!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

πατησιωτης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:44 Εσύ πιστεύεις αυτό και άλλοι ρωσόπληκτοι πιστεύουν ότι πάλι πίσω απ όλα είναι η Ρωσία και οργάνωσε αλλαγή φρουράς στη Συρία.

https://X.com/_OAKKE/status/1866007847785341044

Tώρα να κάθεσαι να βρεις ποιοί πράκτορες έχουν διεισδύσει σε ποιά τζιχαντιστική οργάνωση είναι ψύλλος στα άχυρα.
αυτά τα αργόμισθα νατοϊκά πρακτοράκια της ΟΑΚΚΕ πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που τους παρακολουθείς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 09 Δεκ 2024, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:45
Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:26
zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:24
Έτσι εσύ να ακούς τον Φρανσουά τι λεει και θα πας μπροστά.
Έτσι τον άκουγε ο ΓΑΠ όταν ήταν πρωθυπουργός και πήγε πολλή καλά αυτο :smt005:
Δεν το λέει μόνο ο Φρανσουά. Το λένε όλο και περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές και σύμβουλοι του Τραμπ.

Και να μην ξεχνάμε πως χάρη στον Φρανσουά είμαστε ακόμα στην ΕΕ.
Πως να το ξεχάσω ότι είμαι στην ΕΕ ακόμα με 3 μνημόνια στην πλάτη μου χρεωκοπημενος με κρατικό μηχανισμό σε διάλυση και με ένα κράτος που στηρίζει ναζι και τζιχαντιστες.
μα αυτο ακριβως σημαινει το μενουμε ευρωπη :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:42
Εχεις φετιχ με τα μποτοξ ψεκα μου?
πολύ θάρρος πήρες! άκου ¨μου"
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

.
Την στιγμή που οι Ρώσοι έφυγαν άρον άρον...
https://www.skai.gr/news/world/syria-to ... L_5kMNqyTQ

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Δεκ 2024, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:48
Zelda έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:39 Το Ισραήλ κάνει πια κανονική εισβολή.

Έχει πάρει όλο το όρος Ερμων και προχώρησε 7 χιλιόμετρα στην Κουνειτρα με προοπτική για παραπέρα, ίσως και μέχρι την περιοχή των Δρουζων. Μοιάζει προσχεδιασμενο.

Οι βομβαρδισμοί στόχων είναι συνεχείς σε όλη τη Συρία, λενε οτι θα συνεχιστουν πολλες μερες και δεν αφορούν μόνο το χημικό οπλοστάσιο. Βασικά σε επιπεδο κρίσιμων και στρατιωτικών υποδομών η Συρία γυρίζει στην εποχή του λιθου.

Είναι ντροπιαστική κατάσταση για τη νέα κυβέρνηση.
Ανέχεται εισβολή βασικά. Όχι ότι μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλα και καλες προθέσεις να είχαν οι diversity friendly, θα αναγκαστούν να γίνουν εχθροί.
Η φαντασίωση του Μπιμπι να έχει παντού εχθρούς για να κυβερνάει.
Σας τα έλεγα ότι το Ισραήλ ψάχνετε να επεκταθεί τα υπόλοιπα περί αυτοάμυνας είναι σανος.
Το ίδιο λέμε, έχουν συμφωνήσει μυστικά με τον Ερντογάν να μοιράσουν την ευρύτερη περιοχή, Οθωμανική Αυτοκρατορία φαντασιώνεται ο ένας, Greater Israel ο άλλος.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:52

Δεν το λέει μόνο ο Φρανσουά. Το λένε όλο και περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές και σύμβουλοι του Τραμπ.

Πως να το ξεχάσω ότι είμαι στην ΕΕ ακόμα με 3 μνημόνια στην πλάτη μου χρεωκοπημενος με κρατικό μηχανισμό σε διάλυση και με ένα κράτος που στηρίζει ναζι και τζιχαντιστες.
Εντάξει, δεν είναι και ναζί οι Ρώσοι και οι Ιρανοί άσχετα αν τους πλησιάζουν. Πάντως ευτυχώς δεν τους στηρίζει η Ελλάδα. Άλλωστε οι Ρώσοι έχουν απειλήσει την Ελλάδα αρκετές φορές.
Εννοούσα τους Ουκρανούς αλλά δεν πειράζει πουλά εσύ τρελιτσα.
Ξέρεις ότι οι πρώτοι που κλωνοποιησαν τζιχαντιστες στην Αφρικη ήταν οι Γάλλοι. Τώρα που ο Μακρον θα επιβάλει μνημόνιο και σκληρή λιτότητα θα πει στον λαό του πόσα εκατομμύρια ευρώ ξοδεύει η Γαλλία να χρηματοδοτεί τρομοκρατικες οργανώσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:57
Libre arbitre έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:52
Εντάξει, δεν είναι και ναζί οι Ρώσοι και οι Ιρανοί άσχετα αν τους πλησιάζουν. Πάντως ευτυχώς δεν τους στηρίζει η Ελλάδα. Άλλωστε οι Ρώσοι έχουν απειλήσει την Ελλάδα αρκετές φορές.
Εννοούσα τους Ουκρανούς αλλά δεν πειράζει πουλά εσύ τρελιτσα.
Α, συγνώμη δεν το κατάλαβα. Ο Πούτλερ είναι ο μόνος που έχει έντονα χιτλερικες πρακτικές και απειλεί τον κόσμο με πυρηνικό ολοκαύτωμα, εξού και το Βλαδόλφος.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

dna replication έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:53
πατησιωτης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:44 Εσύ πιστεύεις αυτό και άλλοι ρωσόπληκτοι πιστεύουν ότι πάλι πίσω απ όλα είναι η Ρωσία και οργάνωσε αλλαγή φρουράς στη Συρία.

https://X.com/_OAKKE/status/1866007847785341044

Tώρα να κάθεσαι να βρεις ποιοί πράκτορες έχουν διεισδύσει σε ποιά τζιχαντιστική οργάνωση είναι ψύλλος στα άχυρα.
αυτά τα αργόμισθα νατοϊκά πρακτοράκια της ΟΑΚΚΕ πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που τους παρακολουθείς
καλα εξηγησε μας τοτε πως τα τζιχαντια ακομη δεν εχουν επιτεθει στους Ρωσους στη Συρια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:53

Αν δεν σας άρεσε να φεύγατε.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Έχει πάρει όλο το όρος Ερμων και προχώρησε 7 χιλιόμετρα στην Κουνειτρα με προοπτική για παραπέρα, ίσως και μέχρι την περιοχή των Δρουζων. Μοιάζει προσχεδιασμενο.

Οι βομβαρδισμοί στόχων είναι συνεχείς σε όλη τη Συρία, λενε οτι θα συνεχιστουν πολλες μερες και δεν αφορούν μόνο το χημικό οπλοστάσιο. Βασικά σε επιπεδο κρίσιμων και στρατιωτικών υποδομών η Συρία γυρίζει στην εποχή του λιθου.

Ανέχεται εισβολή βασικά. Όχι ότι μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλα και καλες προθέσεις να είχαν οι diversity friendly, θα αναγκαστούν να γίνουν εχθροί.
κατσε να τελειωσουν οι Εβραιοι με το οπλοστασιο και θα καταπιαστουν με το νεο προσωπικο ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Γίνονται ζυμώσεις.

viewtopic.php?f=30&t=58233&start=15#p3772309
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Pillars έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:57
zteo έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:48

Η φαντασίωση του Μπιμπι να έχει παντού εχθρούς για να κυβερνάει.
Σας τα έλεγα ότι το Ισραήλ ψάχνετε να επεκταθεί τα υπόλοιπα περί αυτοάμυνας είναι σανος.
Το ίδιο λέμε, έχουν συμφωνήσει μυστικά με τον Ερντογάν να μοιράσουν την ευρύτερη περιοχή, Οθωμανική Αυτοκρατορία φαντασιώνεται ο ένας, Greater Israel ο άλλος.
Μόνο που υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ο Τουρκικός λαός δεν νιώθει ακόμα στο πετσί του την επεκτατικη πολιτική της Τουρκίας. Ακόμα και στην Συρία χρησιμοποίησα χρήσιμους ηλιθιους. Ο Ισραηλινός λαός την νιώθει και έχει αρχίσει όχι μόνο να κουράζετε αλλά να μην μπορεί να ζήσει στο Ισραήλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

πατησιωτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 00:01
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:53
Αν δεν σας άρεσε να φεύγατε.
εμεις μενουμε ΒΚ εσεις τουρκελλαδα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

nostromos έγραψε: 10 Δεκ 2024, 00:02

κατσε να τελειωσουν οι Εβραιοι με το οπλοστασιο και θα καταπιαστουν με το νεο προσωπικο ...
Εδώ χτυπησανε μέχρι και την υπηρεσία που εκδίδει διαβατήρια. Σα να τους λένε ούτε από τη χώρα δε θα μπορείτε να βγειτε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”