!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
Re: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
Δολοφονουμε η εκτελούμε με συνοπτικές επαναστατικές διαδικασίες όσους εμείς θεωρούμε ότι εμπλέκονται με οικονομικά σκάνδαλα ;;;;!!!
Και δεν το έλεγες από την αρχή να γλυτώσουμε τόσες σελίδες διαφωνίας;μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:47
Μιση δουλεια σημαίνει οτι δεν εξηγήσαν καλά τα εγκληματα του Μπακογιάννη. Αυτο ηταν το αλλο μισό. Δεν λένε πουθενα για σκοτωμους.
Yippie Kay Yay
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Νομιζα ηταν ξεκαθαρο.Airman68 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:08Και δεν το έλεγες από την αρχή να γλυτώσουμε τόσες σελίδες διαφωνίας;μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:47
Μιση δουλεια σημαίνει οτι δεν εξηγήσαν καλά τα εγκληματα του Μπακογιάννη. Αυτο ηταν το αλλο μισό. Δεν λένε πουθενα για σκοτωμους.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι φυσικά, αυτο θα ηταν παραλογο. Αλλά οταν η αστική δικαιοσυνη κοιμάτε ή είναι διεφθαρμένη, πρέπει να αποδωθει η δικαιοσυνη με αλλους τροπους. Η φύση μισει το κενό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:15 Δολοφονουμε η εκτελούμε με συνοπτικές επαναστατικές διαδικασίες όσους εμείς θεωρούμε ότι εμπλέκονται με οικονομικά σκάνδαλα ;;;;!!!
Θα αναγνωριζες αυτό το δικαίωμα και στους φασίστες να τιμωρούν αυτοι εκεί όπου αυτοί θεωρούν ότι η αστικη δικαιοσύνη δεν αποδίδεται σωστά ;μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:16Οχι φυσικά, αυτο θα ηταν παραλογο. Αλλά οταν η αστική δικαιοσυνη κοιμάτε ή είναι διεφθαρμένη, πρέπει να αποδωθει η δικαιοσυνη με αλλους τροπους. Η φύση μισει το κενό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:15 Δολοφονουμε η εκτελούμε με συνοπτικές επαναστατικές διαδικασίες όσους εμείς θεωρούμε ότι εμπλέκονται με οικονομικά σκάνδαλα ;;;;!!!
Αναγνωρίζεις το δικαίωμα στην αυτοδικια ;
Οι αντιεξουσιαστές που φωνάζουν αυτό τον σύνθημα ΔΕΝ το ερμηνεύουν έτσι ...μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:15Νομιζα ηταν ξεκαθαρο.Airman68 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:08Και δεν το έλεγες από την αρχή να γλυτώσουμε τόσες σελίδες διαφωνίας;μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:47
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Κρίνουμε κατα περίσταση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:30Θα αναγνωριζες αυτό το δικαίωμα και στους φασίστες να τιμωρούν αυτοι εκεί όπου αυτοί θεωρούν ότι η αστικη δικαιοσύνη δεν αποδίδεται σωστά ;μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:16Οχι φυσικά, αυτο θα ηταν παραλογο. Αλλά οταν η αστική δικαιοσυνη κοιμάτε ή είναι διεφθαρμένη, πρέπει να αποδωθει η δικαιοσυνη με αλλους τροπους. Η φύση μισει το κενό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:15 Δολοφονουμε η εκτελούμε με συνοπτικές επαναστατικές διαδικασίες όσους εμείς θεωρούμε ότι εμπλέκονται με οικονομικά σκάνδαλα ;;;;!!!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι, ετσι το ερμηνεύουν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:31Οι αντιεξουσιαστές που φωνάζουν αυτό τον σύνθημα ΔΕΝ το ερμηνεύουν έτσι ...μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:15Νομιζα ηταν ξεκαθαρο.Airman68 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:08
Και δεν το έλεγες από την αρχή να γλυτώσουμε τόσες σελίδες διαφωνίας;
..μου θυμίζεις κάτι χριστιανούς απολογητές που εκεί που λένε τα ευαγγέλια " θα σε σκοτώσω" αυτοί το ερμηνεύουν ως " θα σε βοηθήσω να σωθείς !!"μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:45Οχι, ετσι το ερμηνεύουν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:31Οι αντιεξουσιαστές που φωνάζουν αυτό τον σύνθημα ΔΕΝ το ερμηνεύουν έτσι ...
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αντιθετως, εμενα μου θυμιζετε τους χριστιανους, που ενω δεν λεει πουθενα για φονους, νομιζετε οτι μιλάει για γενοκτονία!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:05..μου θυμίζεις κάτι χριστιανούς απολογητές που εκεί που λένε τα ευαγγέλια " θα σε σκοτώσω" αυτοί το ερμηνεύουν ως " θα σε βοηθήσω να σωθείς !!"μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:45Οχι, ετσι το ερμηνεύουν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:31
Οι αντιεξουσιαστές που φωνάζουν αυτό τον σύνθημα ΔΕΝ το ερμηνεύουν έτσι ...![]()
..ξέρεις , η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί ότι η αστυνομία και τα δικαστήρια δεν αποδίδουν δικαιοσύνη και αφήνουν ελεύθερους εγκληματίες και δολοφόνους με τον νόμο Παρασκευοπουλου κλπ κλπ κλπμίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:45Κρίνουμε κατα περίσταση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:30Θα αναγνωριζες αυτό το δικαίωμα και στους φασίστες να τιμωρούν αυτοι εκεί όπου αυτοί θεωρούν ότι η αστικη δικαιοσύνη δεν αποδίδεται σωστά ;μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:16
Οχι φυσικά, αυτο θα ηταν παραλογο. Αλλά οταν η αστική δικαιοσυνη κοιμάτε ή είναι διεφθαρμένη, πρέπει να αποδωθει η δικαιοσυνη με αλλους τροπους. Η φύση μισει το κενό.
Μην τους δίνεις ιδέες για να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους .
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οχι, δεν δινώ. Γινεται ομως σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Ας μην ειμαστε ακραίοι, ουτε "ποτε δεν παιρνουμε την δικαιοσυνη στα χέρια μας" ουτε "την παιρνουμε παντα την δικαιοσυνη στα χέρια μας". Εγώ ως κεντρώος αναρχικός υποστηριζω μεσες λύσεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:08..ξέρεις , η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί ότι η αστυνομία και τα δικαστήρια δεν αποδίδουν δικαιοσύνη και αφήνουν ελεύθερους εγκληματίες και δολοφόνους με τον νόμο Παρασκευοπουλου κλπ κλπ κλπμίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:45Κρίνουμε κατα περίσταση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:30
Θα αναγνωριζες αυτό το δικαίωμα και στους φασίστες να τιμωρούν αυτοι εκεί όπου αυτοί θεωρούν ότι η αστικη δικαιοσύνη δεν αποδίδεται σωστά ;
Μην τους δίνεις ιδέες για να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους .
Η αυτοδικία δεν είναι δικαίωμα αλλά επιλογή.
Βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δικό μας η δικαίωμα μας είναι ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και ότι μπορούμε να κρατήσουμε
Εάν έχω την δυνατότητα στην επιλογη του να αυτοδικω τότε αυτομάτως η αυτοδικια γίνεται δικαίωμα μου λόγω της ισχύος μου και της δυνατότητας μου να το κάνω
Και κάτι άλλο άσχετο
Μέλη του Ρουβίκωνα ετοιμάζονται να τιμωρήσουν αυτούς που οδήγησαν στον θάνατο τον Γιακουμάκη και η δικαιοσύνη τους τιμώρησε με ποινές χάδια
Έτσι κατάλαβα από τις αναρτήσεις τους ..
Η αυτοδικία δεν αφορά στο τι μπορούμε να αποκτήσουμε ή να κρατήσουμε αλλά στο τι μπορούμε να αφαιρέσουμε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:44Δικό μας η δικαίωμα μας είναι ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και ότι μπορούμε να κρατήσουμε
Εάν έχω την δυνατότητα στην επιλογη του να αυτοδικω τότε αυτομάτως η αυτοδικια γίνεται δικαίωμα μου λόγω της ισχύος μου και της δυνατότητας μου να το κάνω![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-