!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μέλη που έχω στο ignore

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

User_601

Re: Μέλη που έχω στο ignore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Pirate7G έγραψε: 28 Ιαν 2019, 16:02 Γιατί να βάλεις κάποιον σε ignore όταν μπορείς απλά να μην διαβάζεις αυτά που γράφει όποιος στην σπάει;
Ρε συ δεν το εχεις καταλαβει;Διοτι οταν κανεις καποιον ιγκνορ και κυριως οταν το ανακοινωνεις,το κανεις απλα διοτι δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στα επιχειρηματα τους,τα βρισκεις σκουρα ενα πραγμα,οποτε και ανακοινωνεις οτι τους κανεις ιγκνορ,να μην περιμενουν απαντηση,οτι και καλα,απλα δεν απανταω γιατι δεν σε βλεπω,οχι επειδη δεν μπορω να αντικρουσω τα επιχειρηματα σου. :smt005: Θα ηταν εξυννο,αν δεν ηταν τοσο ολοφανερο. :003:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Εσθήρ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:32
Pirate7G έγραψε: 28 Ιαν 2019, 16:02 Γιατί να βάλεις κάποιον σε ignore όταν μπορείς απλά να μην διαβάζεις αυτά που γράφει όποιος στην σπάει;
Ρε συ δεν το εχεις καταλαβει;Διοτι οταν κανεις καποιον ιγκνορ και κυριως οταν το ανακοινωνεις,το κανεις απλα διοτι δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στα επιχειρηματα τους,τα βρισκεις σκουρα ενα πραγμα,οποτε και ανακοινωνεις οτι τους κανεις ιγκνορ,να μην περιμενουν απαντηση,οτι και καλα,απλα δεν απανταω γιατι δεν σε βλεπω,οχι επειδη δεν μπορω να αντικρουσω τα επιχειρηματα σου. :smt005: Θα ηταν εξυννο,αν δεν ηταν τοσο ολοφανερο. :003:
Ότι και να πεις έχεις δίκιο, ο γατούλης έκανε φάουλ εδώ, ε γατούλη;
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
User_601

sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:34
Και το εχω ξαναπει..,στον ιδιον κιολας,οχι γατουλης στο αβαταρ γμτ,ουτε νικ με γατα σε τετοιον χρηστη.Για ευνοητους λογους.Τις προσβαλλει γμτ. :e040:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Εσθήρ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:39

Και το εχω ξαναπει..,στον ιδιον κιολας,οχι γατουλης στο αβαταρ γμτ,ουτε νικ με γατα σε τετοιον χρηστη.Για ευνοητους λογους.Τις προσβαλλει γμτ. :e040:
Και γω νομίζω ότι είναι φασιστικό αυτό που κάνει, δηλαδή που δεν κάνει αυτό που θέλεις θέλω να πω, αλλά τι να κάνω που είναι χρυσαυγίτης κ του έχω αδυναμία.

.
User_601

sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:44

Και γω νομίζω ότι είναι φασιστικό αυτό που κάνει, δηλαδή που δεν κάνει αυτό που θέλεις θέλω να πω, αλλά τι να κάνω που είναι χρυσαυγίτης κ του έχω αδυναμία.
Οχι,φασιστικο δεν ειναι,δικαιωμα του ειναι,εμενα καθολου δεν με ενοχλει,το αντιθετο.Απλα ειναι κοτουλεισιον ενα πραγμα.
Εικόνα
Εδω εχω την αναγκη να ζητησω συγνωμην απο τις πραγματικες κοτες,αλλα νομιζω θα καταλαβουν οτι μιλαω μεταφορικα. :lol:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Εσθήρ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:50
sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:44
Οχι,φασιστικο δεν ειναι,δικαιωμα του ειναι,εμενα καθολου δεν με ενοχλει,το αντιθετο.Απλα ειναι κοτουλεισιον ενα πραγμα.
Εικόνα
Εδω εχω την αναγκη να ζητησω συγνωμην απο τις πραγματικες κοτες,αλλα νομιζω θα καταλαβουν οτι μιλαω μεταφορικα. :lol:
Μισό γιατί κι αυτό πρέπει να το δει, μην μας περάσει για τίποτα εμμονικούς.

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 18:51
Χουργιατς έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:13
brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:10 Τόσο πολλοί που δεν χωράνε στην υπογραφή μου..

Όλους όσους απλά τρολάρανε χωρίς να δίνουν καμία σημασία στο νήμα και σε ότι έγραφα. Εννοείται ότι το έκαναν συνέχεια οπότε το ιγκνόρ ήταν η μόνη λύση. Κυριολεκτικά για εμένα δεν υπάρχουν και θα ήταν ακόμα καλύτερο να μην έβγαιναν σε κουότ άλλων.

Κάντε με ένας κουοτ να του πρήξουμε τα συκώτια
Ένα δύο, ένα δύο, ένα δύο τσεκ, τσσεκ.
Ακούγομαι;
Δεν ξέρω τι έγραψε ο παραπάνω, απλά θέλω να σας πω ότι αυτόν έχω στο ιγκνόρ γιατί είναι χρυσαυγίτης. :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χαοτικός έγραψε: 28 Ιαν 2019, 23:21
Χουργιατς έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:13

Κάντε με ένας κουοτ να του πρήξουμε τα συκώτια
Ακούγομαι;
Δεν ξέρω τι έγραψε ο παραπάνω, απλά θέλω να σας πω ότι αυτόν έχω στο ιγκνόρ γιατί είναι χρυσαυγίτης. :8)
Περίμενε, μπορεί και να προλαβαίνω.

.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να διευκρινίσω ότι το να διαφωνώ μ' ένα μέλος είτε για πολιτικούς είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν είναι αιτία για να μπει στο ignore. Ακόμα κι αν διαφωνώ στο 100% με κάποιον, δεν είναι λόγος για να μπει στο ignore.

Στο ignore μπαίνουν μέλη τα οποία είτε επαναλαμβάνονται είτε επειδή θεωρώ ότι η σκέψη τους δεν έχει καμία λογική συνοχή κι επομένως ο διάλογος μαζί τους δεν έχει κανένα νόημα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Γλιτώνεις χρόνο και scroll down.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 18:58 Ίσως το νήμα θα έπρεπε να έχει τίτλο ''κανιβαλισμός στο φόρουμ'' ή ''μπούλινγκ στο φόρουμ''. Αλλά δεν μασάω.

Ιγκνόρ και πάλι ιγκνόρ.
Ήμουν τυφλός και είδα. Ήμουν κουφός και άκουσα. Δεν έπρεπε να περιμένω τόσα χρόνια για να χρησιμοποιήσω αυτή την υπέροχη λειτουργία. Τώρα που το έχω συνηθίσει δε θα μπορούσα να γράψω σ' ένα φόρουμ χωρίς της δυνατότητα του ignore.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:34 Ότι και να πεις έχεις δίκιο, ο γατούλης έκανε φάουλ εδώ, ε γατούλη;
Διάβασε τις κάτωθι δημοσιεύσεις που έγιναν στο ίδιο νήμα και πες μου αν μπορείς να συνεννοηθείς μ' ένα τέτοιο άτομο.
Εσθήρ έγραψε: 12 Ιαν 2019, 20:40 Πολυ λογικο τα περισσοτερα και χειροτερα μισογυνικα σχόλια να ειναι απο δεξιουληδες και ΧΥ,αφου αυτοι ειναι οι συντηριτικοι,οι πατρις,θρησκεια ,οικογενεια και κατεξοχην μισογυνηδες.Αυτο βεβαια καθλου δεν αποκλειει και αριστερουληδες μισογυνηδες,αλλα στανταρακι οτι οι περισσοτεροι ειναι δεξιουληδες. :lol:
Εσθήρ έγραψε: 13 Ιαν 2019, 12:35 Γαλη,μπορεις να αναπνευσεις χωρις να κομματικοποιεις τα παντα; :p2: Να το προσεξεις αυτο,μεγαλη ασθενεια! :e040:
Τώρα πάτα στο λινκ που παραθέτει παρακάτω να δεις τι εννοεί μισογυνισμό.
Εσθήρ έγραψε: 12 Ιαν 2019, 21:14 Θελει η ''π@ανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.Δεν χρειαστηκε να ψαξω και ιδιαιτερα,Ενα παραδειγμα
viewtopic.php?f=12&t=7182&start=720#p426614
Καλα,αν πιασουμε τα ποστ αυτων που ξερουμε σαν μισογυνηδες,ενα βιλβιο δεν φτανει. :smt005:
Στο μεταξυ ειναι τοσο οφθαλμοφανες οτι κατι ατομακια,τα χωνουν αποκλειστικα σε γυναικες,σε αντρες κοτουλες ενα πραγμα.Οπως ακριβως καισ την ζωη εκει εξω. :smt005:
Άντε συνεννοήσου να σε δω. Εγώ πάντως δε θέλω να χάνω τον χρόνο μου.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 23:31
Χαοτικός έγραψε: 28 Ιαν 2019, 23:21

Ακούγομαι;
Περίμενε, μπορεί και να προλαβαίνω.
...τώρα χαο θα σου κανω ότι γράφει ο συσ κουότ και πεηστ σε κάθε νήμα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Είχα αναγκαστεί από το παλιό να φτιάχνω τον "κώδικα" κάθε τρεις για τον γνωστο ψυχασθενη αγαμητο ή να τον διαμοιραζω σε άλλες για χειροτερο λογο από τον αρχικο δικό μου, γιατι με το ιγκνορ δεν ερχεται αυτοματο μπλοκ στα ΠΜ. Τελικά πρέπει να μπήκε σε θεραπεια, διοτι έχουν σταματησει τα παράπονα από γυναίκες. Ή γάμησε επιτέλους, δοξα τω γιαραμπη, ένα από τα δυο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
sys3x

Γάταρος έγραψε: 29 Ιαν 2019, 02:08
sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 21:34 Ότι και να πεις έχεις δίκιο, ο γατούλης έκανε φάουλ εδώ, ε γατούλη;
Διάβασε τις κάτωθι δημοσιεύσεις που έγιναν στο ίδιο νήμα και πες μου αν μπορείς να συνεννοηθείς μ' ένα τέτοιο άτομο.
Εσθήρ έγραψε: 12 Ιαν 2019, 20:40 Πολυ λογικο τα περισσοτερα και χειροτερα μισογυνικα σχόλια να ειναι απο δεξιουληδες και ΧΥ,αφου αυτοι ειναι οι συντηριτικοι,οι πατρις,θρησκεια ,οικογενεια και κατεξοχην μισογυνηδες.Αυτο βεβαια καθλου δεν αποκλειει και αριστερουληδες μισογυνηδες,αλλα στανταρακι οτι οι περισσοτεροι ειναι δεξιουληδες. :lol:
Εσθήρ έγραψε: 13 Ιαν 2019, 12:35 Γαλη,μπορεις να αναπνευσεις χωρις να κομματικοποιεις τα παντα; :p2: Να το προσεξεις αυτο,μεγαλη ασθενεια! :e040:
Τώρα πάτα στο λινκ που παραθέτει παρακάτω να δεις τι εννοεί μισογυνισμό.
Εσθήρ έγραψε: 12 Ιαν 2019, 21:14 Θελει η ''π@ανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.Δεν χρειαστηκε να ψαξω και ιδιαιτερα,Ενα παραδειγμα
viewtopic.php?f=12&t=7182&start=720#p426614
Καλα,αν πιασουμε τα ποστ αυτων που ξερουμε σαν μισογυνηδες,ενα βιλβιο δεν φτανει. :smt005:
Στο μεταξυ ειναι τοσο οφθαλμοφανες οτι κατι ατομακια,τα χωνουν αποκλειστικα σε γυναικες,σε αντρες κοτουλες ενα πραγμα.Οπως ακριβως καισ την ζωη εκει εξω. :smt005:
Άντε συνεννοήσου να σε δω. Εγώ πάντως δε θέλω να χάνω τον χρόνο μου.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα χρόνο κτλ, οκ μαλακίες σίγουρα δεν είναι :D θέλω να πω ρε συ γατούλη να, πως είμαστε υπέρ της ελευθερίας του λόγου και θέλουμε μέχρι και ένας χρυσαυγίτης να μπορεί να μιλάει ελεύθερα έτσι θέλουμε και για την εσεσθήρ κι ας είναι μέχρι και κοθμούνι (που λέει ο λόγος ε), δε μας πειράζει, ίσα ίσα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”