ναι αλλά για συμπαράσταση στο καυτό γκομενάκι που έβαλε ο αλτζαών, το οποίο και ταλαιπώρησαν αδικαιολόγητα οι αλήτες του κράτους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ελπίζω τα μποτάκια στο πέιρολ να έχουν αρχίσει να χαρτογραφούν τους υπονόμους γύρω τους.
Ποτέ δεν ξέρεις πόσο βιαστικά και νύχτα μπορεί να χρειαστεί να φύγουν τρέχοντας.
My Life had stood, a Loaded Gun
Α εντάξει τότε, κάνε την επανάστασή σου.foscilis έγραψε: 17 Σεπ 2020, 21:05ναι αλλά για συμπαράσταση στο καυτό γκομενάκι που έβαλε ο αλτζαών, το οποίο και ταλαιπώρησαν αδικαιολόγητα οι αλήτες του κράτους.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: 17 Σεπ 2020, 20:07Ναι.Ο αριθμος των νοσηλευομενων.nik_killthemall έγραψε: 17 Σεπ 2020, 20:03Δηλ. χωρίς να κάνεις κανένα τεστ, υπάρχει δείκτης που αποτυπώνει την διασπορά ? Μλκα μου, τον συριζα βρίζαμε για στόκους αλλά είστε κι εσείς στη ΝΔ μεγάλη φλέβα ...under έγραψε: 17 Σεπ 2020, 20:00
Ετσι κι αλλιως η διασπορα αποτυπωνεται σε αλλους δεικτες.Κανεις δεν κανεις τεστ.
Ομως με 300 κρουσματα και 10χιλ τεστ ειναι αστειο να υποστηριζει κανεις οτι δεν γινονται ιχνηλατησεις.
Μιλαμε για 33 τεστ ανα κρουσμα.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ο ΕΟΔΥ και το κράτος απλά ενημερώνει για τις διαδικασίες. Τα κλιμάκια που ελέγχουν την εφαρμογή της καραντίνας είναι αστυνομικά, όχι του ΕΟΔΥ.Τουλάχιστον σε εμάς εδώ.MasterofDope έγραψε: 14 Σεπ 2020, 03:54Εδώ που μένω παπαριά και έχουμε κρούσματαNamrail έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:21 Στην περιοχή μου πάντως, που έχω πληροφόρηση από πρώτο χέρι, οι έλεγχοι προς εκείνους που έχουν υποχρεωθεί να τηρήσουν καραντίνα είναι καθημερινοί και σχολαστικοί. Οι αρμόδιοι πάνε πόρτα πόρτα και τσεκάρουν.![]()
Εκτος αν μας τρολλάρει ο ΕΟΔΥ
- hellegennes
Συγγνώμη αλλά νιώθω ότι ζω το θέατρο του παραλόγου. Η πολιτεία δεν έχει πάρει απολύτως κανένα μέτρο μετά την λήξη της καραντίνας. Το μόνο που έχουν κάνει είναι να επιβάλλουν την χρήση μάσκας, που καταφανώς και εκ του αποτελέσματος δεν κάνει τίποτα. Το ξέραμε βέβαια και πριν, αλλά επιβεβαιώνεται 100%.EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Σεπ 2020, 19:38 Χωρις να με ενδιαφέρει να βγάλω λαδι καμια κυβέρνηση (δεν ειμαι κομματοσκυλο), θεωρω οτι η μεγάλη ευθύνη ειναι δυστυχώς δική μας. Ο κόσμος έχει αποφασίσει την ανοσία αγελης, ό,τι μετρα κ να πάρει η οποιαδήποτε πολιτεία μετρια αποτελέσματα μονο μπορεί να έχει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- omg kai 3 lol
hellegennes έγραψε: 17 Σεπ 2020, 21:42Συγγνώμη αλλά νιώθω ότι ζω το θέατρο του παραλόγου. Η πολιτεία δεν έχει πάρει απολύτως κανένα μέτρο μετά την λήξη της καραντίνας. Το μόνο που έχουν κάνει είναι να επιβάλλουν την χρήση μάσκας, που καταφανώς και εκ του αποτελέσματος δεν κάνει τίποτα. Το ξέραμε βέβαια και πριν, αλλά επιβεβαιώνεται 100%.EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Σεπ 2020, 19:38 Χωρις να με ενδιαφέρει να βγάλω λαδι καμια κυβέρνηση (δεν ειμαι κομματοσκυλο), θεωρω οτι η μεγάλη ευθύνη ειναι δυστυχώς δική μας. Ο κόσμος έχει αποφασίσει την ανοσία αγελης, ό,τι μετρα κ να πάρει η οποιαδήποτε πολιτεία μετρια αποτελέσματα μονο μπορεί να έχει.
μασκαρα κοιτα και λιγο παραεξω σε ολο το κοσμο παντου το ιδιο γινεται, πλην ω του θαυματος ορισμενων ασιατικων χωρων που κατα συμπτωση οι πολιτες τους ειναι εξοικειωμενοι στη χρηση μασκας..
σου εβαλα homework..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 17 Σεπ 2020, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίρνουν μέτρα αλλά είναι μία τρύπα στο νερό. Λείπει η κοινή λογική. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να ακολουθούν ασθμαίνοντας τις εξελίξεις.hellegennes έγραψε: 17 Σεπ 2020, 21:42Συγγνώμη αλλά νιώθω ότι ζω το θέατρο του παραλόγου. Η πολιτεία δεν έχει πάρει απολύτως κανένα μέτρο μετά την λήξη της καραντίνας. Το μόνο που έχουν κάνει είναι να επιβάλλουν την χρήση μάσκας, που καταφανώς και εκ του αποτελέσματος δεν κάνει τίποτα. Το ξέραμε βέβαια και πριν, αλλά επιβεβαιώνεται 100%.EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Σεπ 2020, 19:38 Χωρις να με ενδιαφέρει να βγάλω λαδι καμια κυβέρνηση (δεν ειμαι κομματοσκυλο), θεωρω οτι η μεγάλη ευθύνη ειναι δυστυχώς δική μας. Ο κόσμος έχει αποφασίσει την ανοσία αγελης, ό,τι μετρα κ να πάρει η οποιαδήποτε πολιτεία μετρια αποτελέσματα μονο μπορεί να έχει.
Παράδειγμα. Στα σχολεία έχουν σταλεί ένα κάρο εγκύκλιοι και οδηγίες για την έναρξη της νέας περιόδου. Ρωτάω φίλο με παιδί δημοτικού (σε μεγάλη τάξη).
- Τι γίνεται; Πηγαίνει ο μικρός;
- Ναι, πάει κάθε μέρα μερικές ώρες.
- Γιατί μερικές ώρες;
- Γιατί περιμένουν αναπληρώτρια και δεν έχει έρθει ακόμα και δεν ξέρουν πότε.
- Και τι κάνει στο σχολείο;
- Λίγα Αγγλικά, μουσική και γυμναστική.
Καταλαβαίνεις το μέγεθος της βλακείας; Πηγαίνουν τα παιδιά σε σχολείο και εκτίθενται σε κίνδυνο οικογένειες χωρίς να υπάρχει δασκάλα. Δηλαδή ούτε μάθημα κάνουν να κερδίσουν χρόνο μήπως κλείσει το σχολείο αργότερα, ούτε κάθονται σπίτι να αποφύγουν τις συναναστροφές. Και σχολείο μερικές ώρες, σημαίνει ότι ο γονέας δεν μπορεί να εργαστεί ή πρέπει να αγκαρέψει άλλον να πάρει το παιδί.
Ελπίζω το περιστατικό να είναι εξαίρεση, αν και δεν το πιστεύω.
Είδα τώρα βίντεο με τον Κικίλια, που στην επίμονη ερώτηση δημοσιογράφου για το φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία, επέμεινε, ξανά και ξανά, ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό και δεν αξίζει να στεκόμαστε εκεί.
Κάποια επιτροπή "σοφών" συστάθηκε, συνεδρίασε, στη συνέχεια παρήγγειλε πολλές χιλιαδες μάσκες σε μέγεθος σκούφου αλλά το θέμα...δεν είναι σημαντικό.
Μπορεί σε αυτά τα απλά η κυβέρνηση να μην τα πολυκαταφέρνει, αλλά στα σημαντικά σκίζει. Λογικό δεν είναι;
Επιπλέον, καταλαβαίνω απόλυτα ότι πρέπει να επικοινωνήσουν την ανάγκη για γενική χρήση μάσκας, αλλά ας μη γίνονται επιθετικοί όταν μιλάνε. Διότι όταν ξέσπασε η κρίση. ήταν ο Τσιόδρας εκείνος που έλεγε ότι η χρήση μάσκας δεν κάνει τίποτα.
Οκ, μπορεί να άλλαξαν οι περιστάσεις κλπ, αλλά το γεγονός ότι πήγες και πέρασες αμφίδρομα μηνύματα δεν αλλάζει. Οπότε ας είσαι σαν κυβέρνηση περισσότερο συγκαταβατική.
Κάποια επιτροπή "σοφών" συστάθηκε, συνεδρίασε, στη συνέχεια παρήγγειλε πολλές χιλιαδες μάσκες σε μέγεθος σκούφου αλλά το θέμα...δεν είναι σημαντικό.
Μπορεί σε αυτά τα απλά η κυβέρνηση να μην τα πολυκαταφέρνει, αλλά στα σημαντικά σκίζει. Λογικό δεν είναι;
Επιπλέον, καταλαβαίνω απόλυτα ότι πρέπει να επικοινωνήσουν την ανάγκη για γενική χρήση μάσκας, αλλά ας μη γίνονται επιθετικοί όταν μιλάνε. Διότι όταν ξέσπασε η κρίση. ήταν ο Τσιόδρας εκείνος που έλεγε ότι η χρήση μάσκας δεν κάνει τίποτα.
Οκ, μπορεί να άλλαξαν οι περιστάσεις κλπ, αλλά το γεγονός ότι πήγες και πέρασες αμφίδρομα μηνύματα δεν αλλάζει. Οπότε ας είσαι σαν κυβέρνηση περισσότερο συγκαταβατική.
- hellegennes
Και στις οποίες έχουν γλυτώσει από ασθένειες του αναπνευστικού γιατί φοράνε συνέχεια μάσκες.omg kai 3 lol έγραψε: 17 Σεπ 2020, 21:50 μασκαρα κοιτα και λιγο παραεξω σε ολο το κοσμο παντου το ιδιο γινεται, πλην ω του θαυματος ορισμενων ασιατικων χωρων που κατα συμπτωση οι πολιτες τους ειναι εξοικειωμενοι στη χρηση μασκας..
Oh, wait, όχι. Έχουν γρίπη στην διάρκεια όλου του χρόνου:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης, γιατί διάφοροι εδώ μέσα πιάνονται από το trope "science marches on". Πράγματι, η επιστήμη δεν είναι στατική και κάτι που σήμερα θεωρείται λάθος μπορεί αύριο να θεωρείται σωστό.Namrail έγραψε: 17 Σεπ 2020, 21:51 Επιπλέον, καταλαβαίνω απόλυτα ότι πρέπει να επικοινωνήσουν την ανάγκη για γενική χρήση μάσκας, αλλά ας μη γίνονται επιθετικοί όταν μιλάνε. Διότι όταν ξέσπασε η κρίση. ήταν ο Τσιόδρας εκείνος που έλεγε ότι η χρήση μάσκας δεν κάνει τίποτα.
Όμως άλλο το «δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα για το Χ» και άλλο το «το Χ δεν υπάρχει/δεν συμβαίνει, κατηγορηματικά είναι λάθος». Γιατί όταν σε επόμενη στιγμή πεις σαν επιστήμονας εξίσου κατηγορηματικά «το Χ είναι σωστό και το Υ είναι λάθος», θα πρέπει να αναρωτηθώ ποια από τις δυο φορές είχες δίκιο ή αν έχεις άδικο και στις δυο.
Γιατί να θεωρήσω ότι έχεις γνώμη ειδικού όταν έχεις παρουσιάσει δυο διαμετρικά αντίθετες απόψεις, το ίδιο κατηγορηματικά; Πώς θα αποφασίσω πότε έχεις δίκιο και πότε πρέπει να ακολουθώ τις συμβουλές σου; Το μόνο κριτήριο είναι ποια είναι η πιο πρόσφατη;
Ας πούμε ότι το κριτήριο αυτό είναι ασφαλές όταν προκύπτουν νέα ισχυρά δεδομένα. Εδώ όμως δεν έχουμε τίποτα τέτοιο. Ουδέποτε έγιναν μελέτες για την αποδοτικότητα των υφασμάτινων ή μη μασκών στον γενικό πληθυσμό. Όμως κάτι Σύψες και Τσιόδρες και λοιποί είναι σήμερα το ίδιο κατηγορηματικοί υπέρ της αποτελεσματικότητας της μάσκας, όσο ήταν κατά πριν 6 μήνες, που επίσης δεν υπήρχαν μελέτες.
Για την ακρίβεια, οι κυβερνήσεις δεν αποφάσισαν να επιβάλλουν μάσκες επειδή άλλαξαν τα επιστημονικά δεδομένα και οι συμβουλές των ειδικών. Πρώτα πήραν αυτήν την απόφαση οι κυβερνήσεις και μετά βγήκαν οι ειδικοί να συμφωνήσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επειδή το διάγραμμα λέει "γρίπη" δε σημαίνει τη δικιά μας γρίπη. Σου έχει 2 οικογένειες και 7 τύπους και υποτύπους. Είναι γρίπες. Ο Η3 που βλέπεις "κατακαλόκαιρο" είναι η γρίπη των χοίρων που δεν έχει εποχικότητα ή τουλάχιστον αν έχει σχετίζεται περισσότερο με το πόσα άτομα εκτρέφονται στα χοιροστάσια και σε τι συνθήκες (λόγω π.χ. αυξημένης ζήτησης) παρά με την εποχή του χρόνου.hellegennes έγραψε: 17 Σεπ 2020, 21:58Και στις οποίες έχουν γλυτώσει από ασθένειες του αναπνευστικού γιατί φοράνε συνέχεια μάσκες.omg kai 3 lol έγραψε: 17 Σεπ 2020, 21:50 μασκαρα κοιτα και λιγο παραεξω σε ολο το κοσμο παντου το ιδιο γινεται, πλην ω του θαυματος ορισμενων ασιατικων χωρων που κατα συμπτωση οι πολιτες τους ειναι εξοικειωμενοι στη χρηση μασκας..
![]()
- omg kai 3 lol
hellegennes έγραψε: 17 Σεπ 2020, 21:58Και στις οποίες έχουν γλυτώσει από ασθένειες του αναπνευστικού γιατί φοράνε συνέχεια μάσκες.omg kai 3 lol έγραψε: 17 Σεπ 2020, 21:50 μασκαρα κοιτα και λιγο παραεξω σε ολο το κοσμο παντου το ιδιο γινεται, πλην ω του θαυματος ορισμενων ασιατικων χωρων που κατα συμπτωση οι πολιτες τους ειναι εξοικειωμενοι στη χρηση μασκας..
![]()
εχουν διαφορετικο τροπικο κλιμα εκει, δεν εχουν ξηρο καλοκαιρι οπως εμεις εδω
https://www.tandfonline.com/doi/full/10 ... 19.1703455
greece covid 19 stats
https://www.google.gr/search?ei=3LJjX4W ... CAw&uact=5
south korea covid 19 stats
https://www.google.gr/search?source=hp& ... ent=psy-ab
china covid 19 stats
https://www.google.gr/search?ei=QrNjX43 ... CAw&uact=5
taiwan covid 19 stats
https://www.google.gr/search?ei=ObNjX5m ... CAw&uact=5