!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

έτυχε να βρεθεί κοντά στα χέρια του πελάτη μου για μηδενικό διάστημα σε σχέση με την ηλικία του Σύμπαντος ένα παρεξηγημένο αντικείμενο που κατά κύριο λόγο έχει αθώες, μην πω ακραία φιλάνθρωπες και φιλειρηνικές χρήσεις και το κάνουμε θέμα κ.κ. ένορκοι
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

foscilis έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:35
Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:29 Επειδή ο Βορίδης επιασε για μια στιγμή ένα αυτοσχέδιο αντικείμενο αυτοπροστασίας πριν 30+ χρόνια δικαιολογείται σήμερα 17χρονοι να απειλούν.
όχι δε δικαιολογούνται.

Ούτε αυτός δικαιολογείται όμως. Και θα μου επιτρέψεις να πω ότι είναι γιγαντιαία πουστιά ανταξια του πιο gay δικηγόρου του κόσμου η φρασεολογία που χρησιμοποείτε, άκου "έπιασε για μια στιγμή ένα αυτοσχέδιο αντικείμενο αυτοπροστασίας".
Αυτό που λες είναι 30+ χρόνια πριν και πλας πέρα από μια φώτο δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία της υπόθεσης όπως γιατί, πως κτλ. Πέρα της παραγραφής δεν στοιχειοθετείται καν υπόθεση.

Αλλά ασε τον Βορίδη και τον οποιο Βορίδη που δεν είναι το θέμα. Απλά το πέταξε κάποιος ως παράλογη σύγκριση και ηλίθιο αντιπερισπασμό για την πράξη των συγκεκριμμένων.

Όπως είπες δεν δικαιολογουνται, αυτό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

foscilis έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:39 έτυχε να βρεθεί κοντά στα χέρια του πελάτη μου για μηδενικό διάστημα σε σχέση με την ηλικία του Σύμπαντος ένα παρεξηγημένο αντικείμενο που κατά κύριο λόγο έχει αθώες, μην πω ακραία φιλάνθρωπες και φιλειρηνικές χρήσεις και το κάνουμε θέμα κ.κ. ένορκοι
Αυτή την "δίκη" που είναι ασχετη με το θέμα να την κανουμε σε άλλο νημα ρε, εχω ετοιμη την απαντηση!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Ιουν 2019, 10:34
Γραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 21:08
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 19:39 Δεν θα το εξωτερίκευες επειδή δεν θα το πίστευες.
Δεν θα το εξωτερίκευα γιατί δεν είμαι υποχρεωμένος να εποπτεύω την εύρυθμη λειτουργία του πχόρουμ. Για να πεις ότι έδρασα πιο ώριμα από τους εντός παρόντος θέματος δεξιούς χρειάζεται μόνο να μην συμμετάσχω στην διαπόμπευσή τους.
Δεν βγάζουν κανένα νόημα αυτά που λες. Δεν θα έκανες κάτι που το έχεις ήδη κάνει γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να εποπτεύεις την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ; Εσύ δεν είπες ότι είναι σκατόψυχος όποιος συνδέει την αριστερά με τα άκακα συνθήματα κάποιων πιτσιρικάδων; Εσύ δεν είπες επίσης ότι στην αντίθετη περίπτωση και αν οι δράστες αυτοπροσδιορίζονταν ως ακροδεξιοί οι αντιδράσεις σου θα ήταν ακριβώς οι ίδιες;
Δεν είπα ότι θα ήταν ακριβώς ίδιες. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις ξαναδιάβασε την πολύ λεπτομερή απάντησή μου, αλλιώς κάνε ό.τι θες, παρασχολήθηκα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:33

Το μοναδικό μεμπτό στην πορεία του Βορίδη ήταν που μπήκε στη ΝΔ αλλά για αυτό θα κριθεί αναλόγως του έργου που θα επιδείξει ως στέλεχος της κυβέρνησης στο προσεχές μέλλον. Για εσένα τότε θα είναι ο Υπουργός Κύριος Βορίδης, να σέβεσαι.
Καλέ μου Sid τον Βορίδη θα τον σέβομαι σαν προσωπικότητα, σαν υπουργό και οπωσδήποτε θα σέβομαι τον φασιστάκο που έχει σκεπάσει με το κοστούμι του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:35 Naida, να σε ρωτήσω , τι έγινε τελικά στο Αγρίνιο με εκείνους τους αναρχικούς που τραυματίσαν σοβαρά την ανήλικη μαθήτρια με φωτοβολίδα, τους έπιασαν; Τους άφησαν ελεύθερους;
Τους έπιασαν; δεν ξέρω δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Naida έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:10
Sid Vicious έγραψε: 29 Ιουν 2019, 13:35 Naida, να σε ρωτήσω , τι έγινε τελικά στο Αγρίνιο με εκείνους τους αναρχικούς που τραυματίσαν σοβαρά την ανήλικη μαθήτρια με φωτοβολίδα, τους έπιασαν; Τους άφησαν ελεύθερους;
Στον 21χρονο επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Αγρινίου ο 21χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό μίας 19χρονης από φωτοβολίδα, κατά την διάρκεια της πορείας που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/agrinio-el ... fotovolida
Πρέζες θα του φέρνουν στο σπίτι του, οπότε δε χρειάζεται να βγαίνει απ' τη χώρα, δυο φορές το μήνα θα βλέπει ο παρακρατικός τους κρατικούς και θα πίνουνε καφεδάκι, μια χαρά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kauldron έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:15
Στον 21χρονο επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Αγρινίου ο 21χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό μίας 19χρονης από φωτοβολίδα, κατά την διάρκεια της πορείας που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό, στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Πρέζες θα του φέρνουν στο σπίτι του, οπότε δε χρειάζεται να βγαίνει απ' τη χώρα, δυο φορές το μήνα θα βλέπει ο παρακρατικός τους κρατικούς και θα πίνουνε καφεδάκι, μια χαρά.
Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

foscilis έγραψε: 29 Ιουν 2019, 12:53 έχεις αποκλείσει το σενάριο με τη βελανιδιά;

αυτό μας λες;
Ε, αφού ο Βορίδης το έπαιζε Βίκινγκ πριν 30 χρόνια, μπορεί το κάθε τσογλάνι να γράφει ό,τι θέλει και οι γονείς τους να τα ποτίζουν δηλητήριο, αυτό μας λες;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Naida έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:21
Kauldron έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:15

Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη;
Eεεε, οχι. duh.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πρετεντέρης έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:25
foscilis έγραψε: 29 Ιουν 2019, 12:53 έχεις αποκλείσει το σενάριο με τη βελανιδιά;

αυτό μας λες;
Ε, αφού ο Βορίδης το έπαιζε Βίκινγκ πριν 30 χρόνια, μπορεί το κάθε τσογλάνι να γράφει ό,τι θέλει και οι γονείς τους να τα ποτίζουν δηλητήριο, αυτό μας λες;
Δηλαδή δεν σας ενοχλεί κάποιος που ποτίστηκε με δηλητήριο από τους γονείς του,ακολούθησε ακροδεξιά πολιτική διαδρομή και τον κάνετε βουλευτή, υπουργό κτλ σας ενοχλεί μια μαλακία που έγραψαν μια ομάδα ανηλίκων; Αυτό μου λες;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Στο μεταξύ, αυτή η φάση που για ό,τι μαλακία κάνουν 15χρονοι φταίνε οι γονείς τους, με ξεπερνάει. Λες και δεν έχουν δει στη ζωή τους 15χρονα. Η Μπακογιάννη πολύ σοφά απέσυρε τη μήνυση όταν έμαθε την ηλικία τους, γιατί σκέφτηκε η γυναίκα ότι δε θα κάθεται τώρα να ασχολείται με ζαβά μωρά.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

pal έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:37 Στο μεταξύ, αυτή η φάση που για ό,τι μαλακία κάνουν 15χρονοι φταίνε οι γονείς τους, με ξεπερνάει. Λες και δεν έχουν δει στη ζωή τους 15χρονα. Η Μπακογιάννη πολύ σοφά απέσυρε τη μήνυση όταν έμαθε την ηλικία τους, γιατί σκέφτηκε η γυναίκα ότι δε θα κάθεται τώρα να ασχολείται με ζαβά μωρά.
Τι λες τώρα, βρήκαν που είναι το πολιτικό γραφείο της Μπακογιάννη. Είναι επικίνδυνα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kauldron έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:26

Eεεε, οχι. duh.
:102:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Προφανως και καποιος που μεγαλωνει σε περιβαλλον μισους και ηδη συμπεριφερεται ετσι ειναι ενας εν δυναμει επικινδυνος ανθρωπος.
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσπαθεια να το αντιληφθει κανεις αυτο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”