!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:04
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:17

Η αυτοδικία δεν είναι δικαίωμα αλλά επιλογή.

Βασικό.
Δικό μας η δικαίωμα μας είναι ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και ότι μπορούμε να κρατήσουμε
Εάν έχω την δυνατότητα στην επιλογη του να αυτοδικω τότε αυτομάτως η αυτοδικια γίνεται δικαίωμα μου λόγω της ισχύος μου και της δυνατότητας μου να το κάνω :wink
Η αυτοδικία δεν αφορά στο τι μπορούμε να αποκτήσουμε ή να κρατήσουμε αλλά στο τι μπορούμε να αφαιρέσουμε.
Θέμα ισχύος
Αν έχω την ισχύ να τιμωρω δικάζοντας κατά την προσωπική μου κρίση και βούληση τότε αυτομάτως αυτό γίνεται δικαίωμα ..
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Θεωρώ ότι οι άνθρωποι, ζώντας σε οργανωμένες κοινωνίες τα τελευταία δεκάδες χιλιάδες χρόνια, έχουν διαμορφώσει κάποια στάνταρ συμπεριφοράς ο ένας προς τον άλλο που αποτελούν θεμέλια της κοινής συμβίωσης. Τα στάνταρ αυτά έρχονται και πατάνε επάνω σε γονιδιακά χαρακτηριστικά που έχει ο άνθρωπος και του επιτρέπουν να ζει κοινωνικά. Κάποια από αυτά έχουν περιληφθεί στη νομοθεσία, κάποια άλλα όχι, καθώς δεν θα μπορούσε να κωδικοποιηθεί νομοθετικά κανόνας "δε θα είσαι αναίσθητο γαιδούρι". Η κοινωνία δεν γίνεται να υπάρξει μόνο με νόμους. Κοινωνίες χωρίς νόμους έχουν υπάρξει πολλές, κοινωνίες χωρίς embedded κανόνες κοινωνικής συμβίωσης όχι.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι έφηβοι είναι ελαφρώς απροσάρμοστα άτομα, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των συστημάτων εκείνων που θα τους επιτρέψουν να είναι επιτυχημένα κοινωνικοί. Σιγά σιγά ωριμάζουν και μαθαίνουν. Οι συγκεκριμένοι έφηβοι δε νιώθουν ότι αυτό που έκαναν είναι μεγάλη απρέπεια και γαιδουριά απέναντι σε συνάνθρωπο. Ας γράφανε ότι είναι κλέφτες και απατεώνες, ότι χρωστάνε, ότι μας κατσικώθηκε αυτό το σόι στο σβέρκο να τους ταίζουμε μια ζωή. Έτσι που το κάνανε ήτανε απαράδεκτο και εντελώς ανώριμο και δε γίνεται να το επικροτούμε. Όπως δεν ήταν σωστό να λένε κουτσαβλο κι όλα αυτά τον Σόιμπλε έτσι δεν είναι σωστό και αυτό.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Οι συγκεκριμένοι έφηβοι ΔΕΝ ήταν κάποιοι τυχαίοι έφηβοι που έκαναν κάτι από μόνοι τους αλλά σίγουρα ήταν ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ σε αναρχικές αντιεξουσιαστικές ομάδες , οι οποιες δεν έχουν πρόβλημα να χρησιμοποιούν ανήλικους και μάλιστα σαν ανάχωμα σε βρώμικες δουλειές πχ ..στέλνουν ανήλικα να πετούν μολότωφ ώστε εάν τα χτυπήσουν οι αστυνομικοί να καταγγείλουν βία κατά ανηλίκων
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Dante Alighieri έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:03
Juno έγραψε: 28 Ιουν 2019, 16:20
Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:22

Σε αυτην την ηλικια δεν συμπερεφερεσαι συμφωνα με την κατηχηση. Το αντιθετο. Επισης το μίσος το εσπειρε η δεξια.
.. μπαίνοντας μπροστά στο 45άρι της 17Ν. :str8jack: :str8jack: :str8jack:

Για πες, τι τους είχε κάνει ο Μπακογιάννης;
Και τι έκανε η δεξιά που έσπειρε μίσος στα 15χρονα αφού δεν συμπεριφέρονται σύμφωνα με την κατήχηση;
Μπορεις να στησεις μια ομαδα συζητησης με τους γνωστούς σου και να μελετησετε βιβλιογραφια και να εντρυφησεις στο θεμα "Γιατι εκαναν οτι εκαναν καποιοι δεκαπενταχρονοι;". Εγω δεν προτιθεμαι να συζητησω για δεκαπενταχρονους, λυπαμαι. Δεν ειμαι και νεοδημοκρατης ξερεις, να καταπιανομαι απο ο,τι μου ερθει για να κανω ρητορικη μισους. Εσεις εκει οι φασιστες μια χαρα σας αρεσουν αυτα. Καντε τα
Σου ζήτησα να αποδείξεις την μεγαλοπρεπή κοτσάνα "Επίσης το μίσος το έσπειρε η δεξιά" που είπες και εσύ τρέχεις να κρυφτείς.
Όταν πετάς μία βλακεία να αιτιολογείς τα λεγόμενά σου. Δεν θα δεχόμαστε ως γεγονός ό,τι πετάει ο Dante Aliglieri, ποιος είσαι στο κάτω-κάτω της γραφής;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Εγώ πάλι λέω να σταματήσουμε να σπέρνουμε το μίσος εμείς οι ίδιοι, να βλέπουμε τα πράγματα στις διαστάσεις που έχουν και να μην αυτοψεκαζόμαστε και να βλέπουμε οράματα γιατί βαριόμαστε τη ζωή μας και θέλουμε να ζήσουμε κάποιου είδους συναρπαστική σύγκρουση ή συναρπαστικό θρίαμβο για να ξεβαρεθούμε λίγο.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Γραφικός έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:06
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Ιουν 2019, 10:34
Γραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 21:08

Δεν θα το εξωτερίκευα γιατί δεν είμαι υποχρεωμένος να εποπτεύω την εύρυθμη λειτουργία του πχόρουμ. Για να πεις ότι έδρασα πιο ώριμα από τους εντός παρόντος θέματος δεξιούς χρειάζεται μόνο να μην συμμετάσχω στην διαπόμπευσή τους.
Δεν βγάζουν κανένα νόημα αυτά που λες. Δεν θα έκανες κάτι που το έχεις ήδη κάνει γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να εποπτεύεις την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ; Εσύ δεν είπες ότι είναι σκατόψυχος όποιος συνδέει την αριστερά με τα άκακα συνθήματα κάποιων πιτσιρικάδων; Εσύ δεν είπες επίσης ότι στην αντίθετη περίπτωση και αν οι δράστες αυτοπροσδιορίζονταν ως ακροδεξιοί οι αντιδράσεις σου θα ήταν ακριβώς οι ίδιες;
Δεν είπα ότι θα ήταν ακριβώς ίδιες. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις ξαναδιάβασε την πολύ λεπτομερή απάντησή μου, αλλιώς κάνε ό.τι θες, παρασχολήθηκα
Φίλε Γραφικέ δεν χρειάζεται να ασχολείσαι αν πιστεύεις ότι χάνεις τον χρόνο σου. Εθελοντικά είμαστε όλοι ή σχεδόν όλοι εδώ. Κατά τα άλλα και σε αδρές γραμμές η συζήτηση πήγε κάπως έτσι. Ανακάλυψες ένα τεράστιο απόστημα στην ψυχή όσων συνδέουν τα παραστρατημένα - που τους αξίζουν ξυλιές στον ποπό - πιτσιρίκια με την αριστερά. Μετά από ερώτησή μου αν θα έκανες το ίδιο αν οι δράστες αυτοπροσδιορίζονταν ως ακροδεξιοί, δηλαδή αν θα έβρισκες απόστημα στην ψυχή αυτών που θα συνέδεαν την ακροδεξιά με τη δράση των μικρών ναζί, απάντησες κάτι ασυναρτησίες για να πεις αργότερα ότι ναι, η αντίδρασή σου θα ήταν ακριβώς ίδια. Εντέλει και μετά από περαιτέρω σκέψη και προφανώς βαριεστημένος ξέρω γω με το όλο θέμα και την αδικία του κόσμου που δεν ασπάζεται την αριστεροσύνη σε όλο της το μεγαλείο αφαιρώντας τα σημεία εκείνα που μπορεί να είναι λίγο μελανά, μας είπες ότι, όχι δεν απάντησες αυτό και ότι θα πρέπει να ξαναδιαβάσουμε προσεκτικά την απάντησή σου.

Μετά την Ρωσική επανάσταση οι πολυαγαπημένοι σου κομμουνιστές εκτέλεσαν μαζί με τον τσάρο και τα πέντε παιδιά του. Τα μικρά σώματά τους ακρωτηριάστηκαν και κάηκαν. Οι στάχτες τους σκορπίστηκαν στους πέντε ανέμους. Δεν χρειάζεται άλλο παράδειγμα για το πόσο βάναυσα και εκδικητικά είναι όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα ανεξάρτητα με το πως παρουσιάζουν τον εαυτό τους.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 08:47 Ανακάλυψες ένα τεράστιο απόστημα στην ψυχή όσων συνδέουν τα παραστρατημένα - που τους αξίζουν ξυλιές στον ποπό - πιτσιρίκια με την αριστερά. Μετά από ερώτησή μου αν θα έκανες το ίδιο αν οι δράστες αυτοπροσδιορίζονταν ως ακροδεξιοί, δηλαδή αν θα έβρισκες απόστημα στην ψυχή αυτών που θα συνέδεαν την ακροδεξιά με τη δράση των μικρών ναζί, απάντησες κάτι ασυναρτησίες για να πεις αργότερα ότι ναι, η αντίδρασή σου θα ήταν ακριβώς ίδια. Εντέλει και μετά από περαιτέρω σκέψη και προφανώς βαριεστημένος ξέρω γω με το όλο θέμα και την αδικία του κόσμου που δεν ασπάζεται την αριστεροσύνη σε όλο της το μεγαλείο αφαιρώντας τα σημεία εκείνα που μπορεί να είναι λίγο μελανά, μας είπες ότι, όχι δεν απάντησες αυτό και ότι θα πρέπει να ξαναδιαβάσουμε προσεκτικά την απάντησή σου.

Μετά την Ρωσική επανάσταση οι πολυαγαπημένοι σου κομμουνιστές εκτέλεσαν μαζί με τον τσάρο και τα πέντε παιδιά του. Τα μικρά σώματά τους ακρωτηριάστηκαν και κάηκαν. Οι στάχτες τους σκορπίστηκαν στους πέντε ανέμους. Δεν χρειάζεται άλλο παράδειγμα για το πόσο βάναυσα και εκδικητικά είναι όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα ανεξάρτητα με το πως παρουσιάζουν τον εαυτό τους.
1. Δεν είμαστε φίλοι
2. Ακόμα και να ήταν φασίστες τα πιτσιρίκια, κάτω από τις ίδιες συνθήκες θα είχα τα ίδια συναισθήματα
3. Αυτό που με κάνει ανώτερο από εσάς τους δεξιούς είναι ότι δεν θα το ανήγαγα σε μέγα θέμα, ως νεκροφάγο σκουλίκι
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 08:47 Ανακάλυψες ένα τεράστιο απόστημα στην ψυχή όσων συνδέουν τα παραστρατημένα - που τους αξίζουν ξυλιές στον ποπό - πιτσιρίκια με την αριστερά.
Άλλο ένα επιχείρημα για όσους υποστηρίζουν ότι η επιείκειά μου είναι παροιμιώδης.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 08:47 Μετά την Ρωσική επανάσταση οι πολυαγαπημένοι σου κομμουνιστές εκτέλεσαν μαζί με τον τσάρο και τα πέντε παιδιά του. Τα μικρά σώματά τους ακρωτηριάστηκαν και κάηκαν. Οι στάχτες τους σκορπίστηκαν στους πέντε ανέμους. Δεν χρειάζεται άλλο παράδειγμα για το πόσο βάναυσα και εκδικητικά είναι όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα ανεξάρτητα με το πως παρουσιάζουν τον εαυτό τους.
Σιγά που δεν θα ξαναφτάναμε στα προ Χριστού.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Γραφικός έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 13:01
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 08:47 Ανακάλυψες ένα τεράστιο απόστημα στην ψυχή όσων συνδέουν τα παραστρατημένα - που τους αξίζουν ξυλιές στον ποπό - πιτσιρίκια με την αριστερά. Μετά από ερώτησή μου αν θα έκανες το ίδιο αν οι δράστες αυτοπροσδιορίζονταν ως ακροδεξιοί, δηλαδή αν θα έβρισκες απόστημα στην ψυχή αυτών που θα συνέδεαν την ακροδεξιά με τη δράση των μικρών ναζί, απάντησες κάτι ασυναρτησίες για να πεις αργότερα ότι ναι, η αντίδρασή σου θα ήταν ακριβώς ίδια. Εντέλει και μετά από περαιτέρω σκέψη και προφανώς βαριεστημένος ξέρω γω με το όλο θέμα και την αδικία του κόσμου που δεν ασπάζεται την αριστεροσύνη σε όλο της το μεγαλείο αφαιρώντας τα σημεία εκείνα που μπορεί να είναι λίγο μελανά, μας είπες ότι, όχι δεν απάντησες αυτό και ότι θα πρέπει να ξαναδιαβάσουμε προσεκτικά την απάντησή σου.

1. Δεν είμαστε φίλοι
2. Ακόμα και να ήταν φασίστες τα πιτσιρίκια, κάτω από τις ίδιες συνθήκες θα είχα τα ίδια συναισθήματα
3. Αυτό που με κάνει ανώτερο από εσάς τους δεξιούς είναι ότι δεν θα το ανήγαγα σε μέγα θέμα, ως νεκροφάγο σκουλίκι
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 08:47 Ανακάλυψες ένα τεράστιο απόστημα στην ψυχή όσων συνδέουν τα παραστρατημένα - που τους αξίζουν ξυλιές στον ποπό - πιτσιρίκια με την αριστερά.
Άλλο ένα επιχείρημα για όσους υποστηρίζουν ότι η επιείκειά μου είναι παροιμιώδης.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 08:47 Μετά την Ρωσική επανάσταση οι πολυαγαπημένοι σου κομμουνιστές εκτέλεσαν μαζί με τον τσάρο και τα πέντε παιδιά του. Τα μικρά σώματά τους ακρωτηριάστηκαν και κάηκαν. Οι στάχτες τους σκορπίστηκαν στους πέντε ανέμους. Δεν χρειάζεται άλλο παράδειγμα για το πόσο βάναυσα και εκδικητικά είναι όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα ανεξάρτητα με το πως παρουσιάζουν τον εαυτό τους.

Πρέπει καταρχάς να ξεκαθαρίσεις ποιες μέρες θα είχες την ίδια αντίδραση και ποιες όχι γιατί πέφτεις σε αντιφάσεις. Επίσης, σε ποιο παράλληλο σύμπαν το να συνδέσεις την ακροδεξιά με τις πράξεις των μελών της θα σε έκανε νεκροφάγο σκουλίκι; Αυτοί που συνδέουν τις πράξεις του Ρουπακιά με την χρυσή αυγή είναι νεκροφάγα σκουλίκια. Ξανασκέψου το.

Τέλος, εξακρίβωσε σε παρακαλώ τι είναι για σένα ο κομμουνισμός, μια περαστική σκέψη στο μυαλό του Κουτσούμπα χωρίς παρελθόν και μέλλον; Με τον ίδιο τρόπο βλέπεις και τον ναζισμό; Είστε ή δεν είστε τα πνευματικά παιδιά μιας επανάστασης που ακόμα ριγούν στη θέα του Λένιν. Ε αυτός ο Λένιν δολοφόνησε ανήλικα παιδιά. Αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς που υποστηρίζεις έστησε τα θεμέλιά του στους τάφους μικρών παιδιών. Κανονικά δεν θα χρειαζόσουν άλλο επιχείρημα για την αποδόμησή του.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:04
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:44

Δικό μας η δικαίωμα μας είναι ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και ότι μπορούμε να κρατήσουμε
Εάν έχω την δυνατότητα στην επιλογη του να αυτοδικω τότε αυτομάτως η αυτοδικια γίνεται δικαίωμα μου λόγω της ισχύος μου και της δυνατότητας μου να το κάνω :wink
Η αυτοδικία δεν αφορά στο τι μπορούμε να αποκτήσουμε ή να κρατήσουμε αλλά στο τι μπορούμε να αφαιρέσουμε.
Θέμα ισχύος
Αν έχω την ισχύ να τιμωρω δικάζοντας κατά την προσωπική μου κρίση και βούληση τότε αυτομάτως αυτό γίνεται δικαίωμα ..
Δεν είναι θέμα ισχύος αλλά σαφέστατη απαξίωση των νόμων που καθορίζονται από τους ισχυρούς.

Κάποιες φορές λόγω αμιγώς εγωκεντρικής αδιαφορίας (σε βαθμό βλακείας) και κάποιες φορές λόγω υπερίσχυσης της προσωπικής λογικής, που δεν καλύπτεται επαρκώς από το πνεύμα ή το γράμμα των νόμων.

Περισσότερο ενδιαφέρον έχει το δεύτερο, επειδή είναι παράγωγο σκέψης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”