!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Milf
-
User_601
Re: Milf
pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:42Δεν έχουμε στοιχεία ότι επρόκειτο περί ξέκωλου. Έχουμε επαρκή στοιχεία όμως ότι επρόκειτο περί ουγκ-νεάντερταλ-μεσήλικος-γυπαετού.fagano3 έγραψε: 27 Ιουν 2019, 17:30Αυτο θα ισχυε αν της τα ελεγε χωρις να του απευθυνει το λογο το αναγωγο ξεκωλο.pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:15 Θα βοηθούσε πολύ να είχες παραλείψει το "βλαχάκι". Επίσης, καλό θα ήταν να είχες αντικαταστήσεις το "γκάβλα" από κάποια πιο κόσμια και μετρημένη έκφραση σεξουαλικού θαυμασμού.
Κράτα σημειώσεις και παρέλειψε στο μέλλον να εμφανίζεσαι στους συνανθρώπους σου ως ούγκα νεάντερταλ γυπαετός.
Βέβαια, καταλαβαίνω ότι στην περίπτωσή σου, το να εμφανίζεσαι ως ούγκα νεάντερταλ γυπαετός είναι ένα είδος καμμένου χιούμορ κι ότι κατά βάθος περίμενες να ακούσεις μπινελίκια και αποσκοπούσες σε αυτό και σε τελική το βρήκες διασκεδαστικό.
Απο τη στιγμη που το ξεκωλο τα πεταει ολα δημοσια μπορουν να την κοιταζουν ολοι οσο θελουν χωρις να την δωσουν λογαριασμο.
Οι γυπαετποι ειναι πανεμορφα,περηφανα πουλια και γερασμενα παλι ετσι ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 27 Ιουν 2019, 22:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μη το λες. Η ωραιότερη γυναίκα που έχω αντικρύσει ποτέ, πρεπει να είναι 42. Σημείωση ότι έχω δει live bellucci και varone.foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:00Να διευκρινίσουμε κάτι για δεύτερη φορά: 50-60 είναι το αρσενικό αντίστοιχο της γυναίκας 35+ με αποτυχημένες σχέσεις που ψάχνεται.pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:55Εγώ δεν ήξερα ότι ο Περσέας είναι πολύ ωραίος. Νόμιζα ότι είναι θείος.foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:53 Hello αυτό σκεφτόμαστε όλοι.
Και δεν πέρασε το τεστ του.
Η μόνη που νομίζει ότι κέρδισε πόντους η γκόμενα γιατί δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιο ακριβώς είναι το παιχνίδι είναι η παρακμιακιά 2 σελίδες πιο πριν.
ΕΚΤΟΣ που πρέπει να έχει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Δηλαδή ρε παιδί μου δεν ξέρω πώς να στο πω πιο απλά, στις τσόντες η κατηγορία "γριές" έχει γυναίκες 40 χρονών. Ενώ η κατηγορία "γέροι" έχει εβδομηντάρηδες. Είναι το ίδιο πράγμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Μια ερωτηση για τον Περσεα:
Η προφορα της ηταν κανονικη η ειχε «ν(j)ι» και «λ(j)ι»?
Η προφορα της ηταν κανονικη η ειχε «ν(j)ι» και «λ(j)ι»?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
πώς μωρέ, αφού λέει και τέτοια ανάμεσα στα άλλα που θα είχαν πλάκα.Μαυροβασίλης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:09 έχω το ποπκορν να ψήνεται μέχρι να περιλάβει και τους λευκούς ιππότες ο φοσίλαρος
foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:33 έχω καλή γνώμη για τις γυναίκες η χειρότερη που ξέρω παίζει να ήταν και σαράντα φορές λιγότερο τσόκαρο από τις cluster b εδώ μέσα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ουγκ νεατερνατλ ειμαι ,καδενες νυχακια δεν εχω κατι ουλες μονο απο παλαιοτερες αμαρτιες.Εσθήρ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:02pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:42Δεν έχουμε στοιχεία ότι επρόκειτο περί ξέκωλου. Έχουμε επαρκή στοιχεία όμως ότι επρόκειτο περί ουγκ-νεάντερταλ-μεσήλικος-γυπαετού.fagano3 έγραψε: 27 Ιουν 2019, 17:30
Αυτο θα ισχυε αν της τα ελεγε χωρις να του απευθυνει το λογο το αναγωγο ξεκωλο.
Απο τη στιγμη που το ξεκωλο τα πεταει ολα δημοσια μπορουν να την κοιταζουν ολοι οσο θελουν χωρις να την δωσουν λογαριασμο.Και λιγα λες.Βασικα προσβαλλεις τους γυπαετους.Ακομα και γεροξουρης γυπαετος,ειναι απειρως ανωτερος απο τον ουγκ νεαντερνταλ,γυφτουλα/πεφτουλα με τη χρυση καδενα ,και το μεγαλο νυχι μικρου δαχτυλου που ξυνει και το αυτι.Αυτο ειναι ο θεματοθετης
Οι γυπαετποι ειναι πανεμορφα,περηφανα πουλια και γερασμενα παλι ετσι ειναι.
Ανηκω στην κατηγορια των ανθρωπων που με παιρνεις παντα στα σοβαρα.
και εχω πολυ ωραια ματια ,αναλογα με το φως ειναι γκρι ,μπλε πρασινα(μου το ειπε μια 25αρα πελατισα -τι επρεπε να της απαντησω)
Κι εμένα ο πιο μακρόβιος στην οικογένειά μου είναι 92 χρονών, φανατικός καπνιστής και όλα του τα συστήματα δουλεύουν τέλεια.Ερμής έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:04Μη το λες. Η ωραιότερη γυναίκα που έχω αντικρύσει ποτέ, πρεπει να είναι 42. Σημείωση ότι έχω δει live bellucci και varone.foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:00Να διευκρινίσουμε κάτι για δεύτερη φορά: 50-60 είναι το αρσενικό αντίστοιχο της γυναίκας 35+ με αποτυχημένες σχέσεις που ψάχνεται.pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:55
Εγώ δεν ήξερα ότι ο Περσέας είναι πολύ ωραίος. Νόμιζα ότι είναι θείος.
ΕΚΤΟΣ που πρέπει να έχει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Δηλαδή ρε παιδί μου δεν ξέρω πώς να στο πω πιο απλά, στις τσόντες η κατηγορία "γριές" έχει γυναίκες 40 χρονών. Ενώ η κατηγορία "γέροι" έχει εβδομηντάρηδες. Είναι το ίδιο πράγμα.
Ωστόσο είναι ο μόνος που επιζεί από καμιά εκατοστή συνομήλικους φίλους και συγγενείς του, οι πιο πολλοί από τους οποίους πεθάνανε πάρα πολύ νωρίς και αρκετοί από καρκίνο του πνεύμονα ή εγκεφαλικό.
Λέμε τι ισχύει στη γενική περίπτωση.
Στη γενική περίπτωση η χωρισμένη 40αρα ΔΕΝ είναι σαν τη Μπελούτσι ή σαν αυτή που λες εσύ. Και μολονότι μπορεί να βρει για ξεπέτες και όντως αξίζει για ξεπέτες, μόνο ένας πενηντάρης (και πάνω), συνήθως προβληματικός θα κάνει σχέση μαζί της. Γιατί μόνο αυτόν δεν τον νοιάζει που είναι στο τέλος της αναπαραγωγικής της ακμής.