να πω εδω οτι ο τυπος ειναι απο αυτους που νομιζουν οτι σε ολες τις διαφωνιες στο ιντερνετ κατατροπωνουν τους παντες, ενω στην πραγματικοτητα ειναι το textbook example για το παρακατω meme Spoiler
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ρε βρβ πές οτι είσαι στο νηπιαγωγείο και λές για πολιτική. Θα λες για τον τσίπρα και τον σαμαρά, θα πετάς και κανένα τουβλάκι στο απέναντι παιδάκι που του τρέχουν τα σάλια, και ωραία θα είναι.
Αν περιμένεις να συζητάς χωρίς τουβλάκια και σάλια, άστα, πιο πολλές ελπίδες έχεις σε κανονικό νηπιαγωγείο.
enaon έγραψε: 28 Ιαν 2019, 16:07
ρε βρβ πές οτι είσαι στο νηπιαγωγείο και λές για πολιτική. Θα λες για τον τσίπρα και τον σαμαρά, θα πετάς και κανένα τουβλάκι στο απέναντι παιδάκι που του τρέχουν τα σάλια, και ωραία θα είναι.
Αν περιμένεις να συζητάς χωρίς τουβλάκια και σάλια, άστα, πιο πολλές ελπίδες έχεις σε κανονικό νηπιαγωγείο.
Δες πιο πάνω σ' αυτόν που ζήτησε να του κάνουν κουότ. Τι να απαντήσεις σ' αυτό;
Μπορέι να κάνω λάθος σ' αυτά που γράφω, αυτή είναι η ουσία της παράθεσης ιδεών. Όμως σ' αυτό ...
Τελικά έιναι πολύ καλό νήμα, μπράβο στον νηματοθέτη.
ε καλά, δεν ξέρω, θα είσαι μάλλον απο εκείνους που θεωρεί αδιάφορους, οπότε σε σχολίασε και ζήτησε να τον κάνουν κουότ για να γελάσουμε, τουβλάκια είπαμε. Πλάκα έχουν νομίζω εγώ, τα βρίσκω να έχουν ενδιαφέρον
alekhine έγραψε: 28 Ιαν 2019, 16:06
καποιος να πει στον παραπανω τρομπα οτι αμα δεν θελει να διαβαζει σχολια ας γινει μπλογκερ
η πετυ η δραχμολαγνα ειναι φοβερή περίπτωση. Απο εκείνες που δείχνουν οτι το άι κιού μπορεί να έχει και αρνητικό πρόσημο.
Ελα κάποιος κουοτ. να πάμε για νταμπλ κομπο.
Ποια ειναι η πετυ η δραχμολαγνα;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
enaon έγραψε: 28 Ιαν 2019, 16:12
ε καλά, δεν ξέρω, θα είσαι μάλλον απο εκείνους που θεωρεί αδιάφορους, οπότε σε σχολίασε και ζήτησε να τον κάνουν κουότ για να γελάσουμε, τουβλάκια είπαμε. Πλάκα έχουν νομίζω εγώ, τα βρίσκω να έχουν ενδιαφέρον
Έγραψα πιο πάνω ότι δεν μπαίνω για καφενειακές αντιπαραθέσεις ή για ''τουβλάκια'' όπως τα ονομάζεις εκτός από μερικές φορές το κάνω στα αθλητικά για να την μπω στο ΠΟΚ και στους οπαδούς της ομάδας της Παπαναστασίου (ΑΡΗΣ) .
Τώρα, αν κάποιοι σπάνε πλάκα μ' αυτά ... Πάντως εγώ το θεωρώ αδυναμία να αντιμετωπίσουν αυτά που γράφω και το πάνε στο ad hominem.
ναι βρε σιγά όμως, εμένα μου λένε για γκόμενους και τέτοια, αλλά πλάκα έχει νομίζω, εκτός αν αλήθεια νομίζεις οτι μεγαλώσαμε απο τότε που πηγαίναμε νηπιαγωγείο, που οκ θα είναι εκνευριστικό.
enaon έγραψε: 28 Ιαν 2019, 16:20
ναι βρε σιγά όμως, εμένα μου λένε για γκόμενους και τέτοια, αλλά πλάκα έχει νομίζω, εκτός αν αλήθεια νομίζεις οτι μεγαλώσαμε απο τότε που πηγαίναμε νηπιαγωγείο, που οκ θα είναι εκνευριστικό.
Δεν ξέρω. Υπάρχουν νήματα για πλάκα και άλλα που δεν είναι για πλάκα.
Όσο για τα νήπια, νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρότερα από πολλές στιγμές κάποιων ΚΑΙ στο φόρουμ.