!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Milf

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Re: Milf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιουν 2019, 18:44
μη σωσει και προχωρησει. :102:
καποια που αλιευει κοπλιμεντα με τετοιο (επιθετικο) τροπο, μονο απο γλειωδη λιγουρια θα παρει κοπλιμεντα. ο κυριος δεν απαντα καν, αν εισαι και λιγο νεατερνταλ της ριχνεις και κανα διαολο.
Μπερδεύεσαι.
Η κοπέλα δεν αλιεύει κοπλιμέντα, περπατάει.
Ο περσεας αλιεύει κοπελιές με τέτοιο (επιθετικό τρόπο)
Και εννοείται ούτε μια στο εκατομμυριο δεν του κάθεται.
Και φέρεται σαν νεάντερνταλ.
ΟΥΓΚ-ΚΟΙΤΑΩ-ΟΥΓΚ-ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΒΛΑ-ΟΥΓΚ κλαίγομαι στο φόρουμ

Η κοπελιά:
1) Περπατάει -ας πούμε προκλητικά-
2) Την κοιτάει ένα λιγούρι, τον ειρωνεύεται (1-0)
3) Πετάει μια καγκουροατάκα το λιγούρη, τον βρίζει (2-0)
Η κοπελιά, τί είχε, τι εχασε.

Αντιθέτως ο Περσέας κάνει όλο φάουλ.
Πρώτο: Γουστάρει το σώμα κάποιας, κοιτάει σαν λιγούρης
Δεύτερο: Στην δικαιολογημένη ειρωνία της κοπελιάς απαντάει σαν κάγκουρας (και λίγα λέω)
Τρίτο: Κλέγεται στο φόρουμ γιατί τον έβρισε η κοπελιά
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:11 Α συγνώμη δεν το είχα καταλάβει ότι ήταν διαγώνισμα.

Και είναι κρίμα γιατί θα γελαγα ακόμα περισσότερο.
Γέλα.
Καλύτερα να γελάς παρά να μιλάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belladonna την 27 Ιουν 2019, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dasein

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dasein »

foscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 17:06
perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 14:30 38-43
:)
Δεν είναι τίποτα. 5 ποντάκια. Με δύο τρίποντα ή δύο δίποντα και βολές, γυρνάει.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Belladonna έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:13
καποια που αλιευει κοπλιμεντα με τετοιο (επιθετικο) τροπο, μονο απο γλειωδη λιγουρια θα παρει κοπλιμεντα. ο κυριος δεν απαντα καν, αν εισαι και λιγο νεατερνταλ της ριχνεις και κανα διαολο.
Μπερδεύεσαι.

Η κοπελιά:

Δεύτερο: Στην δικαιολογημένη ειρωνία της κοπελιάς απαντάει σαν κάγκουρας (και λίγα λέω)
Πράγματι είναι πολύ χαμηλό το σκορ του στο πρωτάθλημα χαζογκομενας. Δεν τον βλέπω σύντομα single mother με ψυχαναλυτή.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Μπερδεύεσαι.

Η κοπελιά:

ο περσεας δεν ξερω τι ακριβως κανει, αλλα κανεις δεν αλιευσε γαμησε κοιτάζοντας. πρεπει να προχωρησει ενα βημα παραπερα, και να μιλησει. οσο δε μιλαει, δεν αλιευει, δεν περιμενει να ερθει καμμια και να του πει "τι ωραια που κοιτας, παμε για κανα γκαφε;" κοιταζει εναν ωραιο κωλο οπως πιθανον θα κοιταζε ενα ωραιο αυτοκινητο η οτι.
το κοιταγμα δεν ειναι επιθετικο, δεν μπορει να ειναι. οσο δεν ανοιγουν τα στοματα να βγουν λεξεις, δεν υπαρχει συμβαν, συνεχιζει καθενας το δρομο του.

οποιος ανοιξει πρωτος το στομα του να μιλησει, να περιμενει απαντηση αναλογη με το τι θα πει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:29
Μπερδεύεσαι.

Η κοπελιά:

ο περσεας δεν ξερω τι ακριβως κανει, αλλα κανεις δεν αλιευσε γαμησε κοιτάζοντας. πρεπει να προχωρησει ενα βημα παραπερα, και να μιλησει. οσο δε μιλαει, δεν αλιευει, δεν περιμενει να ερθει καμμια και να του πει "τι ωραια που κοιτας, παμε για κανα γκαφε;" κοιταζει εναν ωραιο κωλο οπως πιθανον θα κοιταζε ενα ωραιο αυτοκινητο η οτι.
το κοιταγμα δεν ειναι επιθετικο, δεν μπορει να ειναι. οσο δεν ανοιγουν τα στοματα να βγουν λεξεις, δεν υπαρχει συμβαν, συνεχιζει καθενας το δρομο του.

οποιος ανοιξει πρωτος το στομα του να μιλησει, να περιμενει απαντηση αναλογη με το τι θα πει.
Εγώ έχω καταλάβει ότι είμαι πολύ τυχερός, δεν ξέρω φταίει η περιοχη, η ηλικία, οι μανάδες πιθανότατα, έχω καλή γνώμη για τις γυναίκες η χειρότερη που ξέρω παίζει να ήταν και σαράντα φορές λιγότερο τσόκαρο από τις cluster b εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

sys3x έγραψε: 27 Ιουν 2019, 18:31
Beria έγραψε: 27 Ιουν 2019, 18:27 Έχει τελειώσει Σχολή Ετοιμολογιας ο Περσέας :smt005:

Υγ. Όποιος δεν ξέρει το ανέκδοτο να το ψάξει
Όποιος ξέρει το ανέκδοτο καλύτερα να μας το πει.

υγ: μίλα ελεύθερα, μη φοβάσαι για μπαν κτρ, καθαρίζω εγώ.

Ήταν ένας, λοιπόν, που αγαπούσε υπερβολικά το τσίρκο. Δεν έχανε παράσταση για παράσταση και πήγαινε πάντα στα μπροστινά καθίσματα. Όμως το μεγάλο βάσανό του ήταν ο κονφερανσιέ, που τον είχε βάλει στο μάτι και κάθε φορά έβρισκε τρόπο να τον ταπεινώσει.

Πήγαινε κοντά του με το μικρόφωνο στο χέρι και μιλώντας σ’ αυτό για ν’ακούσουν όλοι έλεγε: «Και τι έχει να μας πει ο κύριος, που το κεφάλι του είναι σαν του γαϊδάρου;» και στη συνέχεια του έχωνε το μικρόφωνο στη μούρη για να απαντήσει.

Ο φουκαράς ψάρωνε, κοκκίνιζε και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη ανάμεσα στα γέλια και τα χαχανητά του υπόλοιπου κοινού. Γύρναγε σπίτι ψυχολογικό ράκος, ντροπιασμένος και έταζε στον εαυτό του ότι την επόμενη φορά κάτι θα έβρισκε να πει για να βάλει τον αναιδή κονφερανσιέ στη θέση του.

Όμως η ιστορία επαναλαμβανόταν κάθε φορά με την ίδια κατάληξη. Ώσπου ένα βράδυ σε ένα μπαράκι που τα ‘πινε για να ξεχάσει τον πόνο του συνάντησε έναν καλό φίλο.

Εκείνος τον είδε σε κακό χάλι και ρώτησε τι έχει κι αυτός του είπε τον πόνο του.

«Α! μην κάνεις έτσι, υπάρχει λύση! Θα πας να σπουδάσεις σε μια σχολή ετοιμολογίας ώστε να μπορείς να απαντάς σωστά κι έξυπνα σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά και γενικά. Είναι στο Παρίσι και η φοίτηση είναι 5ης. Μετά…; Ποιος σε πιάνει!»

Ο τύπος το σκέφτηκε πολύ σοβαρά κι επειδή δεν ήθελε με τίποτα να κόψει την αγαπημένη του συνήθεια, πήγε στη σχολή. Μάλιστα, του άρεσαν τόσο πολύ τα μαθήματα, που μετά πήγε και σε μια άλλη στη Νέα Υόρκη κι έκανε μεταπτυχιακό άλλα 2 χρόνια.

Μόλις ένιωσε έτοιμος, γύρισε πίσω, και μια και δυο, πήγε στο τσίρκο. Έκατσε και πάλι μπροστά.

Ο κονφερανσιέ μόλις τον είδε τον θυμήθηκε και γυάλισε το μάτι του. Έτρεξε αμέσως με το μικρόφωνο, και λέγοντας «Και τι έχει να μας πει ο κύριος, που το κεφάλι του είναι σαν του γαϊδάρου;» του το έχωσε στη μούρη.

Ο τυπος σπουδαγμένος πλέον με ανώτερες σπουδές ετοιμολογίας παρέμεινε ατάραχος αυτή τη φορά, έσκυψε άνετος προς το μικρόφωνο και απάντησε:

«Εεεεε, εεεεε.... άντε και γαμήσου παλιομαλάκα!»
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Διακινδυνεύω μια υπόθεση. Κάποιες γυναίκες γουστάρουν όντως να προκαλούν με το ντύσιμο τους αλλά αυτό που θέλουν είναι βλέμμα θαυμασμού και όχι το βλέμμα που σκανάρει εμπόρευμα και ενίοτε συνοδεύεται με ένα αδιόρατο σχεδόν μειδίαμα.
Αν δουν το δεύτερο, θυμώνουν.
Πιστεύω λοιπόν, ότι ο Περσέας είχε το βλέμμα δεύτερου τύπου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

φαντασου το βαθμο του λιγουρικου βλεμματος ωστε να καταφερει να προκαλεσει την απαντηση μιας κατα τα λεγομενα του βλαχοκαυλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 27 Ιουν 2019, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Η εμπειρια μου λεει οτι ο φιλος μας εχει αποκρυψει σημαντικα στοιχεια της υποθεσης...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:37 Διακινδυνεύω μια υπόθεση. Κάποιες γυναίκες γουστάρουν όντως να προκαλούν με το ντύσιμο τους αλλά αυτό που θέλουν είναι βλέμμα θαυμασμού και όχι το βλέμμα που σκανάρει εμπόρευμα και ενίοτε συνοδεύεται με ένα αδιόρατο σχεδόν μειδίαμα.
Aυτο μου θυμιζει μια γνωστη μου Ουγγαρεζα που ειχε παρει βυζοδανειο (3000 ευρω το πιο πετυχημενο δανειο στη Βουδαπεστη) και παραπονιοταν γιατι δεν την παιρνουν οι ανδρες στα σοβαρα.Το λεγε μαλιστα και με αληθινο παραπονο οτι εδωσε τοσα λεφτα για να γινει πιο ομορφη και κανενας ανδρας δεν ενδιαφερεται για να κανει σχεση μαζι της :lol:

Σε αυτες τις περιπτωσεις ισχυει το μανα ,πατερα δεν ειχε αυτο το κοριτσι να το συμβουλευσει; :e040:

Αυτη βεβαια ειναι η καλη περιπτωση (της χαζοβιολας που ντυνεται πουτανε μπας και την αγαπησουν)

H κακη περιπτωση που ειναι πολυ συνηθισμενη ιδιως σε χωρες σαν την Ελλδα ειναι οτι εισαι ασχημος ή εστω κατω απο τα κυβικα μου και πως τολμας να με κοιτας.Το αντιστοιχο πως τολμας και ερχεσαι να με φλερταρεις στο κλαμπ ενω δεν εισαι σαν τον Σακη (με αποτελεσμα κανενας ανδρας πλυν εντελως παρακμιακων να μην φλερταρει αγνωστες στο κλαμπ απο τη δεκαετια του 90 που ξεκινησε η μοδα με τα κλικ,νιτρο)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

fagano3 έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:47
Aυτο μου θυμιζει μια γνωστη μου Ουγγαρεζα που ειχε παρει βυζοδανειο (3000 ευρω το πιο πετυχημενο δανειο στη Βουδαπεστη) και παραπονιοταν γιατι δεν την παιρνουν οι ανδρες στα σοβαρα.Το λεγε μαλιστα και με αληθινο παραπονο οτι εδωσε τοσα λεφτα για να γινει πιο ομορφη και κανενας ανδρας δεν ενδιαφερεται για να κανει σχεση μαζι της :lol:

Σε αυτες τις περιπτωσεις ισχυει το μανα ,πατερα δεν ειχε αυτο το κοριτσι να το συμβουλευσει; :e040:
Και όμως, ενίοτε ακόμη και οι φαινομενικά συντηρητικές μητέρες είναι πολύ θετικές σε αυτό το κόνσεπτ.
Είναι κι αυτό μια μορφή συντήρησης φυσικά (όσο πιο όμορφο είναι το κορίτσι τόσο καλύτερο ψάρι θα πιάσει κλπ).
Οι πατέρες είναι αδιάφοροι, αρνητικοί και γενικώς αμήχανοι σ' αυτό το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

fagano3 έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:47
H κακη περιπτωση που ειναι πολυ συνηθισμενη ιδιως σε χωρες σαν την Ελλδα ειναι οτι εισαι ασχημος ή εστω κατω απο τα κυβικα μου και πως τολμας να με κοιτας. 1 πόντος υπέρ μου 0 για σένα
Δες και παραπάνω
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:37 Διακινδυνεύω μια υπόθεση. Κάποιες γυναίκες γουστάρουν όντως να προκαλούν με το ντύσιμο τους αλλά αυτό που θέλουν είναι βλέμμα θαυμασμού και όχι το βλέμμα που σκανάρει εμπόρευμα και ενίοτε συνοδεύεται με ένα αδιόρατο σχεδόν μειδίαμα.
αν θυμωνουν, ξυδι. αν ντυνεσαι για να σε κοιτανε, θα σε κοιτανε ολοι, με ολους τους πιθανους τροπους. αν αυτο σου αρεσει, μπραβο σου, με γεια σου με χαρα σου. αν δεν σου αρεσει, ντυσου αλλιως, η ξερογω κλειδωσου μες το σπιτι και μη βγαινεις, μη και σε μαγαρισει κανεις με τα ματια του. :102: δεν μπορεις να εμποδισεις ουτε να απαγορψεις το οποιου τυπου κοιταγμα.

λοιπον, εχω γνωρισει σενιο γκομενακι, και τοχω παει σπιτι, οπου κατοικοεδρευει ο οικογενειακος σκυλος, και αυτη ψιλοφοβαται τα σκυλια, αλλα ο δικος μου ειναι ακακος, και τον ανεχεται.
παραγγελνουμε σουβλακια, και οπως τρωμε, ο σκυλος την κοιταει με τον τροπο που φανταζεστε οτι κοιταει ενας σκυλος το σουβλακι.
-παρ τον απο δω.
-γιατι;
-με κοιταει.
-ε, τι να κανει, αφου κρατας σουβλακι.
-δε μπορω, νιωθω οτι με παρακαλαει να του δωσω.
-αυτο ακριβως κανει, αμα θες, δωστου
-δε θελω, γιατι μετα θα με κοιταει παλι, να του δωσω κι αλλο.
-ε, μη του δινεις, φατο και θα σταματησει να σε κοιταει
-δε μπορω να φαω ετσι οπως με κοιταει, τον λυπαμαι.

το τοπικ τουτο μου θυμισε αυτη την παλια ιστορια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:58
λοιπον, εχω γνωρισει σενιο γκομενακι, και τοχω παει σπιτι, οπου κατοικοεδρευει ο οικογενειακος σκυλος, και αυτη ψιλοφοβαται τα σκυλια, αλλα ο δικος μου ειναι ακακος, και τον ανεχεται.
παραγγελνουμε σουβλακια, και οπως τρωμε, ο σκυλος την κοιταει με τον τροπο που φανταζεστε οτι κοιταει ενας σκυλος το σουβλακι.
-παρ τον απο δω.
-γιατι;
-με κοιταει.
-ε, τι να κανει, αφου κρατας σουβλακι.
-δε μπορω, νιωθω οτι με παρακαλαει να του δωσω.
-αυτο ακριβως κανει, αμα θες, δωστου
-δε θελω, γιατι μετα θα με κοιταει παλι, να του δωσω κι αλλο.
-ε, μη του δινεις, φατο και θα σταματησει να σε κοιταει
-δε μπορω να φαω ετσι οπως με κοιταει, τον λυπαμαι.

το τοπικ τουτο μου θυμισε αυτη την παλια ιστορια.
:lol: :lol: :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”