!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Milf

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Re: Milf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Ποιοι άλλοι από εσάς είστε ωραίοι, εκτός από τον Περσέα?
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Τι σε νοιάζει; Είσαι 30 χρονών ή λιγότερο χωρίς παιδί;
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:42
fagano3 έγραψε: 27 Ιουν 2019, 17:30
pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:15 Θα βοηθούσε πολύ να είχες παραλείψει το "βλαχάκι". Επίσης, καλό θα ήταν να είχες αντικαταστήσεις το "γκάβλα" από κάποια πιο κόσμια και μετρημένη έκφραση σεξουαλικού θαυμασμού.
Κράτα σημειώσεις και παρέλειψε στο μέλλον να εμφανίζεσαι στους συνανθρώπους σου ως ούγκα νεάντερταλ γυπαετός.

Βέβαια, καταλαβαίνω ότι στην περίπτωσή σου, το να εμφανίζεσαι ως ούγκα νεάντερταλ γυπαετός είναι ένα είδος καμμένου χιούμορ κι ότι κατά βάθος περίμενες να ακούσεις μπινελίκια και αποσκοπούσες σε αυτό και σε τελική το βρήκες διασκεδαστικό.
Αυτο θα ισχυε αν της τα ελεγε χωρις να του απευθυνει το λογο το αναγωγο ξεκωλο.

Απο τη στιγμη που το ξεκωλο τα πεταει ολα δημοσια μπορουν να την κοιταζουν ολοι οσο θελουν χωρις να την δωσουν λογαριασμο.
Δεν έχουμε στοιχεία ότι επρόκειτο περί ξέκωλου. Έχουμε επαρκή στοιχεία όμως ότι επρόκειτο περί ουγκ-νεάντερταλ-μεσήλικος-γυπαετού.
:smt023 Και λιγα λες.Βασικα προσβαλλεις τους γυπαετους.Ακομα και γεροξουρης γυπαετος,ειναι απειρως ανωτερος απο τον ουγκ νεαντερνταλ,γυφτουλα/πεφτουλα με τη χρυση καδενα ,και το μεγαλο νυχι μικρου δαχτυλου που ξυνει και το αυτι.Αυτο ειναι ο θεματοθετης :102:
Οι γυπαετποι ειναι πανεμορφα,περηφανα πουλια και γερασμενα παλι ετσι ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 27 Ιουν 2019, 22:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:01 Τι σε νοιάζει; Είσαι 30 χρονών ή λιγότερο χωρίς παιδί;
Τι το πέρασες το πχόρουμ, γραφείο συνοικεσίων?
Ρωτάω για να ξέρω με ποιους έχω να κάνω!
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:00
pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:55
foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:53 Hello αυτό σκεφτόμαστε όλοι.

Και δεν πέρασε το τεστ του.

Η μόνη που νομίζει ότι κέρδισε πόντους η γκόμενα γιατί δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιο ακριβώς είναι το παιχνίδι είναι η παρακμιακιά 2 σελίδες πιο πριν.
Εγώ δεν ήξερα ότι ο Περσέας είναι πολύ ωραίος. Νόμιζα ότι είναι θείος.
Να διευκρινίσουμε κάτι για δεύτερη φορά: 50-60 είναι το αρσενικό αντίστοιχο της γυναίκας 35+ με αποτυχημένες σχέσεις που ψάχνεται.

ΕΚΤΟΣ που πρέπει να έχει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Δηλαδή ρε παιδί μου δεν ξέρω πώς να στο πω πιο απλά, στις τσόντες η κατηγορία "γριές" έχει γυναίκες 40 χρονών. Ενώ η κατηγορία "γέροι" έχει εβδομηντάρηδες. Είναι το ίδιο πράγμα.
Μη το λες. Η ωραιότερη γυναίκα που έχω αντικρύσει ποτέ, πρεπει να είναι 42. Σημείωση ότι έχω δει live bellucci και varone.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:00 Ποιοι άλλοι από εσάς είστε ωραίοι, εκτός από τον Περσέα?
Ο ΓΓ ειναι κουκλος.
Το αυτο και ο Αριστος.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:00 Ποιοι άλλοι από εσάς είστε ωραίοι, εκτός από τον Περσέα?

Προίκα έχεις;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Μια ερωτηση για τον Περσεα:
Η προφορα της ηταν κανονικη η ειχε «ν(j)ι» και «λ(j)ι»?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Με την συμπεριφορά του ο Περσέας χαράκτηκε ανεξίτηλα στο ασυνείδητο της τύπισσας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Μαυροβασίλης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:09 έχω το ποπκορν να ψήνεται μέχρι να περιλάβει και τους λευκούς ιππότες ο φοσίλαρος
πώς μωρέ, αφού λέει και τέτοια ανάμεσα στα άλλα που θα είχαν πλάκα. :011:
foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:33 έχω καλή γνώμη για τις γυναίκες η χειρότερη που ξέρω παίζει να ήταν και σαράντα φορές λιγότερο τσόκαρο από τις cluster b εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Εσθήρ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:02
pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:42
fagano3 έγραψε: 27 Ιουν 2019, 17:30

Αυτο θα ισχυε αν της τα ελεγε χωρις να του απευθυνει το λογο το αναγωγο ξεκωλο.

Απο τη στιγμη που το ξεκωλο τα πεταει ολα δημοσια μπορουν να την κοιταζουν ολοι οσο θελουν χωρις να την δωσουν λογαριασμο.
Δεν έχουμε στοιχεία ότι επρόκειτο περί ξέκωλου. Έχουμε επαρκή στοιχεία όμως ότι επρόκειτο περί ουγκ-νεάντερταλ-μεσήλικος-γυπαετού.
:smt023 Και λιγα λες.Βασικα προσβαλλεις τους γυπαετους.Ακομα και γεροξουρης γυπαετος,ειναι απειρως ανωτερος απο τον ουγκ νεαντερνταλ,γυφτουλα/πεφτουλα με τη χρυση καδενα ,και το μεγαλο νυχι μικρου δαχτυλου που ξυνει και το αυτι.Αυτο ειναι ο θεματοθετης :102:
Οι γυπαετποι ειναι πανεμορφα,περηφανα πουλια και γερασμενα παλι ετσι ειναι.
ουγκ νεατερνατλ ειμαι ,καδενες νυχακια δεν εχω κατι ουλες μονο απο παλαιοτερες αμαρτιες.
Ανηκω στην κατηγορια των ανθρωπων που με παιρνεις παντα στα σοβαρα.
και εχω πολυ ωραια ματια ,αναλογα με το φως ειναι γκρι ,μπλε πρασινα(μου το ειπε μια 25αρα πελατισα -τι επρεπε να της απαντησω)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Βασικά είναι αρσενικό παλιάς κοπής. Αυτή η κατηγορία δεν έχει ηλικία.

Και ναι, είναι κύριος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ερμής έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:04
foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:00

Να διευκρινίσουμε κάτι για δεύτερη φορά: 50-60 είναι το αρσενικό αντίστοιχο της γυναίκας 35+ με αποτυχημένες σχέσεις που ψάχνεται.

ΕΚΤΟΣ που πρέπει να έχει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Δηλαδή ρε παιδί μου δεν ξέρω πώς να στο πω πιο απλά, στις τσόντες η κατηγορία "γριές" έχει γυναίκες 40 χρονών. Ενώ η κατηγορία "γέροι" έχει εβδομηντάρηδες. Είναι το ίδιο πράγμα.
Μη το λες. Η ωραιότερη γυναίκα που έχω αντικρύσει ποτέ, πρεπει να είναι 42. Σημείωση ότι έχω δει live bellucci και varone.
Κι εμένα ο πιο μακρόβιος στην οικογένειά μου είναι 92 χρονών, φανατικός καπνιστής και όλα του τα συστήματα δουλεύουν τέλεια.

Ωστόσο είναι ο μόνος που επιζεί από καμιά εκατοστή συνομήλικους φίλους και συγγενείς του, οι πιο πολλοί από τους οποίους πεθάνανε πάρα πολύ νωρίς και αρκετοί από καρκίνο του πνεύμονα ή εγκεφαλικό.

Λέμε τι ισχύει στη γενική περίπτωση.

Στη γενική περίπτωση η χωρισμένη 40αρα ΔΕΝ είναι σαν τη Μπελούτσι ή σαν αυτή που λες εσύ. Και μολονότι μπορεί να βρει για ξεπέτες και όντως αξίζει για ξεπέτες, μόνο ένας πενηντάρης (και πάνω), συνήθως προβληματικός θα κάνει σχέση μαζί της. Γιατί μόνο αυτόν δεν τον νοιάζει που είναι στο τέλος της αναπαραγωγικής της ακμής.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Εγώ. Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και η μαμά μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Περσέα η τυπα θα σε θυμάται μια ζωή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”