!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μέλη που έχω στο ignore

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Μέλη που έχω στο ignore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Εγώ δεν κάνω χαβαλέ,μιλάω πάντα σοβαρά !
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Ίσως το νήμα θα έπρεπε να έχει τίτλο ''κανιβαλισμός στο φόρουμ'' ή ''μπούλινγκ στο φόρουμ''. Αλλά δεν μασάω.

Ιγκνόρ και πάλι ιγκνόρ.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Κανέναν. Αρκετούς δεν τους διαβάζω, άλλους τους διαβάζω καταλάθος γιατί αλλάζουν συνέχεια νικ και αβατάρ. Μόνο στο παλιό είχα βάλει, εκείνο το απολίτιστο γαιδούρι,κακή του ώρα, τον τ/γ και να εξομολογηθώ πως ένα φεγγάρι στα τελευταία χρόνια, είχα βάλει και τον Έθνι, όταν μου έστελνε συνέχει μνμτα για εκείνο το ΜουΓκου, την αρχαιοΕλληνική ξερω γω, ομάδα που πήγαινε να φτιάξει. Ντάξει παιδιά, είπαμε εχουμε Μπουτάρη δήμαρχο, αλλά όχι να μας πηδήξουν κι όλας. Μετά τον συγχώρεσα.
Αν δεν σου τα κάνει κάποιος τσουρέκια, με παρανοικά π.μ., δεν συντρεχει λόγος.
Άβαταρ μέλους
sys3x

brb και tyt έγραψε: 28 Ιαν 2019, 18:49 Μέλη της λίστας που κέρδισαν επάξια μία θέση απ' αυτό το νήμα :003:
Το μέλος alekhine, που είναι προς το παρόν στη λίστα εχθρών σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.
Εμφάνιση αυτής της δημοσίευσης.

Το μέλος enaon, που είναι προς το παρόν στη λίστα εχθρών σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.

Το μέλος Papa John, που είναι προς το παρόν στη λίστα εχθρών σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.
:wave:
Έλα ρε μλκ, πως κάνεις έτσι κ συ, κ μένα με είπε (στο παλιό) 2-3 φορές πέτυ ο Yochanan (μέχρι να ξαναεμφανιστεί ο τζάνγκο) και τώρα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι.
Spoiler
ο ένας κ μοναδικός δηλαδή :a040:
Spoiler

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Papa John έγραψε: 28 Ιαν 2019, 18:55 Εγώ δεν κάνω χαβαλέ,μιλάω πάντα σοβαρά !
Καλά και μεις τι νομίζεις ότι για πλάκα κάνουμε πλάκα, ευτυχώς που δεν είμαστε σοβαροί δηλαδή.

.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Νομίζω πως ο νηματοθέτης είχε καλές επιλογές, ο αινείας είναι μασταπρήζεις σκοπίμως, ο δε νάνδρος έχει και καλές στιγμές αν και προτιμά ( ή ψάχνεται) να τσακώνεται με προβλέψιμο τρόπο.
Με την κυρία ήταν αυστηρός, αν δεν εκτιμά πολιτικώς ας διαβάζει τις συνταγές της.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 19:10
Κι εγώ, απλώς ... μάλλον με γελοίο τρόπο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μπίστης έγραψε: 28 Ιαν 2019, 19:12
sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 19:10
Κι εγώ, απλώς ... μάλλον με γελοίο τρόπο.
Ελπίζω μπι, ελπίζω, γιατί αλλιώς θα μας κάψει (ο Θεός).

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μπίστης έγραψε: 28 Ιαν 2019, 19:11 Νομίζω πως ο νηματοθέτης είχε καλές επιλογές, ο αινείας είναι μασταπρήζεις σκοπίμως, ο δε νάνδρος έχει και καλές στιγμές αν και προτιμά ( ή ψάχνεται) να τσακώνεται με προβλέψιμο τρόπο.
Με την κυρία ήταν αυστηρός, αν δεν εκτιμά πολιτικώς ας διαβάζει τις συνταγές της.
Βασικά για να είμαστε οχτακάθαροι με την Εσθήρ έχει κάνει χοντρομαλακία, καταρχήν ούτε καν την ρώτησε, τον συμπαθάω τον εκτιμάω τον γατούλη αλλά αυτά πρέπει να τα λέμε.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 19:10 Καλά και μεις τι νομίζεις ότι για πλάκα κάνουμε πλάκα, ευτυχώς που δεν είμαστε σοβαροί δηλαδή.
αυτό που μερικοί θεωρούν οτι να κάνεις πλάκα είναι πιο εύκολο από το να λες σοφίες στα σοβαρά, έχει πλάκα :)
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Μπίστης έγραψε: 28 Ιαν 2019, 19:11 Νομίζω πως ο νηματοθέτης είχε καλές επιλογές, ο αινείας είναι μασταπρήζεις σκοπίμως, ο δε νάνδρος έχει και καλές στιγμές αν και προτιμά ( ή ψάχνεται) να τσακώνεται με προβλέψιμο τρόπο.
Η συμπεριφορά μου εξαρτάται από τον συνομιλητή μου.
Είμαι μετρημένος όσο η συζήτηση εξελίσσεται μετρημένα.
Δεν ψάχνομαι για καυγά, αλλά επειδή είμαι too old to accept shit, δεν δέχομαι ούτε μύγα στο σπαθί μου. Αν κάποιος με προκαλέσει ή προσβάλει, θα διαβάσει αυτά που του πρέπουν.
Αν το παραχέσει, πέφτει αναφορά χωρίς έλεος, αφού δεν θα μπω στο παιγνίδι του με κίνδυνο να φάω μπαν.
Για κάποιους σεσημασμένους κάθε είδους, πχ μποτάκια ή φανατικά κομματόσκυλα, no mercy!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Diego

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Diego »

Θα κάνω κι εγώ ignore στον χρήστη Nandros γιατί είναι too old to accept shit.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Diego την 28 Ιαν 2019, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 19:07 Έλα ρε μλκ, πως κάνεις έτσι κ συ, κ μένα με είπε (στο παλιό) 2-3 φορές πέτυ ο Yochanan (μέχρι να ξαναεμφανιστεί ο τζάνγκο) και τώρα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι.
Spoiler
ο ένας κ μοναδικός δηλαδή :a040:
Spoiler
:lol: :lol: :lol: :wave:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2019, 19:17
Βασικά για να είμαστε οχτακάθαροι με την Εσθήρ έχει κάνει χοντρομαλακία, καταρχήν ούτε καν την ρώτησε, τον συμπαθάω τον εκτιμάω τον γατούλη αλλά αυτά πρέπει να τα λέμε.
Αααααααα..χαιρομαι ιδιαιτερα που ενα χυαγιτακι με εχει ιγκνορ! Ειναι τιμιτικο για μενα! Και οχι μονο χυαγιτακι.Και ρατσιστακι και μισογυνης!Τελεια! :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”