!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

παρατηρείτε και εσείς έναν γενικευμένο κοχλάζοντα αναβρασμό;

μέχρι και ο μπέρια που συνήθως τσακώνεται σαν βρετανός ευγενής, έχει επηρεαστεί λίγο

ψήνεστε να πάμε ενα ομαδικο καμπινγκ, σε οσους ο λογος ειναι ελλειψη παρεας; ατομα που δεν πανε γιατι περιμενουν πρωτα να διαδηλωσουν με οικονομικα ανταλλαγματα σε πορεια που ουτε ξερουν τι αφορα, εξαιρούνται δηλαδή
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 05 Αύγ 2024, 01:37 παρατηρείτε και εσείς έναν γενικευμένο κοχλάζοντα αναβρασμό;

μέχρι και ο μπέρια που συνήθως τσακώνεται σαν βρετανός ευγενής, έχει επηρεαστεί λίγο

ψήνεστε να πάμε ενα ομαδικο καμπινγκ, σε οσους ο λογος ειναι ελλειψη παρεας; ατομα που δεν πανε γιατι περιμενουν πρωτα να διαδηλωσουν με οικονομικα ανταλλαγματα σε πορεια που ουτε ξερουν τι αφορα, εξαιρούνται δηλαδή
τελος του καπιταλισμου ονομαζεται :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Άτομα που δεν πάνε γιατί χώρισαν για μια μέρα για μια μαλακία θες να πεις; :lol:

Θα έρθω ρε, θα έρθω και θα τον φέρω και μαζί μου.

Είμαι σίγουρη πως θα μας λατρέψεις :003: :smt005:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Όσον αφορά την διαδήλωση, είμαι γενικά επαναστάτρια :003: ούτως ή άλλως θα πήγαινα γιατί δεν μου κάνει κόπος και είναι μια ώρα μετά που θα σχολάσω.

Τα λεφτά τα ανέφερα για να του τονίσω πως είναι αχάριστος επειδή σχολίασε πως είπα κατευθείαν ναι χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Ακόμα και γι' αυτό εγώ θα φταίξω όμως, ποιός άλλος :smt005:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Casp έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:59 Όσον αφορά την διαδήλωση, είμαι γενικά επαναστάτρια :003: ούτως ή άλλως θα πήγαινα γιατί δεν μου κάνει κόπος και είναι μια ώρα μετά που θα σχολάσω.

Τα λεφτά τα ανέφερα για να του τονίσω πως είναι αχάριστος επειδή σχολίασε πως είπα κατευθείαν ναι χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Ακόμα και γι' αυτό εγώ θα φταίξω όμως, ποιός άλλος :smt005:
πρώτη ημέρα έχουμε κανονίσει δραστηριότητα

https://www.iaveris.gr/dwrean-seminaria-iaveris

δεν πιστεύω να υπάρχει καμία αντίρρηση;
sure...
(γελώ)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”