![]()
ενώ με την πρώτη φορά είχαν χεστεί πάνω τους και ήταν έτοιμοι να τρυπηθούν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.Στύγιος έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 13:37 Η τρίτη φορά , το Πάσχα, ήταν η "φαρμακερή" για μένα. Από πυρετό κάτι ψιλούρια μέχρι 37,5 κι ελαφριά καταρροή ,οξυγόνωση κανονική στο 95-97 αλλά με γμσε ο πονοκέφαλος 2 μέρες. Οξύς πονοκέφαλος ,σαν να έτρωγα σφυριές στο κεφάλι για μισή με μία ώρα ,μετά έφευγε και σε μερικές ώρες επανέρχονταν![]()
![]()
mao mao έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:12που να το περνούσες και δύσκολα. Θα άρπαζες το φιαλίδιο και θα το έπινες σφηνάκι.Στύγιος έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:08 Φυσικά να το κάνεις , εφόσον μέτρησες δεδομένα και το αποφάσισες .Δεν είναι καιρός πια για ψέκες και "'ήρωες" του πληκτρολογίου.
Δευτέρα βαράω κι εγώ το αντιγριπικό.αλλά μέσα στην απελπισία τους είπαν και κάποιες αλήθειες.Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:30 Κι η άλλη, η γνωστή, διατυμπάνιζε ψεκασμενιές του τύπου "δεν υπάρχει ιός" , μέχρι που νόσησε ,το μετέδωσε στον άντρα της και τώρα ο φουκαράς είναι νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, πνευμονία και στα πρόθυρα της διασωλήνωσης.![]()
Στύγιος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:00 Αρίστο , πρέπει να σε προβληματίσει ότι μείνατε στο παραστρατιωτικό σώμα των "Ελεύθερων Ψεκασμένων" εσύ ως λοχαγός , ο Χέλλης ως υπολοχαγός κι ο Γκομπάκης ως ανθυπολοχαγός.![]()
![]()