!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
Re: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
έτυχε να βρεθεί κοντά στα χέρια του πελάτη μου για μηδενικό διάστημα σε σχέση με την ηλικία του Σύμπαντος ένα παρεξηγημένο αντικείμενο που κατά κύριο λόγο έχει αθώες, μην πω ακραία φιλάνθρωπες και φιλειρηνικές χρήσεις και το κάνουμε θέμα κ.κ. ένορκοι
- Sid Vicious
Αυτό που λες είναι 30+ χρόνια πριν και πλας πέρα από μια φώτο δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία της υπόθεσης όπως γιατί, πως κτλ. Πέρα της παραγραφής δεν στοιχειοθετείται καν υπόθεση.foscilis έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:35όχι δε δικαιολογούνται.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:29 Επειδή ο Βορίδης επιασε για μια στιγμή ένα αυτοσχέδιο αντικείμενο αυτοπροστασίας πριν 30+ χρόνια δικαιολογείται σήμερα 17χρονοι να απειλούν.
Ούτε αυτός δικαιολογείται όμως. Και θα μου επιτρέψεις να πω ότι είναι γιγαντιαία πουστιά ανταξια του πιο gay δικηγόρου του κόσμου η φρασεολογία που χρησιμοποείτε, άκου "έπιασε για μια στιγμή ένα αυτοσχέδιο αντικείμενο αυτοπροστασίας".
Αλλά ασε τον Βορίδη και τον οποιο Βορίδη που δεν είναι το θέμα. Απλά το πέταξε κάποιος ως παράλογη σύγκριση και ηλίθιο αντιπερισπασμό για την πράξη των συγκεκριμμένων.
Όπως είπες δεν δικαιολογουνται, αυτό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Αυτή την "δίκη" που είναι ασχετη με το θέμα να την κανουμε σε άλλο νημα ρε, εχω ετοιμη την απαντηση!foscilis έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:39 έτυχε να βρεθεί κοντά στα χέρια του πελάτη μου για μηδενικό διάστημα σε σχέση με την ηλικία του Σύμπαντος ένα παρεξηγημένο αντικείμενο που κατά κύριο λόγο έχει αθώες, μην πω ακραία φιλάνθρωπες και φιλειρηνικές χρήσεις και το κάνουμε θέμα κ.κ. ένορκοι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
Γραφικός
Δεν είπα ότι θα ήταν ακριβώς ίδιες. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις ξαναδιάβασε την πολύ λεπτομερή απάντησή μου, αλλιώς κάνε ό.τι θες, παρασχολήθηκαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Ιουν 2019, 10:34Δεν βγάζουν κανένα νόημα αυτά που λες. Δεν θα έκανες κάτι που το έχεις ήδη κάνει γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να εποπτεύεις την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ; Εσύ δεν είπες ότι είναι σκατόψυχος όποιος συνδέει την αριστερά με τα άκακα συνθήματα κάποιων πιτσιρικάδων; Εσύ δεν είπες επίσης ότι στην αντίθετη περίπτωση και αν οι δράστες αυτοπροσδιορίζονταν ως ακροδεξιοί οι αντιδράσεις σου θα ήταν ακριβώς οι ίδιες;Γραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 21:08Δεν θα το εξωτερίκευα γιατί δεν είμαι υποχρεωμένος να εποπτεύω την εύρυθμη λειτουργία του πχόρουμ. Για να πεις ότι έδρασα πιο ώριμα από τους εντός παρόντος θέματος δεξιούς χρειάζεται μόνο να μην συμμετάσχω στην διαπόμπευσή τους.
Καλέ μου Sid τον Βορίδη θα τον σέβομαι σαν προσωπικότητα, σαν υπουργό και οπωσδήποτε θα σέβομαι τον φασιστάκο που έχει σκεπάσει με το κοστούμι του.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:33
Το μοναδικό μεμπτό στην πορεία του Βορίδη ήταν που μπήκε στη ΝΔ αλλά για αυτό θα κριθεί αναλόγως του έργου που θα επιδείξει ως στέλεχος της κυβέρνησης στο προσεχές μέλλον. Για εσένα τότε θα είναι ο Υπουργός Κύριος Βορίδης, να σέβεσαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τους έπιασαν; δεν ξέρω δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:35 Naida, να σε ρωτήσω , τι έγινε τελικά στο Αγρίνιο με εκείνους τους αναρχικούς που τραυματίσαν σοβαρά την ανήλικη μαθήτρια με φωτοβολίδα, τους έπιασαν; Τους άφησαν ελεύθερους;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:10Τους έπιασαν; δεν ξέρω δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:35 Naida, να σε ρωτήσω , τι έγινε τελικά στο Αγρίνιο με εκείνους τους αναρχικούς που τραυματίσαν σοβαρά την ανήλικη μαθήτρια με φωτοβολίδα, τους έπιασαν; Τους άφησαν ελεύθερους;
Πρέζες θα του φέρνουν στο σπίτι του, οπότε δε χρειάζεται να βγαίνει απ' τη χώρα, δυο φορές το μήνα θα βλέπει ο παρακρατικός τους κρατικούς και θα πίνουνε καφεδάκι, μια χαρά.Στον 21χρονο επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Αγρινίου ο 21χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό μίας 19χρονης από φωτοβολίδα, κατά την διάρκεια της πορείας που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.
Πηγή: https://www.voria.gr/article/agrinio-el ... fotovolida
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη;Kauldron έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:15Naida έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:10Τους έπιασαν; δεν ξέρω δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:35 Naida, να σε ρωτήσω , τι έγινε τελικά στο Αγρίνιο με εκείνους τους αναρχικούς που τραυματίσαν σοβαρά την ανήλικη μαθήτρια με φωτοβολίδα, τους έπιασαν; Τους άφησαν ελεύθερους;Πρέζες θα του φέρνουν στο σπίτι του, οπότε δε χρειάζεται να βγαίνει απ' τη χώρα, δυο φορές το μήνα θα βλέπει ο παρακρατικός τους κρατικούς και θα πίνουνε καφεδάκι, μια χαρά.Στον 21χρονο επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Αγρινίου ο 21χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό μίας 19χρονης από φωτοβολίδα, κατά την διάρκεια της πορείας που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ε, αφού ο Βορίδης το έπαιζε Βίκινγκ πριν 30 χρόνια, μπορεί το κάθε τσογλάνι να γράφει ό,τι θέλει και οι γονείς τους να τα ποτίζουν δηλητήριο, αυτό μας λες;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Eεεε, οχι. duh.Naida έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:21Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη;Kauldron έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:15Πρέζες θα του φέρνουν στο σπίτι του, οπότε δε χρειάζεται να βγαίνει απ' τη χώρα, δυο φορές το μήνα θα βλέπει ο παρακρατικός τους κρατικούς και θα πίνουνε καφεδάκι, μια χαρά.Στον 21χρονο επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δηλαδή δεν σας ενοχλεί κάποιος που ποτίστηκε με δηλητήριο από τους γονείς του,ακολούθησε ακροδεξιά πολιτική διαδρομή και τον κάνετε βουλευτή, υπουργό κτλ σας ενοχλεί μια μαλακία που έγραψαν μια ομάδα ανηλίκων; Αυτό μου λες;Πρετεντέρης έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:25Ε, αφού ο Βορίδης το έπαιζε Βίκινγκ πριν 30 χρόνια, μπορεί το κάθε τσογλάνι να γράφει ό,τι θέλει και οι γονείς τους να τα ποτίζουν δηλητήριο, αυτό μας λες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο μεταξύ, αυτή η φάση που για ό,τι μαλακία κάνουν 15χρονοι φταίνε οι γονείς τους, με ξεπερνάει. Λες και δεν έχουν δει στη ζωή τους 15χρονα. Η Μπακογιάννη πολύ σοφά απέσυρε τη μήνυση όταν έμαθε την ηλικία τους, γιατί σκέφτηκε η γυναίκα ότι δε θα κάθεται τώρα να ασχολείται με ζαβά μωρά.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Τι λες τώρα, βρήκαν που είναι το πολιτικό γραφείο της Μπακογιάννη. Είναι επικίνδυνα.pal έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:37 Στο μεταξύ, αυτή η φάση που για ό,τι μαλακία κάνουν 15χρονοι φταίνε οι γονείς τους, με ξεπερνάει. Λες και δεν έχουν δει στη ζωή τους 15χρονα. Η Μπακογιάννη πολύ σοφά απέσυρε τη μήνυση όταν έμαθε την ηλικία τους, γιατί σκέφτηκε η γυναίκα ότι δε θα κάθεται τώρα να ασχολείται με ζαβά μωρά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προφανως και καποιος που μεγαλωνει σε περιβαλλον μισους και ηδη συμπεριφερεται ετσι ειναι ενας εν δυναμει επικινδυνος ανθρωπος.
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσπαθεια να το αντιληφθει κανεις αυτο.
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσπαθεια να το αντιληφθει κανεις αυτο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 0 Απαντήσεις