!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Milf

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Παντογνώστης

Re: Milf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παντογνώστης »

Όσοι περιμένετε να ρίξετε γκόμενα στο Μετρό, στο δρόμο, ή από το αυτοκίνητο θα μείνετε μπακουρια. Οι γυναίκες φοβούνται τους αγνώστους και ωραίος να είσαι δύσκολα θα ανταποκριθούν στο πέσιμο. Αν θέλετε γκόμενες μικρές ή μιλφ ,θα τις βρείτε αν δουλεύετε μαζί, αν πηγαίνετε γυμναστήριο μαζί ,αν γνωριστείτε σε κάνα πάρτυ κ.τ.λ. Η γυναίκα πρέπει να νιώθει ασφάλεια πρωτα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Παντογνώστης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:56 Όσοι περιμένετε να ρίξετε γκόμενα στο Μετρό, στο δρόμο, ή από το αυτοκίνητο θα μείνετε μπακουρια. Οι γυναίκες φοβούνται τους αγνώστους και ωραίος να είσαι δύσκολα θα ανταποκριθούν στο πέσιμο. Αν θέλετε γκόμενες μικρές ή μιλφ ,θα τις βρείτε αν δουλεύετε μαζί, αν πηγαίνετε γυμναστήριο μαζί ,αν γνωριστείτε σε κάνα πάρτυ κ.τ.λ. Η γυναίκα πρέπει να νιώθει ασφάλεια πρωτα.
Δεν ισχύει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:42 Δεν έχουμε στοιχεία ότι επρόκειτο περί ξέκωλου. Έχουμε επαρκή στοιχεία όμως ότι επρόκειτο περί ουγκ-νεάντερταλ-μεσήλικος-γυπαετού.
Αν έμενε ακόμα με τη μαμά του ή αν συνήθιζε να σαπίζει τις γκόμενές του στο βρωμόξυλο θα συμπλήρωνε όλα τα κριτήρια για να μπορεί να ελπίζει μια 35+ single με το μέσο look 35+ single ότι θα γυρίσει να την κοιτάξει.

Δυστυχώς -για αυτήν- η 35+ single με το μέσο look 35+ single πρέπει να ελπίζει σε κάτι χειρότερο και να μιλάει με περισσότερο σεβασμό για άντρες που δεν είναι της κατηγορίας της.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Παντογνώστης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:56 Όσοι περιμένετε να ρίξετε γκόμενα στο Μετρό, στο δρόμο, ή από το αυτοκίνητο θα μείνετε μπακουρια.
για μένα είναι απλό, στο δρόμο στο Μετρό κλπ περπατάμε δε γκομενίζουμε. Απλά δεν είναι μέρος για να γκομενίσεις. Εντάξει θα υπάρχει η περιστασιακή νυμφομανής με τον κεραυνοβόλο έρωτα αλλά πόσο πιθανό.

Άλλο αυτό όμως κι άλλο να λένε ότι επειδή την κοίταζε είναι κάποιου είδους εγκληματίας.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Ρε παιδιά, τόσο ωραίος είναι πια αυτός ο Περσέας?????????
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:59
pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:42 Δεν έχουμε στοιχεία ότι επρόκειτο περί ξέκωλου. Έχουμε επαρκή στοιχεία όμως ότι επρόκειτο περί ουγκ-νεάντερταλ-μεσήλικος-γυπαετού.
Αν έμενε ακόμα με τη μαμά του ή αν συνήθιζε να σαπίζει τις γκόμενές του στο βρωμόξυλο θα συμπλήρωνε όλα τα κριτήρια για να μπορεί να ελπίζει μια 35+ single με το μέσο look 35+ single ότι θα γυρίσει να την κοιτάξει.

Δυστυχώς -για αυτήν- η 35+ single με το μέσο look 35+ single πρέπει να ελπίζει σε κάτι χειρότερο και να μιλάει με περισσότερο σεβασμό για άντρες που δεν είναι της κατηγορίας της.
Το χετε χάσει όλοι εδώ μέσα...
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Παντογνώστης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 20:56 Όσοι περιμένετε να ρίξετε γκόμενα στο Μετρό, στο δρόμο, ή από το αυτοκίνητο θα μείνετε μπακουρια. Οι γυναίκες φοβούνται τους αγνώστους και ωραίος να είσαι δύσκολα θα ανταποκριθούν στο πέσιμο. Αν θέλετε γκόμενες μικρές ή μιλφ ,θα τις βρείτε αν δουλεύετε μαζί, αν πηγαίνετε γυμναστήριο μαζί ,αν γνωριστείτε σε κάνα πάρτυ κ.τ.λ. Η γυναίκα πρέπει να νιώθει ασφάλεια πρωτα.
Μια χαρα πεφτουν αρκει το σοναρ να δουλευει καλα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
Μενω με την μανα μου
Ειμαι ξανθοκαραφλας με μουσι
Παω 54
Ποσο να κοιταξεις ειμαι σταματημενος στο φαναρι και αυτή περπαταει 1-2 δευτερολεπτα το πολυ
Δεν ηταν ξεκωλο απλα ηταν μια ωραία κυρια
Εχω κοιτάξει και αλλους πεζους έτσι αντρες γυναικες
Συνηθως ειμαι πολυ ευγενικος τυπος
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:48 Να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
Μενω με την μανα μου
Παω 54
Ποσο να κοιταξεις ειμαι σταματημενος στο φαναρι και αυτή περπαταει 1-2 δευτερολεπτα το πολυ
Έτσι που λένε όλοι ότι είσαι πολύ ωραίος, σκέφτομαι μήπως ήθελε να πιάσει κουβέντα μαζί σου για να γνωριστείτε
Άβαταρ μέλους
foscilis

Hello αυτό σκεφτόμαστε όλοι.

Και δεν πέρασε το τεστ του.

Η μόνη που νομίζει ότι κέρδισε πόντους η γκόμενα γιατί δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιο ακριβώς είναι το παιχνίδι είναι η παρακμιακιά 2 σελίδες πιο πριν.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:53 Hello αυτό σκεφτόμαστε όλοι.

Η μόνη που νομίζει ότι κέρδισε πόντους η γκόμενα γιατί δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιο ακριβώς είναι το παιχνίδι είναι η παρακμιακιά 2 σελίδες πιο πριν.
Εγώ δεν ήξερα ότι ο Περσέας είναι πολύ ωραίος. Νόμιζα ότι είναι θείος.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Αρα καταληγουμε στο οτι η κοπελα φλερταρε τον παικτη μας, αλλα, δυστυχως, το εκανε με αγαρμπο τροπο και εισεπρεξε μια χυδαια απαντηση αντι για ενα πιθανο ραντεβου.
Κριμα. Συμβαινουν αυτα.
Αν υπαρξει νεα συναντηση, ειμαι σιγουρος οτι θα πεσει αγριος συνουσιασμος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:48 Να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους
Μενω με την μανα μου
Παω 54
Ελα ρε.
Βουρλο ηταν που την ειδε Θεα γιατι καποιοι παπαρες αγαμητοι την εχουν φλομωσει στα κοπλιμεντα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Daje έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:56 Αρα καταληγουμε στο οτι η κοπελα φλερταρε τον παικτη μας, αλλα, δυστυχως, το εκανε με αγαρμπο τροπο και εισεπρεξε μια χυδαια απαντηση αντι για ενα πιθανο ραντεβου.
τον παρενόχλησε θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:55
foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 21:53 Hello αυτό σκεφτόμαστε όλοι.

Εγώ δεν ήξερα ότι ο Περσέας είναι πολύ ωραίος. Νόμιζα ότι είναι θείος.
Να διευκρινίσουμε κάτι για δεύτερη φορά: 50-60 είναι το αρσενικό αντίστοιχο της γυναίκας 35+ με αποτυχημένες σχέσεις που ψάχνεται.

ΕΚΤΟΣ που πρέπει να έχει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Δηλαδή ρε παιδί μου δεν ξέρω πώς να στο πω πιο απλά, στις τσόντες η κατηγορία "γριές" έχει γυναίκες 40 χρονών. Ενώ η κατηγορία "γέροι" έχει εβδομηντάρηδες. Είναι το ίδιο πράγμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”